tiistai 17. tammikuuta 2012

TI 17.01.2012Päivän sää

Lämpötila aamulla – 4 C, tuuli etelästä 2m /s, pilvistä ja vähäistä lumisadetta, suhteellinen kosteus 100 %, lampötila päivällä – 5 C. Lumen syvyys 21 cm. Aurinko nousee 09.49, aurinko laskee 15.20. Päivän pituus 5 t 31 min.

Antto, Toni, Anton, Antoni. Nimiperheen taustalta löytyy kreikkalais-latinalainen sukunimi Antonius. Varman selityksen puutteessa se on otaksuttu tarkoittavan esimiestä. Munkkilaitoksen perustaja Pyhä Antonius pääsi Suomessa palvonnan kohteeksi sikojen suojelina. Nimiryhmän kuopus Toni on saksalainen muoto kantanimestä.

Tapahtumat

Pari sähköpostiviestiä

From: E.Aho
Sent: Tuesday, January 17, 2012 2:57 PM
To: kirjaamo@okv.fi ; hovioikeus.ro@oikeus.fi ; korkein.oikeus@oikeus.fi ; anne-maja.henriksson@om.fi ; anne-maja.henriksson@edsukunta.fi
Cc: toimitus@kpk.fi ; toimitus@kaleva.fi ; toimitus@kalajokilaakso.fi
Subject: kantelu ja purkuvaatimus

Pyydän oikeuskansleria kiireellisesti ryhtymään toimenpiteisiin Rovaniemen hovioikeuden virheellisen menettelyn ja väärän päätöksen johdosta. Asiat löytyvät seuraavasta linkistä.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/taten-todistan-etta.html

Vaadin päätöksen uudelleen käsittelyä Rovaniemen hovioikeudessa ja Mikko Kovalaisen tekojen rikostutkintaa kaikilta osin, jotta kansalaiset saavat oikeutta ja korvaukset Mikko Kovalaisen ja muiden asiaan osallisten tutkinnanjohtajan, tutkijan ja syyttäjän sekä käräjätuomareiden rikollisen toiminnan johdosta. Pyydän, että korkein oikeus purkaa alioikeuksien väärät päätökset asiassa mahdollisimman nopeasti ilman aiheetonta viivytystä.

Kalajoella 17.01.2012
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

From: E.Aho
Sent: Tuesday, January 17, 2012 3:16 PM
To: sjapoy@pmleinonen.com ; konkurssiasiamies@oikeus.fi
Subject: oikeudensaannin nopeuttaminen
Pasi Markus Leinonen

Pyydän Teitä Pasi Markus Leinonen irtisanoutumaan rikosliigan toiminnasta ja eroamaan konkurssipesänhoitajan tehtävästä ilmoittamalla oikeudelle, että luovutte konkurssipesänhoitajan toimesta. Olette tarkalleen tietoinen viranomaisten rikollisesta toiminnasta, jo tämän linkin perusteella

Konkurssipesänhoitajan vapauttaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/08/konkurssipesanhoitajan-vapauttaminen.html

ja tämä todistaa Rovaniemen hovioikeuden tietoisen rikolliseksi epäiltävän toiminnan
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/taten-todistan-etta.html

Tämä linkki osoittaa viranomaisten rikollisen toiminnan läpikotaisin
Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja oikeusvaltio Suomi
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/12/apuaisvaltakunnansyyttaja-jorma-kalske.html

Katson, että voitte pelastaa tulevaisuutenne olemalla suoraselkäinen rehellinen ihminen eroamalla konkurssipesänhoitajan tehtävästä ja siten nopeuttatte oikeuden saamista asiassa.

Kalajoella 17.01.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Mikko Kovalainen oli tehtaillut minusta kolme rikostutkintapyyntöä. Kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluoto on tehnyt 11.01.2012 syyttäjättämättäjättämispäätöksen 12/73 asianro R11/2564. Tämä merkitsee nyt sitä, että Mikko Kovalainen on syyllistynyt kolmeen perättömään ilmiantoon. Lisäksi on aika erikoista päätöksessä se, että minut on jo niistä rikoksista tuomittu, joita nyt Kovalainen yritti uudelleen saada tutkintaan ja nyt ne syyttäjä katsoi, etten ole syyllistynyt rikokseen. Tämän perusteella voidaan vetää se johtopäätös, että minun saamani tuomiot ovat virheellisiä ja että ne on purettava ja valtion korvattava viranomaisten virheellisen toiminnan johdosta kärsimäni valtavat vahingot. Syyttäjä ei kuitenkaan ole hoitanut asiaa loppuun asti vaan on armahtanut virkarikolliset. Tämä ei voi, eikä saa olla oikea menettelytapa hoitaa asioita. Kun minä todistan Kovalaisen ja muiden tekemät rikokset niin heidät jätetään syyttämättä. Syyttäjä Leppäluodon päätös osoittaa myös sen, että se on ristiriidassa syyttäjä Esa Mustosen päätöksen ja vahvistaa vain sitä asiaa, että syyttäjä Esa Mustonen on syyllistynyt virkarikokseen ja kaiken lisäksi hän on kolmen valaehtoisen todistajan kirjallisen lausunnon perusteella antanut väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle. Rikoksten avulla tehty oikeustoimi on mitätön. Kovalaisen tekemät rikokset on tutkittava ja hänet on saatava vastuuseen teoistaan. Erikoista syyttäjä Sari Leppilammen päätöksessa on se, että hän ehätti pelastamaan Mikko Kovalaisen, poliisit, tutkinnanjohtajat, syyttäjät, käräjäruomarit ja hovioikeudentuomarit sekä korkeimman oikeuden esittelijät rikostutkinnoilta ja syytteilta ennenkuin minä ehdin antamaan loppulausunnon asiassa. Menettely voidaan pitää virkavirheenä, eikä ainoastaan virkavirheenä vaan paljon vakavampana asiana. On käsittämätöntä miksi tiedostusvälineet vaikenevat asioista. NÄIN SUOMESSA TOIMII KOLLEGIAALINEN SUOJELUJÄRJESTELMÄ KUN VIRKARIKOLLISIA SUOJELLAAN.

Uutiset

Keskustan Paavo Väyrynen ja vihreiden Pekka Haavisto saisivat uusimman HS-gallupin mukaan molemmat 17 prosentin kannatuksen presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella, jos vaalit pidettäisiin nyt. Kokoomuksen Sauli Niinistön selkeä ylivoima on sulanut 39 prosenttiin kantansa päättäneistä

Helsingin kaupungin ja Guggenheimin säätiön väliseen sopimukseen on Helsingin Sanomien tietojen mukaan tulossa useiden miljoonien eurojen sopimussakko. Sakko lankeaisi Helsingin tai Guggenheimin säätiön maksettavaksi, jos jompikumpi osapuoli vetäytyisi sopimuksesta sen solmimisen jälkeen.

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on Vuoden urheilija. Urheilutoimittajien tekemä valinta julkistettiin maanantaina Hartwall-Areenassa järjestetyssä Urheilugaalassa. Palkinnon Mäkäräiselle luovutti Vuoden 2010 urheilija, suunnistaja Minna Kauppi. Mäkäräinen voitti viime kaudella ampumahiihdon maailmancupin ja MM-kisoissa kultaa ja hopeaa.
http://www.hs.fi/urheilu/Vuoden+urheilija+-%C3%A4%C3%A4nestyksen+tulokset/a1305553507640

http://www.hs.fi/urheilu/Mikael+Granlundin+ilmaveivi+syk%C3%A4hdytti+eniten/a1305553505852

Italian laivaturman jäljiltä on kadoksissa ainakin 40 ihmistä ja seitsemän on varmasti kuollut, kertoo italialaislehti La Stampa. Tieto perustuu pelastusviranomaisten salaiseen listaan, jonka lehti on saanut haltuunsa.

Suomen metsissä on pieniä määriä Japanin Fukushiman ydinvoimalaonnettomuudesta peräisin olevaa radioaktiivisista cesiumia. Säteilyturvakeskuksen (STUK) mukaan sitä on löytynyt muun muassa jäkälistä, sammalista, sienistä sekä hirven- ja poronlihasta. Näytteet kerättiin loppukesän ja syksyn aikana.

Puolustusvoimiin kohdistuva säästösuunnitelma valmistui viime viikolla. Vuoteen 2015 mennessä puolustusbudjettia leikataan 2,8 miljardista 2,6 miljardiin euroon. Ylen mukaan keskusteluissa esillä ovat olleet muun muassa Pohjois-Karjalan prikaatti, Keuruun pioneerirykmentti, Niinisalon tykistöprikaatti, Dragsvikin varuskunta ja Lapin ilmatorjuntarykmentti. Säästöjä haetaan myös meri- ja ilmavoimissa. A-studion tietojen mukaan epätodennäköisin saneerauskohde lienee Lapin Lennosto Rovaniemellä.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
http://www.promerit.net/avainsanat/erkki-aho/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
http://www.nra.fi/
http://eduskunta.net/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Aluetv.fi
http://aluetv.fi
Verkkomedia
http://www.verkkomedia.org
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net
Samassa veneessä
http://www.samassaveneessa.info/lyhyet-katsaukset/473-kreikka-italia-ranska

Päivän mietelause

On parempi olla tietämätön asiasta kuin tietää se huonosti.
Vain paljon sanoja ja vielä enemmän teitämättömyyttä tapaamme useimmissa ihmisissä.
Aika paljastaa totuuden.
Totuus asustaa kuolevan huulilla.
Varokaa imartelevia ja viakkaita puheita. Totuuden kieli on yksinkertaista, mutta velheen petollista.
Sinua ei tahdota puhumaan paljon sanoja, sinulta vaaditaan vain totuutta.

Mielipiteeni

Kolme korkeata poliisia rikkoi lakia - ei tuomiota
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kolme-korkeata-poliisia-rikkoi-lakia---ei-tuomiota/art-1288441923241.html

RikosylikomisarioTero Haapalan osalta tämä ei ollut viimeinen virkavelvollisuuksien laiminlyönti, vaan tällaisista minulla on useita näyttöjä. Tero Haapala on kieltäytynyt jatkuvasti tutkimasta esittämiäni rikotutkintapyyntöjä. Mielestäni on turha katsoa rikosylikomisarioTero Haapalan toimia sormien läpi. Tuollaisella asenteella tarvitsee kengän kuvan perseeseen.

Vaadin, että rikosylikomisaario Tero Haapala vapautetaan välittömästi tehtävistään. Perusteluina paljon vakavammat laiminlyönnit kuin Helsingin hovioikeudessa käsitellyt asiat.
Perustelut erottamiselle ovat kiistattomat. Hän on jättänyt kaikki rikokset tutkimatta.
Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja oikeusvaltio Suomi
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/12/apuaisvaltakunnansyyttaja-jorma-kalske.html

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Markku Aro-Kaikki tytöt

http://www.youtube.com/watch?v=-OGQqmhMk6Q&feature=related

Markku Aro - Keskiyön aikaan (I´ll meet you at midnight)
http://www.youtube.com/watch?v=Z1Un4fKGX0w&feature=related

Uriah Heep - Easy Livin'
http://www.youtube.com/watch?v=DKxZY0DIxIk&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 98,0 kg, verenpaine 189 / 106, lepopulssi 47. Aamujmpaa 30 min / 450 min. Kävely 10 km / 83 km.

Loppukevennys

Anoppi oli päättänyt tappaa itsensä ampumalla itseään sydämeen. Vanhana dementikkona anoppi ei kuitenkaan muistanut, missä sydän sijaitsi. Niinpä hän raahusti lääkärille ja kysyi: - Missähän kohtaa ihmisellä olikaan sydän? - Se on suoraan vasemman rinnan alapuolella, selosti innokas lääkäri. Seuraavana päivänä iltapäivälehden etusivulla luki: VANHA NAINEN AMPUI ITSEÄÄN POLVEEN!

-Äiti, äiti, isä on sammunut! -Heitä äkkiä lisää bensiiniä!

Virolainen ilotyttö toi vanhan Ladansa autokauppaan ja kysyi: - Paljonko minu pitää antaa väliä, jotta te vaihta minu auto uudempi mali? Autokauppias katseli Ladaan hetken ja sanoi sitten: - Aika paljon saatte antaa väliä ja lisäksi vielä tukun rahaakin

Todistaja väittää nähneensä teidät, kun te murtauduitte hänen makuuhuoneeseensa. - Se ei ole mahdollista! Hänellä oli peitto silmillään.

Tarjoilija, voisimmeko saada tuolit, että pääsisimme istumaan. - Tehän varasitte vain pöydän.

Söin äsken porsaanleikkeen. - Eikö sinulla ole omia ruokia?

Kyllä on ihana tulla valmiiseen pöytään! - No niin on, siitä edellisest tulikin aina tikkuja.

Jääkiekon MM Kisat 2001 Suomi - Usa Välierä
http://www.youtube.com/watch?v=c3_72qbn45w&feature=related

Hitler saa tietää Suomen välierästä Vancouverissa
http://www.youtube.com/watch?v=n5fzy_mvPfw&feature=fvwrel

Suomi - Kanada 1998 Naganon Pronssi Ottelu
http://www.youtube.com/watch?v=hEt2XiLDCko&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti