torstai 17. helmikuuta 2011

TO 17.02.2011
Hiekkasärkkien leirintäalueen uusi ”leiribaari”

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 28 C, selkeää ja poutaa. Tuuli 2 m/s. Lämpötila päivällä – 20 C. Aurinko nousee: 08.15, aurinko laskee: 17.02. Päivän pituus: 8 h 47 min. Lumen syvyys 49 cm.

Tapahtumat

Lähetin tänään eroamisvaatimuksen Jokilaaksojen poliisilaitoksen poliisipäällikölle Petri Oulasmaalle jotta hän itse oma-aloitteisesti eroaisi, koska on nyt jäänyt kiinni vakavista rikoksista. Hän on ollut tietoinen laajasta asianajajien, varatuomareiden, poliisien ja syyttäjien rikosliigan toiminnasta, eikä ole puuttunut siihen asian vaatimalla tavalla. Lisäksi hän on tehnyt väärillä tiedoilla haasteen, kun hän on haastanut minut oikeuteen. Hän on laittanut haasteessa Meritapankin kantajaksi lainanmyöntäneen pankinjohtajan tietämättä ja tehnyt tietoisesti haasteen väärillä tiedoilla. Hän ei ole huomioinut sitä, että lainantakaajina ovat olleet veljeni. Minulla oli asianajaja hoitamassa asioita, mutta hän hoiti asiat kelvottomasti ja minä sain 75 päivän ehdottoman vankeusrangaistuksen Petri Oulasmaan tahallisen virheellisen toiminnan johdosta. Asia on nyt purkuasiana korkeimmassa oikeudessa.

Sain tänään Rovaniemen hovioikeudesta lausumapyynnön Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätökseen, jossa vastapuolena oli Mikko Kovalainen ja käräjätuomarina Timo Tammiketo, joka ei ottanut asiassa vastaan todistusaineistoa ja toimi asiassa työtoverinsa käräjätuomari Jaakko Raittilan asiassa tuomarina. Teen vastineen mahdollisimman pian jotta asia saadaan mahdollisimman nopeasti ratkaistuksi. Tämäkin asia on korkeimmassa oikeudessa purkuasiana, koska kysymys on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen 6 artiklan vastaisesta toiminnasta.

Uutiset

Perussuomalaisten kannatus on noussut jälleen uuteen huippulukemaan. Puoluetta äänestäisi 17,9 prosenttia suomalaisista, jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt. Perussuomalaisten kannatus on nyt täsmälleen samalla tasolla kuin Sdp:n. Tiedot käyvät ilmi tuoreesta HS-gallupista, jonka mukaan myös keskustan kannatus on käytännössä samoissa lukemissa: pääministeripuoluetta kannattaa 18,2 prosenttia. Maan suosituin puolue on edelleen kokoomus 20,2 prosentin kannatuksella, mutta myös sen trendi on laskeva. Parhaimmillaan puolueen suosio hipoi 25 prosenttia kaksi vuotta sitten. Kannatus pysytteli sen jälkeen pitkään 23 prosentin tuntumassa, kunnes viime vuoden loppupuolella alkoi alamäki.

Poliisi takavarikoi esitutkinnassa mittavan määrän sähköposteja mm. Matti Vanhasen, kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk) ja keskustan puoluetoimiston tietokoneilta. Kaikkea poliisi ei saanut haltuunsa. Kävi ilmi, että sähköpostiosoitteen matti.vanhanen@keskusta.fi kaikki noin tuhat viestitiedostoa oli jostain syystä tuhottu. Tiedostot hävitettiin poliisin teknisten tutkimusten mukaan 27. huhtikuuta 2010.Kummallinen sattuma on, että seuraavana päivänä eli 28. huhtikuuta Helsingin Sanomat uutisoi, että Nuorisosäätiön rikostutkinta on laajentunut koskemaan Vanhasen vuoden 2006 presidentinvaalikampanjaa. HS:n uutisaiheesta tiesivät etukäteen ainakin Vanhasen vaalipäällikkönä toiminut Jari Flinck, keskustan hallintopäällikkö Aki Haaro ja Kaikkonen. Lehti oli pyytänyt heiltä kommenttia julkaisua edeltäneinä päivinä.

Egyptin mielenosoituksissa ja mellakoissa kuoli 365 ihmistä, kertoi Egyptin terveysministeriö keskiviikkona. Lisäksi noin 5 000 loukkaantui. Ministeri Sameh Faridin mukaan luvut voivat yhä nousta, sillä tietoja kaikista sairaaloista ja terveyskeskuksista ei ole vielä saatu.

Televisiosta katsottua

Alppihiihdon MM-kisat
Naisten suurpujottelut

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Päivän aforismi

Tänään on tärkeä päivä, sillä elän vain tässä päivässä. Eilistä en voi muuttaa, huomisesta en tiedä. Huominen on huomisen tämä päivä.

Ilman innostusta ei ole syntynyt mitään suurta. (Ralph Waldo Emerson)

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Juha Eirto – Tiikerihai
http://www.youtube.com/watch?v=VM9nxrFnkto

Terveys ja liikunta

Paino 104,8 kg, verenpaine 166 /98 , lepopulssi 62 . Uinti 1000m /12 000 m.

Loppukevennys

Miksi jääkiekko-ottelu oli peruutettava?
- Maalivahdit olivat päissään.

Kuinka monta turkulaisvitsiä on olemassa?
- Kolme. Kaikki muut ovat tositapauksia.

Hyvin älykkäillä ihmisillä on oma omituinen kerhonsa, Mensa. Myös vähemmän älykkäillä ihmisillä on oma kerhonsa. Mikä on tämän kerhon nimi?
- Manse.

Nainen huomaa miehen kuolaten tuijottavan rintojaan.
- Vaivaavatko kenties epäpuhtaat ajatukset mieltäsi?
- Eivät ollenkaan, minä suorastaan nautin niistä.

Mies halusi töihin meteorologiksi telkkarin.
- Millainen on ansioluettelonne ja koulutuksenne, kysytään.
- Mulla oli kerran lotossa 4 oikein.

- Eikö teitä pelota kulkea täällä yksin, pikku neiti?
- Ei ollenkaan niin kauan kuin todella olen yksin.

Aerobic
http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&feature=fvwrel

Ouwe Jan
http://www.youtube.com/watch?v=YeJ5OqIf0wQ&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti