keskiviikko 12. tammikuuta 2011

KE 12.01.2010

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 0 C, pilvistä, runsasta lumisadetta. Lämpötila päivällä – 2 C. Aurinko nousee: 10.00, aurinko laskee: 15.05. Päivän pituus: 5 h 4 min. Lumen syvyys 34 cm.

Tapahtumat

Autoin tänään ulkomaalaista henkilöä Kelan asioissa. Miksi Kela jatkuvasti yrittää ”kusettaa” ulkomaalaisia? Nyt, kun olin ulkomaalaisen mukana asioimassa Kelassa, niin asiat sujuivat moitteettomasti, suorastaan kiitettävästi.
Järjestelin tänään myös asuntoasioita maahanmuuttajille.

Uutiset

Australian kolmanneksi suurin kaupunki Brisbane on herännyt keskiviikkoaamuun tulvaveden piirittämänä. Tuoreen arvion mukaan jopa 20 000 asuntoa saattaa jäädä huomenna tulvien alle. Tuhannet ihmiset ovat jättäneet kotinsa. Kymmeniä esikaupunkialueita ja -teitä on jo peittynyt veteen. Tulvan odotetaan laajenevan huomenna torstaina, jolloin kaupunkia ympäröivät joet tulvivat yli äyräidensä. Tuoreimman arvion mukaan 19 700 asuntoa jäisi tulvavesien alle. Viranomaiset suunnittelevat katkaisevansa sähköt varmuuden varalta noin 100 000 rakennuksesta.

Nelikymppinen mies kuoli sikainfluenssaan Kotkassa Kymenlaakson keskussairaalan teho-osastolla. Mies ei ollut saanut sikainfluenssarokotusta. Sairaalassa on sikainfluenssan takia tehohoidossa kaksi muutakin alle viisikymmentävuotiasta ihmistä, joilla ei ole muita sairauksia.

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on saanut valmiiksi selvitystyön, joka koskee Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön varojen lainaamista Suomen Hiihtoliitto ry:lle. Säätiön tilillä olleita varoja on lainattu säätiön sääntöjen ja säätiölain vastaisesti Suomen Hiihtoliitto ry:n maksuvalmiuden säilyttämiseksi. Selvityksen mukaan varojen lainaamisesta ei kuitenkaan aiheutunut vahinkoa säätiölle eikä sen hallinnoimille rahastoille, joiden varoja oli myös lainattujen varojen joukossa. Lainat on maksettu takaisin korkoineen vuoden 2010 aikana. PRH:n mielestä säätiön tulee laatia talous- ja johtosääntö, jonka avulla voidaan tehostaa säätiön hallituksen toimintaa ja ehkäistä vastaavan tilanteen toistuminen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 12.11.2011 Soini väläyttää kaksikielistä toimintaa. Puoluejohtaja ilahtui kannatuksen noususta myös ruotsinkielisten keskuudessa.

Televisiosta katsottua

45 minuuttia: Lapin kolkot bordellit, Suomi-Soffan tie kuilun partaalle, Talvikaupan huippuvuosi, Lihavuusleikkauksen jälkeen, Turkulaiset tohkeissaan kulttuuripääkaupungista.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän aforismi

Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Tyhmyys alkaa sillä hetkellä, kun lakkaamme kyselemästä. (Charles Proterus Steinmetz)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Kalinka
http://www.youtube.com/watch?v=09Rf2KqA7a4

Terveys ja liikunta

Paino 102,5 kg, verenpaine 164 / 100, lepopulssi 63. Aamujumppa 30 min /150 min, hiihto 14 km / 24 km. Uinti 1000m /5 000m.

Loppukevennys
Mitä eroa on kondomilla ja poliisiautolla? - Kondomissa on vain yksi mulkku kerrallaan.

Urheilija hölkkää puiston poikki. Kaksi vanhempaa naista katselee häntä kiinnostuneesti. Toinen sanoo: - Katsopa mikä profiili! Toinen katsoo ja toteaa: - Ei hullumpi, mutta voihan se olla avainnippukin.

Poliisi kuulustelee kolarin osapuolia. - Saitteko tosiaankin nuo kaikki vammat siinä pienessä peltikolarissa, hän kysyy toiselta. - En aluksi, mutta sitten aloimme keskustella siitä, kumpi on syyllinen.

Hölmöläiset olivat perustaneet uimahallin, johon kuului lämminvesiallas, kylmävesiallas ja allas, jossa ei ollut vettä ollenkaan. Kenelle kolmas allas oli tarkoitettu? - Uimataidottomille.

Mikä on Ruotsin armeijan salainen ase suomalaisia vastaan? -Clearasil, mot finnar.

Mustalainen oli ripustamassa pyykkejä narulle hyvin tuulisena päivänä. Paikalle tuli toinen mustalainen, joka kysyi: - Hyvä veli mitä sie teet? - Mää paan hihat heiluu!

Opettaja näytti biologian tunnilla peniksen kuvaa kysyen mikä se on? Kalle vastasi, että isillä on noita kaksi. - Pieni, jolla se pissaa ja suurempi jolla se pesee äidin hampaat.

Mielisairaalassa otetut kuvat onnistuivat, vaikka joukossa oli muutama tärähtänyt.

Miksi Jukalla on jalka paketissa? - Hän kävi salilla pudottamassa painoa.

Intiaanipoika alkoi päästä pikkuhiljaa kyselyikään ja alkoi kysellä sisaruksistaan äidiltä:
- Äiti, miksi isoveljen nimi on Mahtava Myrsky? - Koska hänet siitettiin mahtavan myrskyn aikana, äiti vastasi. - No miksi pikkusiskoa sanotaan Maissipelloksi? - Olimme isäsi kanssa maissipellolla kun hänet pantiin alulle. - Entäs miksi toisen siskon nimi on Kuunvalo? - Koska silloin oli kuutamo kun… kuulehan nyt, Revennyt Kumi, miksi olet noin utelias?

Aikakone-yhtye sai uuden treenikämpän. - Sani teetti tilat.

Arkkitehdille sattui vahinko. Oli käytävä vessassa.

Jopet – uudet luistimet
http://www.youtube.com/watch?v=htHIS1OHd20

Läpiveto – Anonyymit Jopet
http://www.youtube.com/watch?v=YvxHWOlyzXA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti