sunnuntai 13. marraskuuta 2011

SU 13.11.2011

Kuva eilisestä JHT - MuJK-pelistä. Kuva Hannu Tilus

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli etelästä 7 m /s, pilvistä ja poutaa, suhteelinen kosteus 91 %. Lämpötila päivällä. Aurinko nousee 08.45 ja aurinko laskee 15.29. Päivän pituus 6 t 44 min.

Ano on loitsuissa esiintynyt ikivanha suomalaisnimi, vaikka sillä on ollut oma almanakkapäivä vasta vuodest 1929. Nimi on muodostettu anoa-verbin pohjalta. Kristian pohjautuu latinan nimeen Christianus, ”kristitty”. Kristian on paljon käytetty martyyrinimi ja myös tanskalaisten suosima hallitsijanimi.

Tapahtumat

Isänpäivämuistoja

Erikoinen isänpäivä – tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/erikoinen-isnpiv-tapon-yritys.html

Kävin tänään katsomassa ja kuuluttamassa C-nuorten ykkösdivisioonan ottelun YJK/JHT vastaan Karhu-Kissat. Kotijoukkue voitti numeroin 6-5. B-junioreiden II-divisioonan jääkiekko-ottelussa JHT/Hermes voitti S-Kiekon numeroin 9-7 värikkäiden vaiheiden jälkeen. Lentopalloilun ykkössarjan ottelussa HU voitti NaPan numeroin 3-0 ( 25-21, 27-25, 25-19).

Valokuvia eilisestä JHT-MuJK-pelistä
https://picasaweb.google.com/htilus/JHTVsMuJK#5674215022281071778

Uutiset

Italian pääministeri Silvio Berlusconion eronnut virastaan. Berlusconi jätti eronpyyntönsä lauantaina illalla presidentti Giorgio Napolitanolle. Berlusconi oli aiemmin viikolla ilmoittanut jättävänsä pääministerin tehtävät sen jälkeen, kun parlamentti on hyväksynyt esitetyt säästötoimet. Ilmoitusta edelsi alahuoneen äänestys, jossa ilmeni, että Berlusconilla ei enää ole tukenaan parlamentin enemmistöä.

Italia on Euroopan kolmanneksi suurin talous Saksan ja Ranskan jälkeen. Niin suuri, että se on liian suuri pelastettavaksi, jos maan velkakriisi räjähtää käsiin. Italiaa lainoittaneiden maiden omatkaan taloudet eivät ole erityisen hyvällä tolalla, joten jos Italia kaatuu, se kolahtaisi ikävästi moneen merkittävään euromaahan.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Kaikki ne naimisiin hinkuu ja siinä ne sitten vinkuu.
Rakkaus tuo lämpöä ja hyvää oloa joka päivään
Ilman rakkautta ei ole elämää, elämä on rakkaus.
Elämä ilman rakkautta masentaa mielen
Rakkaus lämmittää, kuin kuuma kesäaurinko
Rakkaus voittaa kaiken.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Isän muistolle
http://www.youtube.com/watch?v=u4cKuyxNHZQ&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104.0 kg, verenpaine 171 /108, lepopulssi 54.

Loppukevennys

Miehet syntyvät naisten jalkojen välistä, ja pyrkivät koko loppuelämänsä pääsemään sinne takaisin. Voisiko tätä jo kutsua "koti-ikäväksi"??

Morsiuspari vietti hääyötään hotellissa. Aamulla partaa ajaessaan mies viilsi leukaansa haavan, ja kuivasi veren pyyhkeeseen. Aamiaisella hotellin johtaja tuli ilmoittamaan, että pari sai hotelliyönsä ilmaiseksi. Kun pari kysyi syytä, johtaja vastasi: "Minä nähkääs löysin sen pyyhkeen sieltä roskakorista. Olen niin iloinen siitä, että vielä on tyttöjä, on tyttöjä..." *rietas silmäisku*
40 vuotta myöhemmin pariskunta yöpyy uudelleen samassa hotellissa. Ennen aamaiselle menoa vaimo ottaa lakanan ja niistää siihen. Mies kysyy, että miksi noin teit. Vaimo vastaa: "40 vuotta sitten sinä pelastit minun kunniani. Nyt on minun vuoroni pelastaa sinun maineesi

Helsinkiläinen tutkijapariskunta hankki kesämökin järven rannalta. Enimmäisenä lomapäivänä porhalsi naapurista emäntä sisälle mökkiin ja huusi isännälle: - Sanovat, että työ ootta tohtori? - Olenhan mina, mies nyökkäsi. Muitta mutkitta emäntä alkoi riisua vaatteitaan. Mies hätääntyi: - Äkää nyt hyvänen aika riisuuntuko, emäntä hyvä! Minähän olen vain filosofian tohtori. - Sehän soppiiki, emäntä ilostui. - Se filoffiihan minulla juur kippee onki.

Lääkäriseurue istui iltaa lääkäripäivillä. Sisätautilääkäri kysyi luottamuksellisesti opiskelutoveriltaan: - Mikä sai sinut erikoistumaan ihotautilääkäriksi? - Kolme syytä. Ensinnäkään ihotautipotilaat eivät herätä lääkäriään keskellä yötä. Toisekseen ihotautisairauksiin ei kuole. Kolmannekseen potilaat eivät parane koskaan.

Hilja meni viidettä kertaa hammaslääkärille valittamaan: - On nää uudet tekohampaat aivan viheliäiset. Eivät sovi vieläkään. - Tämän yhden kerran minä vielä hion hampaanne uuteen uskoon, hammaslääkäri ärähti. - Mutta siteen saavat ruveta kelpaamaan. Ainakaan minä en näe mitään syytä, miksi ne eivät sopisi suuhunne kuin valettu. - Kuka herrajestas tässä on suusta puhunutkaan, Hilja kivahti. - Mutta kun ne eivät vahdu vesilasiin.

Mies tuli psykiatrille ja valitti: - Vaimoni pitää itseään televisioantennina. - Lähettäkää hänet tänne. Kyllä hänet täällä kuntoon saadaan. - Ei, ei, ei häntä tarvitse muuttaa! Mutta jos tohtori olisi niin hyvä ja tekisi sellaisen remontin, että näkyisi myös neloskanava.

hullun hauska japanilainen piilokamera
http://www.youtube.com/watch?v=60KORNR4-Dc&feature=fvwrel

Plants that go bad - hilarious video of nature
http://www.youtube.com/watch?v=nO-GsDwYwtI&feature=fvwrel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti