lauantai 30. heinäkuuta 2011

LA 30.07.2011Suomen sodan 15-vuotias sankari Wilhelm von Schwerin kuoli tässä Matturaisen talossa Kalajoella. Maalaus Kalajoki-näyttelyssä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 17 C, tuuli koillinen 3 m /s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 93%. Lämpötila päivällä + 23 C. Aurinko nousee 04.21 ja aurinko laskee 22.37. Päivän pituus 18 t 15 min.

Tapahtumat

Kävin tänään hakemassa Ylivieskasta huonekaluja uuteen kotiin. Olen ollut tämän päivän muuttohommissa.

Eilen Kalajokilaakso uutisoi näyttävästi Erkki Ahon sakkotuomion Markku Kosken kunnianloukkausasiassa. En itse ole nähnyt tuota juttua, mutta läheisiini se on vaikuttanut erittäin voimakkaasti. Voidaan sanoa, että henkiset kärsimykset ovat todella raskaat. Itse kuitenkin tiedän olevani oikeassa ja kestän tilanteen paremmin, kun tiedän tosiasiat. Luonnollisesti niille, jotka eivät tiedä asioiden todellista tilaa, tilanne on suuri järkytys. Kalajokilaakson toimittaja varmaan luulee tehneensä suuren laupeuden työn yhteiskunnalle uutisoidessaan asiaa. Miksi Kalajokilaakso-lehti ei voi kertoa todellista ja oikeaa totuutta asiassa? Kysymys asioissani todellisuudessa on paljon suuremmista asioista eli epäillystä presidentti Mauno Koiviston valtiopetoksesta, jossa presidentti Tarja Halonen on mukana. Katso Kirottu salaisuus http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/07/kirottu-salaisuus_16.html

Markku Kosken kunniaa oikeuden päätöksen mukaan loukkasi teksti, joka oli otettu Kaleva-lehdestä ja toinen teksti, mikä on myös kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa. Erikoista on siis se, että jos Kaleva julkaisee tekstin, niin se ei ole kunnianloukkaus, mutta jos Erkki Aho julkaisee saman tekstin, niin se on kunnianloukkaus. Kirjani ovat oikeusviranomaiset tarkistaneet ja antaneet siitä oman kirjallisen lausuntonsa. Oikeusviranomaisten mukaan kirjassa ei ole sellaista tekstiä, mikä loukkaa kenenkään kunniaa. Nyt minut on kuitenkin tuomittu näistä asioista ja vaadittu poistettavaksi ne tekstit blogistani. Tämä osoittaa oikeuden päätöksestä jotain.

Syytteen oli laatinut esteellinen Esa Mustonen, joka vaati minulle kolmen kuukauden ehdontonta vankeutta, mutta käräjäoikeus päätyi 480 euron sakkoon ja 2000 euron korvaukseen maksamiseen Markku Koskelle. On syytä epäillä, että syyttäjä Esa Mustonen peitteli omia ja muiden ( syyttäjä Sulo Heiskarin, poliisi Raimo Ollilan, poliisi Tapani Tasannon ja laajan asianajaja- ja varatuomariringin) rikoksia tietoisena siitä, että Suomen viranomaiset eivät puutu asiaan. Tämä tekee syyttäjä Tapani Tasannon esteelliseksi asiassa. Vaikka syyttäjä viime tingassa vaihdettiin niin se ei poista sitä, että syyte on tehty estellisen syyttäjän toimesta sekä rikostutkinta on tehty esitutkintalain vastaistesti. Markku Kosken asianajajana oli Timo Hautamäki, joka oli minulla aikaisemmin asianajajana ja hän oli sitä kautta perehtynyt asioihin. Siksi hänen laskunsa 6567.59 euroa on käsittämättömän suuri, koska hänen ei ole nyt tarvinnut todellisuudessa perehtyä kovin paljon enempää asioihin. Timo Hautamäki vaihtoi siis päämiestä kuin mustalainen hevosta. Onko tämä rehellisen ja luotettavan asianajajan toimintaa? Hankkiiko Timo Hautamäki tällaisella toiminnalla luottamusta kansan ja asiakkaiden silmissä?

Eilen minut pyörälenkillä pysäytti eräs kokenut lääkäri, joka kertoi, että asiaani puidaan joka paikassa, missä ihmiset Kalajoella kohtaavat. Hän kertoi, että minulla on puolellani kansan suuri tuki. Ihmiset, jotka minut tuntevat, ovat ajatusteni ja tekojeni takana. Hän kertoi mitä ihmiset ovat hänen vastaanotollaan kertoneet, mutta jätti nimet kertomatta vedoten vaitio-olovelvollisuuteensa. Hän ihmettelil miksi minulta estettiin kansanedustajaehdokkuus, vaikka olisin ollut alueen paras henkilö kokemukseni, tietojeni ja taitojeni perusteella. Hän myös kertoi, kuinka ihmiset muistelevat Leiribaarin aikoja ja sen hyvää toimintaa sekä henkilökunnan palvelualttioutta ja esimerkillistä yhteishenkeä. Yhdenkään Leiribaarin palveluksessa olleen henkilön hän ei ole kuullut lausuvan minkäänlaista moitetta toiminnasta, ainoastaa kiittäviä ja ylistäviä sanoja. Hän sanoi, että jos Erkki Aho olisi saanut jatkaa yrittäjän Hiekkasärkillä, niin Hiekkasärkkien luonto ei olisi varmasti raiskattu niin kuin nyt on tehty. Hän kysyi minulta vielä, että kuinka olen henkisesti jaksanut. Kerroin, että tiedän olevani oikeassa ja pidän fyysisestä kunnostani hyvää huolta.
Pakko on kuitenkin tunnustaa, että nämä asiat painavat niin paljon mieltäni, että heräsin yöllä kahden aikaan kirjoittamaan näitä asioita ylös blogiani varten. Totuus on se, että tappaa ne ei tohi ja raskaaksi ne ei saa.

Minulla on sellainen tunne, että oikeustaistelustani tullaan aikanaan tekemään elokuva. Se tapahtuu sitten, kun aika on kypsä siihen. Olen varma, että oikeustaisteluni jää Suomen historian lehdille elämään ja osoittamaan yhden aikakauden eli pimeyden ajan toimintaa suomalaisessa yhteiskunnassa, jolloin tasavallan presidenttinä oli juristi Tarja Halonen.

Edelläesitetyn valossa SDP:n käyttäytyminen on ymmärrettävää:
Norjan iskujen huolestuttama Sdp haluaa kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps) syrjään turvallisuusasioista vastaavan valiokunnan puheenjohtajan paikalta.Asia tuli esille Norjassa, jossa IS tapasi Sdp:n puoluesihteerin, kansanedustaja Mikael Jungnerin.Jungner kertoi, että sosiaalidemokraatit aikovat kyseenalaistaa Halla-ahon aseman eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajana.

Uutiset

Vaikka johtajien palkoista on puhuttu mediassa paljon, suomalaisilla on kovin vääristynyt käsitys siitä, millä tasolla toimitusjohtajien ansiot oikeasti liikkuvat. Taloussanomat teetti asiasta kyselytutkimuksen, jonka tulokset kertovat asiantuntijan mukaan eliitin vieraantuneen täydellisesti kansasta
Toimitusjohtajien ansiot ovat monikymmenkertaiset tavalliseen työntekijään verrattuna. Helsingin Sanomien toukokuisen selvityksen mukaan suuren suomalaisen pörssiyrityksen toimitusjohtajan peruspalkka ilman bonuksia oli viime vuonna keskimäärin 654 106 euroa. Kuukausipalkaksi muodostuu siis noin 54 500 euroa.
Suomalaisen palkansaajan keskitulo oli viime vuonna bonuksineen 38 000 euroa eli reilut 3 000 euroa kuukaudessa. Toimitusjohtaja ansaitsee siis lähes 20 kertaa enemmän kuin keskiverto työssäkävijä.

Toimitusjohtajien suurimmat peruspalkat 2010
1. Olli-Pekka Kallasvuo, Nokia,
1 437 349 euroa / vuosi*
2. Jussi Pesonen, UPM,
1 066 000 euroa / vuosi
3. Jouko Karvinen, Stora Enso,
1 070 000 euroa / vuosi
4. Lars Nyberg, TeliaSonera,
985 247 euroa / vuosi
5. Tapio Kuula, Fortum,
911 545 euroa / vuosi

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Kuinka paljon merkitseekään nauru!
Se on salakirjoituksen avain, sen avulla pääsemme selville koko ihmisestä.

Kahdesta asiasta voi eläimiä kadehtia:ne eivät pelkää tulevia
onnettomuuksia eivätkä välitä ihmisten puheista.

On helppoa olla miellyttävä kun elämä soljuu laulun lailla.Mutta todellinen elämäntaituri on se,joka hymyilee kun kaikki menee päin seiniä.

Mitään emme anna niin halvalla kuin neuvoja.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Taiska - Haltin häät 1976
http://www.youtube.com/watch?v=_2T7bc81s7c&feature=related

Armi ja Danny - Kaiken sulle antaisin 1977
http://www.youtube.com/watch?v=LfbJX1T-6R0&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,1 kg, verenpaine 167 / 104, lepopulssi 60. Uinti 500 m / 60 000 m.

Loppukevennys

Mies oli saanut pestin sirkuksen posetiivariksi.
- Onko posetiivin soittaminen vaikeaa, kysyi vaimo illalla.
- On siinäkin omat niksinsä. Jos kampea rupeaa vääntämään väärään suuntaan, se lähtee irti.

Miksi orava ei osannut ratkaista sanaristikkoa?
- Siinä oli liikaa pähkinää purtavaksi.

Miksi hipit menivät sekaisin katsottuaan tv:tä?
- Kuulivat säätiedotuksesta, että uusi pilvilautta lähestyy Suomea lounaasta.

Mies huokaa:
- Eilen oli tosiaan sysimusta päivä. Ensin tuli jälkiverolappu, sitten anoppi tuli kylään ja lopuksi vielä poika oli saanut ainekirjoituksesta kuutosen.
- No ei se kuutonen nyt niin paha ole.
- On se! Minä kirjoitin sen aineen.

Miksi sanotaan havajilaisista kukkaseppeleistä vastaavaa tervetuliaisseremonian johtajaa?
- Leipomoksi.

Mies palasi kotiin ja löysi vaimonsa vieraan miehen kanssa sängyssä.
- Tämän sinä kyllä vielä maksat, ärhenteli aviomies vieraalle.
- Olen jo maksanut, vastasi vieras.

Slammer Magazine - Kalajoki X-Games 2011
http://www.youtube.com/watch?v=8bPjSqupWWE

Kalajoki X-games 2011 BigAir kisan parhaat palat
http://www.youtube.com/watch?v=1mrNxdLhmys&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti