keskiviikko 23. helmikuuta 2011

KE 23.02.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 20 C, pilvistä ja poutaa. Tuuli 3 m/s. Lämpötila päivällä – 14 C. Aurinko nousee: 07.54, aurinko laskee: 17.22. Päivän pituus: 9 h 27 min. Lumen syvyys 53 cm.

Tapahtumat

Tein oikeuskansleri Jaakko Jonkalle vetoomuksen kiireellisesti tutkia yhdessä valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen kanssa seuraavat asiat: Tapani Tasannon toiminta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/02/tapani-tasannon-toiminta.html

Minä olen joutunut rehellisenä, avoimena, oikeudenmukaisena, tasapuolisena ja lainkuuliaisena ihmisenä todellisen valtion rikosliigan toiminnan kohteeksi ja uhriksi. Poliisi on uhannut tappaa minut. KRP:n poliisin mukaan olen ollut jo monta kertaa liipaisimella. Keskeinen tekijä asioissa on syyttäjä Sulo Heiskari, jonka ainakin kalajokiset tietävät ja tuntevat. Toiset keskeiset tekijät ovat asianajajat Antti Latola ja Hannu Maskonen. Asianajajat toimivat rikollisesti yhdessä syyttäjä Sulo Heiskarin kanssa PR-talojen konkurssivyyhdessä apureidensa kanssa. Heidän tärkeä tavoite oli peitellä omat rikoksensa ja saada syyttömät rikosten uhrit näyttämään syyllisiltä. Siksi minutkin piti nykyisen Ylivieskan poliisipäällikön Petri Oulasmaan rikollisen syytteen avulla saada tuomituksi ehdottomaan vankeuteen. Syyte oli nostettu Meritapankin nimissä lainanmyöntäneen pankin pankinjohtajan tietämättä. Syyte oli tehty täysin väärillä ja paikkansapitämättömillä tiedoilla. Prosessissa hyvänä apuna ovat olleet Ylivieskan käräjäoikeuden tuomarit. Lisäksi minut piti tuomita syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikollisen menettelyn avulla kunnanjohtaja Torsti Kalliokosken herjauksesta, vaikka Kalliokosken toet olisi pitänyt tutkia törkeänä petoksena ja Kallan karien itsehallinnon loukkauksena Rahjan saariston Natura Lifehankkeessa. Poliisi ei tutkinut eikä syyttäjä syyttänyt. Näin syyttömästä tehtiin syyllinen ja syyllinen jätettiin tuomitsematta. Syyttäjä Sulo Heiskarin keskeinen tavoite on ollut koko ajan minun tuhomainen keinoja kaihtamatta. Hän otti avukseen Kalajoen työvoimatoimiston silloisen johtajan Tapio Laholan, joka toimi minun asioissa täysin poikkeuksellisesti. Kalajokiset tuntevat ja tietävät millainen henkilö on Tapio Lahola.
Asianajaja Hannu Maskonen pyysi minua lopettamaan asioiden penkomisen ja maksamaan hänelle 10 000 markkaa. Jos toimin hänen vaatimallaan tavalla, niin hän ei hae minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Minä en lopettanut asioiden selvittämistä, koska tiesin olevani oikeassa. Asianajaja Hannu Maskonen haki minut henkilökohtaiseen konkurssiin rikoksiinsa perustuen ja on syytä epäillä, että hän teki sen jälkeen itsemurhan. Henkinen kantti petti. Katso kuva.

Olen joutunut myös Kalajoen keskustan johtohenkilöiden yli 3o-vuotisen syrjinnän kohteeksi.
Syyttäjä Sulo Heiskari on jatkanut yhdessä poliisien, syyttäjäkaverinsa Esa Mustosen ja käräjätuomareiden kanssa minun vainoamistani. Toiminta on tapahtunut apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen ja poliisijohtaja Sauli Kuhan sekä poliisiylijohtaja Mikko Paateron tieten ja suojeluksessa. Nyt kuvioihin mukaan on liittynyt vuosisadan tekijä Mikko Kovalainen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä ja laillisuusvalvonta ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat? Miksi korkein oikeus ei pura vääriä päätöksiä? Miksi todelliset syylliset eivät joudu vastuuseen? Onko Suomi oikeusvaltio?

Uutiset

Taloustutkimus laski väärin ennusteen Oulun vaalipiirin kansanedustajapaikoista. Uusi ennuste on edellistäkin iloisempi perussuomalaisille. Asiasta kertoo Kaleva. Tarkistuslaskennan jälkeen gallupin paikkajako on seuraava:
Kokoomus 2 paikkaa
Keskusta 7 paikkaa
SDP 2 paikkaa
Vihreät 1 paikka
Vasemmistoliitto 2 paikkaa
Perussuomalaiset 4 paikkaa
Tiistaina julkistettuun verrattuna perussuomalaiset saisivat vielä yhden paikan lisää ja keskusta menettäisi kolmen paikan sijasta kaksi. Sekä kokoomus että vasemmistoliitto menettäisivät yhden paikan.

Libyan kuohuntaan on reagoitu maailmalla vilkkaasti. YK:n turvallisuusneuvosto on tuominnut siviileihin kohdistuneen väkivallan. Myös EU:n ulkoministeri Catherine Ashton vaati Libyaa lopettamaan väkivallan ja kansan uhkailun. Libyan johtaja Muammar Gaddafi on pitänyt televisiossa raivoisan puheen oman asemansa ja Libyan valtion puolesta. Gaddafi toisti lukuisia kertoja, että hän ei luovu vallasta ja kaikkia valtion vastustajia uhkaa kuolema.Libyan johtaja Muammar Gaddafi vakuuttaa taistelevansa viimeiseen asti mielenosoittajia vastaan. Gaddafi kehottaa kannattajiaan kaduille ja ottamaan ne takaisin haltuunsa mielenosoittajilta. Tv-puheessaan Gaddafi sanoi, ettei hän ole vielä käyttänyt voimaa, mutta tekee niin, jos se on välttämätöntä.

مظاهرات طبرق 17-2-2011 وتدمير مجسم للكتاب الأخضر
http://www.youtube.com/watch?v=IQrHtsvkjDU&feature=featured

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Päivän aforismi

Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi ( Antonio Porchia)

Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa (Friedrich Nietzsche)

Totuus ja öljy nousevat aina pintaan (Espanjalainen sananlasku).

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Esko Rahkonen – Syvä kuin meri
http://www.youtube.com/watch?v=PfmcjSakd2A

Terveys ja liikunta

Paino 106,4 kg, verenpaine 179 / 106 , lepopulssi 72 . Uinti 1000m / 14650 m.

Loppukevennys

Liisa oli nimetty toimitusjohtajan sihteeriksi vanhan sihteerin siirryttyä pois yrityksestä. Liisa ihmetteli, kun toimitusjohtajan rouva halusi tavata hänet. Toimitusjohtajan rouva käveli Liisan pöydän ympäri, tarkasteli Liisaa ja sanoi:
- Toivon, että et ole yhtä kevytkenkäinen kuin edeltäjäsi.
- Kuinka niin, en edes tiedä, kuka oli edeltäjäni.
Vallitsi hetken hiljaisuus, kunnes toimitusjohtajan rouva totesi:
- Se olin minä.

- Minun työpaikallani tyhjennettiin tänään henkilökunnan ehdotuslaatikko, sihteeri kertoi miehelleen.
- No miten siinä kävi? Tuliko hyviä ehdotuksia?
- Tuli. Johtajalle kaksi ja minulle 56.

Mitä yhteistä on nykynuorella ja kuntataloudella?
- Kumpikaan ei tunne minkäänlaista kuria.

- Tässä kuussa en voi suorittaa lyhennystä autostani.
- Mutta niinhän te sanoitte viime kuussakin.
- Niin, ja enkö vain olekin pitänyt sanani!

Miksi aviomiehet valehtelevat?
- Se johtuu yksinomaan aviovaimoista. Mitäs kyselevät koko ajan.

Vanha kunnon sosialidemokraatti makaa kuolinvuoteellaan, eikä toivoa parantumisesta enää ole. Lähestulkoon viimeisillä voimillaan hän pyytää etsimään keskustan puoluetoimiston numeron ja tuomaan puhelimen. Näin tapahtuu, ja hän ilmoittautuu puolueen jäseneksi. Perheen ihmetellessä moista viime hetken suunnanmuutosta hän selittää:
- Parempi se on, että on yksi kepulainen vähemmän kuin kunnon demari.

Ketonen & Myllyrinne – Kulttuurin yliannostus
http://www.youtube.com/watch?v=c1dL5DTqHl8

Ketonen & Myllyrinne – Duunarit
http://www.youtube.com/watch?v=Uw7u8tVwQGo&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti