maanantai 4. heinäkuuta 2011

MA 04.07.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 12 C, tuuli koillisesta 4 m /s,poutaa ja pilvistä, suhteellinen kosteus 74 %. Lämpötila päivällä + 18 C. Aurinko nousee 03.04 ja aurinko laskee 23.50. Päivän pituus 20 t 46 min.

Tapahtumat

Lähetin Rovaniemen hovioikeudelle esittelijä Auli Vähätörmälle keskustelun vahvistuksen perjantaina tapahtuneesta keskustelusta. Lähetin asian tiedoksi korkeimmalle oikeudelle, ylivieska-raahen käräjäoikeudelle, oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle, keskusrikospoliisille, poliisiministerille, oikeusministerille, hallintovaliokunnan puheenohtajalle, Iltasanomille, Iltalehdelle, Kalevalle, Keskipohjanmaalle ja Kalajokilaaksolle. Lähetin sähköpostin suoraan myös esittelijä Auli Vähätörmalle jotta hän ei voi vedota väärään tulostukseen, vaan hän on nyt varmasti saanut oikeat tiedot asioista.

Kävin tänään katsomassa taitelija Markku Hakolan uusia töitä Sinisivellin galleriassa. Kävin kahvilla Malmbergin tuvalla. Kävin tutustumassa kaljaasi Ansioon laivan sisältä Jorma Untisen opastuksella.

Sain tänään Rovaniemen hovioikeuden päätöksen 01.07.2011 nro 620 diaarinro S11/85. Asian on esitellyt viskaali Janne Mononen ja asian ovat ratkaisseet hovioikeudenneuvokset Marianne Wagner-Prenner, Sakari Laukkanen ja Virve Salo. Yritin saada asian esittelymuistiot, mutta sellaista henkilöä ei Rovaniemen hovioikeudesta löytynyt, jolta ne olisi saanut. Asia on käsitelty Rovaniemen hovioikeudessa niin päin helevettiä kuin asian voi vain käsitellä. Olen sitä mieltä, että hallitusohjelmaan olisi pitänyt ottaa Rovaniemen hovioikeuden lakkauttaminen, sillä niin paljon sen toiminnasta on vahinkoa ja haittaa kansalaisille ja yhteiskunnalle. Haen korkeimmalta oikeudelta purkua ratkaisulle. Suomen oikeuslaitoksen luotettavuus on täysi nolla.

Rovaniemen hovioikeudestaa soitti hovioikeudenneuvos Sakari Laukkanen ja kertoi, ettei asiassa ole tehty esittelymuistiota. Kysyin häneltä miksi sähköisesti lähetettyjen asiakirjojen linkkejä ei ole avattu. Hän kertoi ettei osaa vastata asiaan ja pyysi käyttämään valitusohjeita asiassa. On tämä saatanan vastuutonta toimintaa ja väkeä.

Uutiset

Yhdysvaltain luokitus kansainvälisillä lainamarkkinoilla uhkaa romahtaa alimmalle tasolle, jos maa ei pysty maksamaan velkojaan. Yhdysvaltain taloustilanne huolestuttaa luottoluokittajien lisäksi myös Kansainvälistä valuuttarahastoa IMF:ää.

Taloustutkimuksen tuore, lähes 3 000 vastaajaa kattava kyselytutkimus osoittaa, että jytkypuolueen kannattajien puolueuskollisuus on kohonnut 83,2 prosenttiin. Tutkimus paljastaa myös, että suurimmat vuodot perussuomalaisiin on tällä hetkellä krsitillisdemokraateista, keskustasta ja SDP:stä.

Maarit Verroselle Tähtivaeltaja-palkinto
http://www.yle.fi/uutiset/kulttuuri/kirjallisuus/2011/07/maarit_verroselle_tahtivaeltaja-palkinto_2702322.html

Miehen sormista voi päätellä jotakin hänen peniksensä koosta. Tuoreen tutkimuksen mukaan miehen nimettömän pituus suhteessa etusormen pituuteen korreloi peniksen koon kanssa.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Kielen liukkaus saa jalatkin vikkeliksi.
Muulin luonne ei muut ennenkuin se kuolee.
Kenen teitä käytät, sen siltoja korjailet.
Oma älykkyys ja muiden rikkaus näyttävät aina suurilta.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sauli Lehtonen - Hurmio
http://www.youtube.com/watch?v=11KIhobHHdA&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,4 kg, verenpaine 179 / 106, lepopulssi 56. Pyöräily 49 km /1024 km.

Loppukevennys

Savolaismies istui Kuopijon rautatieaseman odotushallissa ja alkoi tehdä itselleen sätkää. Viereisessä lipunmyyntikojussa virkailija katseli äijän tekemisiä vähän alta kulmien ja kun äijä sytytti tupakkinsa, virkailija huusi:
- Täällä ei saa polttaa!

Äijä ei reagoinut mitenkään, jatkoi vaan tupruttelua. Kohta virkailija huusi uudestaan ja kovempaa:
- Täällä ei saa polttaa!
- Mittees mänit sinne, äijä tiuskaisi.

Fysiikan tunnilla:
- Mitä voit sanoa valon nopeudesta?
- Sen, että se tulee aina aamulla liian aikaisin.

- Lakkaisinko vai lopettaisinko, tuumi maalari kun kello lähestyi neljää.

Maalarimestari oli haastettu oikeuteen todistajaksi. Kun kaikki oli selvää, kysyi tuomari, kuinka paljon hän halusi todistajan palkkiota. Sutinen raaputti hetken leukaansa.
- Se riippuu vähän siitä, että pitääkö kirjoittaa kuitti vai maksetaanko käteisellä.

Mitä eroa on uudella vaimolla ja uudella koiralla?
- Vuoden kuluttua koira on vielä innoissaan nähdessäsi sinut.

Pariskunta meni illalla vuoteeseen. Mennessään mies piipahti kuitenkin hakemassa lasin vettä ja asperiinia.
- Ole hyvä rakkaani, mies lepersi.
- Mutta eihän minulla ole päänsärkyä!
Mies hymyili tyytyväisenä.

Terhi mokaa
http://www.youtube.com/watch?v=MCcWs_VrYN8&feature=related

Pillupeite pääsee paremmin rakoilemaan...
http://www.youtube.com/watch?v=O6WZKcGNQ-A&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti