maanantai 1. elokuuta 2011

MA 01.08.2011Paljon saa virrata vettä Kalajoessa ennenkuin Suomesta tulee oikeusvaltio.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 10 C, tuui koillisestä 3 m / s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 88 %, Lämpötila päivällä + 17 C, Aurinko nousee 04.28 ja aurinko laskee 22.30, Päivän pituus 18 t 02 min.

Tapahtumat

Tein tyytymöttömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Sain tänään KRP:ltä seuraavan sähköpostiviestin, jonka se oli laittanut Jokilaaksojen poliisille:

Tiedoksenne mahdollisia toimenpiteitänne varten allaoleva, sekä 29. heinäkuuta 2011 6:40 Ahon toimittama sähköposti, joka välitetään teille erillisenä sähköpostina.
Ahon esiintuomat asiat eivät aiheuta toimenpiteitä keskusrikospoliisissa.
cc. Aho


Sähköpostissa ei ole allekirjoittajan nimeä, mutta todennäköisesti sähköpostin lähettäjä on Tero Haapala, jolta on jo aiemminkin tullut vastaavia sähköposteja.

KRP ilmoittaa virkavastuulla ja verovaroilla palkattuna ettei se tutki poliisi- eikä muitakaan rikoksia ja toimii siten poliisilain ja esitutkintalain vastaisesti ja kansalaisten oikeusturvaa ja perusoikeuksia loukkaavalla tavalla. KRP ei ole aikaisemminkaan selvittänyt PR-talojen konkurssivyyhden ja siihen liittyviä rikoksia, eikä selvitä nytkään.

Vuonna 2000 toukokuussa menin suoraan Vantaan KRP:hen ja silloin rikoskomisario Pauli Mattilan kanssa kävimme asiat läpi ja hän sanoi, että aloitetaan rikostutkinta kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskarista sekä poliisi Raimo Ollilasta. Hänen kuitenkin piti saada lupa tutkintojen aloittamiseen esimieheltään Kauko Aaltomaalta. Hän soitti Aaltomaalle, joka oli ulkomailla, mutta Aaltomaa kielsi rikostutkintojen aloittamisen.

Entinen Oulun KRP:n päällikkö Eero Klemetti ja hänen esimiehensä Pentti Yli-Niva ja nykyinen päällikkö Leila Melander ovat tehneet aina ei anna aihetta päätöksiä, vaikka rikokset ovat kiistattomat ja todistusaineisto vedenpitävä. Myös KRP:n rikostutkija Tapio Mäkelä on aina tehnyt ei anna aihetta päätöksen. Mäkelä sanoi Heino Virralle ja tämän kaverille, että jos ette lopeta asioiden penkomista, niin teille käy niin kuin Ahon Erkille, on ollut monta kertaa liipaisimella.

KRP:n talousrikosyksikön päällikkö Tapio Kalliokoski on myös aina tehnyt ei anna aihetta päätöksen vaikka rikokset ovat olleet kiistattomat ja todistusaineisto kiistaton.
Kahdeksan kansanedustajaa kuudesta eri puoluessta teki vuonna 1999 tutkintapyynnön silloiselle poliisiministeri Kari Häkämiehelle, jonka poliittinen sihteeri kertoi minulle, että hänen on käsketty valmistella ei anna aihetta päätös asiassa. Tämän jälkeen poliisiministeri Kari Häkämies teki ei anna aihetta päätöksen.

On aika erikoista, jos poliisiministerin Audin takapenkin hinnaksi on sovittu tiettyjen rikollisten suojelu. Se näytti ainakin onnistuvan entiseltä poliisiministeri Anne Holmlundilta, joka ei kertaakaan vastannut lähettämääni sähköpostiin. Samaa linjaa näyttävää jatkavan nykyinen kristillisten puheenjohtaja ja poliisiministeri Päivi Räsänenkin. Audin takapenkki ja rikollisten suojelun on siis tärkeämpi asia kuin lain noudattaminen ja kristilisten arvojen kunnioittaminen, vaikka ministerivalassa on toisin vannottu.

Tästä voidaan vetää se johtopäätös, että salaiseksi julistetussa SSP-sopimuksessa on päätetty toimialarationalisinnista ja pankit ovat tehneet luettelot markkinoilta poistettavista yrityksistä. Suomen valtion on sitoutut suojelemaan rikoksia tehneitä siten, että rikostutkintoja asioissa ei tehdä oikein eikä syytteitä ei nosteta rikoksia tehneitä kohtaan. On annettu syytesuoja rikollisille. Tästä on kiistattomana todistuksena apulaivaltakunnan syyttäjä Jorma Kalskeen päätökset sekä poliisirikoksia tutkivan kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdon päätökset. Kalskeen tekemistä päätöksistä voidaan vetää se johtopäätös, että apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on korviaan myöten mukana rikollisten suojelussa.

Koiviston konklaavissa sitotuduttiin siihen, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Sundströmin väitsökirja osoittaa, että valtio voittaa 95-prosenttisesti juttunsa oikeudessa. Kera Oy ja Arsenal Oy ovat valtion laitoksia. Koiviston konklaavia ovat hovioikeudet, varsinkin Rovaniemen hovioikeus ja korkein oikeus ovat noudattaneet pilkun tarkasti.
Mielestäni kysymys on valtiopetoksesta ja kokonaisuutena asiasta, mikä ehdottomasti kuuluu kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaksi. Pankkikriisin jälkeen markkinoilta poistettiin n. 60 000 yritystä ja n, 14 500 yrittäjää teki itsemurhan. Yli 500 000 ihmistä jäi tyttömäksi. Mielestäni kysmys on kansanmurhasta, mikä kuuluu kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaksi.

SSP-sopimus valtion puolesta allekirjoitettiin Esko Ahon hallituksen aikana ja valmisteltii hallituksen puolesta talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa, jossa Esko Ahon lisäksi olivat muun muassa Mauri Pekkarinen, Iiro Viinanen ja Toimi Kankaanniemi..
Rikoksia on suojellut laillisuusvalvonta, jota valvoo perustuslakivaliokunta. Todellisuudessa laillisuusvalvonta, jonka tehtävänä kansalaisten suojele, suojeleekin rikollisia. Laillisuusvalvonta on kuin keisarin uudet vaatteet H. C. Andersenin sadussa. Keisari oli alasti ja kaikki kehuivat keisarin uusia vaatteita. Suomessa laillisuusvalvonta on samassa tilassa, sitä ei todellisuudessa ole ollenkaan, siis alasti kuin keisarikin ilman vaatteita. Vain pikkulapsi uskalsi sanoa, ettei keisarilla ole vaatteita. Nyt minä sanon, että Suomessa ei todellisuudessa ole laillisuusvalvontaa. Ei anna aihetta-päätökset olisi lailla kiellettävä.

Tiettyjen asianajajien toiminnan perusteella Suomen Asianajajaliittoa voidaan pitää selkeänä rikollisjärejstönä. Suomen Asianajajaliittoa valvoo oikeuskansleri. Oikeuskanslerin toimintaa valvoo perustuslakivaliokunta.

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajuus on kuulunut Kekkosen ajoista lähtien kokoomukselle. Rikollisten suojelu on siis tietosiesti annettu yhden puolueen tehtäväksi. Vasta viime vaalien jälkeen perustuslakivaliokunnan puheenjohtajuus annettiin SDP:lle, mutta nytkin pidettiin huoli siitä, että paikalle tuli ”luottohenkilö”, entinen oikeusministeri Johannes Koskinen. Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana on ollut myös presidenttikisaan ilmoittanut Sauli Niinistö. Perustuslakivaliokunnan tehtävänä on ollut laillisuusvalvonnan tekemien väärien, ei anna aihetta päätösten tekijöiden suojelu. Erittäin kriittisesti on suhtauduttava siihen, että perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana on nyt SDP:n Johannes Koskinen, koska presidentti Mauno Koivistoa on syytä epäillä valtiopetoksesta ja nykyistä tasavallan presidentti juristi Tarja Halosta ns. Koiviston konklaavien asiapaperien salaamisen perustella rikollisten suojelusta ja kansan edun vastaisesta toiminnasta.

Suomi vaihtoi kesken kauden Euroopan Ihmisoikeuteen tuomariksi valtakunnansyyttäjävirastosta Päivi Hirvelän. Saiko Suomi liikaa tuomioita EIT:stä, kun piti laittaa oma tuomari estämään suomalaisten oikeudensaantia?

Pankkikriisin yhteydessä yritykset kaadettiin rikollisesti ja kaadetuista yrittäjistä tehtiin oikeuden päätöksillä rikollisia sekä velkavankeja. Heidän taloudellinen asemansa tehtiin sellaiseksi, ettei heillä ollut edellytyksiä, eikä mahdollisuuksia hakea oikeutta ja heistä tuli toisen luokan kansalaisia, työttömiä ja varattomia sekä virkaelättien kidutettavia velkahirressä roikkujia. Asia kuuluu ehdottamasti kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn. Lisää todistusaineistoa löytyy Jukka Davidsonin ja Mika Puusan väitöskirjoista. On tärkeää selvittää myös mitä Suomi on sopinut EU:n liityttäessä. Miksi Antti Kuosmasen kirja Suomen tie EU:n jäseneksi määrättiin tuhottavaksi? Oliko kirjassa kopioita ja selostuksia sellaisista asioista, jotka liittyvät Suomen toimintaan oikeusvaltiona.

Olen tänään edelleen ollut muuttopuuhissa. On työlästä työtä käydä asiapapereita lävitse ja katsoa, mikä on tärkeää ja minkä voi heittää jo pois.

Uutiset

Yhdysvalloissa demokraatit ja republikaanit ovat päässeet sopuun velkakaton nostamisesta ja Yhdysvaltain alijäämän vähentämisestä. Yhteisymmärrys löytyi varhain maanantaina Suomen aikaa. Suunnitelma kokonaisuudessaan on tarkoitus esitellä myöhemmin tänään. Jos sopua ei olisi syntynyt, Yhdysvallat olisi ajautunut maksuvaikeuksiin tiistaihin mennessä.
Velkakriisin kompromissiratkaisu nostaa velkakattoa 2,1 biljoonalla ja leikkaa menoja noin biljoonalla dollarilla kymmenen vuoden aikana

Oppositiojohtaja Mari Kiviniemi (kesk.) uskoo, että viime kädessä eduskunta voisi puuttua kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps.) asemaan hallintovaliokunnan puheenjohtajana. Kiviniemi sanoi Ylen Ykkösaamussa, että eduskunnan tapa on antaa puolueiden päättää valiokuntien puheenjohtajuudesta oman mielensä mukaisesti.
Erkin kommentti: SDP ja Keskusta ovat huolissaan hallintovaliokunnan puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tehtävästä. Hänelle kuuluu poliisiasiat ja nämä ns. vanhojen puolueiden tekemiset on selvittämättä. Katso http://pankkikriisi.blogspot.com/

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
http://www.promerit.net/avainsanat/erkki-aho/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/
Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Onnellisin ihminen on hän, joka tekee mahdollisimman monta ihmistä onnelliseksi. [Denis Diderot]

Älä usko ihmisistä liian hyvää; he muistuttavat sinua enemmän kuin uskotkaan.
-Otto Weiss-

Jokaisen on maalattava sateenkaarensa käytettävissään olevilla väreillä.

Pisteet kerää kokonaan se, joka sekoittaa yhteen hyödyn ja huvin. Horatius

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Tapio Rautavaara - Emma
http://www.youtube.com/watch?v=M-8ombTrT8A&feature=related

Tapio Rautavaara - Laivat puuta, miehet rautaa
http://www.youtube.com/watch?v=ecg9ZQ_EDAE&feature=related

Tapio Rautavaara - Vain merimies voi tietää
http://www.youtube.com/watch?v=GOEmgYxv2uY&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 173 /105, lepopulssi 51. Pyöräily 38 km /1709 km. Uinti 500 m / 60 500 m.

Loppukevennys

Näyttelijätär tuli rippi-isän luokse ja kertoi:
- Katselin peiliin ennen tänne tuloani viimeiset kaksi tuntia, ja kieltämättä en voinut olla ihailematta hyvin säilynyttä kauneuttani. Pitäisikö tällaisen itserakkauden takia harjoittaa katumusta?
Rippi-isä silmäili hetken vanhaa rouvaa ja totesi:
- Ei, ei rouvani, katumusta harjoitetaan syntien, ei erehdysten takia.

Norjalaispoika tuli koulusta. Eteisessä hän nuuhkaisi ja huusi äidilleen:
- Äiti, onko meillä taas turskaa, vai eikö suihku vieläkään toimi?

Oslolaisessa hampurilaisravintolassa:
- Ottaisin yhden hampurilaisen.
- Sillillä vai turskalla?

Mitä Etelä- ja Pohjois-Korealla on tarkalleen yhtä paljon?
- Yhteistä rajaa.

Miten kondomitehtaalla tarkkaillaan tuotteiden laatua?
- Pistokokein.

Avaruuslentäjän lempilaulu:
- Mikset lähde sä luotain.

Silhouette, Kalajoki 2010
http://www.youtube.com/watch?v=VbV5DHB79qg

28.8.2010 Kalajoki varjoliito
http://www.youtube.com/watch?v=h_jWldLgzyk

kalajoki 8 8 2010
http://www.youtube.com/watch?v=Zbq9CfOoq5Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti