perjantai 21. lokakuuta 2011

PE 21.10.2011


Kuva arkistojen kätköistä. Kuvassa Olle Sildre, virolainen jääkiekkoilija, joka opiskeli aikanaan Kalajoella ja pelasi Kalajoen Junkkareiden joukkueessa.
https://picasaweb.google.com/htilus/JHTForeverVIRO72#5552174692620654802

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli lännestä 7 m / s, pilvistä, mutta poutaa, suhteellinen kosteus 77%. Lämpötila päivällä + 7 C. Aurinko nousee 08.32 ja aurinko laskee 17.45. Päivän pituus 9 t 13 min.

Ursula nimi asettui almanakkaan vuonna 1950, mutta oli siellä jo 1700-luvulla. Ursula on naaraskarhun, ursan, upea kutsumamuoto ja samalla pyhimysnimi. Pyhiinvaellusmatkalla surmansa saanutta Ursulaa on palvottu roomalaiskatolisessa kirkossa 800-luvulta lähtien.

Tapahtumat

Suomi-sarjan jääkiekko-ottelu Ahmat – JHT päättyi Ahmojen voittoon numeroin 3-1. Huomenna pelataan Kalajoella vastaava ottelu ja odotettavissa on kiihkeä kamppailu lohkon ykköspaikasta.

Sain tänään Rovaniemen hovioikeudelta vastauspyynnön syyttäjä Kati Alkulan ja Markku Kosken vastaukseen asiassa R11/715. Joudun todennäköisesti pyytämään jatkoaikaa vastauksen tekemiseen, koska aineistoa tulee olemaan niin paljon. Haluan tehdä perusteellisesti asian, koska kysymyksessä on todella suuri asia koko Suomen oikeusjärjstelmässä.

Kieltäydyin tekemästä lehtijuttuja Kalajoen Junkkarien lehteen, koska katsoin, ettei minulla ole aikaa juttujen tekemiseen. Aavistin oikein tilanteen, sillä tänään sain tuon Rovaniemen hovioikeuden vastineenantoilmoituksen. Vastineen tekeminen työllistää minut täysipäisesti ja jopa voidaan sanoa ympärivuorokautisesti.

Uutiset

Eduskunta on hyväksynyt lopullisesti presidentin valtaoikeuksia kaventavan perustuslain muutosesityksen. Päätös syntyi äänin 118–40. Yksi edustaja äänesti tyhjää.

Metalliliitto hylkäsi hieman ennen iltayhdeksää valtakunnansovittelija Esa Longan sovintoesityksen ja päätti samalla lakon alkamisesta 44:ssä metalli- ja teknologiateollisuuden yrityksessä perjantaiaamuna. Lakossa on noin 30 000 työntekijää ja toimihenkilöä.
Gaddafin kuolema
http://www.hs.fi/ulkomaat/Videokuva+paljastaa+Gaddafin+kuolleen+kiinni+j%C3%A4%C3%A4misens%C3%A4+j%C3%A4lkeen/a1305547585499

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Kielen liukkaus saa jalatkin vikkeliksi.
Muulin luonne ei muutu ennenkuin se kuolee.
Ei kurpista ole pyöreä eikä ihminen täydellinen.
Vastusta asioita, älä ihmisiä.
Tuki itse oma suusi.
Hyvä hiirikissa pitää kyntensä piilossa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

CINZIA MORENA - TARANTELLA LUCIANA
http://www.youtube.com/watch?v=GASnCiNtP-o&feature=share

Terveys ja liikunta

Paino 104,6 kg, verenpaine 153 / 99, lepopulssi 63.Pyöräily 28 km / 2918 km

Loppukevennys

Mitä yhteistä on naisella ja tietokoneella? - Jos osaat painaa oikeaa nappia, niin saat mitä haluat.

Nörtin lapsi kaupan ostoskärryissä:- Mulla on kauhea bittihätä! Missä on lähin PC?

Miksi tietokone ei pysty koskaan korvaamaan sanomalehteä? - Koska sitä ei pysty käyttämään kärpäslätkänä.

Mitä eroa on Windows 7:lla ja tietokoneviruksella? - Virus toimii.

Mitä eroa on mikrotietokoneella ja naisella? - Nainen ei hyväksy muistitikkua.

Mikä ero on joulupukilla ja nörtillä? - Nörtillä ei ole lahjoja.

- Voi niitä aikoja, kun naiset juoksivat kirkuen perässäni!, muisteli pappa vanhainkodissa kiikkustolissaan. - No olit sinä varmasti oikea naistenmies!, kadehti toinen. - Ei ne varmaan oikeasti minua halunneet vaan käsilaukkujansa...

Kuudenkympin paremmalla puolella oleva aviopari oli juhlimassa 35-vuotis Hääpäiväänsä romanttisessa ravintolassa. Yhtäkkiä pieni kaunis keiju ilmestyi pöydälle ja sanoi: "Koska olette niin esimerkillinen aviopari ja olette olleet toisillenne uskollisia, täytän yhden toivomuksenne."
"Oi - haluaisin matkustaa maailman ympäri rakkaan aviomieheni kanssa" sanoi vaimo. Keiju heilautti taikasauvaansa ja ......poof - kaksi lippua luxusristeilylle ilmestyi heidän käsiinsä. Sitten oli aviomiehen vuoro.
Hän mietti hetken ja sanoi: "No, olisihan se romanttista, mutta tällainen tilaisuus ei tule toistumaan, joten sorry rakkaani, mutta haluasin itseäni 30 vuotta nuoremman vaimon." Sekä vaimo että haltija olivat hyvin pettyneitä, mutta toivomus on toivomus...
Joten haltija heilautti taikasauvaansa ja poof - aviomies vanheni 92-vuotiaaksi. Tarinan opetus - miesten, jotka ovat epäkiitollisia paskiaisia, tulisi muistaa, että haltijat ovat naisia

Pulttibois - Hyvää solarium iltaa
http://www.youtube.com/watch?v=X81zCIGSoLI&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti