maanantai 23. toukokuuta 2011

MA 23.05.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, tuuli kaakosta 4 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 69 %, lämpötila päivällä. + 20 C Aurinko nousee 03.44, aurinko laskee 22.50. Päivän pituus 19 h 15 min.

Tapahtumat

Olin tänään Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden istunnossa, jossa minut asetettiin henkilökohtaiseen konkurssiin päätöksellä 11/2943 23.5.2011 kello 15.00 K11/1589. Käräjätuomarina oli Heikki Sneck, joka ei vastaanottanut asiassa mitään esittämääni todistusaineistoa. Oikeudenkäynti ei siis ollut oikeudenmukainen ja siksi pyysin välittömästi Rovaniemen hovioikeutta asettamaan Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätöksen toimenpidekieltoon ja lähetin heti päätöksen korkeimpaan oikeuteen tuomion purkua varten. Perusteena on tietenkin se, ettei oikeudenkäynti ollut oikeudenmukainen, koska mitään todistusaineistoa ei asiassa hyväksytty, vaikka tutkijoiden, tutkinnanjohtajien ja syyttäjien esteellisyys oli kiistaton. Lisäksi todistusaineistona oli käräjätuomareiden Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastainen menettelyn sekä aineisto mm. oikeudenistunnosta todistusnauhana. Myöskään aineistoa mitä aikaisemmissa istunnoissa ei ole otettu vastaan koskien Mikko Kovalaisen toimia, ei nytkään otettu vastaaan. Myöskään todistajia ei kuultu asiassa. Käräjätuomari Sneck ei ollut perehtynyt hänelle lähetettyyn aineistoon eikä myöskään antanut esittää todistusaineistoa. Minun mielestäni ja minun oikeustajuni mukaan hän teki päätöksen lonkalta mutu-tuntumalla. Tämä on oikeusvaltio Suomi! Jos minä olisin väärässä niin minä olisin maksanut Kovalaiselle, mutta minä tiedän varmasti olevani oikeassa ja todistusaineistoni on kiistaton. Siksi en maksanut. Asia on periaattelinen. Minä odotan milloin esimerkiksi Iltapäivälehdet lähtevät julkistamaan sensaatiomaista todistusaineistoa. Miksi oikeusoppineet vaikenevat asioista? On päivän selvää, että oikeutta Suomessa ei voi saada ennenkuin julkisuus puuttuu asiaan.

Lähetän huomenna tilanneselostuksen sekä todistusaineiston EIT:n käsittelyyn. Tein aineiston illalla valmiiksi ja osoitan siin väitteeni oikeaksi.

Tänään olisi ollut kaupunginhallituksen kokous, mutta en jaksanut lähteä kokoukseen ja toiseksi en ole ehtinyt perehtyä riittävästi käsiteltäviin asioihin.

Uutiset

Ylen saamien tietojen mukaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa linjaavaa ryhmä neuvotteluissa vetävä Alexander Stubb (kok) olisi tuonut neuvottelupöytään tähänastisia selvästi Nato-myönteisemmän kirjauksen. Sen mukaan Suomen tulisi vakavasti harkita jäsenyyttä.

Doping-oikeudenkäynnissä uusi linjaus: lääkäri saa vaieta
Vähäsöyrinki toimi vuonna 1997 Trondheimin MM-hiihtojen aikaan Japanin maajoukkueen päävalmentajana. Silti hän osallistui Mäkelän mukaan Suomen maajoukkueen toimintaan.
Mäkelä kertoi muistavansa, että Vähäsöyrinki ja Antti Leppävuori olivat paikalla Trondheimissa Suomen majapaikassa, kun yhdeltä mieshiihtäjältä poistettiin verta. Jari Piiraisen läsnäoloa hän ei varmuudella muistanut.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/


Päivän mietelause

Virkamiesten rahat kuin virtaa alas kiitävä vene.
Kun on tuttuja, asiat hoituvaat helposti.
Jos alituiseen istut lehmänpaskassa, et enää huomaa sen hajua.
Ei kuninkaan persettä uskalla kukaan taputtaa.

Laulu, mikä on jäänt mieleeni

Sankarit- Sakari Kuosmanen, Pate Mustajärvi ja '95 Kiekkoleijonat
http://www.youtube.com/watch?v=OW4P2KYFYm0


Terveys ja liikunta

Paino 107,1 kg, verenpaine 174/109, lepopulssi 68.

Loppukevennys

- Miksi sinä olet palkannut uudeksi kassanhoitajaksi tuon kaljun ja ontuvan tatuoidun miehen?
- Sitä varten, että hänellä on ihanteelliset tuntomerkit, jos jotakin sattuisi.

- Mitä mieltä olette, johtaja, kutsummeko paikalle konsultin vai sotkemmeko asiat itse?

Mikä on sirkkelimiesten mielilause?
- Näpit irti!

Kaksi koiraa tapasi kadulla:
- Minun nimeni on Musti, entä sinun?
- En ole aivan varma... luulen että nimeni on Istu.

Koiran ostaja:
- Pitääkö se lapsista?
- Pitää kyllä, mutta tulee silti paljon halvemmaksi ruokkia se koiranmakkaralla.

Valo kulkee nopeammin kuin ääni. Siksi jotkut ihmiset vaikuttavat fiksuilta ennen kuin avaavat suutaan.

Poliisi pysäytti kadulla naisen. Nainen oli kotitalonsa kohdalla, eikä hänellä ollut pyörässä valoja. Poliisi kysyi:
- Miksei teillä ole valoja?
- Eihän siellä ole ketään kotonakaan, vastasi nainen.


Spede show - Kieltolakikokous
http://www.youtube.com/watch?v=2TtVZz-fv-U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti