torstai 22. heinäkuuta 2010

TO 22.07.2010

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 17 C, päivällä + 25 C, tuuli 3m/s

Tapahtumat

Olin tänään kuuluttaja 9-11-vuotiaiden yleisurheilun piirihuipentuma kisoissa Kalajoen Merenojan kentällä. Kisat sujuivat jouhevasti kokeneen kisaorganisaation toimesta. Hienoinen sade ei pahemmin häirinnyt kilpailuja.

Uutiset

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on tuominnut Suomen mittaviin korvauksiin liiasta sananvapauden rajoittamisesta. EIT katsoi antamassaan tuomiossa, että suomalaiset tuomioistuimet eivät olleet kyenneet perustelemaan valittajan sananvapauteen puuttumista riittävällä tavalla. Lisäksi oikeudenkäynnit olivat kestäneet aivan liian kauan. Yhdessä Suomen valtiolle langettamassa tuomiossaan EIT kumosi rovaniemeläisen entisen verotarkastajan, veroasiantuntija Liisa Mariaporin saaman kunnianloukkaustuomion hänen vuonna 1998 julkaistusta Verottaja tappolinjalla -kirjastaan.

Sananvapauden suuri voitto. Katso http://promerit.net/2010/07/sananvapaudelle-voitto/

Katso Lapin Kansa http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite/Lappi/1194647804369/artikkeli/liisa+mariaporin+kunnianloukkaustuomio+kumottiin.html

Katso EOK http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=65

Katso Verottaja tappolinjalla – tapaus Tammi http://www.erkkiaho.com/blog/index.php?content=detail&id=81

Jyrki Virolaisen blogi http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2010/07/299-ihmisoikeustuomioistuimelta.html

Katso Hämeen Yrityssanomat
http://www.mariapori.com/hameen_yrityssanomat_03052007.pdf

Katso myös Verottaja tappaa yrityksiä http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/04/verottaja-tappaa-yrityksia.html

Valtiontalouden tarkastusviraston salaiseksi julistamat asiakirjat koskevat nykyisen Sievin kunnanjohtajan ja entisen eduskunnan varapuhemiehen Markku Kosken liiketoimia. Jotta lukija virittäytyy oikeaan tunnelmaan, niin tässä aikaisempi juttuni Markko Kosken toimista. Markku Koski oli tietoinen Kera Oy:n ja Arsenal Oy:n törkeästä petoksesta PR-Teollisuus Oy:n perustamisvaiheessa. Markku Koski valitsi rikollisia suosivan linjan. Oma etu ajoi yhteiskunnan edun edelle. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Kera Oy, Arsenal Oy sekä Vapo Oy ovat keskustan paskakaivoja. Hyvä-veli-järjestelmä toimii.
Katso Markku Koski myrskyn silmässä http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/06/markku-koski-myrskyn-silmissa.html

Katso DVD-dokumentti YouTubessa http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Myös Erkki Ahon kirjasta Olet Maamme Armahin Suomenmaa 952-91-4593-X löytyy tietoja ja todistusaineistoja Markku Kosken toiminnasta PR-talojen rikosvyyhdessä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäisen lehtileikkeen otsikko on: Belgrad rokkaa ympäri vuorokauden. Artikkeli kertoo serbinuorten juhlimisesta. Minulla on ollut mahdollisuus katsoa serbialaisia tv-kanavia ja täytyy sanoa, että serbialaiset nuoret osaavat ottaa ilon irti elämästä.
Toinen lehtileike käsittelee Keski-Pohjanmaan piirinmestaruuskisoja. Näyttää siltä, että yleisurheilun harrastus myös Keski-Pohjanmaalla hiipuu ja tulostaso laskee. Omilla ennätyksilläni olisin päässyt kolmeen parhaan joukkoon lähes joka lajissa nykyisissä piirinmestaruuskilpailuissa. Olen todella huolissani yleisurheilun tason laskusta ja harrastajamäärien vähyydestä.

Terveys ja liikunta

Paino 102,5 kg, verenpaine 173/107, lepopulssi 52. Pyöräily 30 km/1382 km,

Loppukevennys

Pikku-Kalle meni isänsä kanssa uimasta saunaan ja siellä oli lihava mies. Kalle sanoi isälle: - Katso kuinka lihava mies. Lihava mies sanoi: - Tämä on täynnä ruutia. Kalle juoksee ulos isänsä perässä. Isä kysyy Kallelta: - Mikä sinun tuli. Kalle vastaa: - Lihava mies sanoi olevansa täynnä ruutia ja näitkö, miten lyhyt sytytyslanka sillä oli.

Miksi Pikku-Kalle heitti kellon ulos matikantunnilla? – Hän halusi ajan lentävän.

Pikku-Kalle tuli kouluun myöhässä, rehtori tuli käytävällä vastaan ja sanoi: - Taas myöhässä! Pikku-Kalle vastasi: - Niin minäkin.

Pikku-Kalle tuli ulkoa ja kysyi äidiltään, että mitä se tarkoittaa kun kaksi ihmistä nukkuu päällekkäin? Äiti sitten selitti ihan nolona kaiken, minkä seksistä tiesi. Pikku-Kalle lähti sitten takaisin pihalle ja tuli taas sisään. Hän sanoi äidille: - Sinä olit väärässä. Se on kerrossänky!

Opettaja Pikku-Kallelle: - Eläimet, jotka imettävät ovat nisäkkäitä. Mitä sitten linnut ovat? – Munakkaita!

Naapurin setä yllätti Pikku-Kallen omenavarkaissa. Setä huusi Kallelle: - Kuulepas nyt, pikku vintiö, minä kyllä kerron isällesi! Kalle: - Kerro vaan, se on tuossa viereisessä puussa!

Äidinkielen lehtori opetti luokalleen synonyymejä: - Pistää ja panna ovat synonyymejä. Kalle protestoi: - Minun isäni on teurastaja ja hän on kyllä sitä mieltä, että on ihan eri asia pistää sika kuoliaaksi kuin panna se kuoliaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti