torstai 10. helmikuuta 2011

TO 10.02.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 26 C. Selkeää ja poutaa. Tuuli 1 m /s. Lämpötila päivällä - 20 C. Aurinko nousee: 08.38, aurinko laskee: 16.40. Päivän pituus: 8 h 01 min. Lumen syvyys 48 cm.

Tapahtumat

Olin tänään Rautiossa energiaillassa, jossa esitelmän piti rautiolaiset sukujuuret omaava diplomi-insinööri Juha Sipilä. Esitys oli mielenkiintoinen ja todella oikeaa energian säästöä ja työmahdollisuuksia esittelevä puheenvuoro.
Katso tarkemmin Kempeleen ekokoti http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/09/kempeleen_ekokortteli_pyrkii_energiaomavaraisuuteen_1035086.html
Ekokortteli http://www.fortel.fi/components/ekokortteli/ajankohtaista

http://www.youtube.com/watch?v=x6168-5S9io

Uutiset

Perussuomalaiset on kiilaamassa kolmen suurimman puolueen joukkoon, kertoo MTV3. Kolmantena olevan Sdp:n ja neljänneksi suosituimman perussuomalaisten välinen kannatusero on enää 0,3 prosenttiyksikköä. MTV3:n uutisten teettämän mittauksen mukaan Sdp:tä äänestäisi nyt 17,3 prosenttia kyselyyn vastanneista, perussuomalaisia jo 17 prosenttia vastaajista. Neljän suurimman puolueen kannatuserot ovat kyselyn mukaan hyvin pienet. Suosituimman puolueen kokoomuksen kannatus on jo alle 20 prosentin, mikä on puolueen alhaisin kannatusluku tällä vaalikaudella. Gallupin mukaan kokoomuksen kannatuslukema on nyt 19,8 prosenttia. Keskustan kannatukseksi mitattiin 19,3 prosenttia.

Perussuomalaisten ehdokas Juhani Mönkkönen, 30, ulkoisti vaalikampanjansa sihteeripalvelut Bangladeshiin ensimmäistä kertaa Suomen historiassa. Mönkkösen vaalibudjetti on 10 000 euroa. Naozinilla on tulospalkkaus ja hän saa jokaisesta onnistuneesta yhteydenotosta 15 dollaria. Mönkkönen on luonnehtii itseään kosmopoliittiseksi nationalistiksi. Hän on naimisissa venäläisen naisen kanssa, jonka hän tapasi 2,5 vuotta sitten lomalla Sotshissa. Parin minuutin tapaamisen jälkeen rakkaus roihusi. – Kävin Kontulan perussuomalaisten kokouksessa, ja olin heti kerralla myyty asiaan. Talvisodan henki viehättää perussuomalaisissa. Mukana on väkeä oikealta ja vasemmalta.

Egyptin armeijan sotilaat ovat pidättäneet salassa satoja, ehkä jopa tuhansia hallituksen vastustajia sen jälkeen kun mielenosoitukset presidentti Hosni Mubarakia vastaan alkoivat, väittää brittilehti The Guardian. Lehden haastattelemien pidätettyinä olleiden henkilöiden mukaan ainakin osaa pidätetyistä on kidutettu. Egyptiläisten ihmisoikeusjärjestöjen mukaan monet perheet etsivät epätoivoisina sukulaisiaan, jotka ovat kadonneet armeijan hoiviin.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Päivän aforismi

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Hyvin usein voittajia ovat häviäjät, jotka päättivät yrittää vielä kerran.

Kukaan ei ole hyödytön, aina voi olla edes huonona esimerkkinä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Reijo Taipale – Satumaa
http://www.youtube.com/watch?v=dOAUbozgri4&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,8 kg, verenpaine 167/101, lepopulssi 60.

Loppukevennys

Turkulainen sai töitä ruotsinlaivalla siivoojana. Ensimmäisenä päivänä työtoverit ihmettelivät, kun hän vain seisoi käytävällä mopin ja ämpärin kanssa ja tärisi. Lopulta joku tiesi kertoa, että hänen oli käsketty alkaa hytistä.

Kettutyttö ei mene naimisiin, koska pelkää, ettei lisäänny vankeudessa.

- Onko sunnuntaiaamuna hirvenmetsästys kirkonmenojen aikaan syntiä? kysyy mies papilta.
- On ehkä parempi, että menet hirvijahtiin ja ajattelet koko ajan kirkkoa kuin että tulet kirkkoon ja ajattelet koko ajan hirvijahtia, pappi vastaa.

- Onko tämä maito varmasti kelvollista? uteli pappi kaupassa.
- Pastori voi luottaa siihen. Nykyisin kaikki maito pastoroidaan.

- Oletko hankkinut itsellesi keinutuolin?
- Kyllä. Lääkäri määräsi minulle liikuntaa.

Ote poliisin pöytäkirjasta:
- Mieheen osui kaksitoista laukausta, joista onneksi vain yksi oli kuolettava.

Ketonen & Myllyrinne – Vedetään hatusta – mistä on kysymys 2
http://www.youtube.com/watch?v=8lPjduXVWIU&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti