sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

SU 26.06.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, tuuli luoteesta 4 m /s, pilvistä ja sadetta, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 17 C,sadetta.Aurinko nousee 2.51 ja aurinko laskee 00.01. Päivän pituus 21 t 10 min.

Tapahtumat


Humalaiselta sukeltaminen ja uiminen onnistuu mutaisessa lammikossa. Mies sukelsi rohkeasti lampeen luottaen suurempiin voimiin. Mies selvisi hengissä uroteosta.Ihmisiä suviyössä. Nämä kolme naishenkilöä jäivät kiinni rysän päältä. He kiipesivät maauimalan aidan yli yöllä, jolloin uimala oli suljettuna. He kävivät alasti uimassa maauimalassa öiseen, mutta valoisaan aikaan.


ABC:n ympäristö oli todella likainen ja roskainen.Aidat eivät ole Kalajoen juhannuksessa este vaan hidaste.

Jokilaaksojen poliisi on ollut varsin vaitonainen Kalajoen Juhannuksen tapahtumista. Oman arvioini mukaan Kalajoen Juhannus sisälsi myös pahoinpitelyjä ja rattijuoppoja. Näkemykseni mukaan rauhattominta seutua olivat Merisärkän paikoitusalue, Siikarysän tausta-alue ja ABC:n seutu. Kokonaisuutena ottaen juhliijät käyttäytyivät fiksusti, mutta joukkoon mahtuu aina muutamia hörhöjä, jotka antavat tietyn leiman koko juhannusjuhlille.

Uutiset

Juhannuspäivää juhlittiin Suomessa perinteisin menoin. Poliisin ja pelastuslaitosten mukaan juhannuspäivä oli hälytysten osalta aattoa hiljaisempi. Juhannuksen ajan turmissa on kuollut tähän mennessä ainakin kahdeksan ihmistä. Eniten uhreja on ollut liikenteessä.
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/06/juhannuksen_turmissa_kahdeksan_kuollutta_2685385.html
5385.html


Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Kunnia on rahasta kiinni.
Myy taitojasi, älä itseäsi.
Hölmöjen ansioista viisaat huomataan.
Viisaus kasvaa vaikeuksissa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Topmost - Näen mustaa vain
http://www.youtube.com/watch?v=AqkpV-L1n6Q&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 107,0 kg, verenpaine 176 /108, lepopulssi 56.

Loppukevennys

Savolainen karkasi mielisairaalasta. Syy: Pakko paeta.

Mies oli pelaamassa golfia ja unohti pahalainen, millä reiällä oli. Hän näki edempänä kauniin naisen ja kysyi tältä, mikä oli reiän numero. Nainen sanoi itse olevansa reiällä yhdeksän ja mies oli yhden taaempana eli reiällä kahdeksan. Mies kiitti kohteliaasti ja palasi paikalleen. Mutta kuinka ollakaan taas tunnin kuluttua mies oli hajamielisyyksissään unohtanut reikänsä ja kysyi taas samalta naiselta, millä reiällä hän oli. Nainen ilmoitti olevansa reiällä 16 ja sanoi, että mies oli todennäköisesti yhden reiän taaempana eli numerolla 15. Mies näki naisen myöhemmin illalla golfkerholla ja kysyi, mitä tämä teki työkseen. Nainen vastasi olevansa myyntiedustaja. Mies kysyi, mitä hän myi. Nainen vastasi, että mies nauraisi kuitenkin, jos hän kertoisi. Mies lupasi olla nauramatta. Nainen sanoi edustavansa Tampaxia. Mies purskahti nauruun ja nainen sanoi, että hän kyllä arvasi, että mies alkaisi nauraa hänen työlleen. Mies sanoi, ettei siitä ollut kysymys. Hän vain itse sattui edustamaan Serlan vessapaperia ja oli taas yhden reiän taaempana.

Lauri kysyi äidiltä:
-Voiko koiria korjata?
-Eivät ne ole koneita!
-Mutta isä sanoi, että kun lähdet lomalle, hän poraa naapurin nartun numeroa isommaksi.

Läpimurto lääkemarkkinoilla, uusi Viagra Strong.
- Toimii jopa kotona!

Mitä mies sanoi nähdessään Miss Puolan uima-altaassa?
- Nyt tekisi mieli polskia.

- Sinähän kävelet oudosti. Onko sinulla polvissa vettä?
- Ei kun viskiä.

Mikä tekee naiset nopeimmin kauniiksi?
- Alkoholi ja valomerkki.

Terveisin ile (Älä kerro kellekkään)
http://www.youtube.com/watch?v=5O12EpHb95Y&feature=related

Jopet Show - Juorutyttö - Jasmin Mäntylä
http://www.youtube.com/watch?v=CAlGY0BB0o4&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti