keskiviikko 30. marraskuuta 2011

KE 30.11.2011

















Mikko Kovalainen

Päivän sää

Lämpötila aamulla + % c, tuuli etelästä 8 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 92 %. Lämpötila päivällä + 6 C. Aurinko nousee 09.39 ja aurinko laskee 14.45. Päivän pituus 5 t 5 minuuttia.

Antero on mukailtu kreikan Andreaksen maillin pohjalta. Miehekästä merkitsevä nimi esiintyy meillä ensi kerran vuonna 1303, nykisessä mudossa se tuli almanakkaan 1800-luvun lopulla. Kutsumamuoto Antti oli käytössä tätäkin aikaisemmin, ja nimi on muutoinkin pitänyt pintansa aikojen saatossa. Atelle on tarjottu kantanimeksi Anteron ohella mm. Aadolfia, Atroa ja Aatosta.

Tapahtumat

Kouluverkkoasia kuohuttaa mieliä
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2011/11/kouluverkkoasia-kuohuttaa-mielia.html

From: E.Aho
Sent: Tuesday, November 29, 2011 6:35 PM
To: konkurssiasiamies@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; pev@eduskunta.fi ; anna-maja.henriksson@om.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi ; mika.illman@oikeus.fi
Subject: Re: Päätös

Vaadin rikostutkintaa konkurssiasiamiehen päätöksestä, koska konkurssipesänhoitaja Pasi Leinonenkin on vaatinut asioiden selvittämistä. Tässä selvitys asioista. Vaadin rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta sekä aiheutettujen vahinkojen täysimääräistä korvaamista korkoineen.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

Kalajoella 29.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

From: konkurssiasiamies@oikeus.fi
Sent: Tuesday, November 29, 2011 12:09 PM
To: E.Aho
Subject: Päätös

Hei,

Pahoittelen edellisestä lähetyksestä päätöksestä puuttuneita liitteitä. Nyt ohessa päätös uudestaan liitteineen.

Ystävällisin terveisin,
Tiina Narvanne
toimistosihteeri
Konkurssiasiamiehen toimisto

Sain kutsun todistajaksi Mikko Kovalaista vastaan Helsingin hovioikeuteen perjantaina 20.1.2012 klo 9.00. Minulla on nyt sellainen tuntuma, että Mikko Kovalainen jää nyt lopullisesti kiinni teoistaan.

Uutiset

Ydinvoimayhtiön pakkolunastushanke hämmentää Pyhäjoella
http://yle.fi/alueet/oulu/2011/11/ydinvoimayhtion_pakkolunastushanke_hammentaa_pyhajoella_3066897.html


EU:n on keksittävä ratkaisu euroaluetta uhkaavalle velkakriisille lähipäivien aikana, katsoo talouskomissaari Olli Rehn. Unionin valtiovarainministerit jatkavat tänään Brysselissä kriisineuvotteluitaan.Eilen euroalueen valtiovarainministerit sopivat väliaikaisen vakausrahaston kasvattamisesta. Mekanismin tuleva kapasiteetti jäi kuitenkin epäselväksi, eikä sitä kyetty kasvattamaan toivottuun tuhanteen miljardiin euroon. Olli Rehn, jota on kritisoitu velkakriisillä pelottelusta, puhuu jälleen kovin sanoin.–Siirrymme nyt kriittiseen kymmenen päivän jaksoon, jonka aikana kriisiratkaisut on tehtävä, sanoi Rehn BBC:n mukaan.
Eduskunnasta viime keväänä pudonnut Juha Mieto kertoo Seinäjoen Sanomissa pettyneensä keskustaan. Hän sanoo miettineensä lähtöä uudelleen ehdokkaaksi, mutta puolue tuskin olisi enää keskusta. Seinäjoen Sanomien mukaan ”Miedon polveilevat vastaukset paljastavat, ettei hänelle jäänyt hyvä maku keskustan toiminnasta”. Hänen mielestään keskustapoliitikot unohtivat alkiolaiset perhearvot. Myös vaalirahasotku harmitutti.

Erkin kommentti: Olin yhteydessä Juha Mietoon ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja ja houkuttelin häntä perussuomalaisten ehdokkaaksi. Juha Mieto lupasi harkita asiaa. Minulle on kerrotu, että sen jälkeen Matti Vanhanen vieraili Kurikassa ja Juha lähti Keskustapuoleen ehdokkaaksi. Ehkä toinenkin tekijä vaikutti siihen, että Juha Mieto meni keskustapuolueen ehdokkaaksi eikä tullut perussuomlaisten ehdokkaaksi. Minulle kerrotun mukaan syy oli Perussuomalaisten Etelä-Pohjamaan piirin ehdokasasettelutilanteessa. Kurikasta oli jo silloin ehdokas Perussuomalaisten listoilla.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

ivän mietelause

Rikkaan on vaikea olla vaatimaton ja vaatimattoman rikas.
Eivät ymmärrä ihiset miten suuri tulonlähde säästäväisyys on.
Hyvä maine on rikkautta arvokkaampi.
Raha on ikusta – vain taskut vaihtuvat.
Oppineilla ihmisillä on aina rikkautensa mukanaan.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sua varten minut luotiin_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=hBKg2k9jMPg&feature=related

Rakastan enemmän sua kuin ketään ennen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=LgnhC6UgkiM&feature=related


Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpaine, 172 / 112 lepopulssi 53. Uinti 1000 m / 87 000 m. Kuntosali 1 tunti.

Loppukevennys

Mies ja vaimo menevät illalla vuoteeseen. Vaimo kääntää kylkeä nukkuakseen ja mies sytyttää lampun, jotta voisi lukea kirjaa. Hetken päästä hän keskeyttää lukemisen, vie kätensä vaimon jalkoväliin ja alkaa hyväillä tämän mirriä. Pian hän lopettaa ja palaa taas takaisin kirjansa pariin. Vaimo nousee istumaan ja riisuu yöpaitansa. - Mitä sinä nyt? mies kysyy ihmeissään. - Kun kerran aloit hyväillä, kai siitä jatkoakin seuraa? vaimo kysäisi. - Älä luule! Kostutin vain sormenpääni, että voin kääntää sivua.

Mikä on petos? professori kysyi oppilaalta
– Petos on se, jos te, herra professori, reputatte minut tässä tentissä.
– Miten niin?
– Koska rikosoikeuden mukaan henkilö, joka hyväksikäyttää toisen tietämättömyyttä vahingoittaakseen tätä, syyllistyy petokseen.

Asento, kehotti kersantti joukkueen edessä ystävälliseen sävyyn, sillä kyseessä oli ensimmäinen saapumiserä naispuolisia alokkaita. Pian naisjoukon keskeltä kuului vieno kysymys: - Mikä niistä?

Lehden lääkäripalstalle saapui kysymys: ”Hyvä tohtori. Tunnen olevani erilainen nuori, sillä penikseni on erektiossa kallellaan vasemmalle. Nimim. Pisan torni.” Lääkärin vastaus:
”Hyvä erilainen nuori. Ei syytä huoleen. Jatka vain entiseen malliin. Pisan torni on pysynyt pystyssä jo vuosisatoja.”

Ulkomaalainen tuli lihatiskille ja kysyi myyjältä: ” mitä olla tämä liha?” Myyjä vastasi : ” Maksaa”
Ulkomaalainen: ” Maksaa, maksaa, minulla olla iso raha ,mutta mitä olla tämä liha? Myyjä huusi: ” Maksaa” Ulkomaalainen : Maksaa, minulla olla vieläkin raha, mutta mitä olla tämä liha? Myyjä huokaisi: VITTU! Ulkomaalainen: Ooh, minä otta koko pala

Mitä yhteistä on bassosoundilla ja naisella? - Molemmat ovat parhaimmillaan kun on kirkas yläpää ja tiukka alapää.

Vuorineuvoksettarella oli kartanossaan nuori kaunis tyttö kotiapulaisena, mutta emäntä oli hänelle tyly ja moitti häntä yhtenään kaikesta mahdollisesta. Lopulta tyttö sai tarpeekseen ja sanoi kiukuspäissään: – On minulla ainakin kauniimmat jalat kuin rouvalla! – Kuka niin on sanonut?
– Miehenne on sanonut. Ja sitä paitsi minulla on solakampi vartalokin kuin teillä! – Vai niin! Ja kukahan niin on sanonut? – Miehenne! Ja kaiken lisäksi olen paljon parempi rakastelemaankin kuin rouva! – Onko mieheni sanonut senkin? – Ei, vaan puutarhuri.

Pulttibois - Johannes ja Kyllikki parturissa
http://www.youtube.com/watch?v=len1D60VJAo&feature=related

Pulttibois - Johannes ja Kyllikki lentokoneessa
http://www.youtube.com/watch?v=hEotrF5PlX0&feature=related

tiistai 29. marraskuuta 2011

TI 29.11.2011












Vuorenkallion koulu on Alvar Aallon opettajan arkkitehti Salervon suunnittelema.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -2 C, tuuli eelästä 3 m / s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä + 1 C. Aurinko nousee 09.36 ja aurinko laskee 14.47. Päivän pituus 5 t 10 min.

Aimo on vuosisadan alun suomalaisuuskauden nimi, joka sisältää mös lappilaisväriä. Lappalaiset tunsivat Aimon jo 1500-luvulla, suomalaisille nimen toivat Lapissa asioineet virkamiehet. Meidän kielessämme Aimo on aikamoinen, kelpo miehennimi.

Tapahtumat

Olen tänään ollut haastattelemassa Kalajoen kaupungin teknisen johtajan paikkaa hakeneita henkilöitä. Haastattelussa oli viisi paikkaa hakenutta henkilöä ja haastattelut kestivät melkein kuusi tuntia. Minun valintakriteerini asiassa ovat
1. paikkailmoituksessa ilmoitettu pätevyysvaatimus
2. henkilöstöjohtamisen osaaminen
3. tavoite- ja tulosjohtamisen osaaminen
4. taloudellinen ajattelukyky
5. energisyys ja dynaamisuus
6. pysyvyys

Joillakin muilla haastattelijoilla saattoi olla muita kriteerejä, esim. iäkkyys, sairaus ja sopivuus. No, otetaan leikki leikkinä ja pylly pois tyynyltä.


From: E.Aho
Sent: Tuesday, November 29, 2011 11:28 AM
To: mika.heinonen@oikeus.fi ; mika.illman@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; pev@eduskunta.fi
Subject: Konkurssiasiamiehen väärä päätös

Pyydän konkurssiasiamiestä lähettämään minulle asiassa 149/31/11 konkurssipesänhoitaja Pasi Leinosen konkurssiasiamiehelle lähettämän selvityksen. Vaadin, että valtakunnansyyttäjä Mika Illman ryhtyy vihdoinkin toimenpiteisiin asian johdosta. On käsittämätöntä, että valtakunnansyyttäjävirasto vitkastelee asioiden johdosta. Nyt on kiistattomasti osoitettu, että konkurssit on saatu aikaan rikollisesti. Siitä on todistusaineisto muun muassa Rovaniemen hovioikeudella. Kysymyksessä on tutkijan, tutkinnanjohtajan, syyttäjän ja käräjätuomareiden rikollinen toiminta. Asia käy selville myös tämän todistusaineiston avulla:
Rovaniemen hovioikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

Vaadin konkurssiasiamiestä käsittelemään asian uudelleen, sillä kaikki neljä konkurssia, joissa olen ollut mukana on kiistattomasti saatu aikaan rikollisesti.
Kalajoella 29.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Näyttä siltä, että kouluverkkoratkaisuesitys Kalajoen kaupunginvaltuustolle saa mielet kuohumaan Kalajoella. Tänään on Vuorenkallion koululla vanhempainilta ja saamani tiedon mukaan nimilistoja on kerättyjä, joissa on jo satoja nimiä. Kuten olen jo aikaisemmin ennustanut niin Kalajoella käydään seuraavat kuntavaalit kouluvaalien merkeissä. Koulukuohuntaa on saamani tiedon mukaan myös Rautiossa.

Uutiset

Pohjois-Karjalan poliisilaitos kertoo aloittaneensa kuolemansyyntutkinnan tapauksessa, jossa rikoskomisario kuoli keskusrikospoliisin toimipisteen tiloissa Joensuussa.Sanomalehti Karjalaisen mukaan menehtynyt rikoskomisario on kansanedustaja Anu Vehviläisen aviomies. Alustavien selvitysten perusteella asiaan ei näytä liittyvän mitään ohjeistuksen vastaista toimintaa, eikä kellään ulkopuolisella ole osuutta kuolintapahtumaan, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn epäasiallisesta käytöksestä työpaikalla on valitettu Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Valituksen on jättänyt AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Elämä on elämisen arvoista vasta sitten, kun sillä on päämäärä.
Se jolla on varaa olla kärsivällinen voi saada minkä haluaa.
Pitkän tähtäimen suunnitelmat auttavat sietämän lyhyen tähtäimen epäonnistumisia.
Dynaamiset päämäärät ovat voimakkaan elämän käyttövoimaa.
Pienistä siemenistä ovat suuretkin asiat syntyisin.
Kunnian kukkuloille johtava tie on täynnä kuoppia.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jos katsot silmiini_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=LR-If30jhR4&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 196 / 117, liikunta 48. ( Kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen verenpaineeni on korkea ja se johtuu siitä, että paineet budjetin tekemisessä ovat korkealla ja ehkä vielä paineita lisää se, että minun on erittäin vaikea hyväksyä kaikkia ratkaisuja budjetin tekemisessä, muun muassa kouluverkkoasiaa). Uinti 1000 m / 86 000 m.

Loppukevennys

Yö mielisairaalassa. Äkkiä joku huutaa:
- Minä olen Napoleon!
- Mistäs sen tiedät, kysyy toinen ääni.
- Jumala sanoi sen minulle!
- Enkä takuulla ole sanonut mitään!!! Kiljuu kolmas ääni.

Perheessä oli kolme tytärtä, he olivat vielä neitsyitä. Sattui kuitenkin niin että kaikki kolme tytärtä menivät avioon lyhyen ajan sisällä. Ja koska äiti oli hieman huolissaan siitä, miten tyttärien seksielämä lähtee käyntiin, hän laittoi heidät kaikki lupaamaan, että kirjoittavat muutaman sanan postikortilla, miltä se avioliiton seksi on tuntunut.
Ensimmäinen tytär lähetti kortin Kreikasta pari päivää vihkimisen jälkeen. Kortissa ei lukenut muutakuin "Nescafe". Äiti oli hieman ihmeissään aluksi, mutta meni keittiöön ja kaivoi Nescafe purkin esiin. Siinä luki "Hyvää viimeiseen pisaraan saakka" ja äiti helahti punaiseksi, mutta oli iloinen tyttärensä puolesta.
Toinen tytär lähetti kortin New Yorkista viikko vihkimisensä jälkeen. Kortissa luki "Benson&Hedges". Äiti arvasi nyt heti mennä tutkimaan miehensä savukeaskia ja siinähän luki että "Extra Long, King Size". Äiti oli jälleen hieman hämillään, mutta silti iloinen tyttärensä puolesta.
Kolmannen tyttären häämatka suuntautui Karibialle. Äiti odotti viikon, eikä korttia näkynyt. Toinenkin viikko meni eikä korttia vieläkään ilmaantunut.Meni kokonainen kuukausi ennenkuin kortti viimein saapui. Siihen oli kirjoitettu vapisevalla käsialalla "British Airways". Äiti etsi
käsiinsä jostakin sunnuntain Helsingin Sanomat, käänteli sivuja ja pelkäsi pahinta kunnes viimein löysi lomamatkailmoitukset ja BA:n mainoksen. Siinä luki "kolme kertaa päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, kaikkiin paikkoihin"

‎Kolme asiaa jotka eivät koskaan pidä paikkaansa:
1. Lainaa huntti, saat huomenna takaisin.
2. Otetaan vaan nää yhdet.
3. Mä koitan vaan sormella...

Tuore aviomies sanoi hääyönä vaimolleen: - Kutsun sinua Eevaksi, koska olet ensimmäiseni.
Johon vaimo: - Minä kutsun sinua Peugeotiksi, koska olet minulle 206:s.

Suomen Pankin johtokunnan jäseneltä tiedusteltiin hänen mielipidettään eurosta.– Euroopan yhteisvaluutan etu ilmenee muun muassa siinä, että kun ennen saattoi ravintolan baarissa sanoa, että housun taskussa on kovaa valuutta kaksi markkaa, niin nyt tekee paljon suuremman vaikutuksen, kun sanoo, että siellä on 25 senttiä.

Karjatilallinen puristi emäntäänsä tissistä ja sanoi: – Jos sinulla olisi näitä neljä, ei tarvittaisi lehmää. Emäntä puristi miestään jalkovälistä ja totesi: – Jos sinulla olisi näitä kaksi, niin ei tarvittaisi renkiä.

Voi, kunpa olisin syntynyt pölynimuriksi, mies voivotteli kaverilleen. – Miksi ihmeessä sellaista toivot? – Aina olisi joku letkussa kiinni, pussin tyhjennys säännöllisesti ja joskus jopa lainassa naapurin rouvalla.

Hauska kaksimielinen muromainos
http://www.youtube.com/watch?v=4BFHAayR4ek&feature=related

Pulttibois - Aarne Närvänen ja urheilija Tommy 3
http://www.youtube.com/watch?v=ZDumnMuyIig&feature=related

maanantai 28. marraskuuta 2011

MA 28.11.2011













Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli luoteesta 7 m / s, pilvistä ja vähäistä sadetta, suhteellinen kosteus 93 %. Lämpötila päivällä – 2 C. Aurinko nousee 09.33 ja aurinko laskee 14.49 . Päivän pituus 5 t 16 minuuttia.

Heini on vuoden 1950 uusia almanakkanimiä. Se voisi olla Heinon sisarnimi tai lyhenne ehdolla olleesta Heinikistä – tai sitten nimen on synnyttänyt läheisyys heinä-sanaan ja muutoin mukavalta kuulostava äänneasu.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni. Kävin hoitamassa paperi ym. asioita.
Tänään kaupunginhallituksen kokous alkoi jo kello 17.00. Asialistalla oli vuoden 2012 talousarvio, asemakaavan muutoksia, tonttikauppoja sekä omavelkaisen takauksen myöntäminen Kiinteistö Oy Kalajoen vuokra-asunnoille. Kokous kesti lähes viisi tuntia.
Lisäksi jaettiin Fennovoiman esite Pyhäjoen ydinvoimalahankkeesta ja ydinvoimasta.

Uutiset

Talousnobelisti Paul Krugman kiinnittää blogissaan huomiota Suomen asemaan euroalueen velkakriisin syyttömänä kärsijänä. Krugman vertaa Suomen valtion kymmenen vuotisten joukkolainojen korkokehitystä Ruotsiin, missä korot ovat päinvastoin olleet laskussa. Molempien maiden taloudet ovat pohjimmiltaan hyvässä kunnossa. Hän toteaa Suomen maksavan nyt hintaa euroalueen jäsenyydestä.

Auto- ja kuljetusalan työehtosopimusneuvotteluissa on päästy sopuun. Työntekijäliitto AKT ja työnantajat ilmoittivat neuvottelutuloksen saavuttamisesta aamuyöllä ennen kolmea. Neuvottelijat kokevat saaneensa aikaan ratkaisut, jotka ovat linjassa laajan palkkasopimuksen eli ns. raamisopimuksen kanssa.

Poliisi tutkii jääkiekkoliigan lauantaisen nujakointiottelun Pelicans–HIFK, kertoo MTV3 nettisivuillaan. Päijät-Hämeen poliisilaitos selvittää, aloitetaanko tapahtumasta esitutkinta. Ottelu päättyi Lahden jäähallissa joukkotappeluun. Molempien joukkueiden valmentajat ja yhteensä 14 pelaajaa saivat suihkukomennuksen. Ylikomisario Pekka Kokkonen kertoi MTV3:lle, että poliisilaitos selvittelee, onko asiassa syytä epäillä rikosta. Mahdollinen rikosnimike voi olla lievä pahoinpitely, josta voi saada sakkoja.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Ennen kuin lainaat rahaa ystävältä, mieti kumpaa tarvitset enemmän.
Ystävyys lisää hyvän moninkertaiseksi ja jakaa pahan.
Ei tunnu miltään omistaa mitään hyvää, ellei ole ystävää jonka kanssa jakaa sen.
Ystävä: se joka aavistaa milloin häntä tarvitaan.
Ystävyys joka perustuu imarteluun kuolee ensimmäisen totuuden tullessa esiin.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Vie,vie,vie_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=pm7Mm2Z0IqE&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 186 /112, lepopulssi 52. Vamujumppa 30 min.

Loppukevennys

Amerikkalaissotilaat kiduttavat irakilaisia syöttämällä sianlihaa, juottamalla viinaa ja pakottamalla seksuaaliseen aktiin. Meillä sitä kutsutaan pikkujouluksi.

Välitunnin aikana Kalle oli kirjoittanut isolla taululle: KALLE ON KOVA POIKA NAIMAAN. Nuori ja nätti naisopettaja tuli luokkaan katsahti taululle, punastui ja sanoi:Nyt minusta tuntuu että Kallen on syytä jäädä tänne koulun jälkeen minun kanssa. Kalle kääntyi katsomaan kavereitaan ja sanoi: Enkös minä pojat sanonut että mainos kannattaa

Asioita, joita ei pidä sanoa alastomalle miehelle.
- Olen polttanut paksumpia marihuanasätkiä kuin tuo on.
- Kuka teki ympärileikkauksen?
- Tiesitkö, että nykyään tuo voidaan korjata kirurgialla.
... - Tiesitkö, Italiassa on ihan samanlainen torni.
- Näyttää yömatelijalta.
- Tämä selittää sinun autosi.
- Ehkä jos me kastelemme sitä, se kasvaa.
- Mutta se toimii, toimiihan?
- Otatko sinä jotakin hormoneja?
- Ehkä se näyttää paremmalta luonnon valossa.
- Ai, se on piilossa.
- Mikä tuo on?
- Katso, se sopii minun Barbini vaatteisiin.

Mummo meni lääkäriin ja valitti ummetusta sekä outoa tunnetta korvassa. Lääkäri tutki mummoa ja totesi: "Teillä on peräpuikko korvassanne!" "TÄH?", mummo rääkäisi. "Teillä on peräpuikko korvassanne", sanoi lääkäri hieman kovemmin. "TÄH?" "TEILLÄ ON PERÄPUIKKO KORVASSANNE !", lääkäri karjaisi. Mummo vastasi ilahtuneena: "Luojan kiitos! Nyt tiedän mistä kuulolaitteeni löytyy!"

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat miekkailu kisassa. norjalainen sa kärpäsen kahti. ruotsalainen sai kolmeen osaan. suomalainen huitaisi kärpästä mutta se jatkoi lentoaan. sillon ruotsalainen sanoi: et edes osunut sehän jatkaa lentoaan.Mutta suomalainen vastasi: mutta ei sukua

Kuinka saat ketun muuttumaan norsuksi?
-Mene sen kanssa naimisiin.

Pulttibois - Savolainen jutunkertoja - halkoauto
http://www.youtube.com/watch?v=YrS5oRmdhMo&feature=feedrec_grec_index

Pulttibois - kertoja tanssikursseilla ja tansseissa
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2mwPtvrBjkE

Pulttibois - Savolainen jutunkertoja - kesätyö
http://www.youtube.com/watch?v=F7ccFtN1Ufw&feature=related

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

SU 27.11.2011














Kuva arkiston kätköstä. Rukinlapakokoelma ja tekijä Eino Takkunen.
Raution kotiseutuyhdistyksellä on oma perinnehuone Raution kirjaston yhteydessä. Siellä on nähtävillä rautiolaisen koristeveistäjä Eino Takkusen lahjoittama upea ja harvinainen kokoelma. Siihen kuuluu 160 erityyppistä rukinlapaa sekä työkalujen ja talousesineiden pienoismalleja.


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli, lounaasta 6 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 63 %. Lämpötila päivällä -1 C. Aurinko nousee 09.30 ja aurinko laskee 14.51. Päivän pituus 5 t 21 min.

Hilkan tie almanakkaan on ”satumainen”. 1870-luvulla ilmestyi suomeksi Grimmin Punahilkka-satu, jonka sankaritar sai meilläkin imen päähineensä mukaan. Hiljaksi kastettu taitelija Hilkka Finne leikki Punahilkkaa veljensä kirjailija Jalmari Finnen kanssa, niin uutterasti, että tämä alkoi kutsua Hilja-tyttöstä Hilkaksi. Siten Hilkasta tuli muotinimi ja almanakkanimi vuonna 1929.

Tapahtumat

Näyttää siltä, että ydinvoimasta tulee kansanäänestys. Kansanäänestystä ydinvoimasta vaatijien määrän pitäisi olla 50 000, jotta eduskunnan olisi uuden perustuslain myötä (voimaan v. 2012) otettava asia käsittelyyn.

Kansanäänestysvaatimus, nyt yhteensä 5 066 allekirjoittanutta
Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista
http://www.adressit.com/ydinvoimakansanaanestys

Boikotti, nyt yhteensä 1354 allekirjoittanutta
Vältämme ydinsähköä ja ydinvoimaosakkaitten tuotteita
http://www.adressit.com/ydinvoimaboikotti

C-junioreiden jääkiekkojoukkue YJK/JHT voitti TJK:n Sipoossa murskaluvin 3-12. Lentopalloilun ykkössarjassa Himangalla HU-Kalajoki voitti Mikkelin Passarit numeroin 3-1 (20-25, 25-19, 25-20, 25-14).

Uutiset

Islannin torjuma kiinalaismiljonääri tähyää nyt Suomeen
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/islannin_torjuma_kiinalaismiljonaari_tahyaa_nyt_suomeen_3061192.html

Naiset, 10 km (p) / Takaa-ajo

1. Marit Björgen NOR 28.00,1
2. Therese Johaug NOR + 33,0
3. Vibeke Skofterud NOR + 33,7

4. Charlotte Kalla SWE + 1.15,7
5. Justyna Kowalczyk POL + 2.03,5
6. Kikkan Randall USA + 2.18,3
7. Aino-Kaisa Saarinen FIN + 2.23,8
8. Anna Haag SWE + 2.30,1
9. Marthe Kristoffersen NOR + 2.32,7
10. Kristin Steira NOR + 2.36,9

12. Krista Lähteenmäki FIN + 2.45,3
15. Anne Kyllönen FIN + 3.14,0
17. Riitta-Liisa Roponen FIN + 3.19,2
21. Riikka Sarasoja-Lilja FIN + 3.24,3
25. Kerttu Niskanen FIN + 3.30,7
28. Laura Ahervo FIN + 3.32,9

Miehet, 15 km (p) / Takaa-ajo

1. Petter Northug NOR 38.41,5
2. Dario Cologna SUI + 1,8
3. Eldar Rönning NOR + 20,6
4. Aleksei Poltoranin KAZ + 22,2
5. Johan Olsson SWE + 24,0
6. Marcus Hellner SWE + 26,1
7. Aleksander Legkov RUS + 35,5
8. Maurice Manificat FRA + 40,1
9. Lukas Bauer CZE + 43,3
10. Petr Sedov RUS + 47,6
21. Lari Lehtonen FIN + 1.16,7
26. Sami Jauhojärvi FIN + 1.35,8

RUKA, MAAILMANCUP, JOUKKUEMÄKI

1. Itävalta 517,2
2. Japani 408,4
3. Venäjä 398,3
4. Saksa 392,1
5. Slovenia 386,4
6. Tshekki 381,9
7. Puola 318,4
8. Norja 310,4

9. Suomi 299,2

Janne Happonen 99,5 metriä
Anssi Koivuranta 91,0
Olli Muotka 119,0
Matti Hautamäki 121,5

MÄKIHYPPY MAAILMANCUP, RUKA 1/3

1. Andreas Kofler AUT 264,2
2. Gregor Schlierenzauer AUT 263,5
3. Thomas Morgenstern AUT 256,3
4. Kamil Stoch POL 239,1
5. Roman Koudelka CZE 236,4
6. Severin Freund GER 235,7
7. Denis Kornilov RUS 234,9
8. Tom Hilde NOR 233,5
9. Richard Freitag GER 221,5
10. Janne Happonen FIN 214,4

13. Anssi Koivuranta FIN 208,7
26. Matti Hautamäki FIN 179,0
38. Olli Muotka FIN 70,6
48. Jarkko Määttä FIN 49,2
49. Juha-Matti Ruuskanen FIN 43,7

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Nuoruus on vika mikä korjaantuu vuosien mittaan.
Meidän kaikkien pitäsi olla kiinnostuneita tulevaisuudesta, koska joudumme viettämään loopuelämämme siellä.
Sana on teon varjo.
Aika parantaa sen, mihin järki ei pysty.
Ongelmat ova viestejä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sua varten minut luotiin_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=hBKg2k9jMPg&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,0 kg, verenpaine 174 /109, lepopulssi 50.

Loppukevennys

Mikä on Savossa kokonaan rauhoitettu lintu? - Kaakana. Usein metsällä kuuluu: - Elä ammu, se on kaakana!

Savolaisukko tuli ensivisiitille Helsinkiin ja erehtyi kysymään kelloa asemalla maleksineelta skiniltä. Tämä vetäisi ukkoa leukaan ja letkautti: - Nyt kello löi yksi. Ukko putosi istualleen ja tuumi ylös noustessaan: - Olihan tuo luojan lykky, etten kysynnä tuntia aakasemmin!

Savolaismies istui Kuopijon rautatieaseman odotushallissa ja alkoi tehdä itselleen sätkää. Viereisessä lipunmyyntikojussa virkailija katseli äijän tekemisiä vähän alta kulmien ja kun äijä sytytti tupakkinsa, virkailija huusi: - Täällä ei saa polttaa! No, äijä ei reagoinut mitenkään, jatkoi vaan tupruttelua. Kohta virkailija huusi uudestaan ja kovempaa: - Täällä ei saa polttaa, johon äijä tiuskaisi: - Mittees mänit sinne!

Sekalainen seurue savolaisia eläkeläisiä oli bussissa turistimatkalla Saksassa. Hampurissa kun oltiin niin suomalaisille turisteille päätettiin näyttää tietysti myös Reberbahnin katuja. Bussi ajeli katuja hiljalleen eteenpäin ja kadun molemmin puolin notkui vähäpukeisia naikkosia. Niinpä eräs vanha mummo kysäisikin oppaalta: - Keetä nuo naekkoset tuolla ulukona oekkeen on? Johon opas vastasi kohteliaasti: - No ne on nyt niitä Reberbahnin kuuluisia prostituoituja. Mummo korjaili lasejaan, tuijotti ulos ihmeissään ja tokaisi: -Ka mitenkäs se miusta näättää että siellä on muutama huorahhii eksynä joukkoon.

SAVOLAISTEN 10 KÄSKYÄ :

1. Eti akka
2. Ruahoo se kottiin
3. Riisu se...
4. Riisu ihtes
5. Anna suihin
6. Pussoo
7. Pane
8. Sua orkasmi
9. Veä rööki
10. Luppoo soettoo

Ilmajoella oli ennen tunnetusti kovahermoinen haudankaivaja. Kiireisimpinä aikoina hän joutui joskus yölläkin kaivamaan hautaa. Eräänä syyspäivänä hän ei ehtinyt kaivaa kaikkia hautoja
päiväsaikaan, vaan jatkoi työtään iltayöstä myrskylyhdyn valossa. Muutamat ilmajokiset pojanklopit päättivät ottaa luulot pois ... haudankaivajalta ja pelottaa hänet karkuun. He vetivät valkeat lakanat päälleen ja ilmestyivät yhtäkkiä suureen ääneen ulisten kiertämään haudankaivajan työmaata. Huomattuaan haamut käänsi haudankaivaja hieman päätään ja huusi:
"Joo tosiaan, jalootelkaa nyt vähä, mutta portista ei saa mennä kylille!"

Alkon seksivalistusvideo
http://www.youtube.com/watch?v=WV8lOBYGaaE&feature=related

lauantai 26. marraskuuta 2011

LA 26.11.2011















JHT - Ahmat pelin kiiheät lopputunnelmat.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli etelästä 5 m /s , selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 86 %. Lämpötila päivällä + 6 C, tuuli 11 m/s. Aurinko nousee 09.27 ja aurinko laskee 15.45. Päivän pituus 05.26 min.

Myrskytuulten ennustetaan riepottelevan Suomen pohjoisia merialueita eli Merenkurkkua ja Perämerta tänään lauantaina. Ilmatieteen laitoksen mukaan tuuli voi aiheuttaa vahinkoja myös maa-alueilla Pohjanmaalla, Kainuussa ja Etelä-Lapissa. Myös muualla maassa päivä on tuulinen.

Sukulaisuussuhteeseen liittyvä Sisko otettiin almanakkaan vuonna 1929, mutta sitä tiedetään käytetyn erisnimenä jo viime vuosisadan puolella. Merkityksensä puolesta Siskon voidaan katsoa kuuluvan samaan joukkoon kuin Veli, Mies ja Ukko.

Tapahtumat

Kävin tänään Naisten messuilla, arpojen lisäksi ostin Kalajoen nuorisokuoron Fermaatin CD:n.
Kävin katsomassa Suomi-sarjan jääkiekko-ottelun JHT – Ahmat. Kotijoukkue voitti numeroin 5-4. C-nuoret YJK-JHT pelasi Leppävaarassa ja voitti Blues-T:n numeroin 1-5.

Uutiset

Ruka Maailman cup
Naiset, 5 km (v)

1. Marit Björgen NOR 11.45,3
2. Charlotte Kalla SWE + 11,6
3. Vibeke Skofterud NOR + 12,9
4. Therese Johaug NOR + 13,9
5. Justyna Kowalczyk POL + 21,5

6. Astrid Jacobsen NOR + 27,1
7. Riikka Sarasoja-Lilja FIN + 28,6
8. Marthe Kristoffersen NOR + 29,6
9. Kristin Steira NOR + 31,6
10. Anna Haag SWE + 33,0

11. Krista Lähteenmäki FIN + 35,1
14. Riitta-Liisa Roponen FIN + 37,2


Yhdistetyn maailman cup Ruka
1. Tino Edelmann GER
2. Janne Ryynänen FIN + 8,0
3. Akito Watabe JPN + 12,2
4. Alessandro Pittin ITA + 24,7
5. Haavard Klemetsen NOR + 26,3
6. Magnus Krog NOR + 33,5
7. Mario Stecher AUT + 43,5
8. Francois Braud FRA + 50,7
9. Jason Lamy Chappuis FRA + 1.03,2
10. Maxime Laheurte FRA + 1.22,5

24. Jim Härtull FIN + 2.48,2
25. Eetu Vähäsöyrinki FIN + 2.48,9
34. Mikke Leinonen FIN + 3.43,9

Miehet 10 km
1. Petter Northug NOR 21.49,1
2. Roland Clara ITA + 23,8
3. Maurice Manificat FRA + 30,1
4. Dario Cologna ITA + 31,7
5. Chris Andre Jespersen NOR + 33,0

6. Marcus Hellner SWE + 35,6
7. Johan Olsson SWE + 36,0
8. David Hofer ITA + 37,7
9. Remo Fischer SUI + 39,4
10. Lukas Bauer CZE + 41,5

25. Lari Lehtonen FIN + 1.08,6
40. Tero Similä FIN + 1.22,2
53. Sami Jauhojärvi FIN + 1.40,0
64. Ville Nousiainen FIN + 1.51,7
75. Teemu Härkönen FIN + 2.02,6
78. Anssi Pentsinen FIN + 2.06,2


Suomi voitti olympialaisten esikarsintojen finaalissa Slovenian 3-1. Suomen miesten lentopallojoukkue voitti aiemmin turnauksessa kolme muuta huippumaata: Hollannin, Kroatian ja Portugalin

Keskisuomalainen paljasti hiljattain, että Mehiläinen maksaa lähes 40 miljoonan euron voitostaan Suomeen veroa vaivaiset 360 000 euroa. Voitot ja niistä maksettavat verot siirretään ulkomaille, ”lakien mukaisesti”, kuten yhtiössä työntekijöille selitetään.

Islannin hallitus on estänyt kiinalaismiljonäärin yrityksen ostaa suuri maa-alue Pohjois-Islannista. Huang Nubo halusi ostaa 300 neliökilometriä maata rakentaakseen sinne turistikohteen. Kielteinen päätös oli yllätys, koska valtiovarainministeriö oli jo kelpuuttanut hankkeen.

Venäjän uusi öljyterminaali Suomenlahdella vaurioitui
http://www.hs.fi/ulkomaat/Ven%C3%A4j%C3%A4n+uusi+%C3%B6ljyterminaali+Suomenlahdella+vaurioitui/a1305550122047

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Kynttilä sytyttää ihmissydämenkin.
Jos Suomi olisi antaunut alkuunsa, Karjala kuuluisi nyt Suomeen...
Nykyihmisen tarpeet syntyvät mainostoimistossa.
Joukolla ei ole omaatuntoa.
Paha tulee rahan luo.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Hyväile hyväile vaan_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=ntKomS3gtJU&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,6 kg, verenpaine 171 /106, lepopulssi 60. Uinti 1000 m / 85 000 m.

Loppukevennys

Kaks turkkulaist naist men autol (saabil) siene. sopiva ett jos eksyvä toisistas,ni mennä auton tykö ja huutava siäl toisias. myähemmi syytettii eräst miäst väkkisimakkaamisest. miäs selitti: mä käveli kaikkes rauhas metäs ku tää naine kailott siit autost: tuu tän, tuu tän; saapil lua saapil lua!

Ylipainoinen neekeri tapasi haltijan ja sai kolme toivomusta. - "Haluan tulla valkoiseksi, painaa vähemmän ja saada paljon pillua", neekeri toivoi. *POFF* Ja hänestä tuli tampooni.

Mies oli tullut pikkujoulusta tosi laitamyötäisessä kontaten kotiin, eikä muistanut itse mitään herätessään seuraavana päivänä kotonaan. Herätessään hän ihmetteli kun nukkui omassa sängyssä ja kaikki vaatteet olivat viikattuina nätisti kasaan ja keittiössä tuoksui vastapaistettu pulla ja kahvi. Mies nousi ylös ja nähdessään pojan olohuoneessa kysyi tältä " missä kunnossa hän oli tullut kotiin" ja poika vastasi " nelin kontin kontaten ja eteiseen oksentaen sekä olohuoneeseen sammuen, äiti tuli makuuhuoneesta kuin tuli ja tappura ja huusi kuin hinaaja matot olivat oksennuksessa ja tuolit kaatuneet". Johon mies," no mitenkäs täällä on näin siistiä ja kaikki on paikallaan ja kunnossa ja pullaakin on leivottu."... Poika vastasi " äiti yritti herätellä sinua pois keskeltä oksennuskasaa johon sinä örisit " jätä minut rauhaan olen varattu mies ja minulla on vaimo kotona odottamassa". "Niin ja äiti meni ostamaan olutta jääkaappiin, ajatteli , josko sinulle maistuisi, kun heräät."

Eino tuli sodasta kotiin ja esitteli veljelleen käsikranaattia. Veli tokaisi siihen: - Heitä se tuonne huussiin niin nähdään miten se poksahtaa. Eino heitti kranaatin ja hetken päästä jysähti. Laudat tippuivat nättiin riviin ja yhtäkkiä joku nousi lautojen seasta. Se oli pappa, joka lähti tallustamaan tupaan päin ja mutisi: Onneksi en pierassu pirtissä.

Vanha mummo meni lääkäriin ja sanoi: - Kuulkaas nuori mies, kun minulla on tällainen ihmeellinen vaiva. Minua pierettää aivan koko ajan, mutta ne ovat täysin äänettömiä ja kaiken kukkuraksi vielä hajuttomia. Nytkin olen jo päästellyt ainakin kymmenen kunnon pierua tässä teidän huoneessanne.
Lääkäri katsoi mummoa hetken, kirjoitti reseptin ja pyysi tulemaan takaisin viikon kuluttua. Mummo tuli takaisin raivoissaan: - Mitä ihmeen lääkettä te minulle määräsitte? Nythän pierut haisevat aivan kauhean saastaisille. En kestä tätä loputonta paskanhajua. Lääkäri sanoi:
- No, nyt kun ollaan saatu rouvan nenä auki, voidaan keskittyä tuohon kuulo-ongelmaan.

Mies oli ensimmäistä kertaa eläessään käymässä ilotalossa. Asioita tuntematta hän tietysti aluksi tiedusteli, mitä tuo lysti maksaisi. - Viisisataa markkoo, bordellin emäntä vastasi.- Voihan vittu, mies mutisi. -Te imette minut kuiviin. - Siinä tapauksessa joudut maksaman satasen lisää, madame sanoi.

Pulttibois - Poliisi 4
http://www.youtube.com/watch?v=JTs47uRbG0c&feature=feedrec_grec_index

perjantai 25. marraskuuta 2011

PE 25.11.2011



















Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 4 m/ s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpötila aamulla + 4 C. Aurinko nousee 09.24 ja aurinko laskee 14.56. Päivän pituus 05 t 32 min.

Nimipesueen kantanimi Katariina mainitaan kalentereissamme jo keskiajalla, tosin monimuotoisena ja C:llä kirjoitettuna. Almanakkaan se tuli nykyisessä muodossaan vuonna 1859, aluksi yhdellä i:llä kirjoitettuna. Nimen pohjana on kreikan Aikatherinee, ”alati puhdas”, ja marttyyrineitsyen muistoksi päivää on vieteetykin kakkialla maailmassa. Almanakassa on myös monia nimen mukaelmia.

Tapahtumat

Tein vastineen Rovaniemen hovioikeudelle.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

C-nuorten I-divisioonan ottelussa YJK/JHT hävisi Lahden Pelicansille Lahdessa numeroin 5-4.

Uutiset

Venäläinen oppositioaktiivi Sergei Porohovoi on anonut turvapaikkaa Suomesta, kertoi suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi Finrosforum torstai-iltana. Porohovoi on yksi kolmestatoista Toinen Venäjä -puolueen pietarilaisesta jäsenestä, joita syytetään kotimaassaan poliittisista rikoksista.

Sotavankien kohtalo oli Suomessa kova
http://yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/11/sotavankien_kohtalo_oli_suomessa_kova_3057520.html

Turun kaupunki löi entistä apulaisjohtajaansa torstaina Turun hallinto-oikeudessa erityisesti edustusvarojen väärinkäytöstä. Hirvilammi oli ostanut kaupungin luottokortilla muun muassa Tukholmasta tangat, Borat-peruukin, pierutyynyn ja krapulapaketin. New Yorkista Hirvilammi oli ostanut kauko-ohjattavia pienoishelikoptereita sekä golf-kiikarit.

Anssi Pentsinen ja Anne Kyllönen pääsivät sprinttifinaaleihin hiihdon maailmancupissa Rukalla. Pentsinen oli miesten sprintissä kuudes ja Kyllönen naisten sprintissä viides. Perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyn miesten sprintin vauhdikkain oli ruotsalainen Teodor Peterson. Toiseksi sivakoi venäläinen Nikita Kriukov ja kolmanneksi norjalainen Öystein Pettersen. Pentsinen oli kelpo vireessä, raivasi tiensä loppukilpailuun ja päätyi kuudenneksi. Naisten sprintin voittoa juhli norjalainen Marit Björgen. Ruotsalainen Charlotte Kalla hiihti kakkoseksi ja norjalainen Vibeke Skofterud sivakoi kolmanneksi. Anne Kyllönen taisteli finaaliin, jossa hänen vauhtinsa riitti viidenteen sijaan.

Norjalaisyllättäjä Magnus Krog vei yhdistetyn maailmancupin avauskilpailun Rukalla. Janne Ryynänen sijoittui viidenneksi. Ryynänen jäi 40,5 sekuntia kärjestä.
YHDISTETTY RUKALLA
1. Magnus Krog NOR
2. Akito Watabe JPN + 2,5
3. Tino Edelmann GER + 7,1
4. Mario Stecher AUT + 14,2
5. Janne Ryynänen FIN + 40,5
6. Magnus Moan NOR + 41,5
7. Björn Kircheisen GER + 42,7
8. Mikko Kokslien NOR + 44,1
9. Sebastien Lacroix FRA + 51,6
10. Wilhelm Denifl AUT + 56,0
Krog saavutti uransa ensimmäisen voiton yhdistetyn maailmancupissa. Krog pääsi 10 km:n hiihto-osuudelle neljänneltä sijalta, hiihti taktisesti viisaasti ja puristi makeaan voittoon.

Lentopallon kärkiseuroihin lukeutuva Pielaveden Sampo joutuu maksamaan kovan hinnan osaamattomuudestaan. Sampo menettää kaikki liigapisteensä peluutettuaan koko syksyn edustuskelvotonta hondurilaishakkuria Luis Salgadoa. Peräti 20 pistettä keränneellä pielaveteläisjoukkueella ei ole enää pistettäkään. - Sääntöjen mukaan tapaus on täysin yksiselitteinen. Salgadolla ei ole ollut edustusoikeutta, koska seura on laiminlyönyt kansainvälisen seurasiirtoprosessin kokonaan, Lentopalloliiton kilpailupäällikkö Jussi Jokinen perusteli.

Mielenkiitoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Valitse ystäväsi hitaasti, luovu heistä vielä hitaammin.
Ystävyys on minulle kuin viini, uutena kesytön, iäsn myötä kypsyvä, vanhuudessa sydämen lääke.
Parempi yksin kuin huonossa seurassa.
Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.
Kutsukaa ystävänne päivälliselle, älkääkä olko missään tekemisissä viamiestenne kanssa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jos rakas sulle oisin 0001
http://www.youtube.com/watch?v=5VtD9DJurhs&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,5 kg , verenpaine 168 /105, lepopulssi 57.

Loppukevennys

Ihme on tapahtunut,humalainen mies huusi herättäen vaimonsa.Menin kylpyhuoneeseen ja vaikka en edes koskettanut katkaisijaa,valo tuli päälle.Ja kun lopetin,valo sammui itsestään. Ihme on tapahtunut! -Kulta,kusit taas jääkaappiin.

Homo meni tatuoijalle ja pyysi traktoritatuoinnin penikseensä. - Laitetaanko oikein neliveto?tatuoija kysyi. - Miksi ihmeessä,homo ihmetteli. - Se kulkee paremmin paskassa.

Kahden pohjoismaan päämiehet olivat fasaanijahdissa. Saalista laskettaessa joukosta löytyi yksi harakka, jota hieman ihmeteltiin. Sitten selvisi, että kesken ajon harakka lennähti herrojen eteen. Vieras osoitti lintua ja kysyi isännältä, mikä on linnun nimi suomeksi. Paukkeen takia hän ei kuullut vastausta, vaan sanoi: - Va sa ni? Tällöin mukana ollut ministeri, jolla oli heikko kielitaito, paukautti harakan hengiltä.

ATRIA OYJ kiittää Teitä siitä, että annoitte "suheronne" karjalanpiirakan malliksi. Se on nyt entistä ruskeampi, ryppyisempi ja siinä on enemmän puuroa.

Nuori, viehättävä nainen saapuu baaritiskille. Hän vinkkaa baarimikolle,joka tulee välittömästi kysymään, miten voisi auttaa. Nainen viittoo baarimikkoa tulemaan lähemmäs. Kun mies kumartuu, nainen alkaa hiplaamaan tämän täyspartaa. "Oletteko te baarin johtaja?", nainen kysyy samalla kun kevyesti taputtelee... baarimikon poskia. "En ole", baarimikko vastaa. "Voisitko hakea hänet tänne?", nainen kysyy samalla kun pyörittää käsiään miehen parrassa ja tukassa. "Valitettavasti en voi", baarimikko huokaa,"voisinko minä auttaa jotenkin?". "Kyllä vain, minulla olisi viesti hänelle", nainen kuiskaa, samalla panemalla pari sormeaan baarimikon suuhun ja antaen tämän nuolla niitä.
"Mitä minun pitäisi kertoa johtajalle?", baarimikko onnistuu sopertamaan. "Kerro johtajalle", nainen kuiskaa, "että naisten vessasta on paperi ja saippua loppu".

Miksi pieru haisee ? - haju on kuuroja varten

Kolme miestä meni lappiin vaeltamaan ja illan tultua kasasivat teltan erääseen rinteeseen ja menivät sinne vierekkäin nukkumaan. Aamulla reunimmainen herättyään kertoi nähneensä erittäin eroottisen ja todentuntuisen unen. Samalla toinen vastakkaisella reunalla nukkunut mies kertoi nähneensä samantyylisen unen myös. Keskimmäinen mies sanoi nähneensä unen hiihtokilpailuista ja hän oli voittamassa koko kilpailun, mutta juuri ennen maaliviivaa sauvat sulivat käsiinsä ja hän jäi viimeiseksi...

Aku Hirviniemi - Minun Sketsini osa 1
http://www.youtube.com/watch?v=v0dtjtg96xs&feature=feedrec_grec_index

Putous - Vaahtokarkkeja spermavaahdossa!
http://www.youtube.com/watch?v=rFGVSetX9CE&feature=related



torstai 24. marraskuuta 2011

TO 24.11.2011



















Kuva arkiston kätköstä. Kike Elomaa Oulun messuilla.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 7 C, tuuli etelästä 7 m /s, pilvistä ja vähäistä sadetta, suhteellinen kosteus 85 %. Lämpötila aamulla + 6 C. Aurinko nousee 09.21 ja aurinko laskee 14.59 . Päivän pituus 05 t 38 min.

Lempi tuli nimistöömme vuosisadan alussa, vaikka jo muinaissuomalaiset tunsivat nimen sen eri mukaelmina, silloin tosin miehenniminä. Puhuttelumuoto Lemmikki yhdistetään myös kukannimeen. Sivi, alkuaan Siviä, nousi esiin suomalaisuuskauden hviä ominaisuuksia kuvaavien nimien joukossa. Vaikutteita se on saanut Ruotsin Siv-nimestä.

Tapahtumat

Sain Rovaniemen hovioikeudesta seuraavan sähköpostin:

Hei,

Syyttäjän ja Kosken valitukseenne antamat vastaukset on lähetetty Teille tiedoksi 18.11.2011.
Kirjeessä on varattu Teille mahdollisuus antaa halutessanne lausuma viikon kuluessa oikeudenkäyntikulujen korvaamista koskien.

Syyttäjän ja Kosken vastausten johdosta ei ole pyydetty Teiltä vastinetta, joten lisäaikaa sellaisen tekemiseen ei voida myöntää.

Terveisin,

Teemu Saukkoriipi
viskaali

Rovaniemen hovioikeus
puh: 029 56 41833
teemu.saukkoriipi@oikeus.fi

Minä katson, että minulla on oikeus todistaa syyttäjän ja Kosken lausumat vääriksi lausumiksi oikeudelle. Teen sen ensi yönä samoin kuin laitan myös oman laskuni oikeudenkäyntien johdosta. Huomenna lähetän aineistot sekä sähköpostilla että tavallisena postina Rovaniemen hovioikeuteen.

Uutiset

Sdp:n europarlamentaarikko Mitro Repo kiistää, että hän olisi kohdellut europarlamentissa työskenteleviä naisia loukkaavasti. Ylen A-studio kertoi keskiviikkona, että moni parlamentissa työskentelevä pitää Revon "tuttavallisuutta naisten kanssa" sekä kommentteja naisten ulkonäöstä kiusallisina. A-studion haastattelemista ihmisistä 13 piti Revon käytöstä tavalla tai toisella sopimattomana

Ilkka Kanervan härskit tekstiviestit rakastajattarelle julki!
http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a263103/ilkka+kanervan+harskit+tekstiviestit+rakastajattarelle+julki/

Portugalissa alkaa tänään yleislakko. Lakkolaiset vastustavat keskusta-oikeistolaisen hallituksen asettamia ankaria säästötavoitteita. Maan hallitus yrittää päästä Euroopan unionin maalle asettamiin 78 miljoonan euron säästötavoitteisiin.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
http://www.promerit.net/avainsanat/erkki-aho/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
http://eduskunta.net/wp/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Aluetv.fi
http://aluetv.fi/
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net
Samassa veneessä
http://www.samassaveneessa.info/lyhyet-katsaukset/473-kreikka-italia-ranska

Päivän mietelause

Pelko antaa järkeä tyhmällekin.
Erehtyminen on inhimillistä.
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee yleensä muutakaan.
Kuka tahansa voi erehtyä, mutta vain typerykselle on ominaista toistaa samat virheet.
Aika on kalleinta, mitä ihminen voi tuhlata.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sanaton rakkaus 0001
http://www.youtube.com/watch?v=uSbR8gd2ico&feature=related

Tulisitko elämääni_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=Zgd9UUakirI&feature=related

Meidän laulu_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=zxSU7sy9QqA&feature=related


Terveys ja liikunta

Paino 103,4 kg, verenpaine 177 / 112 , lepopulssi 58.. Uinti 1000m / 84 000 m.

Loppukevennys

Miten kuusi kansantalouden professoria voi päätä samaan lopputulokseen? - Annetaan jokaiselle ratkasitavaksi eri ongelma.

Pekka oli päässyt töihin eläintarhaan. Ensimmäisenä töpaivänä eläintarhan johtaja tuli juoksujalkaa hänen luokseen ja huusi: - Nurminen, te olette unohtanut sulkea häkin oven! Olette erotettu! - Ei kani noin pienestä. Järki hoi! Kuka tällaisessa kaupungissa pöllisi tiikerin?

Jamppa sai lähtöpassi ruokabaarin tiskaajan hommasta. Baarinpitäjä seuras,, kuinka kaveri keräsi kamppeitaan jenkkikassiin. Lopulta omistaja kouraisi ravintolan juomarahakassasta lantteja ja ojensi ne Jampalle läksiäislahjaksi. Jamppa pisti kolikot taskuunsa, mutta kaivoi sitten muutaman kolikon takaisin, heitti ne pomon koiralle ja sanoi: - Siinä on pari markkaa sullekin, Peni. Niin monet tiskit tiskasit sinäkin minun puolestani.

Pomo läksytti Jaskaa huonosti hoidetusta hommasta. - En minä sinulle pahaa tarkoita, Jaakko, pomo päätti nuhdesaarnansa. - Mutta sanopa, mitä tekisit, jos olisit minun pöksyissäni? - Kyllä minä veisin ne prässättäväks.

Mentolaisen Mikko palasi säteilevänä töistä ja kehui vaimolleen: - Aattele. Heti ensimmäisenä päivänä minut nimitettiin pomon henkilökohtaiseksi neuvonantajaksi! - Voi kulta rakas! Etkä sinä ole vielä edes merkonomi! - Niinpä niin. Mutta pomo sanoi, että aina jos hn haluaa kuulla minun henkilökohtaisen mielipiteeni, hän kysyy sitä erikseen.

Firman seinällä oli lappu: ”Pomo ei ole aina oikeassa. Mutta hän on aina pomo.”

kiinalainen pizza
http://www.youtube.com/watch?v=9tMMK2u2Qos&feature=related

Eddie "The Eagle" Edwards: Hyppää Eetu hyppää
http://www.youtube.com/watch?v=HUmOAnoVkV0&feature=related

Risto
http://www.youtube.com/watch?v=3D333A9XjFE&feature=related


keskiviikko 23. marraskuuta 2011

KE 23.11.2011













Kuva arkiston kätköstä. Kunniakierroksella on kerätty rahaa useasti Kalajoella merkittävä summa. Kuvassa Tapani Ylitalo, Martti Vainio, Jukka Kauppila ja Juha Mieto Kunniakierroksella Kalajoen Merenojan kentällä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +2 C, tuuli etelästä 6 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 4 C. Aurinko nousee 09.17 ja aurinko laskee 15.01. Päivän pituus 5 t 43 min.

Ismo on mukautunut suomen kieleen heprean nimestä Ismael, ”Jumala kuulee”. Taru pitää Aabrahamin egyptiläisen orjattaren kanssa siittämää Ismaelia arabilaisten kantaisänä. Ismon sopeutumista suomalaiseen nimistöön lienevät edesauttaneet samansointuiset Osmo ja Asmo.

Tapahtumat

Pankkikriisiselvitys – karmea totuus julki
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.html

Koululaisten ilkivalta Kalajoella jatkuu. Eilen ovat olleet vuorossa polkupyörien kumeista ilmojen laskeminen pois. Tätä on tapahtunut Halpa-Hallin läheisyydessä. Ehkä on syytä epäillä 3-5 luokan poikia asian johdosta. Jokin aika sitten eräältä Halpa-Hallin työntekijältä varastettiin polkupyörä. Näyttää siltä, että nuorille ei ole opetettu mikä oikein ja hyväksyttävää. Siisteys, järjestys ja toisen huomioonottaminen kuuluvat itsestään selviin perusasioihin, joita nuorilta odotetaan.

Rovaniemen hovioikeudelle lisäaikapyyntö

From: E.Aho
Sent: Wednesday, November 23, 2011 10:28 AM
To: rovaniemi.ho@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi
Subject: Pyyntö lisäajasta vastiinen tekemiseen

Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki

Rovaniemen hovioikeus
Valtakatu 10-12
96200 Rovaniemi
rovaniemi.ho@oikeus.fi

Valtakunnansyyttäjävirasto Mika Illman
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
Sisäministeri Päivi Räsänen
Oikeuskansleri Jaakko Jonkka

Vastine asiassa R11/715
Lähetin torstaina 17.11.2011 sähköpostitse vastineen Rovaniemen hovioikeuteen ja lisäksi laitoin postitse 4,4 kg:n aineiston samana päivänä Rovaniemen hovioikeuteen. Perjantai, jolloin kirjallinen aineisto oli mahdollisesti perillä, oli 18.11. ja viikonloppuna Rovaniemen hovioikeus ei ole töissä. Tänään maanantaina 21.11.2011 sain Rovaniemen hovioikeudesta kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluodon ja Markku Kosken kirjallisen vastauksen tiedokseni asiassa. On täysin selvää, että syyttäjä Sari Leppäluoto ja Markku Kosken asianajaja eivät ole voineet perehtyä asiaan tarvittavalla tavalla niin, että ovat voineet antaa vastineen asiassa samana päivänä ja tutustumalla 4,4 kg:n aineistoon asiassa. Siksi on syytä epäillä kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluotoa vakavista rikoksista lausuman johdosta. Miksi syyttäjä on asiassa jälleen vaihtunut? Näytöt ovat nyt kiistattomat, että Rovaniemen hovioikeuden on järjestettävä suullinen käsittely ja videointi oikeudenkäynnille.

Haluan antaa vastineen syyttäjä Sari Leppäluodon vastaukseen sekä Markku Kosken asianajajan Timo Hautamäen vastaukseen, joita epäilen vääriksi lausumiksi oikeudelle ja siksi haluan antaa niihin vastineen. Vastineen tekemiseen tarvitsen aikaan 30.11.saakka johtuen siitä, että parasta aikaa kunnalliset luottamustoimet ja Jokilaaksojen poliisin jatkuvat rikostutkintapyynnöt työllistävät minua lähes ympäri vuorokauden. Jossakin on inhimillisen suorituskyvyn rajat.

Siis todistan 30.11.2011 mennessä syyttäjä Sari Leppäluodon ja OTM Timo Hautamäen lausunnot vääriksi lausumiksi oikeudelle. Liitteenä edellinen vastineeni tässä asiassa Rovaniemen hovioikeudelle, mikä jo kiistatta osoittaa niin Leppäluodon kuin Hautamäenkin lausunnot vääriksi lausumiksi oikeudelle. Haluan kuitenkin vielä kristallisoida rikokset oikeudelle ja muille viranomaisille.

Allaoleva linkki kertoo kokonaisuuden asioista ja liitteenä oleva tiedosto tarkentaa asiat ja 30.11.2011 kristallisoi rikokset ja sen, että olen kirjoittanut totta enkä ole syyllistynyt kunnianloukkauksiin. Teen lisäksi oman vahingonkorvausvaatimukseni ja kuluerittelyn erittelyn asiassa 30.11.2011 mennessä.

Pankkikriisiselvitys -karmea totuus julki
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.html

Kalajoella 23.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Kävin Rautiossa katsomassa äitiäni ja keskustelin myös kodinhoitajan kanssa. Illalla oli Kalajoen Junkkareiden yleisurheilun kisatoimitsijoille ruokailu Pizzeria Mamma Leonessa. Olin kutsuttuna mukana tilaisuudessa.

Uutiset

Verkkolaitteita valmistava Nokia Siemens Networks suunnittelee vähentävänsä maailmanlaajuista henkilöstömääräänsä noin 17 000:lla vuoden 2013 loppuun mennessä. Yhtiön tiedotteen mukaan vähennyksiä ohjaavat henkilöstön sopeuttaminen uuden strategian mukaisesti sekä tuottavuuteen ja tehokkuuteen liittyvät toimenpiteet.

Euroalueen mahtimaan Saksan lainahuutokauppa on epäonnistunut surkeasti. Saksa sai huutokaupattua 10-vuotisia joukkovelkakirjalainoja vain 3,9 miljardin euron arvosta. Tavoite oli kuusi miljardia euroa. Tapahtunut lisää pelkoja Euroopan velkakriisin leviämisestä myös Saksaan.

Oikeutta Eläimille -yhdistys myöntää, että sen kuvaajat ovat vieneet kuolleita sikoja luvatta eläintiloilta. Yhdistys on suunnitellut tuovansa kuolleita eläimiä mielenosoitukseen Helsingin keskustaan keskiviikkona. Eläinaktivistien mediavastaava Anne Nieminen sanoi aamupäivällä, että kuolleet possut ovat peräisin eläintiloilta, jossa aktivistit ovat vierailleet. Yhdistys on aiemmin julkaissut hätkähdyttävää kuvamateriaalia tiloilta

Natsidokumentti: Synkkä väite Suomen SS-sotilaista
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118023-natsidokumentti-synkka-vaite-suomen-ss-sotilaista

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Mitään emme anna niin halvalla kuin neuvoja.
Erehtyminen on inhimillistä. Ja typerää.
Ei lintu liian korkealla lennä, jos se lentää omilla siivillään.
Eilistä et kiinni saa, huomista et pääse pakoon.
Eivät ihmiset vuoriin kompastu, vaan kiviin.
Eläminen on elämän tarkoitus.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Luodut toisilleen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=FdFQD7HuEnA&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,6 kg, verenpaine 186 /108, lepopulssi 59.

Loppukevennys

Mies meni lääkärille valittamaan ennenaikaista siemensyöksyä. Lääkäri neuvoi: - Aina kun teistä tuntuu, että siemensyöksy on tulossa, yrittäkää pelästyttää itsenne. Niimpä mies meni urheiluliikkeeseen ja osti itselleen starttipistoolin. Hän meni kotiin jossa vaimo jo odotti alastomana vuoteessa. He alkoivat hyväillä toisiaan ja päätyivät 69-asentoon. Kun mies tunsi hälytyskellojen alkavan soida, h...............än otti pistoolin housujensa taskusta ja laukaisi sen pelästyttääkseen itsensä. Seuraavana päivänä mies oli jälleen lääkärin vastaanotolla. - No, noudatitteko neuvoani? lääkäri tiedusteli. - Kyllä, mies sanoi. - Mutta sen vaikutus ei ollut aivan toivottu. Kun laukaisin pistoolin, vaimoni virtsasi naamalleni, puraisi haavan penikseeni ja naapuri astui komerosta kädet ylhäällä

Insinööri Huttunen palaili Moskovan reissultaan ja päätti piipahtaa kotipubiin,jonne Huttusen vaimo soitti ja huusi: "Sinähän lupasit tulla kotiin heti kuuden jälkeen!" Johon insinööri Huttunen pääsi vastaamaan: "Mutta en ole ottanut vielä kuin viisi."

Takseissa on Huoneistokeskuksen mainos, iso teksti auton ovissa MATKALLA KOTIIN. Kylläpä lämmitti nähdä neekeri takapenkillä... !

Ruokakaupassa oli puhuva hinnoitteluvaaka jota nainen katseli kun asiakkaat käyttivät sitä.
"Appelsiineja, hinta 3,50. Luumut, hinta 2 euroa." Nainen päätti testata vaakaa ja riisui housunsa,
nousi jakkaralle ja istahti vaakaan asettaen kalleutensa huolellisesti levylle. Hetken päästä vaaka ilmoitti:"rämemajava, kirveellä tapettu. tuote arvot

Jaska meni kysymään töitä rakennusfirmasta. - Oi voi, on niin kovasti vähn työtä tarjolla näinä aikoina, pomo valitteli. - Sopii mulle, Jaska ilahtui. - Mä oonkin aikan tottunut tekemään hyvin vähän.

Tiemestari lähetti tierakennuspiiripäällikölle viestin: ”Lapiot lopussa, tarvitsemme lisää.” Vastaus tuli paluupostissa: ”Lopussa täältäkin. Nojatkaa toisiinne.”

Pulttibois - Kriitikot Seppo Seponseppo ja Jukka Jukanjukka 1
http://www.youcGu0&feature=feedrec_grec_index

tiistai 22. marraskuuta 2011

TI 22.11.2011















Tapion Tuvan Misu-kissa on kuollut. Misu kuoli 23-vuotiaana ja on haudattu läheisten läsnäollessa Tapion Tuvan läheisyyteen. Kuvassa hautakumpu.















Eilen illalla kotini piha-aiden ylitse oli pimeässä tullut nuoria koululaisia asuntoni terassille. He olivat tulleet tirkistelemään asunnon ikkunoista sisään ja hakkaamaan asunnon terassille johtavaa asunnon ovea. Tällainen menettely järkyttää asunnossa olevia. Näyttää siltä, että koululaiset tunkeutuvat myös autotalleihin, jos autotallin ovet eivät ole lukittuna ja onpa joku nähnyt koululaisia rivitalojen katoillakin. Informoin sähköpostitse Pohjankylän koulun rehtoria Eero Lehtoa koululaisten käyttäytymisestä. Kysymys on kotirauhan rikkomisesta. Rehtori Eero Lehto pyysi ilmoittamaana asiasta poliisille ja toimin hänen haluamallaan tavalla.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -3 C, tuuli idästä 1 m /s, suhteellinen kosteus 91 %. Lämpötila päivällä -1 C. Aurinko nousee 09.14 ja aurinko laskee 15.04. Päivän pituus 5 t 49 min.

Silja sen rinnakkaismuoto Selja ovat yksinkertaistuneet kirkkonmusiikin suojeluspyhimyksen Pyhän Cecilian nimestä siten, että painoton alkutavu on jätetty pois. Alkuaan nimi pohjautuu muinaisroomalaiseen sukunimeen Caecilius, jonka perusosa merkitsee sokeaa. Suomalaisella Seljalla on luonnollisesti myös kotoinen, kasvikuntaan liittyvä sivumerkityksensä.

Tapahtumat

Kalajoen kouluverkkoasia ratkaistiin investointiohjelmalla
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2011/11/kalajoen-kouluverkko-ratkaistiin.html

Olen tänään perehtynyt Vestia Oy:n osakassopimukseen, jätelakiin, jätelautakuntien ohjesääntöihin ja siihen juridikkaan, mikä on huomioitava jäteasioista päätöksiä tehtäessä. Olen havainnut, että Kalajoen päättäjille on aikanaan annettu aika suppeat ja yksipuoliset tiedot asioista. Pyrin tekemään selkeät parannusehdotukset asioihin niin pian kuin mahdollista. Teen asioista jutun Kalajoki-blogiini viikon kuluessa. Nyt on niin paljon keskeneräisiä asioita, ettei aika tahdo riittää.

Uutiset

Salattu kartta ja Pyrrhoksen voitto
http://www.talouselama.fi/uutiset/salattu+kartta+hallitus+antoi+venajalle+sadan+kilometrin+etupiirin+itarajalle/a725662

Lainaus ProKarelia r:n tiedotteesta:

Tämä Venäjän etupiirin laajentamisen hyväksyminen on Suomen hallitukselta saman tyyppistä Suomea vahingoittavaa toimintaa kuin venäläisten kiinteistöostojen hallitsematon salliminen. Kiinteistökaupoista suurin osa on asiallisia, osa erittäin vaarallisia.
Suomi on antanut venäläisille, kuten kaikille muillekin EU:n ulkopuolisille, kansalaisille oikeuden vapaasti ostaa kiinteistöjä Suomessa. Kun kiinteistö siirtyy esim. yhtiön osakkeiden mukana, ei kenelläkään ole harmainta aavistustakaan, kuka esim. löytyy veroparatiisiyhtiön osakkuuden takaa.
Hallituksen hyväuskoinen toiminta ulottuu siihen saakka, että se on sallinut esim. elintärkeän viestimaston, koelentokentän, laivaväylän ym. vierestä ostaa maata rajoituksetta. Hallitus ei asiassa näe minkäänlaista ongelmaa, tosin KRP tiettävästi tutkii asiaa, mutta kovin on hiljaista silläkin saralla.
Ei edes Suomessa selvästi kriminalisoitua rahanpesua, mikä on ilmeisen selvää useissa suuremmissa kaupoissa, ole nostettu esille. Suomen poliittinen eliitti on vajonnut jälleen ns. hyväuskoisen hölmön tasolle, jossa Venäjän sana painaa paljon enemmän kuin kansalaisten oikeudet.
Venäjä pitää hallussaan 45 000 km2 ja hamuaa lisää. Tämän tyyppisten päätösten jälkeen ei enää tarvitse ihmetellä, miksi Suomen hallitus lahjoittaa asiansa surkeasti hoitaneille eteläisen Euroopan maille suoraan ja epäsuorasti miljardeja, kenties kymmeniä miljardeja, euroja takauksina tai rahana.
On aika herättää kysymys siitä, kenen oikeuksia ja etuja hallitus ajaa. Ja hyväksyykö Suomen Eduskunta juhlavasti nyökytellen tämänkin etupiirilahjoituksen Venäjälle? Venäjä pitää yhä hallussaan 45 000 km2 suomalaista aluetta, jota hallituksen esittämässä kartassa ei ole lainkaan merkitty. Sen vuoksi ko. kartan vieressä on koko Suomen kartta muistuttamassa siitä, mikä on Suomen suvereeni alue.

Egyptissä hallitus on jättänyt eronpyyntönsä maata hallitsevalle sotilasneuvostolle. Pääministeri Essam Sharafin hallitus on joutunut viime aikoina kovan arvostelun kohteeksi ja sitä on syytetty kyvyttömyydestä ja nöyrtymisestä sotilasvallan alle.

Valviran ylijohtajan Marja-Liisa Partasen jättäytyminen pois tehtävistään on aiheuttanut julkisen kiistan sosiaali- ja terveysministeriössä (STM). Partasella ei ole STM:n kansliapäällikön Kari Välimäen mukaan oikeutta siirtyä syrjään tehtävistään. Partanen ilmoitti tänään jäävänsä pois tehtävistään poliisitutkinnan ajaksi. Partanen keskusteli tänään peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonin (sd) kanssa valelääkärijupakasta. "Kävimme pitkän keskustelun Marja-Liisa Partasen kanssa, ja keskustelun päätteeksi hän esitti ratkaisuksi, että hän

Unkari hakee taloudellista tukea Kansainväliseltä valuuttarahastolta IMF:ltä. Pääjohtaja Christine Lagarde kertoi Unkarin hakemuksesta tänään annetulla tiedotteella. Lagarden mukaan Unkari hakee apua myös Euroopan unionilta. Unkarin taloudellinen tilanne on heikentynyt nopeasti. Valtion velka nousi syyskuussa 82 prosenttiin bruttokansantuotteesta. Unkarin valtio on viime viikkoina joutunut peruuttamaan useita velkahuutokauppoja sijoittajien lainahaluttomuuden takia.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Voitin lotossa; ärsyttää enää ihmisten ainainen ininä rahan puutteesta.
Jos Jahve hylkää, kaipa valittuni on Afrodite.
Tyttökaveri tuli niin kalliiksi, että valitsin rinnakkaisvalmisteen.
Vasta muutossa muistin, että minulla on luuranko kaapissa.
Räjähdin nauruun. Minusta jäi hauska muisto.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Liian monta kertaa_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=gVd00BuHgLA&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,8 kg, verenpaine 158 / 94, lepopulssi 60. Aamujumppa 30 minuuttia. Uinti 1000m / 83 000 m. Pyöräily 20 km / 3186 km.

Loppukevennys

Somali ajoi rekkaa Sodankylässä ja lastina oli neekerinpusuja. Liukkaalla tiellä rekka lähti käsistä. Somali ja neekerinpusut levisivät pellolle pitkin poikin. Paikallinen sinipukuinen valtion virkamies ryntäsi hädissään pellolle tallaamaan neekerinpusuja rikki ja huusi samalla työparilleen: "Tule vitun äkkiä kaveriksi! Näistä on jo yksi ehtinyt kuoriutua!"

Tiedätkö mistä Tarzan-huuto sai alkunsa? - Se syntyi siten, että Janen ollessa uimassa Tarzan istui puussa vartiossa. Samassa hän huomasi krokotiilin uivan kohti Janea. Nopeasti Tarzan tarttui
liaaniin ja huusi Janelle: 'Heilautan itseni yläpuolellesi, ota kiinni mistä saat!' Ja Jane otti.....

Porvoossa on vanhainkoti jossa on pelkkiä mummoja. Tämän vanhainkodin edestä menee katu, nimeltä tulliportin katu. Siinä ei sinänsä mitään hauskaa ole mutta, lueppas "tulliportin" takaperin.

Nuori mies katseli koruja kultasepäällä ja myyjä tuli kysymään onko hänellä ehkä jotain erikoista mielessä?? Totta kai, sanoi mies, siksi tässä lahjaa katsellaan...

Jos satiaiset vaivaavat ja haluat niistä jopa eroon tee seuraavasti: Kaada muniisi ensin Kossua ja sitten hiekkaa. Satiaiset kivittävät kännissä toisensa hengiltä

Mitä ruotsalainen mies laulaa,kun joku pieraisee? - Love is in the air...

Miksi esinahka on viisaampi kuin insinööri? - Se sentään ymmärtää vetäytyä syrjään kun hommat alkavat.

Esson vanha mainos
http://www.youtube.com/watch?v=S-__3qT0Ias&feature=feedrec_grec_index

Fazerin Ranskalaiset pastillit mainos
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=GfXqg1fHT2I

maanantai 21. marraskuuta 2011

MA 21.11.2011















Kalajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys on anonut lupaa purkaa kuvassa oleva rakennus. Kalajoen kaupunginhallitus päätti ympäristölautakunnan esityksestä poiketen, että purkulupa annetaan. Asian ratkaisee lopullisesti ELY-keskus.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 6 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä +2 C. Aurinko nousee 09.11ja aurinko laskee 15. 06. Päivän pituus 5 t 55 min..

Hilma tuli meille 1900-luvun alussa Saksasta, missä se tunnetaan muodoissa Helma ja Hilma. Taustalla kummittelevat Wilhelmi, Wilhelma, Helmgund tai jokin muu helm-osan sisältävä nimi, kypärää merkitsevä helm on olennainen osa saksalaista nimi ja sotakalustoa. Meillä Hilma kuuluu ns topeliaanisiin nimiin, jotka saatiin Ossianin lauluista.

Tapahtumat

Tänään oli kaupunginhallituksen kokous.Kommentoin asioita tarkemmin Kalajoki-blogissani myöhemmin tämän viikon aikana. Tässä vaiheessa tuon kuitenkin esille sen, että Kalajoen kaupunki julistautuu savuttomaksi työpaikaksi 1.4.2012 alkaen.

Ambulanssikeskustelu kärsii tiedon puutteesta
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2011/11/ambulanssikeskustelu-karsii-tiedon.html

Koska poliittiset päättäjät eivät löytäneet tai heidän ei annettu löytää asiaan ratkaisua, niin Kalajoen kaupungin johtavat virkamiehet ratkaisivat asian Kalajoen kaupungin investointibudjetilla.

Jatkokysymys Natura-alueiden osoittamis- ja valintaperusteista
http://naturansalat.blogspot.com/2011/11/jatkokysymys-natura-2000-alueiden.html

Lähetin torstaina 17.11.2011 sähköpostitse vastineen Rovaniemen hovioikeuteen ja lisäksi laitoin postitse 4,4 kg:n aineiston samana päivänä Rovaniemen hovioikeuteen. Perjantai, jolloin kirjallinen aineisto oli mahdollisesti perillä, oli 18.11. ja viikonloppuna Rovaniemen hovoikeus ei ole töissä. Tänään maanantaina 21.11.2011 sain Rovaniemen hovioikeudesta kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluodon ja Markku Kosken kirjallisen vastauksen tiedokseni asiassa. On täysin selvää, että syyttäjä Sari Leppäluoto ja Markku Kosken asianajaja eivät ole voineet perehtyä asiaan tarvittavalla tavalla niin, että ovat voineet antaa vastineen asiassa samana päivänä ja tutustumalla 4,4 kg:n aineistoon asiassa. Siksi on syytä epäillä kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluotoa vakavista rikoksista lausuman johdosta. Miksi syyttäjä on asiassa jälleen vaihtunut? Tietääkö syyttäjä oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä yhtään mitään? Näytöt ovat nyt kiistattomat, että Rovaniemen hovioikeuden on järjestettävä suullinen käsittely ja videointi oikeudenkäynnille, jotta totuus saadaan esille. Vaadin suullista julkista käsittelyä asioille ja mahdollisimman paljon seuraajia oikeudenkäyntiin niin tavallisten kansalaisten kuin tiedotusvälineiden taholta.

Uutiset

Saif al-Islam Gaddafin pidätys ei sujunut lainkaan niin kuin Libyan uuden hallituksen edustajat ovat kertoneet, espanjalainen La Vaguardia -lehti väitti sunnuntaina. Libyalaisen kertomuksen mukaan Zintanista lähtenyt kaarti olisi pidättänyt Saif al-Islamin Libyan aavikolla. La Vanguardian mukaan Saif al-Islam oli aavikolla asuvan tuaregien paimentolaisheimon suojeluksessa, mutta he vaihtoivat Libyan syrjäytetyn ja tapetun diktaattorin pojan ruokakuormaan.

Ainakin 13 ihmistä on kuollut ja eri lähteiden mukaan noin tuhat loukkaantunut Egyptissä viikonloppuna puhjenneissa väkivaltaisuuksissa. Mielenosoittajien ja poliisien yhteenotot ovat edelleen jatkuneet, jo kolmatta yötä. Tapahtumien keskipisteessä on Kairon Tahririn aukio, josta lähti keväällä myös Egyptin kansannousu. Mielenosoittajat vastustavat nykyistä sotilashallintoa ja kokevat, että siirtyminen siviilihallintoon tapahtuu liian hitaasti

Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Magnar Dalen on YLEn mukaan sanonut Norjan televisiolle, ettei voi olla varma maajoukkueen puhtaudesta. YLE Urheilun asiantuntija Pirjo Muranen ei ymmärrä Suomen maastohiihtomaajoukkueen päävalmentajan Magnar Dalenin lausuntoa Norjan televisiolle. Murasen mukaan menestyksekkään valmennussuhteen tulisi pohjautua valmentajan ja urheilijan väliseen luottamukseen.

Valviran ylijohtaja Marja-Liisa Partanen siirtyy sivuun tehtävistään poliisitutkinnan ajaksi.

Tierahoja leikataan
http://www.yle.fi/alueet/oulu/2011/11/tierahoja_leikataan_3035167.html

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

En herännyt väärällä jalalla vaan hyvällä päällä.
Annatko anteeksi vai pyydänkö joltakulta muulta?
En ole asiantuntija, mutta asiattomuudet hallitsen.
Tuntemattomampana voisin saada paljonkin ääniä.
Jos saan lääkitykseni kuntoon, en kirjoitelle enää aforismeja.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Pienet onnen hetket_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=E2ohwMjJBAw&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpain 198 /106e, lepopulssi 57.

Loppukevennys

Silikonirintoihin ja viagraan käytetään nykyään enemmän rahaa kuin Alzheimerin taudin tutkimukseen. Vuonna 2040 meillä on siis koko joukko vanhuksia, joilla on terhakat rinnat ja pulleat bokserit, mutta kukaan ei muista miksi!

Joukko mikkeliläisiä istui yötä myöten pommisuojassa talvisodan aikana. Hieno rouva huokasi vieressään istuvalle viipurilaiselle evakkovaimolle: - Totta kai sen ymmärtää, että viipurilaisia pommitetaan. Mutta että mietä viattomia mikkeliläisiäkin!

Iosna minusta tulee sotilas, Pikku-Kalle selitti leikkikaverilleen Tiinalle. - Mutta sitten tulee vihollinen ja ampuu sut, Tiina varoitti. - Ei ammu. Musta tuleekin just se vihollinen.

Isäntä herätteli renkejään aamulla: - Nouskaa, pojat, nouskaa. Aurinko on jo korkealla. Niitettiin sitten muutama tunti. Lopulta Aarretti-renki pyyhki hikeä ja tuumasi: - Taitaa tulla erityisen kuuma päivä. - Kuinnii? Isäntä kysyi. - Tuolla on näköjään nousussa jo toinenkin aurinko.

Onko konttorityö sinusta kiinnostavaa? - Ei. - Miksi sitten teet sitä? - Mieluummin kahdeksan tuntia toimistossa kuin kokonaan ilman unta.

Valintamyymälän kassa kävi positiivisen ajattelun kurssin. Aloitellessaan maanantainaamuna työtä hn ihasteli työtoverilleen: - Eikö ole ihanaa! Ylihuomisen jälkeen on jo lauantaina aatonaatto!

Ensio Itkonen 1926-2010 Muistolle
http://www.youtube.com/watch?v=m39orQRthNQ&feature=feedrec_grec_index