sunnuntai 15. tammikuuta 2012

SU 15.01.2012
Päivän sää

Lämpötila aamulla -5 C, pilvistä ja poutaa, tuuli pohoisesta 4 m / s, suhteellinen kosteus 83 %. Lämpötila päivällä – 7 C, lumen syvyys 18 cm. Aurinko nousee 09.54 ja aurinko laskee 15.14. Päivän pituus 5 t 20 min.

Solja on vanhan hämäläisen paikannimen Soljala pohjilta 1940-luvulla uudelleen käyttöön otettu tytönnimi. Alkuaan Solja on vanha suomalainen henkilönimi, joka lienee mukautunut muinaissuomalaisten käyttämästä nimestä Sotia.

Tapahtumat

YJK/JHT voitti tänään Ylivieskassa C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-ottelussa KalPan numeroin 5-3. Lentopalloilun ykkössarjan alemmassa loppusarjassa HU-Kalajoki voitti vieraissa Passarit numeroin 2-3 (23-25, 25-23,22-25,25-16, 8-15). B-junioreiden II-divisioonan jääkiekko-ottelussa JHT-Hermes voitti IPK:n numeroin 17-3 (7-1, 4-1, 6-1).

Kävin tänään Kokkolassa Timo Soinin puhetilaisuudessa. Tilaisuudessa musiikista vastasivat Tapani Riippa ja Matti Korkiala. Tapani Riipan kanssa opiskelimme samalla luokalla Kokkolan kauppaoppilaitoksessa 40 vuotta sitten. Puheessaan Timo Soini toi esille sen, että jos kaikki perussuomalaiset äänestävät häntä, niin hän varmasti pääsee toiselle kierrokselle. Timo Soini vertasi perussuomalaisen puolueen johtamista orkesterin johtamiseen, jossa joku soittaa trumpettia, joku klarinettia, joku viulua jne. ja joku ei soita mitään. Tällä vertauksella hän toi esille kuinka vaikea tehtävä on perussuomalaisen puolueen johtaminen. Minun mielestäni Timo Soini on rehellinen ja inhmillinen poliitikko, jolla ei ole vastaavia rasitteita kuin muilla presidenttiehdokkailla.

Kun tuli kysymysten esittämisen aika, niin esitin Timo Soinille kysymyksen Aktiv Hansa-kaupasta, mikä on hyväksytty Lipposen hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa, johon osallistuivat myös nykyiset presidenttiehdokkaat Paavo Lipponen, Sauli Niinistö ja Eva Biaudet. Aktiv Hansa-kaupalla myytiin 12,2 miljardin Arsenal Oy:n saatavat 600 miljoonalla eli 5 %:lla pääomasta ulkomaille eikä velallisten annettu päästä veloistaan eroon tuolla 5 %:n suorituksella. Velalliset joutuivat maksamaan täyttää velkasummaa ulkomaiselle velkojalle aina kuolemaansa saakka ja sen jälkeenkin, koska velkaa perittiin kuolinpesältä. Kauppaan sisältyi runsaasti hoidettuja saatavia ja Suomen lain mukaan, jos myy sellaista mitä ei ole olemassa, syyllistyy petokseen. Huomasin Timo Soinin eleistä, että ehkä hänellekin oli uusi asia, että Lipponen, Niinistö ja Biaudet olivat mukana Aktiv Hansa-kaupassa, sillä enemmän on puhuttu ja kirjoitettu vain siitä, että kaupan on allekirjoittanut Suomen valtion puolesta Suvi-Anne Siimes. Timo Soini vetosi siihen, ettei esim. tv-tenteissä ole ollut mahdollisuutta ottaa asiaa esille, koska hän joutuu vastamaan rasismia ja vastaavia asioita koskeviin kysymyksiin. Muuhun ei anneta aikaa.

Tilaisuuden jälkeen keskustelin Timo Soinin kanssa. Hän melkein itki, kun hän sanoi minulle, että hän on monta kertaa miettinyt miten sinä olet jaksanut. Minä vastasin, että tiedän varmasti olevani oikeassa ja siksi kestän tämän kaiken.
Tapauksessanihan on kysymys todella törkeistä ihmisoikeusrikoksista ja keskeiset syylliset ovat Arsenal Oy ja Kera Oy sekä asianajajat Antti Latola, Hannu Maskonen (mahdollisesti itsemurha) ja asianajajat Asko Keränen, Antti Kejo, Jyrki Anttinen, Sampsa Teittinen ja varatuomari Paavo M. Petäjä jne. sekä poliisit Raimo Ollila, Harri Rahkola, Ilkka Piispanen, Eero Klemetti, Leila Melander, Tapio Mäkelä, Tapio Kalliokoski, Tero Haapala, Markus Kiiskinen, poliisipäällikkö Petri Oulasmaa, poliisi Tapani Tasanto, poliisijohtaja Sauli Kuha jne. Käräjäoikeuden tuomareista tekijöinä ovat Jyrki Määttä, Jaakko Raittila, Timo Tammiketo, Heikki Sneck jne. Syyttäjistä pahimmat tekijät ovat Sulo Heiskari, Esa Mustonen, Kati Alkula, Kirsi Männikkö ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Tässä vain osa mainittuina. Lisäksi Rovaniemen hovioikeuden toiminta on ollut niin päin helvettiä kuin vain olla voi ja korkeimman oikeuden toiminta ei ole ollut tästä maailmasta. Laillisuusvalvonta on täysin kansalaisten pettämistä verovaroilla ja virkavastuulla. On täysin käsittämätöntä miten varatuomari Mikko Kovalainen on voinut jatkaa toimintaansa kymmeniä vuosia virkavallan tukemana ja valvonnassa ja ihmiset ovat joutuneet kärsimään Mikko Kovalaisen toiminnan johdosta hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä ja valtavia taloudellisia tappioita.

Uutiset

Virkavelvollisuuden rikkomisesta tuomittu keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö Tero Haapala voi jatkaa tehtävässään, arvioivat poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja virkarikoksiin erikoistunut professori Pekka Viljanen. "On varsin selvää, että hän voi jatkaa. Kun syytetään tuottamuksellisuudesta virkavelvollisuuden rikkomisesta, siitä ei lain mukaan edes voi tuomita viraltapanoa", Viljanen sanoo. "Tuottamuksellinen merkitsee huolimattomuutta, ei tahallisuutta." Ylijohtaja Paateron mukaan keskusrikospoliisin päällikkö käsittelee asiaa.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
http://www.promerit.net/avainsanat/erkki-aho/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
http://www.nra.fi/
http://eduskunta.net/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Aluetv.fi
http://aluetv.fi
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net
Samassa veneessä
http://www.samassaveneessa.info/lyhyet-katsaukset/473-kreikka-italia-ranska

Päivän mietelause

Pahoja hallitsee pelko eikä lempeys.
Harkittu puhe on arvokkaampaa kuin kaunopuheisuus.
Voin luvata olevana vilpitön, mutta en puolueeton.
Kaikkea riitaa on onnistuneesti nimitetty väärinymmärrykseksi.
Jos haluaa säilyttää hyvin salaisuuden, ei saa uskoa sitä kenellekään.
Pääskyset tuovat meille kesän ja viisaat sanat sielunrauhan.

Mielipiteeni

Minä olen joutunut törkeiden ihmisoikeusrikosten kohteeksi myös Kalajoen kaupungin toimesta ja keskeiset tekijät ovat Raili Myllylä ja kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, joiden toimesta Kalajoen valtuusto pyysi minulta Ylivieskan käräjäoikeuden rikollisen toiminnan johdosta selvitystä saamastani vankeustuomiosta, jossa keskeiset todelliset syylliset ovat silloinen Kalajoen työvoimatoimiston johtaja Tapio Lahola ja syyttäjä Sulo Heiskari ja tutkinnanjohtaja Raimo Ollila. Nämä peittelivät omia rikoksiaan tällä rikosprosessilla, jota Raili Myllylä käytti poliittisesti hyväkseen elimoinakseen minun mahdollisuudet eduskuntavaaleissa 2007. Minulta pyydettin selvitystä Kalajoen kaupunginvaltuuston toimesta Ylivieskan käräjäoikeuden rikollisesti aikaan saadusta vankeustuomiostani. Tein 1879 sivun selvityksen asiasta. Selvitys käytännössä salattiin valtuutetuilta enkä saanut esittää selvitystäni valtuustolle Raili Myllylän estäessä asian, vaikka valtuusto oli sitä minulta vaatinut. Todistusaineistot ovat vieläkin tiedotusvälineiden , poliisiviranomaisten ja suuren yleisön tarkistettavissa Kalajon kaupungin arkistossa. Todistusaineistolla voidaan osoittaa, että Raili Myllylää on syytä epäillä erittäin törkeiden rikosten salaamisesta, josta normaalioloissa olisi häkki heilunut. Kysymys on siis luottamusaseman törkeän väärinkäyttämisen lisäksi vakavien rikosten peittelystä ja rikollisten suojelusta.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Reijo Taipale ~ Tähdet Meren Yllä
http://www.youtube.com/watch?v=xck8ooTmxmY&feature=related

Reijo Taipale : Suudelmin suljetut kirjeet (Sealed with a kiss)
http://www.youtube.com/watch?v=Y16lI2EHx2E&feature=related

Jouko & Kosti - Muisto Vain Jää
http://www.youtube.com/watch?v=r-vjuxKUSJc&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 98,8 kg, verenpaine 179/109, lepopulssi 42. aamujumppa 30 min /390 min.

Loppukevennys

Poliisi pysäyttää auton ja käskee kuljettajaa puhaltamaan. Poliisin alkometri on rikki, joten hän ehdottaa kuskille toisenlaista koetta. Poliisi tekee kysymyksiä ja kuski vastaa. Riippuen vastauksista poliisi määrittelee humaluuden asteen. Poliisi aloittaa: "Yöllä ajaessasi näet edessäsi kaksi valoa, mikä se on?" Kuski: "No, auto tietty" ... ... Poliisi: "Niin mutta mikä, Audi, Mersu vai VW?" Kuski: "...No mistä minä sen tiedän" Poliisi toteaa: "Aika huono alku" Uusi kysymys... Poliisi; "Yöllä ajaessasi näet edessäsi valon, mikä se on?" Kuski; "No, moottoripyörä" Poliisi: "Mutta mikä merkki, Honda, Suzuki vai Yamaha?" Mies: en minä vaan tiedä Poliisi päättää, että kuski on humalassa ja pyytää häntä poistumaan autosta. Kuskia tilanne ottaa "lievästi" päähän ja kysyy poliisilta: "Voinko esittää yhden kysymyksen ?" "Totta kai", vastaa poliisi. "Ajatte poliisiautollanne ja huomaatte tien vieressä naisen, jolla on lyhyt hame ja suuret rinnat, nainen nojaa lyhtypylvääseen ja hymyilee punaisilla huulillaan. Mikä tämä nainen on?" Poliisi vastaa: "No huora tietysti" Kuski: " Niin niin, mutta onko se äitinne, sisarenne vai vaimonne?"

Nainen oli vuoteessa rakastajansa kanssa, kun hän kuuli aviomiehensä tulevan kotiin.- Nopeasti! Mene seisomaan tuonne nurkkaan.Nainen hieroi pikaisesti miehen ympäriinsä vauvaöljyllä ja siroitti hänen päälleen talkkia. -Älä liiku ennen kun annan sinulle luvan. Teeskentele olevasi patsas.Aviomies astui makuuhuoneeseen.- Kultaseni, mikä tuo on?- Ai tuo, se on vaan patsas. Virtaset ostivat samanlaisen makuuhuoneeseensa.Minä pidin siitä niin paljon, että ostin meille samanlaisen. Patsaasta ei keskusteltu enää sen jälkeen edes illalla, kun he menivät nukkumaan. Kahden aikaan aamuyöstä aviomies nousi vuoteesta, meni keittiöön ja palasi hetken kuluttua mukanaan voileipiä ja mäyrän verran Karhua...- Kuules, hän supatti "patsaalle". -Tässä on vähän syötävää. Minä jouduin seisomaan Virtasilla kolme päivää, eikä kukaan tarjonnut edes lasillista vettä!

Olkaa lapset hiljempää, minulla on kova päänsärky. - Miksi opettja ei voi tehdä niin kuin äiti kun sillä on päänsärky ja lähettä lapset ulos leikkimään.

Vieläkö opettaja on sairas, vai onko hän jo parempi? - Kyllä hän on jo terve, mutta ei valitettavasti yhtään parempi kuin ennenkään.

Opettajanhuoneesta kuultua: - Onko sinun luokkallasi yhtään epänormaalia lasta? - No on siellä yksi tosi kiltti ja tottelevainen …

Lähdetkö sunnuntaina eläintarhaan? - En uskalla. Siellä ei pidetä minusta, koska viimeksi syötin siellä papukaijaa. - No mutta eihän se nyt ole niin vaarallista. - Mutta kun minä syötin sitä karhulle.

Jääkiekon MM-2011 Loppuottelu : Suomi - Ruotsi 6-1 Suomi voittaa MM-2011 KULTAA !!!
http://www.youtube.com/watch?v=YZO4khR0vSM&feature=related

Suomi-Ruotsi: Teemu Selänteen maali
http://www.youtube.com/watch?v=H1zL-JLHm7E&feature=related

Suomen maaleja mm-2008
http://www.youtube.com/watch?v=fcoQpSeM75E&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti