tiistai 4. lokakuuta 2011

TI 04.10.2011Siivosin edelleen varostojani ja sielä löytyi jälleen uusi tärkeä todistusaineisto: kihlakunnannimismies Kaarlo Similän lausunto Ylivieskan käräjäoikeudelle.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +6 C, tuuli kaakosta 4 m/ s,pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 9 C. Aurinko nousee 07.40 ja aurinko laskee 18.44. Päivän pituus 11t 04 min..

Salla on vuoden 1950 suomalaisia tytönnimiä. Se sopi mukavasti samaan ritirampsuun Ailan, Lailan ja Railan kanssa, mutta on jäänyt käytössä harvinaisemmaksi. Saija puolestaan on Saaran puhuttelumuoto, alkumerkitykseltään ruhtinatar.

Tapahtumat

Soitin Oulun hallinto-oikeuteen esittelijä Renne Pulkkiselle ja pyysin häntä huomioimaan asian valmistelussa Suomen perustuslain 6 §:n ja 15 §:n eli yhdenvertaisuuden sekä omaisuuden suojan. Kysymys on Sun Arena-asiasta ja katson, että Kalajoen kauunginvaltuuston päätös on perustuslain vastainen ja selvitin myös miten asiassa on tarkoitus keinotella maa-alueen lahjoituksella. Lupasin lähettää kaavasuunnitelman kokonaisuudessaan todisteeksi asiasta ja todistaa miten maa-alueen lahjoituksella keinotellaan. Keinottelu ei kuulu kunnan toimialaan vaan menettelyä on syytä epäillä minun oikeustajuni mukaan rikoksen yritykseksi tässä vaiheessa.

Sain eilen Rovaniemen hovioikeudesta tiedon, että asiani R11/715 valmistelu on siellä annettu vastaavan tuomarin Esko Arposen tehtäväksi. Arvatkaa mitä ajattelen, kun koko jutun keskeinen henkilö Seppo Arponen ja asian esittelijänä jo korkeimmassa oikeudessa on ollut Kaisa Arponen. Haluanko vielä Arposia asioideni käsittelyyn?

Valtakunnansyyttäjävirastosta sai seuraavan tiedon:
Vihdoinkin alkaa tapahtua!
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Olen varma, että nyt monen tyypin perskarvat ovat tulessa ja monen palli heiluu!

Uutiset

Poliisi epäilee kahdeksaa RAY:n johtoon kuuluvaa ihmistä luottamusaseman väärinkäytöstä vaalirahasotkujen yhteydessä. Yle uutisten tietojen mukaan yksi epäillyistä RAY:n nykyinen toimitusjohtaja, entinen ministeri Sinikka Mönkäre(sd).

Syyttäjä aikoo vaatia oikeudessa Raha-automaattiyhdistyksen entiselle hallituksen puheenjohtajalle Jukka Vihriälälle (kesk.) yli 2,5 vuotta ehdotonta vankeutta, kertoi Yleisradion A-Studio maanantaina. Saman vaalirahasotkun toiselle näkyvälle hahmolle Nuorisosäätiön entiselle puheenjohtajalle Antti Kaikkoselle (kesk.) syyttäjä vaatisi saman ohjelman mukaan ”sakkoa kovempaa rangaistusta”.

Kreikan velkataakka kasvaa. Tulevana vuonna sen lasketaan olevan 173 prosenttia bruttokansantuotteesta, mikä on kymmenen prosenttiyksikköä nykyistä enemmän. Euroissa mitattuna maalla on velkaa ensi vuonna 372 miljardia euroa.

Euromaiden valtiovarainministerit ovat päässeet sopuun Suomen vaatimista vakuuksista Kreikan uudessa lainapaketissa ja EU:n pysyvässä kriisirahastossa Luxemburgissa. Myös muut euromaat saisivat halutessaan vakuudet, mutta kukaan muu ei aio tarttua mahdollisuuteen kuin Suomi, sillä vakuuksilla on hintansa. Jotta Suomi saa vakuudet, sen tulee maksaa osuutensa 1,4 miljardia euroa Euroopan pysyvässä vakuusrahastossa (ESM) yhdellä kerralla vuonna 2013. Muut maat maksavat osuutensa viidessä erässä viiden vuoden aikana. Lisäksi Suomen saama korko lainalleen on alhaisempi kuin muilla mailla.

Mielenosoitukset rahoitusalan ahneutta ja vaikutusvaltaa vastaan ovat levinneet Wall Streetiltä myös muualle Yhdysvaltoihin. Maanantaina protestoijat marssivat New Yorkin pörssin edustan lisäksi monissa muissa osavaltioissa.Los Angelesissa Kaliforniassa ja Portlandissa Mainen osavaltiossa mielenosoittajat tungeksivat Yhdysvaltain keskuspankin Fedin toimipisteiden edustoilla.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Ainoa tosi puhekieli maailmassa on suudelma.
Hyvä taistelija ei kiivastu.
Oikeamielinen ei ikinä horju...
Rohkealle sydämelle ei ole mitään mahdotonta.
Se, jolla on voimakas tahto, muovaa maailman itselleen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Pepe Willberg-Elämältä Kaiken Sain
http://www.youtube.com/watch?v=Faq4QCy0YuA&feature=related

Paula Koivuniemi - Luotan sydämen ääneen
http://www.youtube.com/watch?v=pumCtWZYP1g&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,8 kg, verenpaine 172 / 113, lepopulssi 56. Aamujumppa 30 min. Uinti 1000 m / 65 000 m,

Loppukevennys

Kuulehan nyt, Kalle. Syö nyt keittosi loppuun ja näytä olevasi mies, opettajatar totesi koulun ruokalassa Kallelle. - Jaa. Kyllä mä tään saamarin sotukun voin syödä, mutta en mää täällä rupea sitä toista näyttämään.
Kalle oli voittanut maanmiesseuran arpajaisista vuohen ja raahasi tietysti palkintonsa kotiin. - Missä sinä olet ajatellut pitää sitä? Äiti kysyi ankarana. - Sisällä tietysti, Kalle vastasi. - Mutta entä se haju? Äiti huoletui. - Kai maar se tottuu, Kalle totesi rauhallisesti.

Joulu teki tuloaan, ja Pikku-Kallen äiti alkoi kysellä pojaltaan tämän joululahjatoivomuksia. Kallella oli heti vastaus valmiina. - Mä haluan Tampaxin. - Miten niin? Äiti kauhisteli. - No kun telkarissa sanottiin,, että sillä vooi hiihtää, uida ja luistella.

Rakas vaari, suljetko silmäsi? - Miksi, Kalle-kulta. - No kun äiti sanoi, että me saadaan paljon rahaa, kun sinä suljet silmäsi.

Kalle katseli ulos ikkunasta ja havahtui: - Äiti, äiti. Isä taluttaa meille kahta poliisia.

Kalle saapui murjottaen isänsä luokse, - Mikä hätänä, poikaseni? - Minulla oli hitonmoinen riita sinun vaimosi kanssa.

- Myydäänkö teillä kalanmaksaöljyä? Pikku-Kalle kysyi apteekkarilta. - Kyllä myydään. - Paska jätkä.

Opettaja kysyi Kallelta: Miksi sinulla on kissa mukana?
Kalle itkien: No, kuulin posteljoonin sanovan äidille,
että heti kun poikasi lähtee kouluun, mä syön sun mirrisi.

Jope Ruonansuu - Juha Föhr
http://www.youtube.com/watch?v=xejaXhkUnBc&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti