maanantai 6. kesäkuuta 2011

MA 06.06.2011

Kalajoen työväentalo Joni Järvinin hautajaispäivänä maaliskuussa 1930.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 8 C, tuuli idästä 2m / s, kosteusprosentti 72 %. Lämpötila päivällä + 26 C. Aurinko nousee 03.06 ja aurinko laskee 23.40. Päivän pituus 20 t 34 min.

Tapahtumat

Tein EIT:lle täydennyksen asiassani. Lähetin aineiston pikapostina. Odotan EIT:n päätöstä lähiaikoina.
Valokuvia eilisestä Ansion vesillelaskutilaisuudesta. Katso Hannu Tiluksen kuvat https://picasaweb.google.com/htilus/KaljaasiAnsioVesillelaskuJuhla562011#

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni.
Minulla on ollut ongelmia sähköpostieni kanssa. En ole saanut tiettyjä sähköposteja. Missä mahtavat kiertää minulle osoitetut sähköpostit? Tyhjensin sähköpostilaatikkoni. Se oli täyttynyt roskaposteista ja siksi se ei toiminut.
Kalajoen kaupungin maksuliikenne on tuottanut ongelmia. Kävin selvittelemässä asiaa talousjohtajan kanssa.

Uutiset

Vihreät päätti, ettei puolue lähde hallitusneuvotteluihin, joiden tavoitteena on rakentaa kristillisdemokraateilla vahvistettu hallitus. Puolue äänesti asiasta puoluevaltuuskuntansa ja eduskuntaryhmänsä Asiasta päätettiin eduskuntaryhmän ja puoluevaltuuskunnan yhteiskokouksessa äänin 23-16.
Erkin kommentti: Kataisen toimintaedellytykset hallitustunnustelijana ovat nyt käytännössä loppuneet. Kokomukselle on nyt tie auki oppositioon. Vihreät valitsivat myös opposition. Perussuomalaiset ovat avainasemassa. Periaatteista ei tingitä. Oman ennusteeni on se, että seuraavan hallituksen pääministeri on SDP:stä ja hallituksen muodostavat SDP, Perussuomalaiset, Keskusta, Vasemmistoliitto ja mahdollisesti kristilliset ja RKP.

Suomalaishiihtäjistä myös Janne Immonen on käyttänyt epo-hormonia. Näin kertoi hiihdon entinen päävalmentaja Kari-Pekka Kyrö Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina.

Erkin kommentti: Kyrön väite voi pitää paikkansa, sillä seurasin Janne Immosen ja erään toisen hiihtäjän hiihtomenestystä ja yhtäkkiä Janne Immonen paransi suorituksiaan merkittävästi vertaamaani hiihtäjään, joka ei käyttänyt epoa. Jussi Kurikkalan muistokisoissa miesten välinen ero oli minimaalinen, mutta sen jälkeen ero venähti yllättävän suureksi.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Elämä on ainaista taistelua, päivällä leivästä ja yöllä lihasta.
Joka kuppinsa nuoloo, se rikkaana kuoloo.
Kun on pää pilvis, niin näkee huonosti.
Jokaisen on kannettava oma kyttyränsä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Abba - Chiquitita
http://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY

Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain?
http://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw

Terveys ja liikunta

Paino 107,0 kg, verenpaine 160 /100 ja lepopulssi 62.

Loppukevennys

Miksi postilatos veti myynnistä kuuluisia lakimiehiä esittelevän postimerkkisarjansa?
- Ihmiset eivät tienneet kummalle puolelle sylkeä.

Lakimies kuoli ja saapui taivaan portille, missä oli tuhansien ihmisten jono Pyhän Pietarin puheille. Kaikkien yllätykseksi Pietari nousi pöytänsä takaa lakimiehen huomattuaan, käveli jonon päähän, tervehti lakimiestä lämpimästi ja ohjasi hänet kädestä pitäen koko jonon ohi pehmeään nojatuoliin.Lakimies oli todella hämmästynyt ja kysyi, miksi hänelle suodaan moinen erikoiskohtelu. "Niin", Pyhä Pietari vastasi, "olemme laskeneet yhteen kaikki tunnit, joita olette asiakkailtanne laskuttanut ja olemme saaneet lopputuloksen, että olette 213-vuotias."

Suomalainen ja ruotsalainen menivät luostariin. He joutuivat pääsykokeeseen: heidät riisuttiin ilkialasti ja heidän elimeensä ripustettiin munakello, ja jos se soisi, he eivät pääsisi munkeiksi. Ohi käveli upea alaston blondi. Ruotsalaisen kello pysyi hiljaa. Suomalaisen kello pirisi niin, että se putosi lattialle. Suomalainen kumartui poimimaan sitä, ja ruotsalaisen kello alkoi soida vimmatusti.

Mitä lääkäri kysyi romanipotilaalta?
- Miten voi haimanne?

- Mutta rakkaani. Minä haluan vain sinun parastasi...
- Sitä minä en anna!

- Solmisimmeko vapaan suhteen ja muuttaisimme yhteen? Jos huomaamme tehneemme erehdyksen, voimme muuttaa jälleen erilleen, järkeili Teemu tyttöystävälleen.
- Kyllä, mutta mitä me teemme sille erehdykselle?

Slow Speed High Side
http://www.youtube.com/watch?v=qzsScCnW9AA&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti