torstai 9. helmikuuta 2012

TO 09.02.2012Toivo Ojala - Topi-Kalustaja Oy:n perustaja

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 24 C, tuuli kkakosta 3 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 82 %, lumen syvyys 25 cm. Lämpötila päivällä - 15 C. Aurinko nousee 08.42 ja aurinko laskee 16.36. Päivän pituus 7 t 54 min.

Raisa on saatu suomalaiseen nimistöön venäjästä, missä esiintyy useita eri muotoja. Ortodoksikirkko kunnioittaakin marttyyrikuoleman kärsinyttä Raisa-nimistä pyhimystä. Alkuaan nimi on kreikkaa ja merkitsee kevyttä. Raija saattaa olla samaa lähtöä; helposti noudettavan mallin ovat tarjonneet samanmuotoiset nimet Aija, Maija, Eija, Seija.

Tapahtumat

Lasten hiihdot tältä illalta on peruttu kovan pakkasen takia.

Laillisuusvalvonnan järkyttävä tila osa 2
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/02/laillisuusvalvonnan-jarkyttava-tila.html

Kalajoki vuonna 1995
http://kalajoenhistoria.blogspot.com/2012/02/kalajoki-vuonna-1995.html

Uutiset

Puolustusvoimiin perehtynyt tutkija, dosentti Arto Nokkala arvioi, että puolustusvoimauudistus heikentää Suomen puolustuskykyä ainakin tilapäisesti. Perussuomalaiset riitauttavat eduskunnassa heti ehdotuksen Puolustusvoimien uudistamisesta ja säästöistä.Perussuomalaisilta tulossa välikysymys. Ilta-Sanomien tietojen mukaan puolustusministeri Stefan Wallin (r) kumosi puolustushallinnon virkamiesten esityksen ruotsinkielisen Dragsvikin varuskunnan lakkautuksesta. Timo Soini ilmoitti, että perussuomalaiset vetävät edustuksensa pois maanpuolustuksen yhteisestä suunnitteluryhmästä. - Esitän sitä tänään puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistön kanssa. Ovi käy!, Soini sanoi. Soinin mielestä suunnitteluryhmää ei informoitu tarpeeksi puolustusvoimien eilen julkistetusta uudistushankkeesta.

Salaliittoteoria
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012020815179083_uu.shtml

Sampo-konsernin suuromistaja, hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos saa finanssiyhtiöstä tänä vuonna 14,1 miljoonan euron osingot. Wahlroos päihittää Sampo-osingoissa muun muassa työeläkeyhtiö Ilmarisen, jolle kertyy osinkoja 13,4 miljoonaa euroa.Wahlroosin suuri Sampo-omistus on peräisin yli kymmenen vuoden takaa, jolloin hän vaihtoi omistamansa Mandatum Pankin osakkeita valtion Sampo-Leoniaan eli entiseen Postipankkiin.
Erkin kommentti: Miten alkupääoma on hankittu? Rehellisesti vai muilla keinoilla?

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
http://www.nra.fi/
http://eduskunta.net/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Aluetv.fi
http://aluetv.fi
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net
Samassa veneessä
http://www.samassaveneessa.info/lyhyet-katsaukset/473-kreikka-italia-ranska

Päivän mietelause

Elämä ilman kyyneliä on autiomaa ilman sadepisaroita.
Tosi ystävyys ei koskaan ole pilvetön.
Sitä asuu missä vain jos on tarpeeksi tekemistä.
Ahkeruus on paras opettaja.
Tahto kiskoo puolet kuormasta.
Sitä ei koskaan tiedä mihin pystyy ennen kuin yrittää.

Mielipiteeni

Laillisuusvalvonnan järkyttävä tila (kantelun osa 2)
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/02/laillisuusvalvonnan-jarkyttava-tila.html

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jäljet kyynelten_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=KZtxGwc7YIo&feature=related

Kun kuiskaus tuulen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=OXCJ8dYExN0&feature=related

Olisitpa täällä.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=5mD85bOnvMo&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 98,8 kg, verenpaine 176 /107, lepopulssi 50. Jumppa 30 min /1050 min. Kävely 5 km /125 km. Kuntosali 60 min /420 min.

Loppukevennys

Taloon oli palkattu uusi renki. Hän kaatoi puita, kun talon pikku poika tuli katsomaan, ja sanoi: minun isälläpä on kaksi sahaa, pienellä hän sahaa pienet puut, ja isolla isot puut. Renki alkoi halkomaan puita, ja taas poika sanoi: minun isälläpä on kaksi kirvestä, pienellä hän halkoo pienet puut ja isolla isot puut. Renki meni kuselle ja sanoi, näitä ei isälläsi ole kahta, johon poika: kyllä on, pienellä hän pissii ja isolla nussii.

Romaanipariskunta oli pienen poikansa kanssa kultasepänliikkeessä. Pian mustalaispoika nappasikin korun käteensä, johon äitiman.ne: "Ei saa ottaa!" Isä: "Mitä sie tollai pojal...?" Äiti: "Se oo halpaaa" Isä: "Anna ottaa, et käsi tottuuu" ...?;)

mies apteekin tiskillä: - saisinko paketin viagraa? - onko teillä resepti? - ei, mutta olisi valokuva vaimosta...?;)

Turkulaisen miehen vastapäätä junaan istahtaa isotissinen blondi minihameessaan. Mies yrittää vältellä, mutta ei voi olla tuijottamatta blondin reisin väliin. Mies huomaa ilokseen, että blondilla ei ole ollenkaan alushousuja. ... Blondi kuitenkin huomaa miehen puuhat ja kysyy: "Katseletteko te minun pimpsaani?" "Juu, olen pahoillani, " turkulainen sopertaa ja kääntää katseensa pois.
"Katselkaa pois vain, " blondi vastaa, "Itse asiassa olen harjoittanut sitä paljon, katsokaas kun se antaa teille lentosuukon." Miehen hämmästykseksi fjöösa lähettää hänelle lentosuukon. "Vau, mitä muuta se osaa?" mies kysyy innokkaana. "Se osaa iskeä silmää," nainen vastaa. Turkulainen tuijottaa pimpsaa, joka aivan selvästi iskee hänelle silmää. "Istupa tähän viereeni," ehdottaa blondi ja taputtaa kutsuvasti penkkiä. Turkulainen tottelee ja blondi kysyy, "Haluaisitko työntää sinne pari
sormea?" "Ei helvetti ! Osaako se VIHELTÄÄKIN?!"

Tapahtui tamperelaisessa autoliikkeessä: Asiakas katseli autoja ja löysikin mieleisen. Tehtiin kaupat ja lyötiin kättä päälle. Myyjä sanoi: - Se on sunny. - Hitto, senhän piti olla Corolla, vastasi asiakas.

Lapinmies kehui Helsingissä käydessään ilmiömäistä hajuaistiaan. Baarimikko haistatti
paukkuja;"Perintheinen koshu,tammikuusha pullotethu". "Finlanthia votkha, korkki olluth aukhi eilisesthä". Ym. ym.! Ei helvetti, arveli baarimikko, sehän haistaa kaikki. Sitten hän käytti sormiaan kokkitytön pillussa ja haistatti niitä lapinmiehellä. Hetken emmittyään lapinmiehen ilme kirkastui.
"Ei shaatana, onkho Tupphuraishen Tuulha Rovaniemelthä täälhä töishä?!"

Vancouver 2010 Olympic Winter Games
http://www.youtube.com/user/olympicvancouver2010?blend=4&ob=0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti