tiistai 2. elokuuta 2011

TI 02.08.2011Japanilainen henkilö hiekkaveistoksen teossa Kalajoella.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +13 C, tuuli etelästä 2m /s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 50 %. Lämpötila päivällä + 18 C. Aurinko nousee 04.31 ja aurinko laskee 22.27. Päivän pituus 17 t 55 min.

Tapahtumat

Erittäin tärkeä todistusaineisto:
From: E.Aho
Sent: Tuesday, August 02, 2011 7:03 PM
To: kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi
Subject: Tutkintapyyntö

Rikostutkintapyyntö

Pyydän keskusrikospoliisia tutkimaan ovatko käräjätuomari Jyrki Määttä, syyttäjä Esa Mustonen ja varatuomari Mikko Kovalainen syyllistyneet väärän lausuman antamiseen oikeudelle ja ovatko käräjätuomari Jyrki Määttää ja Esa Mustonen syyllistyneet virka-aseman väärinkäyttöön antaessaan väärän lausuman oikeudelle. Pyydän tutkimaan onko syyttäjä Esa Mustonen toiminut esteellisenä syyttäjänä minua vastaan nostetuissa oikeusjutuissa.
Kolme Raahen käräjäoikeudenistuntoa seuraamassa ollutta henkilöä todistaa valaehtoisesti, että käräjätuomari Jyrki Määttä ei antanut Erkki Ahon kuulustella vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista. Nämä henkilöt ovat Alpo Ylitalo, Olli Puolitaival ja Pentti Heikkinen. Heidän kirjalliset todistukset löytyvät tästä linkistä

Selvityspyyntö oikeuskansleri Jaakko Jonkalle http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/02/selvityspyynto-oikeuskansleri-jaakko.html

Koska en ole saanut kuulustella vastapuolen todistajaa niin oikeudenkäynti ei ole ollut oikeudenmukainen ja se on ollut Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastainen. Koska asiassa on kahdenlaisia lausumia niin toiset lausumat ovat vääriä. Väärästä lausumasta oikeudelle säädetään rikoslaissa. Asia ratkeaa kuuntelemalla todistajanauhat. Pyydän tutkimaan myös sen miksi Rovaniemen hovioikeus ei ole kuunnellut todistajanauhoja eikä korkein oikeus ole kuunnellut todistajanauhoja, vaikka ne kiistatta osoittavat etten ole saanut kuulustella Mikko Kovalaisen todistajaa Kalervo Savolaista. Ihmettelen myös oikeuskanslerin toimintaa asiassa, Sielläkään ei ole kuunneltu todistajalausunnon nauhoitusta, mikä paljastaa totuuden.
Pyydän kiireellistä tutkintaa, koska tämä on äärettömän tärkeä asia kaikkien tuomioideni purkamisessa. On otettava huomioon, että syyttäjä Esa Mustonen on nostanut syytteitä kiihtyvällä vauhdilla minua vastaan esteellisenä henkilönä. Jos Kalervo Savolaisen todistajanauhoja aletaan piilotella, niin tiedän missä ne ovat.
Täydennän tutkintapyyntöä tutkinnan kuluessa ja pyydän välittömästi ilmoittamaan kuka toimii asiassa tutkinnanjohtajana.
Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista rangaistusta ja vaadin taloudellista vahingoista ja henkisistä kärsimyksistä 3 miljoonan euron korvauksia. Teen tarkemman erittelyn tutkinnan kuluessa.

Kalajoella 02.08.2011

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Uutiset

Yhdysvaltojen kongressin edustajainhuone laittoi tiistaina aamuyöllä Suomen aikaa pisteen Yhdysvaltoja koko kesän painaneelle velkakriisille. Edustajainhuone hyväksyi äänin 269–161 lain, joka nostaa Yhdysvaltojen velkakattoa ja karsii valtion menoja.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Epäile aina myrkylliseksi seisovaa vettä.
Älä itke äläkä raivoa. Ymmärrä.
Ruukku tihkuu sitä, mitä se sisältää.
Elämää ei voida kirjoittaa; se on elettävä.
Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Eija Sinikka - Kanssasi Sun
http://www.youtube.com/watch?v=ibXuOwdbpyM

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 163 /99, lepopulssi 53. Pyöräily 44 km / 1753 km

Loppukevennys

Laihialaispoika sanoi isälleen. - Enpä tullu bussilla, vaan juoksin koko matkan sen perässä. Säästöä kertyi viisi euroa! Isä meinasi suuttua pahemman kerran. - Senkin tuhlaileva kakara! Olisit juossut taksin perässä niin olisi tullut säästöä ainakin kymppi!

Kaksi mummoa meni mustikkaan, toinen ei mahtunut.

- Ammuin metsästysreissulla kolme hanhea.
- Ihanko totta? Olivatko ne villejä?
- Eivät, mutta niiden omistaja oli.

- Ja tuossa tappoi salametsästäjä viime syksynä hirven, kertoi maalaisisäntä kaupunkilaisvieraalle osoittaen pientä metsäaukeamaa.
- Kuka sen ampui?
- No jaa, toiset sanovat että naapurin Esko ja toiset että minä. Poliisi tutkii asiaa.

- Hankin matkapuhelimeeni hands free-lisälaitteen. Nyt voin taas syödä ja juoda ajaessani.

Sialla ja hevosella ei ole paljonkaan eroa. Kun sika on nälkäinen, se syö kuin hevonen, ja kun hevonen on nälkäinen, se syö kuin sika.

Baby Alice @ Kalajoki Midsummer Festival 2009
http://www.youtube.com/watch?v=eIfv9ezi7Rw&playnext=1&list=PL1C589315E3F9F34D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti