maanantai 21. helmikuuta 2011

MA 21.02.2011

Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa sain kolmanneksi eniten ääniä perussuomalaisista Oulun vaalipiirissä. Nyt minua ei hyväksytty ehdokkaaksi, koska olisin ollut liian vahva kilpailija muiden ehdokkaiden kannalta asiaa ajateltuna. Minun mielestäni tämä on todella likaista peliä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 21 C, selkeää ja poutaa. Tuuli 2 m/s. Lämpötila päivällä –18 C. Aurinko nousee: 08.01, aurinko laskee: 17.15. Päivän pituus: 9 h 14 min. Lumen syvyys 53 cm.

Tapahtumat

Nykyisin joudun monta kertaa päivässä vastaamaan kysymykseen: Miksi et ole ehdokkaana eduskuntavaaleissa? Vastaus on se, että minua ei hyväksytty ehdokkaaksi.
Katso Syrjintäkirje
http://ahonblogi.blogspot.com/2010/08/to-05082010.html

Tilanne 13.06. 2010, jolloin annoin ehdokkaaksi suostumukseni, oli tämä.
Katso puolueiden kannatus ja eduskuntavaalit
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/06/puolueiden-kannatus-ja-eduskuntavaalit.html

Tein päätökseni tämän analyysin perusteella
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/06/eduskuntavaalit-2007-analyysi.html

Tuon ajankohdan jälkeen perussuomalaisten kannatus on kasvanut kaksinkertaiseksi, ehdokasasettelu muiden puolueiden osalta ja kuntaliitos paransivat mahdollisuuksiani rajusti. Myös omat mahdollisuuteni tehokkaan vaalikampanjan toteuttamiseen ovat parantuneet ratkaisevasti. Oma näkemykseni on se, että olisin tullut valituksi perussuomalaisista suurimmalla äänimäärällä Oulun vaalipiiristä. Myös oikeustaisteluni voitto on enää muutaman kuukauden päässä, jos korkeimman oikeuden toimintaan voi luottaa.
Olisin halunnut ehdokkaaksi jotta olisin voinut paremmin vaikuttaa siihen, että Suomi palautetaan takaisin oikeusvaltioiden joukkoon sekä olisin pystynyt paremmin valvomaan heikompiosaisten etuja.

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Alpo Ylitalo järjesti näyttävän vaalikampanjansa avajaiset sunnuntaina Kokkolassa. Puhumassa hänen lisäkseen olivat Heikki Urmas ja Liisa Mariapori. Alpo Ylitalo ilmoitti tapahtumasta näyttävästi riippumattomassa Keskipohjanmaa-lehdessä. Lehti ei uutisoinut tapahtumaa lainkaan ja osoitti näin ainakin sen, ettei se ole riippuvainen perussuomalaisista.

Tänä iltana Kalajoen valtuutetuille oli järjestetty informaatiotilaisuus kouluverkkotyöryhmän työstä sekä ruokapalvelutyöryhmän työstä. Minä en aikaisemmin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana saanut työryhmän laskelmia ja siksi tein virka-apupyynnön asian johdosta poliisiviranomaisille. Valtuutetuille jaettiin tänään palaverin alussa erittäin pienellä tekstillä painetut laskelmat, joista puuttui laskentaperusteet. Kukaan ei siis voinut etukäteen perehtyä asioihin. Laskelmat esiteltiin numeroina, joita ei pystytty perustelemaan. Mielestäni tämä on järjetöntä valtuutettuja aliarvioivaa toimintaa. Laskelmissa oli, kuten odottaa saattoi, runsaasti virheitä. Tätä olin epäillytkin. Palaan huomenna tarkemmin asiaan ja laskelmiin.

Uutiset

Libyan pääkaupungissa Tripolissa kansanjoukot ovat valmistautumassa kaatamaan Muammar Gaddafin hallinnon. Vahvistamattomien tietojen mukaan armeija käyttää hävittäjiä ja helikoptereita väkijoukkoja vastaan. Jo aiemmin sen kerrottiin ampuneen mielenosoittajia. Mellakoissa arvioidaan kuolleen tänään jopa 160 ihmistä.

Poliisin esitutkinta Rovaniemen kelkkatehtaan sotkuista on valmistunut. Rikoksista epäillään kahdeksaa ihmistä, jotka kaikki kiistävät syyllistyneensä rikoksiin, kertoo keskusrikospoliisi. Poliisi on lähettänyt esitutkinnan asianosaisille kommentoitavaksi. Nimekkäin heistä on kokoomuksen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Sampsa Kataja, joka oli Kuntien eläkevakuutuksen hallituksessa päättämässä tehdashankkeen rahoittamisesta. Kataja oli saanut vaalirahaa Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistykseltä, jota rahoitti muun muassa kelkkatehtaan rakentanut Nova Group. Muita epäiltyjä ovat muun muassa Rovaniemen kaupunginjohtaja Mauri Gardin, entiset Nova-johtajat Tapani Yli-Saunamäki ja Arto Merisalo sekä keskustan yhteyspäällikkö Lasse Kontiola.

Televisosta katsottua

A-studio: Matti Vanhasen kohtalo kansanedustajien päätettäväksi. Millainen vaaliraha-automaatti oli Nuorisosäätiö? Kumous vai kurinpalautus arabimaailmassa? Studiossa professori Jaakko Hämeen-Anttila. Pohjois-Savo: Kataisen vaalipiirin pesänjakajat.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Päivän aforismi

Joka kerta, kun lyöt lastasi, vihaat häntä (A.S. Neill)

Miehellä on tahtonsa, naisella on keinonsa (Oliver Wendell Holmes)

Miehet tekevät talot, naiset kodit (kv. sanonta)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jari Sillanpää – Satulinna
http://www.youtube.com/watch?v=TuPi0s8UonM&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,2 kg, verenpaine 182 /109, lepopulssi 60.

Loppukevennys

Kumpi on parempi ystävä, vaimo vai koira?
- Laita koirasi ja vaimosi auton takaluukkuun tunniksi. Kun avaat luukun, havaitset kumpi on tosi iloinen nähdessään sinut.

Uimahallissa käyminen maksaa. Voit korvata uimahallissa käynnin täyttämällä kylpyammeesi kylmällä vedellä, kaatamalla siihen klooria ja virtsaamalla siihen ennen, kuin menet ammeeseen.

Miksi insinöörit voivat syödä hullun lehmän lihaa?
- Se vaikuttaa vain aivoihin.

Kaunis naisopiskelija kysyi hermostuneesti lääkäriä suorittamaan epätavallisen operaation - poistamaan suuren palan vahaa hänen navastaan. Katsottuaan epätavallista tehtävää, lääkäri kysyi:
- Kuinka tämä tapahtui?
- Sanotaan vaikka näin, tohtori, tyttö aloitti. Poikaystäväni pitää kynttilänvalossa syömisestä.

Amerikkalainen mies hölkkäsi Hyde Parkissa. Juostuaan jonkun matkaa hän pysähtyi ja alkoi punnertamaan. Vähän ajan kuluttua viereen tuli englantilaisherrasmies ja sanoi:
- Excuse me sir, but I think the lady has gone...

Miljonääri tuli vihaisena kotiin ja sanoi vaimolleen:
- Autonkuljettaja saa justiinsa potkut. Olin tänään kaksi kertaa menettää henkeni hänen töppäilyjensä takia.
Vaimo yritti sovitella:
- Kultaseni, antaisit nyt vielä hänelle yhden mahdollisuuden.

Funny japanese humor clips LOL ROFL LMAO
http://www.youtube.com/watch?v=xLeUXApLGbk

Funny cats
http://www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti