torstai 14. lokakuuta 2010

TO 14.10.2010Valvontakameran kuva etsitystä henkilöstä

Päivän sää

Lämpötila aamulla 0 C, lumisadetta, päivällä 0 C

Tapahtumat

Lähetin valtakunnanvuodille saatavien poistovaatimuksen:

Valtakunnanvouti Juhani Toukola, kihlakunnan ulosottomies Hannu Virkkala

Saatavien poistaminen

Pyydän valtakunnanvouti Juhani Toukolaa ryhtymään toimenpiteisiin Master of Law Mikko Kovalaisen esittämien saatavien poistamiseksi ulosotosta. Kaikki minuun kohdistuneet Master of Law Mikko Kovalaisen esittämät saatavat on saatu aikaan rikosten avulla ja ne ovat nyt poliisin, valtakunnansyyttäjäviraston ja oikeuskansleriviraston tutkittavana sekä valituksena Rovaniemen hovioikeudessa ja tuomioiden purkuhakemuksina korkeimmassa oikeudessa. Tarkemmin asiat selviävät seuraavista linkeistä

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/oikeuskansleri-jaakko-jonkka.html

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle ja poliisihallitukselle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/valtakunnansyyttaja-matti-nissiselle-ja.html

Valitus, purkuhakemus, kiirehtimispyyntö, kantelun ja tutkintapyynnön täydennys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/10/valitus-purkuhakemus-kiirehtimispyynto.html

Kiirehtimispyyntö
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/10/kiirehtimispyynto.html

Kalajoella 14.10.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Olen selvittänyt Tiitisen listan nimiä. Katso Stasi ja Tiitisen lista http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2010/10/stasi-ja-tiitisen-lista.html

Olen sitä mieltä, että kaksi puuttuvaa nimeä, jotka eivät esiinny Espanjan Sanomien ja Alpo Rusin listoilla voivat olla istuva tasavallan presidentti Tarja Halonen ja Suomen Sosiaalidemokraatin päätoimittaja Aimo Kairamo. Tarja Halosen ja TP:n kanslian muuten seikkaperäinen internet-sivusto vaikenee edelleen kuin muuri Halosen aktiivisesta toiminnasta DDR:n tunnustamiskomitean hallituksessa 1970-1973. Kyseisessä komiteahallituksessa istui viisi (5) huolella valittua vasemmistolaista. Toimeksianto, joka oli tullut Suomi-DDR-Seuralta, sisälsi vain yhden mutta sitäkin vaativamman tehtävän: saada virallinen Suomi tunnustamaan Saksan demokraattinen tasavalta, DDR. Halonen toimi virallisesti kyseisen tunnustamiskomitean varapuheenjohtajana, mutta Kansallisarkiston pöytäkirjat osoittavat Halosen harmiksi, että hän oli ainakin 7 kokouksessa puheenjohtajana. Komitea sopi tapaamisia presidentin ja muiden korkeiden tahojen kanssa, painosti ja prässäsi sekä levitti valheellista kommunistipropagandaa eri tiedotusvälineissä DDR:stä. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Tiitisen listaa ei siis voida julkistaa niin kauan kuin tasavallan presidenttinä on Tarja Halonen.

Katso Kaltereiden varjossa
http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id=442

Katso Wikipedia Aimo Kairamo
http://fi.wikipedia.org/wiki/Aimo_Kairamo

Katso Halosen kansliapäälliköksi Aimo Kairamon tytär http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1632131

Eräitä huomioita uudesta ampuma-aselaista, katso mielenkiintoinen blogi
http://www.halla-aho.com/scripta/

Uutiset

Keskustaa lähellä olevan Nuorisosäätiön tilintarkastajana toiminut mies työskentelee nykyään sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkönä. Hänen vastuualueenaan on laatia jakoesitykset Raha-automaattiyhdistyksen avustusrahoille, kertoo Demari-lehti. Patentti- ja rekisterihallitus on katsonut Nuorisosäätiön toimineen vastoin tarkoitustaan, kun säätiö tuki vuonna 2006 Matti Vanhasta (kesk.) tämän presidentinvaalikampanjassa. Nuorisosäätiön tilit tarkastanut yhtiö sekä maallikkotilintarkastajana toiminut Raimo Ikonen antoivat säätiölle puhtaat paperit. Ikonen on vuodesta 2007 lähtien työskennellyt STM:n osastopäällikkönä. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat RAY:n rahanjakoesitykset. Keskuskauppakamari selvittää parhaillaan, ovatko keskustaa tukeneiden säätiöiden, Nuorisosäätiön ja Maaseudun kukkaisrahaston tilintarkastajat toimineet oikein. Lehti ihmettelee, miksi Ikonen ei ole kertonut ministeriössä Nuorisosäätiön vaalirahoista.

Poliisi ei ole onnistunut tavoittamaan Sonkajärven ampujaa Raahen Rautaruukin alueelta. MTV3:n tietojen mukaan Sonkajärven ampujaksi epäilty mies oli yrittänyt aikaisemmin Ruukin alueella olleeseen rahtilaivaan, johon hän ei kuitenkaan päässyt sisään. Joidenkin tietojen mukaan mies olisi päässyt myös tehtaan ruokalaan, joka suljettiin kutsumattoman vieraan saavuttua. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa. Tehdasvisiitin jälkeen ampuja pakeni tehtaan alueella olevaan metsään, josta hän on poliisin tietojen mukaan päässyt pakenemaan tehdasalueen ulkopuolelle. Hänen perässään on useita luotiliivein varustautuneita poliisipartioita. Alueen asukkaita varoitetaan aseistetusta ja mahdollisesti vaarallisesta miehestä. Havainnot pyydetään soittamaan hätänumeroon. Poliisi ei ole saanut kiinni miestä, jota piiritettiin Raahen Hurnasperällä Hurnastintiellä. Poliisi pääsi sisään piiritettyyn taloon, mutta talossa ei ollut ketään. Tällä hetkellä poliisi tarkastaa lähiympäristössä saamiaan vihjeitä.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on pöyristynyt työllistämistukien ja työharjoittelujen entistä törkeämmästä hyväksikäytöstä esitetyistä väitteistä. Erityisalojen toimihenkilöliitto ERTO ry kertoi eilen, että jopa pitkäaikaisia, ammattitaitoisia työntekijöitä on kierrätetty potkujen jälkeen työvoimatoimiston kautta työharjoittelijoiksi entisiin töihinsä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Kaleva 14.10.2010 Ympäristöministeriö ja haja-asutusalueet törmäyskurssilla. Professori ja tekniikan tohtori Mauno Rönkkömäen erinomainen kirjoitus jätevesiasetuksesta ja jätevesiasiasta.
Toinen lehtileike: Kaleva 14.10.2010 Suuri hätä päivystäjistä. Pohjois-Suomen hätäkeskus Oulussa aloittaa noin vuoden kuluttua.
Erkin kommentti: Hätäkeskusuudistus on järjen köyhyyttä ja kokoomuslaista poliitiikkaa.
Kolmas lehtileike: Keskipohjanmaa 14.10.2010 Hallitus haki sopua tuntijakouudistukseen. Erkin kommentti: Tuntijakouudistus on merkillistä kokoomuksen sooloilua ja järjen köyhyyttä.

Terveys ja liikunta

Paino 99,2,kg, verenpaine 152 /96, lepopulssi 56. Lentopalloa 1,5 t / 4,5 t.

Loppukevennys

Jouni tuli naapuriin kylään. Isäntä kysyi: - Mistäs se Jouni tulee? – Tuosta ovestahan minä, vastasi Jouni.

Kunnanlääkärin puhelin soi ja toisesta päästä kuului pikkupojan ääni: - Tulisko setä meille heti, kun meillä ollaan kippeitä. – Kuka on kipeä? – Kaikki muut paitsi minä. – Mikset sinä ole kipeä? – Kun olin tuhma enkä saanut syödä sieniä.

Kummitäti soittaa Villelle, ettei ehdi tämän synttäreille. Ville siihen huolettomasti: - Ei se mitään, jätä paketti ovenkahvaan.

Tommi kysyi isältään: - Kumpi on parempi, pippeli vai pimppi? Häkeltynyt isä rupesi miettimään sopivaa vastausta, mutta Tommi ehti ennen: - Mun mielestä pippeli, siks kun sillä voi näyttää suuntaa.

Ilma, jos ei pysy tämmöisenä, niin se muuttuu.

Antakaa vaan tulla lunta tupaan ja jäitä porstuaan, että saa lapset luistella.

Elämä kuin enkelillä vaikka siipiä vailla.

- Ja nyt, hyvät matkustajat, opas selitti turistibussissa, - ohitamme Pariisin kuuluisimman bordellin. – Miksi ihmeessä? tamperelainen huusi takapenkiltä.

Miksi Hämeessä juodaan niin jumalattomasti viinaa? Viina on tunnetusti hitaasti tappava myrkky, eikä Hämeessä ole tunnetusti kiire minnekään, ei edes kuolemaankaan.

Mitä moskovalaiset pankkivirkailijat tekevät kahvitunnilla? Ruplattelevat.

Mistä erottaa hyvän ja huonon karatekan? Hyvä huutaa ennen lyöntiä, huono lyönnin jälkeen.

- Se oli hieno peli, katsoja sanoi erotuomarille. – Vahinko vain ettette nähnyt sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti