tiistai 31. toukokuuta 2011

TI 31.05.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 c, tuuli etelästä 2 m /s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 78 %, lämpötila päivällä. Aurinko nousee 03.20 ja aurinko laskee 23.24. Päivän pituus 20 t 03 min.

Tapahtumat

Kävin tänään aamu-uinnilla. Pyörälenkillä kävin myös Siipon puutarhalla. Tänään oli Kalajoen kaupunginvaltuuston kokous.

Tietokoneongelmat jatkuvat. Kaikki ohjelmat eivät ole yhteensopivia ja siksi kaikki ei nyt onnistu minun taidoillani.

Uutiset

Valtiovarainministeriön säästölistalla lapsilisiä ja liikenneväyliä

http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/05/valtiovarainministerion_saastolistalla_lapsilisia_ja_liikennevaylia_2633823.html

Sdp ja vasemmistoliitto eivät hyväksy kokoomuksen Kimmo Sasin esitystä valtion meno- ja tuloraamiksi, jonka taloustyöryhmän vetäjä Sasi toi tänä aamuna hallitusneuvotteluihin. Vasemmistoliiton mukaan esitys on liian leikkauspainottein eikä siinä ole puolueen toivomia veronkorotuksia. Sdp:n Eero Heinäluoma ei halunnut kommentoida esitystä tarkemmin.

Moni valtion virasto kertoo hallintokulujensa nousseen kun talous- ja henkilöstöhallintoa on keskitetty valtion palvelukeskuksen hoidettavaksi. Esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Tulli sanovat hallinnon olevan nyt aiempaa kalliimpaa. Tuottavuusohjelmasta vastaava valtiovarainministeriö uskoo hallinnon tehostuvan kun yhteinen tietojärjestelmä saadaan käyttöön lähivuosina.

Mielenkiintoiseet blogit

Jyrki Virolainen jyrkivirolainen.blogspot.com

Jukka Kemppinen kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry www.nra.fi/

Markus Jansson markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause


Korjaa sato silloin kun aurinko paistaa.

Onni ei tule ulkoa, se nousee rinnasta.

Ystävällinen sana on kuin keväinen päivä.

Autiomaassa helmillä ei ole arvoa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Hortto Kaalo - Kauan sitten

www.youtube.com/watch?v=2wKZChzs7yI&feature=related

The Beatles - Twist and Shout

www.youtube.com/watch?v=Ij1FZL5hKXE&feature=related

Elvis Presley - Love Me Tender (Lyrics)

www.youtube.com/watch?v=-Y-bd3aDMGA

Terveys ja liikunta

Paino 107,3 kg, verenpaine 172/107, lepopulssi 57.mUinti 1000m /42000 m. Pyöräily 35 km/340 km.

Loppukevennys

Muuan rekkakuski otti papin kyytiin. Ajettiin jonkin aikaa ja tultiin pieneen kaupunkiin. Silloin rekkakuski näki tien varrella asianajajan. Rekkakuski näki punaista, painoi kaasua ja aikoi ajaa asianajajan yli. Viime hetkellä hän muisti, että hänellä oli pappi kyydissään. Hän hellitti kaasun, käänsi rattia niin, että auto ei ajanut asianajajan yli. Samalla hän sanoi papille:
- Anteeksi, että auto heilahti, unohduin ajatuksiini.Hänen puheensa kuitenkin hukkui jostain auton sivulta kuuluvaan kolahdukseen ja rutinaan ja pappi kysyi:
- Anteeksi, en kuullut.
Rekkakuski toisti sanomansa. Pappi sanoi:
- Ei se mitään poikani. Minä sain sen ovellani.

Pikku Kalle katseli kun biologian opettaja aloitti kokeen matojen kanssa. Neljä matoa oli laitettu neljään eri purkkiin. Ensimmäinen mato oli laitettu purkkiin, jossa oli alkoholia. Toinen mato oli laitettu purkkiin, jossa oli tupakan savua. Kolmas mato oli purkissa, jossa oli spermaa. Neljäs mato oli purkissa, jossa oli multaa. Yhden päivän jälkeen, nämä olivat tulokset: Ensimmäinen mato alkoholissa - kuollut. Toinen mato tupakan savussa - kuollut. Kolmas mato spermassa - kuollut. Neljäs mato mullassa - elossa!Opettaja kysyi, mitä voimme oppia tästä? Pikku Kalle nosti äkkiä kätensä ja sanoi: "Niin kauan kun juot, poltat ja harrastat seksiä, sinulla ei ole matoja!"

Ravintolassa. Vieläkö teillä on etanoita?
- Ei. Meillä on kokonaan uusi henkilökunta

Lesken hautakirjoitus:
Rakas Mikko: Lepää rauhassa, kunnes minä tulen.

Pariskunnalla oli tupaantuliaiset ja kesken juhlinnan soi puhelin.
- Olipa onni, ettemme ostaneet tuota alakerran asuntoa, ilmoitti emäntä puhelun päätyttyä. Joku soitti sieltä ja sanoi, että siellä on aivan sietämättömät oltavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti