keskiviikko 10. elokuuta 2011

KE 10.08.2011Sinisivellin Gallerian mainos Tapion Tuvan seinässä ja taitelija Markku Hakolan näyttely on Tapion Tuvalla Waäenpuojissa.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, tuuli lounaasta 3 m / s, pilvistä ja ajoittaista sadetta, suhteellinen kosteus 92 %. Lämpötila päivällä + 13 C, pilvistä ja ajoittaista sadetta. Aurinko nousee 04.57 ja aurinko laskee 22.00. Päivän pituus 17 t 02 min..

Tapahtumat

Tänään on ollut sadepäivä ja olen hoitanut niiden ihmisten asioita, jotka ovat kääntyneet puoleeni mitä erilaisimmissa asioissa. Kävin tänään kaupungintalolla vauhdittamassa asioiden eteenpäin vientiä ja olen auttanut suoraan eräitä henkilöitä heidän ongelmissaan. Minulle on tänään jäänyt aikaa perehtyä Suomen ja lähialueen historiaan kirjojen avulla. Viron itsenäistymiskehityksen historia on minulle tuttua, koska pääsin aikanaan seuraamaan sitä ikään kuin sisäpiiristä silloisten hyvien Viron suhteideni ansiosta.

Uutiset

Entinen pääministeri ja eduskunnan puhemies Paavo Lipponen (sd) harkitsee lähtemistä Sdp:n presidenttiehdokkaaksi. Hän kertoi Helsingin Sanomille puntaroivansa asiaa.

Manchester vaikuttaa nousseen Britannian mellakoiden neljännen yön päänäyttämöksi. Kaupungin poliisi kuvailee mellakoita pahimmiksi 30 vuoteen. Lontoossa on tähän mennessä säästytty uusiutuneilta levottomuuksilta.

Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) on tavannut Venäjän pääministerin Vladimir Putinin Sotshissa Venäjällä. Pääministerit keskustelivat muun muassa kansainvälisestä taloustilanteesta. He olivat yhtä mieltä siitä, että kriisistä selvitään vain tiukalla taloudenpidolla.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Elämä on kompromissi kahden asian välillä; sen mitä itse tahtoo ja sen mitä toiset tahtovat.
Joka tuntee toiset ihmiset, on ymmärtäväinen, joka tuntee itsensä, on viisas.
Jotkut ihmiset uskovat mitä tahansa jos se kuiskataan heille.
Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Irwin Goodman - Vain elämää
http://www.youtube.com/watch?v=teFVIKbdls0&feature=related

Irwin Goodman - Eletään vaan vaikka piruuttaan
http://www.youtube.com/watch?v=IuTUMD-WzlM&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,7 kg, verenpaine 169 / 104, lepopulssi 52. Aamujumppa 30 min. Pyöräily 10 km /1872 km

Loppukevennys

Luennolla käsiteltiin siemennestettä ja sen ominaisuuksia. Kävi ilmi, että siemennesteessä on glukoosia eli sokeria. Tästä innostuneena ja asiaa sen enemmin miettimättä eräs kaunis ja nuori naisopiskelija kysyy, että jos spermassa on sokeria, miksi se ei maistu makealta. Seuraa hetken hiljaisuus ja sitten koko sali repeää hirveään nauruun. Nuori nainen muuttuu aivan punaiseksi, ryhtyy keräämään kamojaan ja ehtii jo mielessään lopettamaan lääketieteen opinnot siihen paikkaan. Juuri, kun hän on ovella, opettaja huutaa salin edestä:
- Vastaus kysymykseesi on, että makean maun hermot sijaitsevat kielen etuosassa, eivätkä kielen takaosassa.

- Minä ja Martti aiomme viettää kesälomaa eri tahoilla.
- Sehän on jännää.
- Joo! Minä siivoan vintin ja hän maalaa autotallin.

Kulkukauppias meni taloon ja alkoi innokkaana esitellä myyntiartikkeliaan. Talon isäntä istui potalla sateenvarjo kädessä ja söi marjoja. Emäntä hölskytteli kaksin käsin rintojaan isännän edessä. Kauppias yritti monta kertaa saada turhaan osakseen huomiota, mutta viimein päätti häipyä vähin äänin. Hän meni naapuritaloon. - Tiedättekö, että naapurissanne asuu hulluja? Äijä istuu potalla sateenvarjo kourassa ja syö marjoja. Ja muija hölskyttelee tissejään. - Ei ne mitään hulluja ole. Ne on kuuromykkiä. Muija käskee mennä kauppaan hakemaan maitoa ja äijä sanoo, että paskanmarjat siellä sataa.

Mistä tietää, että kesäloma on alkanut?
- Oppilaat kokoontuvat mielellään koulun pihalle.

Autokoulunopettaja kysyy leikillään:
- Hyvät naiset, tiedättekö mitä eroa on henkilöautolla ja hengenpelastajalla?
Johon Lissu:
- Henkilöauton alla en ole vielä koskaan maannut!

Mistä tietää, että mies on rakastunut?
- Hän ei halua tyttöystävänsä käyvän sellaisissa paikoissa, josta itse iski hänet.

Jopet Show - Kaikkonen (osa 1)
http://www.youtube.com/watch?v=U4eEEJTB8cE&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti