keskiviikko 3. elokuuta 2011

KE 03.08.2011Hiekkasärkkien rantaa

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 c, tuuli etelästä 2 m /s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpötila päivällä + 22 C. Aurinko nousee 04.34 ja aurinko laskee 22.24. Päivän pituus 17 t 49 min.

Tapahtumat

Kävin tänään hankkimassa uuteen kotiin kalusteita. Muuttamaan pääsen perjantaina.

Sain tänään valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koiviston päätöksen 29.07.2011 Dnro 155/41/04. Päätös on täysin hanurista. Koivisto kuitenkin toteaa, että Aho voi saattaa asian omalla vastuullaan yempien laillisuusvalvojien arvioitavaksi. Minä teen kuitenkin toisenlaisen ratkaisun, josta kerron huomenna tai lähipäivinä. Tulen osoittamaan valtiosyyttäjä Ari-Pekka Koiviston toiminnan virheelliseksi ja vääräksi tehtynä virkavastuulla ja verovaroilla.

Miten Suomen valtio hoiti osuutensa salaiseksi julistetussa SSP-sopimuksen toteuttamisessa? Miten oikeusministeriö ohjeistettiin, miten sisäministeriö (poliisiasiat) ohjeistettiin? Miten KTM ohjeistettiin? Näihin asioihin on saatava lisää selvyyttä, muutoin asiat kehittyivät näin

Pankkikriisi ja sen seuraukset
http://pankkikriisi.blogspot.com/

Syyttäjä Sulo Heiskarin toiminta
(kuvat saa isommaksi klikkaamalla hiirellä kuvan päällä)
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/12/sm-2007-2086pr-1.html

Olennaisin asia on se, että myyjä Kera Oy oli etukäteen päättänyt, että heidän myymänsä PR-taloja valmistava tehdas poistetaan markkinoilta. He olivat varmistaneet asian siten, että heidän kirjallisen suosituksen perusteella kuvioihin tullut saattohoitaja Jouni Remes oli tehnyt muiden osakkaiden tietämättä sopimuksen Kera Oy:n kanssa, että Kera Oy:tä ei tulla käyttämään perustettavan yrityksen rahoittajana. Lisäksi kaupanvahvistajaksi merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari ei ollut paikalla, kun kauppakirjat allekirjoitettiin eikä myöskään kaupanvahvistajan nimeämä todistaja Arto Ranta-Ylitalo. Lisäksi kaupassa salattiin 48 miljoonan pantatut kiinnitykset. Kun kiinteistöt oli kiinnitetty muille niin ostaja ei enää voinut niitä kiinnittää ja siten yrityksen rahoitus oli estetty. Lisäksi kaupanteossa ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysmys on varmasti törkeä petos.
Markku Koski tunnusti Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa varatoimitusjohtaja Seppo Arposen ilmoituksen, että PR-talot on markkinoilta poistettavien listalla ja Markku Koski oli luvattu pelastaa. Saman asian voidistaa Heino Virta, Tapani Kääntä, minä ja P.A.
Minun olisi pitänyt mennä allekirjoittamaan Ouluun Hannu Maskosen toimistoon kauppakirjat, mutta en voinut mennä, koska minä olin tuolloin opettajan Raahen Porvari- ja kauppakoulussa ja illalla oli vielä yrittäjäkurssien vetäminen. Siksi ilmoitin tehtaalle, etten voi mennä allekirjoittamaan kauppakirjoja. Tehtaalta soitettiin Heino Virralle, että hän menisi Jouni Remeksen kanssa allekirjoittamaan kauppakirjat. Heino Virta soitti yhtiökumppanilleen P.A:lle ja he sopivat, että Heino Virta menee allekirjoittamaan kauppakirjat Jouni Remeksen kanssa. Kauppakirjan allekirjoitustilaisuudessa eivät olleet kaupanvahvistajaksi merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari eikä kaupanvahvistajan todistajaksi merkitty Arto Ranta-Ylitalo.

Lestadiolaiset ovat vahvasti mukana Suomen taloteollisuudessa ja valtion organisaatioissa.
Ylivieskan poliisi Raimo Ollila on tehnyt tutkimatta jättämispäätökset, vaikka rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa .Ylivieskan poliisille Raimo Ollilalle Heino Virta on tehnyt tutkintapyynnön 15.3.1997. Erkki Aho on täydentänyt tutkintapyyntöä 23.3.1997.Raimo Ollila on tehnyt seuraavat tutkimattajättämispäätökset: 26.6.1997 6870/5406/1997, 9.10.1997 6870/R/891/1997 S/10109/2001, 13.8.2002 6870/S/10109/2001, 13.8.2002 S/10456/2002, 3.1.2002 R/1690/2002Oulun KRP:n tutkija Tapio Mäkelälle on tehty tutkintapyynnöt 20.8.1997 ja 8.12.1997. Mäkelä tehnyt tutkimattajättämispäätös 10.1.1998 2521/R/37/1997. Varatuomari Jorma Herttuaisen tekemät tutkintapyynnöt on tehty 22.5.1998 Tapio Mäkelälle. Mäkelä tehnyt tutkimattajättämispäätöksen. Eero Klemetti on tehnyt 10.7.2000 varatuomari Paavo M. Petäjän toimintaa koskevan tutkimattajättämispäätöksen, vaikka Petäjä tunnustaa rikoksen. Kaikki tutkintapyynnöt on tehty ajoissa, joten Suomen valtio on korvausvelvollinen.
Syyttäjä Esa Mustonen on syyttäjä Sulo Heiskarin työtoveri ja tutkinnanjohtaja Raimo Ollilan uskonveli. Syyttäjä Esa Mustonen oli tietoinen kaikista rikoksista kuten todistusaineisto osoittaa, mutta jätti kaikki syytteet nostamatta.
Katso
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/totuus-asioissa.html

Selvityspyyntö oikeuskansleri Jaakko Jonkalle ja rikostutkintapyyntö KRP:lle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/02/selvityspyynto-oikeuskansleri-jaakko.html

Minun oikeustajuni mukaan syyttäjä Esa Mustonen on toiminut esteellisenä ja virka-asemaansa väärinkäyttäen. Syyttäjä Esa Mustonen on antanut oikeudelle lausuman, jota minun oikeustajuni mukaan on pidettävä väääränä lausumana oikeudelle samoin kuin käräjätuomari Jyrki Määtän lausumaa ja varatuomari Mikko Kovalaisen lausumaa. Kolme ooikeudenistuntoa seuraamassa ollutta henkilö todistaa asian valaehtoisesti ja minulla on todistajanauhat ( Savolainen 3 ja 4) todisteena tapahtumasta. Odotan pikaista päätöstä KRP:ltä siitä kuka on tutkinnanjohtaja. Kaikki nämä oikeusjutut, joissa syyttäjä Esa Mustonen on toiminut asioissani syyttäjänä tai syytteen laatijana on purettava. Samoin kaikki jutut, joissa syyttäjänä on toiminut Sulo Heiskari on purettava. Mikä on lestadiolaisuuden ja keskustalaisuuden vaikutus asioissa?

Lestadiolainen värisuora
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/08/lestadiolainen-varisuora.html

Kun vaadein oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, niin minut pidätettiin. Katso

Erikoinen isänpäivä – tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/erikoinen-isnpiv-tapon-yritys.html

Kantelu Mikko Kovalaisen toiminnasta
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/780.htm

Kun toisen kerran vaadein oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, niin minut pidätettiin. Katso
Putkakertomus
http://ahonblogi.blogspot.com/2010/08/putkakertomus-208-2382010.html

Konkurssipäätös on saatu aikaan laajan rikosketjun avulla, joista viimeinen osa on Rovaniemen hovioikeuden päätös. Sitä ennen Ylivieskan käräjäoikeudessa käräjätuomari Heikki Sneck jätti kokonaan käsittelemättä Kuulemisasiani oikeudessa. Menettely on törkeä oikeudenkäyntirikos, katso Kuulemisasia
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/05/kuulemisasia.html

Samoin kärärjätuomari Heikki Sneck jätti kokonaan käsittelemättä ja avaamatta linkit oikeudenkäyntiväittämässäni syyttäjä Esa Mustosen esteellisyydestä ja hylkäsi väitteen.

Rovaniemen hovioikeuden toiminta täyttää kiistatta törkeän rikoksen tunnusmerkistön.

Katso keskustelun vahvistus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/07/keskustelun-vahvistus.html

Tästä huolimatta Rovaniemen hovioikeus teki asiassa väärän päätöksen.

Tässä on tulos: Kirottu salaisuus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/07/kirottu-salaisuus_16.html

Uutiset

Suomen suurimman pankin OP-Pohjolan pääjohtaja Reijo Karhinen arvioi, että Euroopan rahoituskriisi voi johtaa uuteen taantumaan. Myös Aktian toimitusjohtaja Jussi Laitinen näkee euroalueen tilanteen synkkänä. Karhinen sanoi keskiviikkona, että rahoitusalan näkymät voivat muuttua nopeasti rahoituskriisin vuoksi. Hän vaatii poliittisilta päättäjiltä aiempaa jämäkämpiä otteita luottamuksen palauttamiseksi markkinoille

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Naimisiin meno merkitsee velvollisuuksien kaksinkertaistumista ja oikeuksien vähenemistä puoleen.

Elämässä onnistaa, kun vain jaksaa ponnistaa!

Kehumalla avaa useamman oven kuin avaimella.

Mitä ei voi estää, se täytyy kestää.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Irwin Goodman - Haistakaa paska koko valtiovalta
http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ&feature=related

Loppukevennys

Ukko nousi Haukivuorelta junaan ja oli vähällä istua penkillä olleen paketin päälle.
- Varokaa munia, vieressä istunut nainen kiljaisi hätääntyneenä.
- Ai, teillä on munia laatikossa, ukko totesi.
- Ei, kun siili.

- Oletteko tehnyt jotakin tuolle vilustumisellenne, kysyi lääkäri.
- Kyllä. Join puoli pulloa punkkua.
- Mutta ette kai te kuvittele tuollaisen auttavan?
- Niin, mutta kun minulla ei ollut enempää.

Nuorelta naiselta on leikattu umpisuoli. Lopputarkastuksen yhteydessä potilas kysyy lääkäriltä:
- Luuleeko tohtori, että arpi tulee näkymään?
- Se riippuu aivan neidistä itsestään, vastaa tohtori.

Mitä nivelbussilla tehdään?
- Reumaliiton kesäretki.

- Etkö yhtään pelkää minua? Minä olen nyrkkeilijä, sanoi iso mies.
- Miksi minä sinua pelkäisin? Minä olen teurastaja, sanoi pieni mies.

Mielisairaalaan tuotiin potilas, joka kuvitteli olevansa Tarja Halonen. Muutaman viikon kuluttua omaiset soittivat ja kysyivät potilaan vointia.
- Hän on paranemaan päin, hoitava lääkäri kertoi. Nyt hän kuvittelee olevansa enää Esko Aho.

Kalajoen juhannus 2009 (3 / 3) - Findance.com
http://www.youtube.com/watch?v=mC8R7CaNexQ&feature=related

Scooter - How Much Is The Fish? @ Kalajoen Juhannus
http://www.youtube.com/watch?v=TngJ0PODTO4&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti