keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

KE 27.07.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 18 C, tuuli lännestä 1m / s, suhteellinen kosteus 83 %, Lämpötila päivällä + 22 C, Aurinko nousee 04.12 ja aurinko laskee 22.47. Päivän pituus 18 t 35 min.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa tapaamassa äitiäni. Tänään Kalajoki-lehti kirjoitti koko sivun jutun kunnianloukkausasioistani. Minusta on erittäin raskasta se, että kirjoitetaan vain ns. virallinen totuus asioista. Ehkä toimittajien ammattitaito ei riitä tutkivaan journalismiin. Kalajoki-lehti mustaa tällä tavalla mainettani ja se on minulle erittäin raskas asia. Se ei ole ainoastaan minulle, vaan myös lähiomaisilleni sekä erityisesti vanhalle äidilleni, joka ottaa asiat aina todella raskaasti.

Olen auttanut ulkomaalaisia maahanmuuttajia heidän asioissaan. Ihmettelen suuresti työvoimaviranomaisten toimintaa ja KELAn toiminnan hitautta. Miksi koulutuksia maahanmuuttajille ei järjestetä Kalajoella, vaikka Kalajoella on jo noin 200 maahanmuuttajaa? Nyt koulutuset ovat Kokkolassa.

Sain tänään Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomion. Tuomion piti tulla huomenna 28.07.2011 klo 11.00, mutta jostain syystä tuomionantoa oli nopeutettu. Minulla oli tarkoitus tehdä tänään etukäteen tyytymättömyyden ilmaisu asiassa, mutta en ehtinyt sitä tekemään, koska tuomio annettiin jo päivää ilmoitettua aikaisemmin. Valitan asiasta Rovaniemen hovioikeuteen ja lähetän tuomionpurkuhakemuksen suoraan korkeimpaan oikeuteen heti kun ehdin sen tekemään. Pyrin tekemään sen mahdollisimman pian. Tuomio oli etukäteen odotettu, koska 95 prosenttia tuomioistuinten tuomioista on syyttäjän vaatimusten mukaisia. Oikeudenkäynnissä ja varsinkin asioiden esitutkinnassa sekä syyttäjä toiminnassa oli niin paljon virheitä, että asian kanssa varmasti mennään vaikka EU-tuomioistuimeen saakka.
Suoralta kädeltä voin nimetä oikeusprosesissa seuraava virheet sekä merkittävät asiat:
1. Esitutkinta tehtiin esitutkintalain vastaisesti. Laitoin asiassa aineistoa sähköpostitse tutkija Jyrki Rajaniemelle ja vein hänelle merkittävän määrän todistusaineistoa mukanani kuulusteluun. Tutkija Jyrki Rajaniemi kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoa ja kieltäytyi myös kirjoittamasta sellaista kuulustelukertomusta kuin minä sanelin. En allekirjoittanut kuulustelukertomusta, koska se ei vastannut kuulustelun kulkua. Myöskään sähköpostitse lähettämääni aineistoa ei ollut esitutkintamateriaalissa mukana. Tämän perusteella minun on syytä epäillä tutkija Jyrki Rajaniemeä virkarikoksesta. Rikoksen avulla tehty oikeustoimi on mitätön.
2. Lähetin todistusaineistot ja selvitykset sähköpostitse tutkinnanjohtaja Jonny Paanaselle. Jostain syystä myös tämä aineisto puuttui esitutkintamateriaalista. Minun on syytä epäillä tutkinnanjohtaja Jonny Paanasta virkarikoksesta.
3. Syyttäjä Esa Mustonen oli varmasti esteellinen toimimaan syyttäjänä, koska oli tietoinen vakavista rikoksista ja oli saanut todistusaineistot ja selvitykset asioista moneen kertaa, mutta oli jättänyt kaikki asiat syyttämättä. Ilmeisesti hän suojeli syyttäjä Sulo Heiskarin rikollista toimintaa ja tutkinnanjohtaja Raimo Ollilan toimintaa. Saamani informaation perusteella Ollila ja Mustonen ovat uskonveljiä. Olin tehnyt syyttäjä Esa Mustosen esteellisyydestä oikeudenkäyntiväittämän, mutta oikeus jätti käsittelemättä oikeudenkäyntiväittämän syyttäjän esteellisyydestä, koska syyttäjäksi oli yhtäkkiä vaihtunut Kati Alkula.
4. Syyttäjän tulee lain mukaan valvoa oikeudenkäynnin lainmukaisuutta. Kysyin syyttäjä Kati Alkulalta, oliko hän saanut tutkijalle ja tutkinnanjohtalle lähettämäni aineiston. Hän tunnusti, ettei ole saanut aineistoa, mutta katsoi, että hän siitä huolimatta voi toimia syyttäjänä. Mielestäni ja minun oikeustajuni mukaan, jos syyttäjä ei ole perehtynyt esitutkintamateriaaliin, niin ei hän voi toimia syyttäjänä asiassa. Nyt syyttäjä Kati Alkula hyppäsi liikkuvan junan kyytiin ja jatkoi esteellisen syyttäjän tekemällä aineistolla. Minulla on perusteltu syy epäillä, että syyttäjä Kati Alkulaa virkavirheestä
5. Olin tehnyt Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelle oikeudenkäyntiväittämän syyttäjä Esa Mustosen ja käräjätuomari Heikki Sneckin toiminnasta. Konkurssiasiassani käräjätuomari Heikki Sneck jätti kuulemisasiassa kokonaan käsittelemättä oikeuteen lähettämäni aineiston ja avaamatta siinä olevat linkit. Nyt käräjätuomari Heikki Sneck käsitteli samoja asioita toiseen kertaan ja jätti oikeudenkäyntiväittämäni tulostuksesta linkit avaamatta niin syyttäjälle kuin vastapuolelleni ja myös jätti itsekin niihin perehtymättä. Minulla on nyt perusteltu syy epäillä, että käräjätuomari Heikki Sneck menetteli lainvastaisesti jättäessään linkit avaamatta ja todistusaineistot tulostamatta myös syyttäjälle ja toimi esteellisenä, koska henkilökohtaisessa konkurssiasiassani jätti todistusaineistot tulostamatta ja linkit avaamatta. Asian käsittely ei siis ollut asiakirjani mukainen, koska linkit jätettiin avaamatta ja niihin perehtymättä. Päätös tehtiin kokonaan toisesta aineistosta minkä olin käräjäikeudelle lähettänyt. Erikoista oli se, että syyttäjä sai aineiston vasta oikeudenistunnossa.
6. Erikoista oikeudenkäynnisä oli se, että käräjätuomari Heikki Sneck valitsi syytetyn todistusaineistosta ne todisteet, joita syytetty sai esittää oikeudelle. Menettely on varmasti oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vastainen, sillä syytetyn olisi pitänyt saada itse esittää omat todistusaineistonsa ja oikeuden olisi pitänyt ottaa kantaa esitettyyn todistusaineistoon. Nyt syytetyltä estettiin todistusaineiston esittäminen ja näinollen oikeus ei voinut ottaa kantaa todistusaineistoon.
7. Markku Kosken asianajaja Timo Hautamäki oli vaihtanut puolta yllättäen. Hän oli minulla aikaisemmin asianajajana ja oli tarkasti perehtynyt mm. PR-talojen konkurssivyyhteen ja siinä ilmenneisiin rikoksiin. Hän oli kuitenkin jättänyt nämä vakavat rikokset edelleen hoitamatta, vaikka rikoslaki edellyttää vakavien rikosten osalla toimenpiteitä.
8. Ylivieska-Raahen käräjäoikkeuden istunnossa todistettiin Alavieskan Puurakenne Oy.n konkurssipesän törkeät petokset ja PR-Teollisuus Oy:n konkurssi laittomaksi. Tilaan välittömästi kaikki oikeudenkäynnin asiapaperit.
9. Markku Koski tunnusti oikeudeistunnossa, että hän on sanout, että Keran apuolaisjohtaja Seppo Arponen oli luvannut pelastaa hänet ja Arponen oli moittinut häntä voimakkaasti siitä, että Koski meni mukaan yritykseen, joka oli markkinoilta poistettavien listalla. Saman asian voi todistaa Heino Virta, P.A., ja Tapani Kääntä minun lisäkseni. Tämä on äärettömän tärkeä asia, koska sen avulla rikostutkinnat on saatava uudelleen käyntiin.
10. Jokilaaksojen poliisilaitos on varmasti esteellinen tutkimaan asioitani johtuen entisen poliisipäälikkö Kaarlo Similän väärästä lausumasta asioissani Ylivieskan käräjäoikeudelle, poliisipäällikkö Petri Oulasmaan todella törkeästä teosta, jolla hän on aihettanut minulle ehdottoman tuomion väärillä tiedoilla tehdyllä syytteellä. Lisäksi on otettava huomioon Ylivieskan poliisin Raimo Ollilan todella törkeät virkarikokseksi epäiltävät teot asioissani.
11. Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden toimivaltaisuutta asioissani on syytä epäillä johtuen käräjätuomareiden toiminnasta asioissani. Heitä on syytä epäillä monista virkarikoksista, koska kaikki ovat olleet tietoisia tutkijoiden ja syyttäjien esteellisyydestä sekä PR-talojen konkurssivyyhden rikoksista, muun muassa Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän törkeästä petoksesta sekä PR-Teollisuus Oy:n laittomasta konkursista sekä muista siihen liittyvistä rikoksista.
12. Ylivieskan käräjäoikeuden luotettavuutta heikentää se, että Ylivieskan käräjäoikeuden tiedottajana on toiminut syyttäjä Sulo Heiskari, jonka rikokset on jätetty tutkimatta, vaikka näytöt ovat kiistattomat.

Uutiset

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on kommentoinut Norjan tapahtumia Yle Uutisille ja MTV3:lle.
Halonen sanoo MTV3:lle pitävänsä mahdollisena, että Norjan tapaus vaikuttaa esimerkiksi valtion päämiesten turvallisuusjärjestelyihin Suomessa. Halonen kehottaa pohtimaan, mitä voitaisiin tehdä poliittisen johdon ja yleisötapahtumien turvaamiseksi paremmin. ››

Norjan joukkomurhaaja Anders Behring Breivik oli vapaamuurareiden jäsen, vahvistaa vapaamuurareiden Suomen suurloosin pääsihteeri. Breivik kuitenkin erotettiin jäsenyydestä välittömästi tekojensa tultua julki.Suomen suurloosin pääsihteerin Ahti Siltasen mukaan Breivik on ollut vapaamuurareiden jäsen vuodesta 2008. Tieto on saatu Norjan vapaamuurareilta. Breivik itse kirjoittaa päiväkirjassaan olleensa jäsen jo viisi vuotta. Hän sanoo, että hänet olisi kutsuttu tasolle 4 - 5, mutta "kieltäytyneensä ajanpuutteen vuoksi". Breivik esiintyy vapaamuurareiden rituaaliasussa valokuvassaan.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/


Päivän mietelause

Parhaiten käyttää elämänsä kun kuluttaa sen johonkin sellaiseen, mikä jää eämään vielä jälkeenpäin. (William ames)
Paras perintö, jonka vanhemmat voivat lapselleen antaa, on muutama hetki ajasta joka päivä. (O.A. Battista)
Viisaan opettajan ohje lapselle. Joka kerran kun kohotat kätesi, SINÄ päätät lötkö vai silitätkö. (Vuokko Niskanen)
Lapset ovat perheen käyntikortti (Tuntematon)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Reijo Taipale - Tango Humiko
http://www.youtube.com/watch?v=rhFa2RwACeA&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,1 kg, verenpaine 178 /111, lepopulssi 56. Uinti 500 m / 58 500 m. Pyöräily 55 km / 1582 km.

Loppukevennys

Mieheni perii tänä vuonna ainakin miljoona euroa, nainen leuhki vanhalle koulutoverilleen.
- Älä ihmeessä. Sinullahan on käynyt säkä naimiskaupassa!
- Niin, mieheni on ulosottomies.

Helsinkiläisen autoilijan motto: jalankulkija on etuoikeutettu vain tullessaan oikealta ambulanssissa.

Isä ja poika ovat kävelyllä. Yhtäkkiä isä kysyy pojalta:
- Kävelenkö liian nopeasti?
- Et sinä, huohottaa poika, mutta minä kävelen.

- Vieläkö opettaja on sairas, vai joko hän on parempi?
- Kyllä hän on jo terve, mutta ei valitettavasti yhtään parempi.

- Meidän äiti aloitti laihdutuskuurin ja meni ratsastamaan.
- No, onko se laihtunut?
- Ei, mutta hevonen on.

Mies juoksi tohkeissaan asemalla junanlähettäjän luokse.
- Sanokaa pian milloin juna lähtee.
- Riippuu siitä minne olette menossa.
- Vessaan.

Oy Kati Ab Kalajoki
http://www.youtube.com/watch?v=2DnG2jwS4PE&feature=related

Kalajoki 2010 Finaali GFT/Beach - Roskasakki
http://www.youtube.com/watch?v=B86zjPWJzxk&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti