keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

KE 06.07.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 15 C, tuuli idästä 1m /s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpötila päivällä + 22 C. Aurinko nousee 03.09 ja aurinko laskee 23.46. Päivän pituus 20 t 37 min.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa tapaamassa äitiäni. On tietenkin huoli siitä kuinka kauan vanhus voi asua yksinään. Kävin tänään pyöräilylenkillä Tyngällä. Kirppiksellä on tyylihuonekaluja ja astiastoja. Tyngän myllyllä kävin kahvilla ja jäätelollä.

Bulgarialainen ystäväni korjasi autoani. Hän on erinomainen ammattimies, joka on perustanut oman autokorjaamon Kokkolaan ja Kalajoelle.

Tänään molemmat iltapäivälehdet kirjoittivat erittäin laajasti Mika Myllylän kuolemasta, elämästä ja saavutuksista. Ostin molemmat lehdet. Aikanaan minäkin olin pari kertaa puhelimitse Mika Myllylään yhteydessä, sillä minä halusin auttaa Mika Myllylää. Minulla ei kuitenkaan ollut varoja Mika Myllylän auttamiseen. Tein aikanaan Kalajoen kaupunginvaltuustolle hiihtotunnelista valtuustoaloitteen ja ajattelin, että sen toteutuessa Mika Myllylän tiedoillekin olisi löytynyt hyötykäyttöä. Valitettavasti minun valtuustoaloitteeni tyrmättiin Kalajoen kaupunginjohtajan ja keskustalaisen luottamusjohdon toimesta ja tilalle keksittiin mieletön ja mielivaltainen SUN ARENA-hanke.

Mika Myllylän testamentti:
Olen elämässäni aina pyrkinyt itse vastaamaan teoistani ja elämääni koskevista asioista, ja niin teen myös nytkin. Huippu-urheiliijana minun olisi itse pitänyt ottaa selville ja olla tietoinen saamani aineen johtavan positiiviseen doping-tulokseen. Nyt saan tästä valtavasta erehdyksestä maksaa kalliin hinnan.

Tänään minuun otti yhteyttä Kalajoella asuva bulgarialainen nainen Svetana Dodorova ja kysyi miten pääsisi pelaamaan Kalajoen Pallon naisjoukkueeseen jalkapalloa. Hän on pelannut jalkapalloa kaksi vuotta Bulgarian naisten maajoukkueessa. Pyysin häntä tulemaan illalla Merenojan kentälle, jossa naisilla on ottelu HK:ta vastaan. HK voitti illan ottelun. Maanantaina Kalajoen Pallon naisjoukkeen harjoituksiin tulee mukaan tämä uusi vahvistus.

Uutiset

Luottoluokittaja Moody's laski tiistaina Portugalin luottokelpoisuuden roskalainaluokkaan. Maan luottoluokitusta laskettiin neljä pykälää. Moody's uskoo Portugalin joutuvan hakemaan lisää apua Euroopan unionilta.
Saksan perustuslakituomioistuin on alkanut käsitellä Kreikalle ja muille kriisimaille myönnettyjen tukipakettien laillisuutta. Saksalaisten euroskeptikkojen mielestä maan hallitus toimi perustuslain vastaisesti hyväksyessään euromaiden miljardituet. ››
Verot eivät kirpaise suurituloisia juurikaan muita enemmän seuraavan hallituskauden aikana, arvioivat HS:n haastattelemat veroasiantuntijat. Esimerkiksi pääomatulojen verotuksen progressio on veroasiantuntijan mukaan "mikroskooppinen".

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Vastusta asioita, älä ihmisiä.
Juureton ruoho ei kasva.
Mitä ihminen puhuu, sellainen hän on.
Ei ihminen omia puutteitaan näe.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Reijo Taipale - Hiekkaa
http://www.youtube.com/watch?v=9SaVfVNtDoo&feature=related

Paula Koivuniemi - Luotan sydämen ääneen
http://www.youtube.com/watch?v=pumCtWZYP1g&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,2 kg, verenpaine 175 /99, lepopulssi 55. Aamujumppa 20 min. Pyöräily 25 km /1093 km

Loppukevennys

Vaimo soitti hädissään poliisille:
- Tulkaa tänne pian! mieheni tappelee täällä erään miehen kanssa. Sitä on kestänyt jo puoli tuntia.
- Miksi te ette ole soittanut aikaisemmin, poliisi ihmetteli.
- No kun mieheni oli aluksi voitolla.

Mies oli muuttanut ja neuvoi, kuinka hänen kaverinsa löytäisi tien perille tupaantulijaisiin.
- Menet bussiin numero 21 ja ajat Puistokadulle, sitten painat kyynärpäälläsi seis-nappia. Poistut ja kävelet oikealle, avaat portin kyynärpäälläsi, kävelet ylös portaita ja soitat ovikelloa kyynärpäälläsi ja sitten minä tulen avaamaan.
- Miksi kaikki täytyy tehdä kyynärpäällä?
- Et kai sinä nyt tyhjin käsin tule?

Mies kirjoittautui Helsingin kaupungin vuokra-asuntojen odotuslistalle ja tiedusteli kohteliaasti pöydän takana istuvalta virkailijalta:
- Milloin voin palata asiaan?
- Viiden vuoden kuluttua, vastasi virkailija.
- Aamu- vai iltäpäivällä?

- Eikö teitä pelota kulkea täällä yksin, pikku neiti?
- Ei ollenkaan niin kauan kuin todella olen yksin.

- Miksi te olette joutunut vankilaan?
- Uskoni takia.
- Uskonne takia!?
- Uskoin, että poliisi ei saa minua kiinni.

Nykyiset avovankilat pitävät vankilanjohtajia pakokauhun vallassa.

Alaston piilokamera - Lääkärin tarkastus
http://www.youtube.com/watch?v=tG0O8rIgs9c&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti