keskiviikko 7. joulukuuta 2011

KE 07.12.2011

Kuva arkiston kätköstä. Paratiisiklpylä Oy:n kylpylä Sanifanin avajaiset. Kuvassa kunnanjohtaja Torsti Kalliokoski, MEK:n johtaja Bnegt Pihström ja Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Seppo Mäki-Ullakko.

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1C , tuuli etelästä 4m /s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 96 %. Lämpötila päivällä 0 C. Aurinko nousee 09.57 ja aurinko laskee 14.32. Päivän pituus 04.34 min.

Sampsa on kansallisromanttisen kauden kalevalaisia nimiä, almanakassa vuodesta 1929. Sampsa Pellervolainen oli Väinämöisen käskyläinen, kylväjä ja laivapuiden kokoaja. Kansanomaisista lähtökohdistaan huolimattaSampsa kantanimeksi löytyy Samson, alkuaan heprean Simson, ”aurinkoinen”.

Tapahtumat

Olen tänään koostanut oikeudellisia asioita koko päivän. Uskon, että siitä tulee olemaan hyötyä monelle suomalaiselle.

Uutiset

Mielenosoittajat ovat kokoontuneet jo toisena peräkkäisenä iltana Moskovassa ja Pietarissa osoittamaan mieltään pääministeri Vladimir Putinia ja väärennettynä pitämäänsä duuman vaalien tulosta vastaan. Poliisi on ottanut yhteen mielenosoittajien kanssa. Tiistai-iltana Moskovan keskustaan kokoontui Putinin vastustajien lisäksi myös tämän kannattajia, ja ryhmät kahakoivat keskenään. Mellakkapoliisi on yrittänyt hajottaa vaalitulosta protestoivat mielenosoittajat ja pitää erillään Putinin vastaisia ja Putinia tukevia iskulauseista huutavia mielenosoittajia. Moskovan keskustassa partioi tuhansia poliiseja ja sisäministeriön joukkojen jäseniä. Moskovassa on otettu kiinni ainakin 300 ihmistä ja Pietarissa 200 ihmistä. Yksi Moskovassa kiinniotetuista on entinen ministeri, oppositiojohtaja Boris Nemtsov. Maanantaina poliisi otti Moskovassa kiinni 300 ja Pietarissa 120 mielenosoittajaa.

Ensi vuoden maaliskuussa voimaan tulevan kansalaisaloitelain mukaan vähintään 50 000 äänioikeutettua kansalaista voi jättää eduskunnalle lakialoitteen. Kansalaisaloitetta tukevat allekirjoitukset voidaan jättää perinteisesti paperimuodossa tai sähköisesti tietoverkossa.

Syyttäjä vaatii pirkanmaalaiselle rikoskomisariolle vähintään kymmenen kuukauden ehdollista vankeustuomiota kahdesta törkeästä kavalluksesta. Rikoskomisario oli syyttäjän mukaan vienyt naiselta, jonka edunvalvoja hän oli, yhteensä yli 50 000 euroa tekemällä naisen pankkitililtä oikeudettomia nostoja ja tilisiirtoja viime ja tänä vuonna. Myöhemmin mies oli palauttanut rahat tilille.

Helsingin käräjäoikeus on langettanut 12,5 vuoden vankeusrangaistuksen 48-vuotiaalle joensuulaismiehelle useista seksuaalirikoksista. Malliyrittäjänä esiintynyt Tero Petteri Eronen käytti seksuaalisesti hyväkseen 12 nuorta naista alkuvuoden 2008 ja vuoden 2011 kevään välisenä aikana. Teot tapahtuivat eri puolilla Suomea


Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org
ProMerit.net - arvojen puolesta

Päivän mietelause

Älä anna periksi pahalle, vaan hyökkää sitäkin rohkeammin.
Rohkeus on tyyliä paineessa.
Yksi rohkea mies riittää muodostamaan enemmistön.
Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.
Rohkeus on tarttuvaa. Kun urhea ihminen ilmaisee kantansa, muutkin saavat lisää selkärankaa.
Rohkealle sydämelle ei ole mitään mahdotonta.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Olet taivas ja maa_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=MGKdi4cSQqQ&feature=related

Minkä vuoksi sitten rakastuttiin_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=o3n8NgwHJFo&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 101,0 kg , verenpaine 177/110, lepopulssi 54. Uinti 1000 m / 91 000 m. Kuntosali 1 tunti.

Loppukevennys

Turkulaismies tapasi ravintolassa kauniin naisen jonka kanssa tuntui juttu luistavan. Kun tuli valomerkin aika niin nainen sanoi: -Ihana ilta, tavataanko huomenna kello 18.00 krouvissa? -Paikka ja aika ok, mutta minä en osaa tavata, turkulainen vastasi.

Jeesus tuli parantamaan sairaita. Rampa lähti kävelemään ja sokeakin sai näkönsä takaisin. Sitten Jeesus näki sairaan mustalaisen ja meinasi parantaa hänetkin.
-Hai sie! Älä sie minuu koske. Mie oon sairaseläkkeellä!

Pikku-Kalle sai lahjaksi koiranpennun. Aamulla hän herätti äidin huutaen innoissaan: - Äiti, äiti, Musti osaa jo yhden tempun. Se seisoo kolmella jalalla ja ruiskuttaa vettä olohuoneen pöydänjalkaan

Mökin pariskunta nosti perunoita maasta. Vaimo kuokki ahkerasti ja sai
urakkansa valmiiksi ensimmäisenä. Ukko siitä hermostui ja alkoi sättiä vaimoaan:
- Sulla on tuo takapuolikin kuin leikkuupuimuri!
Illalla nukkumaan mentäessä heräsivät isännän halut, ja hän yritti hyväillä vaimoaan.
Vaimo tiuskaisi: -Ei sitä yhden korren takia kannata puimuria käynnistää!

Aviopari oli eläintarhassa. Kun he tulivat gorillahäkin eteen mies sanoi vaimolleen: - Vilauta tissiä gorillalle. Vaimo vastusteli mutta vilautti kumminkin. Gorilla innostui ja alkoi karjahdella. ...- Vilauta sille tussua pyysi mies. Vaimo vastusteli, mutta vilautti lopulta. Nähtyään karvatupsun gorilla vauhkoontui. Se huusi, mylvi, repi puita maasta irti ja juoksi ympäriinsä. Samassa mies avasi häkin oven, työnsi vaimon sisään ja sanoi: - Selitä nyt sille että sun pää on kipeä!

Sain uutena vuotena mustan silmän.” “Mistä hyvästä? Osuiko siihen raketti?” “Ei.Tulin vain vahingossa sanoneeksi vaimolleni:kiitos kuluneesta…”

Nainen tapasi sattumalta vanhan koulukaverinsa ja he rupattelivat pitkään. Kotiin päästyään nainen sanoi miehelleen: - Arvaappa, keneen minä törmäsin tänään. Mies ei sanonut mitään vaan juoksi autotalliin katsomaan missä kunnossa auto oli.

matti näsä leipomossa
http://www.youtube.com/watch?v=UGMc2pZFX94&feature=g-vrec&context=G1aad9RVAAAAAAAABQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti