keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

KE 02.03.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla – 2 C, pilvistä ja poutaa. Tuuli 4 m/s. Lämpötila päivällä + 4 C. Aurinko nousee: 07.30, aurinko laskee: 17.44. Päivän pituus: 10 h 13 min. Lumen syvyys 50cm.

Tapahtumat

VASTAUS diaarinumero S11/85
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/vastaus-diaarinumero-s1185.html


Lähetin sähköpostia!

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: tapani.tasanto@poliisi.fi ; Rajaniemi Jyrki POL ; Savilampi Jaakko POL ; kirjaamo@okv.fi ; VKSV@oikeus.fi
Sent: Wednesday, March 02, 2011 6:46 PM
Subject: Asiakirjapyyntö

Tapani Tasanto Oulun poliisi

Lähetin tänään postitse n. 20 sivua lisää todistusaineistoa Mikko Kovalaisen asiassa Tapani Tasannolle. Katson, että Tapani Tasanto on esteellinen tutkimaan asioita, koska on jättänyt tähänkin saakka kaikki esittämäni asiat tutkimatta. Tästä on aiheutunut minulle valtavaa taloudellista vahinkoa ja mittaamattomia henkisiä kärsimyksiä. Tasanto on jättänyt myös Kovalaisen asioissa Suomussalmen tapauksen kokonaan tutkimatta, vaikka todelliset syylliset asioissa ovat Vesa Juntunen ja Mikko Kovalainen. Suomalaisen ja Wikströmin asiat Tasanko on jättänyt kokonaan tutkimatta samoin kuin Helsingin poliisi Pekka Seppälä ja Espoon poliisi Timo Seppälä. Koska on syytä epäillä poliisirikoksia, niin asiat on siirrettävä valtakunnansyyttäjäviraston tutkittavaksi, mutta tutkijana ei voi olla Heli Haapalehto, joka ei ole tähänkään mennessä tutkinut mitään selviä rikoksia. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Haapalehto toimii poliisirikosten hautausmaan hoitajana valtakunnansyyttäjävirastossa.

Mitä tulee poliisien Jaakko Savilampi ja Jyrki Rajaniemi toimintaan, niin ne on tutkittava minun oikeustajuni mukaan poliisirikoksina. Koska asiat ovat jo EIT:n käsittelyssä niin pyydän Tasantoa toimittamaan minulle kiireellisesti Rajaniemen tekemän kuulustelupöytäkirjan, koska tarvitsen aineiston EIT:n käsittelyyn.

Kalajoella 02.03.2011 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja
Plassintie 39 A 3
85100 KALAJOKI

Uutiset

Valtion suhde tietoon mullistuu tällä viikolla, jos hallitus hyväksyy torstaina liikenneministeriön ehdottaman periaatepäätöksen. Ehdotuksen mukaan julkisen vallan tuottamaa tietoa pitää jatkossa levittää tehokkaasti ja ilmaiseksi avoimena tietona.

Yhteensä 138 raskaan teollisuuden yritystä on vähentänyt päästöjään EU:ssa käytössä olevan päästökauppajärjestelmän ansiosta. Suurimmassa osassa yrityksistä päästövähennykset ovat jääneet kuitenkin marginaalisiksi, käy ilmi tiistaina julkaistusta selvityksestä.

Nykyhallituksen vero- ja etuuslinjaukset näyttävät supistaneen hieman tuloeroja. Samaan aikaan köyhyys näyttää kuitenkin lisääntyneen. Tämä käy ilmi Valtion taloudellisen tutkimuslaitoksen (VATT) selvityksestä.

Perussuomalaiset ovat saamassa maanvyöryvoiton eduskuntavaalien suurimmassa vaalipiirissä Uudellamaalla, ilmenee MTV3:n uutisten Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä. Samalla perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini löisi Sauli Niinistön (kok) 2007 tekemän vaalipiirin ääniennätyksen, joka on runsaat 60 000 ääntä. Niinistö ei ole nyt ehdolla vaaleissa. Kyselyn mukaan PS saisi Uudellamaalla 19,3 prosentin kannatuksen. Tällä tuloksella sen kansanedustajamäärä Uudellamaalla yli kolminkertaistuisi nykyisestä kahdesta seitsemään. Todennäköiset läpimenijät ovat tutkimuksen mukaan ovat Timo Soini, Jussi Niinistö, Seppo Huhta, Pietari Jääskeläinen, Teemu Lahtinen ja Seppo Sonkeri.

Palvelutuottaja möhläsi ensin laskutuksen ja lopetti oman virheensä vuoksi Alzheimerin tautia sairastavan naisen ruokatoimitukset. Palvelutalossa Tuusulassa asuva 84-vuotias nainen ei ole saanut Servean kauppakassipalvelun kautta tuoretta ruokaa viime torstain jälkeen. Katkos kesti noin viisi päivää.
Erkin kommentti: Vanhusten heitteillejättö on Suomessa liian yleistä. Vanhusten oikeanlaisen ravinnon saaminen, siivous ja siisteys sekä vierailut vanhuksen luona ovat asioita, jotka ovat jääneet liian vähälle huomiolle kunnallisten hoitajien ja omaisten taholta.

Vero-oikeuden professori Heikki Niskakangas tasaisi Suomen paljon puhuttuja tuloeroja kiristämällä osinkoveroa sekä perintö- ja lahjaveroa. Niskakangas viittaa Hetemäen veroraporttiin, jossa listattujen yritysten osinkojen verotukseen esitetään peräti 10,4 prosenttiyksikön korotusta.
Professori Jarmo Leppiniemen mielestä korotus heikentäisi suomalaisyritysten tilannetta, kun ihmiset eivät enää haluaisi sijoittaa yrityksiin. Leppiniemi ei myöskään usko, että Suomen valtio saisi suuria määriä verotuloja, sillä rikkaimmat siirtäisivät omistustaan ulkomaille ja ”tavalliset ihmiset” muuttaisivat sijoituskäyttäytymistään. Näin korotus tavallaan osuisi Suomen omaan nilkkaan.

Televisiosta katsottua

Naiset, parisprintti (p)
1. Ingermarsdotter / Kalla SWE 19.25,0
2. Saarinen / Lähteenmäki FIN + 3,3
3. Falla / Jacobsen NOR + 4,1
4. Follis / Longa ITA + 15,1
5. Visnar / Majdic SLO + 18,5
6. Jones / Gaiazova CAN + 46,9
7. Böhler / Fessel GER + 47,8
8. Ishida / Natsumi JPN + 54,1
9. Bjornsen / Randall USA + 56,5
10. Dotsenko / Ivanova RUS + 58,3

Miehet, parisprintti (p)
1. Kershaw / Harvey CAN
2. Northug / Hattestad NOR + 0,2
3. Pantshinski / Kriukov RUS + 0,5
4. Filbrich / Tscharnke GER + 0,9
5. Jauhojärvi / Nousiainen FIN + 1,1
6. Volotka / Poltoranin KAZ + 11,5
7. Modin / Jönsson SWE + 12,0
8. Gaillard / Miranda FRA + 22,4
9. Pasini / Frasnelli ITA + 29,1
10. Koos / Newell USA + 51,6
Nousiainen ei pystynyt hyödyntämään Jauhojärven ottamaa etumatkaa, vaan neljä joukkuetta pyyhki suomalaisesta ohi viimeisen lenkin loppupuolella. Varmalta näyttänyt mitali meni sivu suun.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän aforismi

Monet ihmiset pelkäävät yksinäisyyttä, koska aavistavat joutuvansa huonoon seuraan.
Elämä ei ole ne päivät jotka ovat menneet, vaan ne päivät jotka muistamme.
Yritin hukuttaa murheeni juomalla, mutta ne pirut oppivat uimaan.


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jouko & Kosti – Muisto vain jää
http://www.youtube.com/watch?v=-cuuS96gLj4&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,8 kg, verenpaine 172 /105, lepopulssi 67. Kävely 14 km.

Loppukevennys

Rakkaus on kuin kesäinen säätiedotus. Hellettä, vaihtelevaa pilvisyyttä, paikallisia ukkoskuuroja ja vähitellen viilenevää.

Skotti pyysi ranskalaisen ystävänsä päivälliselle kotiinsa. Tarjolla oli juustoa. Ranskalainen lausahti:
- Tuota, meillä juustoa tarjoillaan yleensä aterian lopuksi.
- Niin meilläkin, vastasi skotti.

- Millainen on vointinne, kysyi lääkäri.
- Erittäin hyvä.
- Sehän on hienoa. Kirjoittamani resepti siis auttoi?
- Auttoi, ja hyvin auttoikin. Tosin siitä ei apteekissa kukaan saanut selvää, mutta vaimo paistoi sen mukaan pipareita ja niistä tuli oikein hyviä. Poikani taasen käyttää reseptiä nuotteinaan soittaessaan sähkökitaraa. Ja itse olen jo kolmen viikon ajan matkustanut sillä junassa Helsingin ja Tampereen välillä.

- Onko teillä koirankeksejä tässä puotipahasessa? kysyi kaupunkilaismies maalaispuodissa.
- On kyllä, vastasi myyjä. Laitetaanko pussiin vai syöttekö ne täällä?

Mikä lakimiesvitseissä on vikana?
- Lakimiehet eivät pidä niitä hauskoina, eikä kukaan muu vitseinä.

- Miksi aina kävelet edestakaisin talosi edessä, kun vaimosi laulaa?
- Ettei minun luultaisi pahoinpitelevän häntä.

Ketonen & Myllyrinne – Poliisit
http://www.youtube.com/watch?v=p5b6SxeZYX8&feature=related

Ketonen & Myllyrinne – Vankila
http://www.youtube.com/watch?v=z_D9Ty-SkeE&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti