keskiviikko 18. toukokuuta 2011

KE 18.05.2011
















Tänään oli todella kylmä päivä. Kuva Vihaspauhasta.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 6 C, pilvistä ja poutaa, tuuli etelästä 2 m/s, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpotila päivällä + 8 C. Aurinko nousee 03.59 ja aurinko laskee 22.43. Päivän pituus 18 t 44 min.

Tapahtumat

Olen tänään selvittänyt erittäin hankalaa asiaa, jossa päättäjät eivät ole perehtyneet asioihin eli eivät ole tienneet mistä ovat päättäneet. Olen perehtynyt asiaan ja tiedän, että viranhaltijoiden antamat lausunnot asiasta eivät ole totuudenmukaisia. Siis päätökset on tehty totuudenvastaisten lausumien perusteella. Näin kansalaisen oikeusturva asiassa romuutettu, kun on muodollisesti toimittu oikein. Minä en voi hyväksyä tällaista menettelyä, mitä Kalajoen kaupungissa tapahtuu valitettavasti liian usein. Asia olisi voitu viedä uudelleen lautakunnan käsittelyyn jotta oikeus olisi toteutunut, mutta lautakunnan puheenjohtaja ei siihen suostu. Aluehallintokeskuksessa oltiin sitä mieltä, että asia on sen kaltainen, että se pitää pystyä ratkaisemaan Kalajoella. Näyttää siltä ettei pystytä ratkaisemaan Kalajoella. Ehkä asia on otettava valtuuston käsittelyyn menettelytapojen osalta. Kalajoella on liian paljon salailua ja kieroilua viranomaistoiminnassa. Sitä minä en voi hyväksyä. Seuraavalla vaalikaudella päättäjiä on vaihdettava.

Uutiset

Perussuomalaiset on noussut ensimmäistä kertaa mielipidetiedusteluissa suurimmaksi puolueeksi. Kalevan ja seitsemän muun maakuntalehden Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan puolue saisi jopa 22,4 prosentin äänisaaliin, jos vaalit pidettäisiin nyt. Seuraavaksi suurin puolue kokoomus jäisi 20,6 prosenttiin.
Eduskuntavaaleissa perussuomalaiset sai 19,1 prosenttia äänistä. Vaalien suurin puolue kokoomus sai 20,4 prosentin äänisaaliin.
Kyselyn mukaan SDP:n kannatus laskisi 18,6 prosenttiin, kun se vaaleissa sai 19,1 prosentin kannatuksen. Myös keskustan suosion lasku jatkuu. Puoluetta äänestäisi nyt enää 14,4 prosenttia äänestäjistä, kun vaaleissa keskusta sai 15,8 prosenttia äänistä.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Tuuli ei seisahda, eivätkä aallot pysähdy.
Kukat avatuvat ajallaan.
Kun työnnät kätesi kalakoriin, et välty kalanhajulta.
Millainen ympäristö, sellaiset ihmiset.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Tango d'amore - Eino Grön
http://www.youtube.com/watch?v=qT8vZLrisyg

Terveys ja liikunta

Paino 108,3 kg, verenpaine 174/113, lepopulssi 62.

Loppukevennys

Mies kysyy Alkon myyjältä:
- Mikä olisi sopiva juoma 20-vuotishääpäiville?
- Sehän riippuu halusta.
- Kuinka niin?
- Että halutaanko unohtaa tai vain juhlia.

Timppa oli ottanut kansalaisopistossa laulutunteja koko talven. Tuli opiston kevätjuhla, missä opiskelijat saivat esitellä oppimiaan taitoja.
Timppakin laulaa lurautti aluksi yhden laulelman. Naputteli mikrofonia, ja kysäisi laulun jälkeen huolestuneena, että kuuluukohan tämä sinne taakse?

Takaa vastattiin: Joo kuuluu, mutta jatka va

Jäähallin lippukassalla:
- Annatteko alennusta 80-vuotiaalle, jolla on molemmat vanhemmat mukana?

Arkkipiispa katsoo paheksuvasti, kun vanha vuorineuvos kompuroi Tuomiokirkon portaita pienessä hiprakassa.
- Alkoholi on ihmiskunnan suurin vihollinen, piispa sanoo.
- Sinä olet oikeassa, nikottelee vanha vuorineuvos. Mutta eikös Jumala käskenyt meitä rakastamaan vihollisiamme?

Talon isäntä oli kuollut, eikä naapureita oltu kutsuttu hautajaisiin. Hautajaissaattueen kulkiessa ohi, meni naapuri rappusille, pui nyrkkiä ja huusi:
- Kuollahan sitä vielä meilläki!

Hammaslääkäri hymyilee leveästi vastaanottohuoneeseen astuvalle potilaalle:
- No mutta hyvää päivää! Tehän olette se katsastusmies, joka reputti autoni viime viikolla.

Spede Show - Lehtimiehet
http://www.youtube.com/watch?v=F-PZmqoOjA8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti