maanantai 30. tammikuuta 2012

MA 30.01.2012


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 21 C, tuuli kaakosta 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 80 %, lumen syvyys 21 cm. Lämpötila päivällä – 20 C. Aurinko nousee 09.13 ja aurinko laskee 16.03 Päivän pituus 6 t 49min.

Kovin suomalaiselta kajahtava Irja juontaa samoille juurille Yrjö-nimen kanssa, Ylisaksan Irg nimittäin voidaan yhdistää Georgeen, joka äidinkielellä tarkoittaa maanviljelijää. Suomeen nimi on tullut Viron kautta. Ensiesiintymisensä se sai vuonna 1893 Gustav von Numersin näytlemässä Tuukkalann tappelu.

Tapahtumat

Kävinn tänään katsomassa Rautiossa äitini vointia ja samalla myös tarkistamassa asunnon lämpötilan, koska asunnon remonttia ei ole tehty yli 30 vuoteen. Kävin tänään Ylivieskassa Jokilaaksojen poliisi Sakari Jääskelän luona. Sitä ennen lähetin Jääskelälle seuraavan sähköpostin. Olin lähettänyt hänelle jo kaksi sähköpostia aikaisemmin.

From: E.Aho
Sent: Monday, January 30, 2012 7:58 AM
To: sakari.jaaskela@poliisi.fi
Subject: ilmoitus tapaamisesta

Tervehdys Sakari Jääskelä,

Tulen tänään maanantaina 30.01.2012 noin kello 13 Ylivieskaan. Toivottavasti autoni lähtee käyntiin ja ellei lähde niin ilmoitan asiasta. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, niin ylinopeuden syy on siinä, että en saa asioitani esteettömään ja asianmukaiseen rikostutkintaan Jokilaaksojen poliisilaitoksella muulla keinoilla. Nyt ja kahdessa aikaisemmassa sähköpostiviestissäni olen mielestäni antanut poliisille tarkat tiedot ja todistusaineistot rikoksista ja edellytän, että kaikki asiat tutkitaan esitutkintalain mukaisesti ja syylliset saatetaan vastuuseen ja vahingot korvataan täysimääräisesti. Omalta osaltani korvausvaatimus on n. 214 miljoonaa euroa. Rikokset eivät ole vanhentuneet, koska rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja lisäksi osassa rikoksista on vastuussa myös Suomen Asianajajaliitto, jonka vastuuvakuutuksesta aiheutetut vahingot on korvattava. Pääasiassahan on kysymys asianajajien, varatuomareiden, poliisien, syyttäjien ja oikeuslaitoksen rikollisesta toiminnasta alioikeuksista korkeimpaan oikeuteen asti. Naturassa on puolestaan kysymys myös ympäristöviranomaisten ja korkeimman hallinto-oikeuden väärästä menettelystä. Tavoitteenani on palauttaa Suomi oikeusvaltioiden joukkoon ja parantaa suomalaisten oikeusturvaa ja perusoikeuksien toteutumista.
Luonnollisesti haluan kaikilta osilta esteettömän ja oikeudenmukaisen asioiden käsittelyn. Väliaikainen ajokielto ja sakko on mielestäni ja oikeustajuni mukaan oikea ratkaisu, mutta se pieni hinta siitä hyödystä, mitä saan oikeudenmukaisen ja esteettömän rikostutkinnan ansioista. Mikäli ajokielto määrätään, niin haluan luovuttaa ajokorttini Kalajoen valtuuston kokouksen yhteydessä tiistaina 31.01.2012 Kalajoen poliisille Tomi Reinikaiselle lehdistön läsnäollessa. Haluan, että asialle tulee julkisuuden painetta jotta asiat tutkitaan asiallisesti. Vaadin että todelliset syylliset saatetaan vastuuseen asioista. Väliaikaista ajokieltoa määrättäessä tulee ongelmalliseksi määritellä esitutkintalain edellyttämät esitutkinnassa selvitettävät ja huomioon otettavat yhtä hyvin epäiltyä vastaan kuin hänen puolestaan vaikuttavat seikat ja todisteet. Vastaavaa tapausta ei aikaisemmin Suomessa ole ollut ja siksi tapaus on ennakkopäätöksen luonteinen, ei siis normaali ylinopeussakotus.

Tahallinen liikennerikkomus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/tahallinen-liikennerikkomus.html

Oikeus- ja asianajajamafia
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/10/oikeus-ja-asianajajamafia.html

Kirottu salaisuus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/07/kirottu-salaisuus_16.html

Pankkikriisi ja sen seuraukset
http://pankkikriisi.blogspot.com/

Pankkikriisin karmea totuus
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.html

Toteutuksen valvonta
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/12/toteuksen-valvonta.html

Arvoisa tasavallan presidentti Tarja Halonen
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/11/arvoisa-tasavallan-presidentti-tarja.html

Natura
http://naturansalat.blogspot.com/

Helsingin hovioikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/helsingin-hovioikeudelle.html

Kantelu kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluodon päätöksestä
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/kantelu-kihlakunnansyyttaja-sari.html

Kihlakunnansyyttäjä Sari Leppaluoto
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/kihlakunnansyyttaja-sari-leppaluoto.html

Kalajoella 30.01.2012
Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Kun menin Ylivieskan poliisiasemalle, niin kerroin tapahtumat poliisi Tuomas Jämsälle. Käytiin asiat hänen kanssaan lävitse ja tunnustin ajaneeni ylinopeutta. Jämsä pyysi ajokorttiani. Annoin Jämsälle rahapussini jossa ajokorttini oli. Jämsä otti rahapussistani ajokortin eikä palauttanut sitä minulle. Menettelikö poliisi oikein ja lain mukaisesti? Poliisi kirjoitti minulle 122 euron ylinopeussakon niin kuin asiaan kuuluikin.
Sen jälkeen menin keskustelemaan poliisi Sakari Jääskelän kanssa. Kävimme keskeiset rikokset lävitse, jotka minä välttämättä halusin saada rikostutkintaan ja siksi ajoin ylinopeutta. Jääskelä ja toinen poliisi kuuntelivat rikoskertmustani ja ihmettelivät silmät pyöreinä asioita. Jääskelä kuitenkin totesi, että tätä kautta (Jokilaakojen poliisi) asioita ei saada rikostutkintaan. Jääskelä tunnusti ettei ole lukenut lähettämiäni sähköposteja niin, että olisi avannut linkit. Nyt minulle selvisi, että rikoksia ei tutkita poliisin toimesta. Kaiken lisäksi minä en saanut ajokorttiani takaisin, sillä olin aikaisemmin keskustellut Kalajoen poliisin Tomi Reinikaisen kanssa siitä, että toimitan ajokortin hänelle ajokiellon ajaksi. Nyt minä jouduin rikkomaan lakia ja ajamaan kotiin ilman ajokorttia. En siis saanut luovuttaa ajokorttia poliisi Tomi Reinkaiselle Kalajoen kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä tiedotusvälineiden läsnäollessa, vaan jouduin rikkomaan lakia poliisin määräyksestä. Poliisit Jämsä ja Jääskelä toimivat ystävällisesti ja oman ammattitaitonsa mukaisesti. Tärkein anti käymistäni keskusteluista oli se, että poliisi Sakari Jääskelä varmisti sen, että Jokilaaksojen poliisi ei tutki rikoksia. Aikaisemmin Jokilaaksojen poliisi Raimo Ollila oli ilmoittanut todistajan mukaan, että Erkki Ahon ja Heino Virran rikostutkintapyyntöjä ei tulla tutkimaan. Näin on myös menetelty ja edelleen menetellään. Nyt voidaan varmasti sanoa, että Suomi ei ole oikeusvaltio. Miksi tiedostusvälineet vaikenevat asiasta?

Sähköpostivaihtoa edelleen:

From: E.Aho
Sent: Monday, January 30, 2012 8:55 PM
To: Jääskelä Sakari POL
Subject: Re: ilmoitus tapaamisesta

Kiitos tapaamisesta ja päätöksestä. Päätös sinänsä on OK, mutta menettelytapa on esitutkintalain, poliisilain ja perustuslain vastainen, koska nyt jätettiin kaikkien muiden rikokset selvittämättä.
Terv. Erkki Aho

From: Jääskelä Sakari POL
Sent: Monday, January 30, 2012 5:08 PM
To: E.Aho
Subject: VS: ilmoitus tapaamisesta

Kiitos kirjeestä ja tapaamisesta.
Ohessa päätös. Mikäli siinä on sellaista korjattavaa, mikä ei vastaa keskusteluamme, niin korjataan.
----- sakari-------Tänään oli infotilaisuus Kalajoen kaupunginvaltuustolle. Toisena asiana oli Vestia Oy:n asia.

Uutiset

Pikaluistelija Mika Poutalan kiri ei aivan kestänyt sprinttereiden MM-kisoissa Calgaryssa. Mika Poutala jäi neljänneksi. Sprinttereiden MM-kultaa nousi Hollannin Stefan Groothuis huikealla päätösmatkana olleen 1 000 metrin luistelullaan.

Miss Suomeksi valittiin Sara Chafak. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Sabina Särkkä ja toiseksi Viivi Suominen.

Pro Hanhikivi – contra AKW-Neubau
http://www.baltic-sea-energy.de/?p=2015

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
http://www.nra.fi/
http://eduskunta.net/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Aluetv.fi
http://aluetv.fi
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net
Samassa veneessä
http://www.samassaveneessa.info/lyhyet-katsaukset/473-kreikka-italia-ranska

Päivän mietelause

Elämä on sinänsä lyhyt, mutta vastoinkäymiset tekevät sen pitkäksi.
Aika parantaa sen, mihin järki ei pysty.
Älä etsi rauhaa itsesi ulkopuolelta.
Hyvä neuvo kuuluu niihin loukkauksiin, jotka on paras unohtaa.
Suurin osa ihmisistä on olemassa mutta ei elä.
Mitä pitempään elän sitä kauniimmaksi elämä tulee.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Kun kuiskaus tuulen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=OXCJ8dYExN0&feature=related

Kun hänet näin.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=BCeSwaUXMJ4&feature=related

Syttymään saat liekin_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=d_sRkxCyncE&feature=related

Mielipiteeni

Poliisihallitus valehteli EOA:lle
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/122

Tätä minä olen epäillytkin. Poliisin rikollisuus on uhka suomalaiselle yhteiskunnalle.

Terveys ja liikunta

Paino 98,5 kg , verenpaine 202 / 109, lepopulssi 46. Aamujumppa 30 min /750 min.

Loppukevennys

Riippurintainen vanha nunna käveli eräänä iltana kohti luostaria. Yhtäkkiä mies hyppää pusikosta nunnan eteen ja raiskaa hänet hätäisesti.- Mitä sinä nyt sanot abbedissalle? kysyy mies housujaan nostellen.- Minun on pakko kertoa totuus! Kerron, että olin matkalla luostariin, kun mies hyppäsi pusikosta ja raiskasi minut kolmesti, ellet sinä ole liian väsynyt.

Kolme blondia keskustelivat siitä, mitä he mielellään haluaisivat olla: - Minä haluaisin olla kukka, koska kaikki nuuhkisivat minua, sanoi ensimmäinen blondi. - Minä taas haluaisin olla kravatti, sanoi toinen blondi, koska saisin roikkua aina kaulassa. - Minä taas haluaisin olla ambulanssi, sanoi viimeinen blondi. - Ambulanssi? ihmettelivät muut. - No kun kaikki tulisivat aina sisään takaapäin ja saisin ulvoa.

Kuopijossa oli busseissa julisteilla vahvistettu iskulausekampanja, jossa haluttiin laittaa sinne tänne juoksevia kyyditettäviä järjestykseen. Julisteessa luki "Ulos takaovesta." Kun kuski sitten joutui nuorisoa ääni ärtymyksestä pätkien ojentamaan ja sormella osoittaen julistetta siteeraamaan, kyytiläisillä loksahti suu auki. Komento kuului aivan selvästi:"Ulostakkaa - - - OVESTA!"

Isä oli ollut metsällä. Pikku-Kalle kysyi äidiltä: - Mitä ruokaa meillä on tänään? - Paistettuja jäniksenjälkiä j aohi ammuttua sorsaa, äiti vastasi.

Olen synyt naudanlihaa koko ikäni ja olen vahva kuin härkä! - sepä outoa. Minä olen syönyt pelkkää kananlihaa enkä vieläkään ole oppinut munimaan.

Minkälainen on hyvä kokki? - Hänellä on niin lyhyet kädet ja niin pitkä selkä, ettei hän ylety raapimaan takapuoltaan.

1972 Sapporo Winter Olympics Opening Ceremony
http://www.youtube.com/watch?v=tOcz_xn1TLI&feature=related


笠谷幸生 ・ 日の丸飛行隊 札幌オリンピック (1972年)
http://www.youtube.com/watch?v=-UcarQzs7pQ&feature=related


Sapporo 1972 Juha Miedon radiohaastattelu
http://www.youtube.com/watch?v=MX_oYiWh4So


Janet Lynn 1972 Sapporo Olympics
http://www.youtube.com/watch?v=tW1uV_a3ShI


Olympics Sapporo 1972 slalom Men
http://www.youtube.com/watch?v=eCEYo_N5hLU&feature=related


Olympics Sapporo 1972 Downhill Men
http://www.youtube.com/watch?v=uYZYTo84y5o&feature=related


1972 Sapporo Olympic Winter Games, Cross Country, 50 km, Men
http://www.youtube.com/watch?v=rcxwLGbhBoU


1972 Sapporo Olympic Winter Games, Cross Country, 3x5 km Relay, Women
http://www.youtube.com/watch?v=gaXKLjtRvfA&feature=related


1972 Sapporo Olympic Winter Games, Cross Country, 4x10 km Relay, Men
http://www.youtube.com/watch?v=9mskY6do5sM&feature=related


1972 Sapporo Olympic Winter Games, Cross Country, 10 km, Women
http://www.youtube.com/watch?v=ZkzoN_JVIq0&feature=related


Sapporo 1972 Ladies 500m
http://www.youtube.com/watch?v=my2SWVLy1EY&feature=related


Ard Schenk - 1972 Olympics in Sapporo
http://www.youtube.com/watch?v=o_coKBkOZRw&feature=related


Olympics Sapporo 1972 Speed Skating Mens 500m
http://www.youtube.com/watch?v=598hrVe3_HQ&feature=related


Канада - СССР 1972
http://www.youtube.com/watch?v=uj9oqcLf4BQ&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti