perjantai 1. heinäkuuta 2011

PE 01.07.2011Onkijoita Kalajoella perjantai-iltana.

Päivän sää

Lämpotila aamulla + 15 C, selkeää ja poutaa, tuuli kaakosta 2m /s, suhteellinen kosteus 81 %, Lämpotila päivällä + 30 C ja ukkosta, Aurinko nousee 02.58 ja aurinko laskee 23.56, Päivän pituus 20 t 57 min.

Tapahtumat

Näin siinä sitten kävi. Minuun on otettu erittäin paljon yhteyttä blogikirjoittelun jatkamiseksi. Tietenkin blogikirjoittelun lopettaminen yhtä äkkiä olisi iso muutos elämääni. Tarkoitukseni oli kuitenkin jatkaa kirjoittelua niin, ettei kirjoituksia julkisteta yleisölle, koska silloin olisin voinut kirjoittaa asiat ja taustat tarkemmin muistiinpanoihini. Minä en halua olla julkisuuden henkilö, vaan olen vain vaatimaton, avoin, rehellinen, oikeudenmukainen, tasapuolinen kansalainen.

Oikeustaisteluni on nostanut minut julkisuteen ja ennekaikkeia kielteiseen julkisuuteen. Julkisuutta kaihtavalle henkilölle se on ollut äärettömän raskasta. Varsinkin Kalajokilaakso-lehden ja Kalevan uutisoinnin asioissani koen äärettömn raskaasti. Kummassakaan lehdessä toimittajat eivät viitsi perehtyä asioihin tai yksinkertaisesti ammattitaito ei riitä tutkivaan journalismiin. Kansalaiset ovat kuitenkin olleet kiinnostuneita blogeistani, eikä ainoastaan suomalaiset, vaan myös ulkomaalaiset, sillä ainakin 21 maassa eri maassa ihmiset lukevat blogejani.

Kansalaisia varmaan kiinnostaa oikeustaisteluni seuraaminen, koska monilla on samoja ongelmia Suomessa oikeudensaamisessa. Nyt ovat mafian rivit rakoilemassa ja kansalaiset saavat nyt tietää totuuden suomalaisen oikeus- ja asianajajamafian toiminnasta. Suomi onkin toisenlainen oikeusavaltio kuin tavallinen ihminen uskoo ja luulee. Laki ei ole kaikille sama eikä kaikkien asioita tutkita ja hyvä-veli-verkosto toimii. Oikeustaisteluni huipentuma on vielä edessä. EIT antaa päätöksensä ehkä kesän aikana. Avoimmuuden lisääntymiseen asioideni käsittelyssä lienee vaikuttamassa se, että asianai on EIT:n käsittelyssä ja myös perussuomalaisten suuri kannatus ja halu mätäpaiseiden puhkaisemiseen. Tämä oikeuslaitoksen ja poliisin mätäpaiseen puhkaiseminen on kansalaisten kannalta äärettömän suuri ja tärkeä asia.

Olin tänään yhteydessä Rovaniemen hovioikeuteen, josta varmistui se, ettei edes Rovaniemen hovioikeudessa avata sähköpostitse lähetettyjen asiakirjojen linkkejä. Asian esittelijä havaitsi asian vasta kun kerroin hänelle asiasta. Korkeimmassa oikeudessa kaksi esittelijää on jäänyt samasta asiasta kiinni. Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa tämä virheellinen tapa on vakiintunut käytäntö samoinkuin Jokilaaksojen poliisilaitoksella ja Oulun poliisissa. Ei oikeudenkäynnit voi olla oikeudenmukaisia, jos päätökset tehdään kokonaan toisesta aineistosta mitkä sinne on lähetetty.

Natura-blogi ja pankkikriisi-blogi lienevät asiatiedoiltaan ehkä parasta Suomessa ja myös historia ja urheilublogeissa on paljon lukijoita. Valitettavasti en ole oikeustaisteluni kiihkeydestä johtuen ehtinyt paneutumaan niiden kirjoitteluun riittävästi. Päiväkirjani osalta olen saanut palautetteita, että se on monille illan kohokohta ja päiväkirjamerkintöjeni lukemisen jälkeen on miellyttävä mennä nukkumaan, kun blogissa on loppukevennykset, mitkä saavat ihmiset hyvälle tuulelle.

Tein KRP:lle pari tutkintapyyntöä liittyen PR-talojen konkurssivyyhteen ja eräiden yritysten kirjapitoihin liittyen. Kaupparekisteriin ei oltu ilmoitettu tietoja. KRP siirsi asian tutkinnan Jokilaaksojen poliisilaitokselle. Ilmoitin, että en hyväksy siirtoa sen takia, että Jokilaaksojen poliisi on niin vahvasti rikoksissa mukana, ettei se voi tutkia asioita.
Lähetin sähköpostiviestejä myös Kalajokilaakso-lehteen toivoen asiallista ja totuudenmukaista uutisointia asioissa.

Jussi Jokinen jatkaa uraansa Carolina Hurricanesissa. Jokinen solmi seuran kanssa kolmen vuoden sopimuksen.Hurricanesin verkkosivujen mukaan Jokinen tienaa kolme miljoona dollaria per kausi.
- Hän kokee, että hän on löytänyt uuden kodin Carolinasta. Ja me olemme iloisia, että hän valitsi meidät ja jatkaa Hurricanesissa, Carolinan toimitusjohtaja Jim Rutherford kommentoi sopimusta.
Hurricanesissa jatkavat myös suomalaiset Tuomo Ruutu ja Joni Pitkänen

Uutiset

Hyväksikäyttökohu ja liikkeen sisäinen kritiikki varjostavat Lumijoen Suviseuroja. Hyväksikäyttötapausten tultua ilmi kaikessa laajuudessaan SRK:n johtokunta on saanut osakseen kovaa kritiikkiä. Arvostelua tapausten hoidosta on tullut myös vanhoillislestadiolaisten keskuudesta.
Lumijoen suviseurat alkavat virallisesti perjantaina. Aurinkoisesta säästä huolimatta seurojen yllä leijuu synkkä varjo.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Hyvä ja paha asuvat kielessä.
Selän takan ei puhuta hyvää.
Ruoki oikeudenmukaisuutta, niin paha vetäytyy itsestään.
Ei oikeamielinen pahuutta pelkää.
Hyvä ja paha ovat omia lapsiamme.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Eini - KESÄ JA YÖ
http://www.youtube.com/watch?v=wJtHWvJc0Ic

Paula Koivuniemi -Sata Kesää, Tuhat Yötä
http://www.youtube.com/watch?v=xF1DfAqYAZQ&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,5 kg, verenpaine 166 /107, lepopulssi 55. Pyöräily 25 km /898 km.

Loppukevennys

Vanhempi herrasmies meni paikalliseen apteekkiin ja kysyi apteekkarilta Viagraa. - Ei ongelmia. Kuinka monta te haluatte, apteekkari sanoi.
- Vain muutaman, ehkä 4, mutta leikatkaa kukin 4 osaan.
- Siitä ei ole teille mitään apua.
- Se on ihan sopiva määrä. Minä en tarvitse niitä enää seksiä varten, minä olen 80-vuotias. Minä vain haluan sen tulevan tarpeeksi ulos, etten lorota kengilleni.

- Montako aviomiestä sinulla oikein on ollut, Elizabeth Taylorilta kysyttiin lehtihaastattelussa.
- Siis minun omiako vai lasketaanko toisten aviomiehet myös mukaan?

- Kirjoitin rakastamalleni naiselle kirjeen joka ainoa päivä vuoden ajan.
- No, miten siinä kävi?
- Hän nai postinkantajan.

Uusin naisille tarkoitettu suoramarkkinointikampanja lähetetään kirjekuoressa jokaiselle suomalaiselle perheelle miehen nimellä, ja kuoreen kirjoitetaan käsin "henkilökohtainen". Se on varmin tapa saada naiset avaamaan kirjekuori ja lukemaan tarjous.

Poliisipartio ajeli arki-iltana ympäri kaupunkia ja päätti piristää oloaan musiikilla.
- Kenenköhän levy pistetään seuraavaksi soimaan?
- Pistä Maija Vilkkumaan.

Jaakko oli uskontotunnilla ja opettaja kysyi häneltä:
- Mikäs on se kuudes käsky?
Jaakko ei tietenkään tiennyt. Sitten yksi kaveri tökkäsi Jaakkoa harpilla takamukseen ja Jaakko sanoi:
- Älä töki.
- No ei nyt ihan niin, mutta sinne päin, sanoi opettaja.

Nuori ja eläväinen nainen oli mennyt naimisiin. Hän valitti gynekologin vastaanotolla:
- Ennen naimisiinmenoa minulle tehtiin kolme kertaa abortti. Nyt kun lapsia saisi tulla, en tule millään raskaaksi.
- Ehkä te ette lisäänny vankeudessa, vastasi gynekologi.

Politiikan uusiutuva energia suon silmästä katsottuna päin
http://www.youtube.com/watch?v=8a9tXS-TOrE&feature=related

Sitähän se äitikin aina sano
http://www.youtube.com/watch?v=DInQ7XWJYAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti