tiistai 29. maaliskuuta 2011

TI 29.03.2011
















Päivän sää

Lämpötila aamulla – 13 C, tuuli etelästä 3 m/s, lämpötila päivällä - 6 C. Aurinko nousee: 06.54, aurinko laskee: 20.05. Päivän pituus: 13 h 10 min. Lumen syvyys 46 cm.

Tapahtumat

Tänään oli valtuuston kokous. Se kesti reilun 10 minuuttia. Ison valtuuston kutsuminen tällaiseen kokoukseen ei ole halpaa lystiä. Koska valtuustolle ei ole jätetty juuri mitään päätettävää, niin valtuutetuille oli järjestetty iltakoulu, mutta ei voitu ilmoittaa etukäteen mistä aiheesta iltakoulu on. En jäänyt tuohon iltakouluun, koska minulla oli muutakin tekemistä.

Sain tänään Keski-Pohjanmaan kulttuurirahastolta kielteisen päätöksen Kalajoki-näyttelyn järjestämisen osalta. Ennen valtuuston kokousta näin Jouni Jyringin kasvoilla ilkikurisen ja vahingoniloisen ilmeen, kun näin hänet. Jyrinki oli ollut päättämässä K-P:n kulttuurimäärärahojen jaosta. Koska Pohjois-Pohjanmaan taidetoimikunta ja Kalajoen kaupunkikaan eivät tue näyttelyä niin joudun harkitsemaan koko näyttelyn tulevaisuutta. Johtopäätös on se, ettei työtäni arvosteta ja siksi sitä on turha jatkaa. Harkitsen vielä asiaa.

Eilen soitin korkeimman oikeuden esittelijälle Kaisu Arposelle ja kerroin kuinka tärkeää on tehdä toimenpidekieltopäätös Rovaniemen hovioikeuden väärälle päätökselle ja perustelin asian myös perusteellisesti. Tänään sain KKO:n päätöksen, joka oli kielteinen ilman perusteluja ja ainoa allekirjoittaja oli Kaisu Arponen. Soitin Kaisu Arposelle ja kysyin perusteluita. Hän ilmoitti, ettei korkein oikeus perustelu päätöksiään, eikä suostunut keskustelemaan minun kanssani. Kun kuitenkin ihmettelin, että miten esittelijä voi tehdä päätöksen asiassa, niin hän ilmoitti, että päätöksen on tehnyt korkeimman oikeuden jäsen Ari Kantor, vaikka hänen nimeään ei päätöksessä olekaan. Minun on vielä tarkistettava oliko Ari Kantor esteellinen tekemään päätöstä. Tein heti asiasta kantelun oikeuskanslerille ja laitoin tiedoksi korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelolle sekä tasavallan presidentti Tarja Haloselle ja presidentin kanslialle.

Lähetin tänään sähköpostia ylen toimittajille. Katso sähköpostin alkua… ----- Original Message ----- From: Erkki Aho To: susanne.paivarinta@yle.fi ; hannele.valkeeniemi@yle.fi ; salla.paajanen@yle.fi ; jan.andersson@yle.fi ; annukka.roininen@yle.fi ; ari.korvola@yle.fi ; timo.seppanen@yle.fi

Sent: Tuesday, March 29, 2011 5:55 PM Subject: KIIREELLINEN JA ERITTÄN TÄRKEÄ

Kansalaisten oikeusturva ja perusoikeudet

Suomi saa jatkuvasti tuomioita Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimesta. Mikä olisi todellinen tuomioiden määrä, jos kaikki asiat otettaisiin käsittelyyn? Miksi suomalaiset eivät voi luottaa laillisuusvalvontaan? Onko valtakunnansyyttäjävirasto rikollisten käsissä? Miksi korkein oikeus ei pura vääriä päätöksiä? Miksi korkein oikeus ei noudata Suomen lakia eikä EU:n ihmisoikeussopimusta eikä EIT:n päätöksiä? Miksi poliisien rikoksista vaietaan ja miksi poliisin korruptiosta vaietaan? VAIN JULKISUUS VOI MUUTTAA ASIAN TILAN!

Olen pyrkinyt saamaan oikeutta itselleni ja muille jo 16 vuoden ajan. Näytöt ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Oikeutta en ole saanut vaan olen menettänyt omaisuuteni, yritystoimintani, minut rikollisten toimesta tuomittu vankeuteen, kun olen kertonut ja näyttänyt totuuden nettisivuillani. Asia on suomalaisten kannalta äärettömän tärkeä. On paljastettava oikeus- ja asianajajamafia todelliset kasvot. Kansalaisten on voitava luottaa oikeuslaitoksen ja poliisin toimintaan. Olen valmis kohtaamaan suorassa lähetyksessä
1. korkeimman oikeuden presidentin Pauliine Koskelon
2. oikeuskansleri Jaakko Jonkan
3. apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen
4. poliisiylijohtaja Mikko Paateron

Tässä aineisto keskustelun pohjaksi ……… (lukuisa määrä linkkejä joissa todistelu ja todistusaineisto)

Uutiset

Suomen aie osallistua kansainväliseen Libya-kokoukseen Lontoossa tiistaina kaatui, kun kutsua ei tullut. SVT:n mukaan Ruotsi puolestaan on saanut Natolta jo epävirallisen pyynnön osallistua länsiliittouman sotilasoperaatioon Libyassa.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Rakkauden ovi on vaikea avata ja vaikea sulkea. (Kiinalainen sananlasku)
Kulta sokaisee monet, rakkaus kaikki. (Persialainen sananlasku)
Aina ei voi rakastaa, voi vain olla uskollinen. (Guy de Maupassant)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Pirkko Mannola - Pikku pikku bikinissä (1961)
http://www.youtube.com/watch?v=lg-JWtmA0Iw

Liikunta ja terveys

Paino 106,2 kg, verenpaine 168/107, lepopulssi 68. Uinti 1000 m

Loppukevennys

- Äiti, haluaisin kysyä sinulta yhdestä elämän perusasiasta siltä varalta, että menen joskus naimisiin. - Ah, kukkia ja mehiläisiä siis... hyvä on, minäpä selitän... - Ei tarvitse, Se homma on kyllä hallussa. Halusin vain tietää miten tehdään makaronilaatikkoa.

Amerikkaan muuttanut kiinalainen päätti panna puutarhansa kuntoon. Hän kaivoi kuopan pienelle kiinalaiselle kuuselleen. Naapuri, joka oli olevinaan vitsikäs, kysyi sangen pikkuruiselta kiinalaiselta: - Kaivatko uima-allasta? Kiinalainen nosti päänsä, katsoi amerikkalaista naapuriaan ja sanoi: - En, olen matkalla kotiin.

Milloin miehelle tulee hiki? - Kun hän katselee kaupassa vaimon täyttämää ostoskärryä, ja miehen vuoro on maksaa. Milloin naiselle tulee hiki? - Kun hän huomaa, että mies kantaa kaljakoria kassalle.

Opettaja järjesti luokassa leikin, jossa jokainen sai sanoa, mitä kenelläkin oli kotona. lapset innostuivat oikein elintasokilpaan ja kehuivat hienoilla laitteillaan, lemmikeillään ja isien uusilla autoilla. Tuli pienen Niilon vuoro: - Meillä on kaikkea. - Kuinka niin? kysyi opettaja. - Kas, eilen isosisko tuli kotiin ja kertoi olevansa raskaana. Silloin isä pomppasi pystyyn, täräytti nyrkkinsä pöytään ja huusi: - Kristus!!! Tämä meiltä vielä puuttui!

- Vaimoni ajaa minut juomaan. - Onnenpekka, minun täytyy tulla taksilla.

Vedetään hatusta - Erikoisten kekkerit http://www.youtube.com/watch?v=rqNPe6JnS_k

Marja Tyrni - Suut makiaks! ~official video~ http://www.youtube.com/watch?v=iEYU4vBLSxE&feature=more_related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti