perjantai 4. maaliskuuta 2011

PE 04.03.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 0 C, pilvistä ja poutaa. Tuuli 5 m/s. Lämpötila päivällä + 3 C. Aurinko nousee: 07.23, aurinko laskee: 17.50. Päivän pituus: 10 h 26 min. Lumen syvyys 47 cm.

Tapahtumat

Tänään olin kotikylästäni kotoisin olevan henkilön hautajaisissa. Kirkossa oli hieno esitys, kun nuori mies lauloi omaisten seppelten laskun jälkeen laulun ”Maa korvessa kulkevi lapsosen tie”. Hautajaiset on aina erikoinen pysähdyttävä tapahtuma.

Olen tänään miettinyt oikeustaisteluni tilannetta. Korkein oikeus määrännee asiani kiireelliseksi. Jos korkein oikeus noudattaa Suomen lakia ja Euroopan Ihmisoikeussopimusta, niin se joutuu purkamaan Raahen käräjäoikeuden ja Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätökset Euroopan Ihmisoikeussopimuksen 6 artiklan vastaisena sekä kaikki muut minua ja yritystoimintaani vastaan tehdyt päätökset, koska ne eivät täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteita. Kaikki oikeudenkäyntini ovat olleet Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastaisia. On selvä ja paha virhe, jos tuomioistuin sivuuttaa kokonaan tuomiossaan puolustuksen esittämän, syytettä vastaan puhuvan näytön ja sen arvioinnin. Syytetyn ja puolustuksen pitää saada tuomion perusteluissa vastaus kaikkiin asiaväitteisiinsä ja kaikkeen syytettä vastaan puhuvaan näyttöön. Tätä edellyttää asianosaisen kuulemisperiaate ja Euroopan ihmisoikeussopimuksessa korotettu oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vaatimus. Odotan korkeimman oikeuden päätöksiä kahden kuukauden kuluessa. Suomella ei ole varaa päästää asioita EIT:ssä siten, että Suomi saa asioissa todella huonoa mainosta, koska oikeudenkäynnit ovat kestäneet jo lähes 16 vuotta ja todistusaineisto asioissa on kiistaton.

Olin perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaan vuoden 2003 eduskuntavaaleissa ja sain perussuomalaisista eniten ääniä Oulun vaalipiirissä. Olin perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaana vuoden 2007 eduskuntavaaleissa ja sain Oulun vaalipiirissä kolmanneksi eniten ääniä. Nyt vuoden 2011 eduskuntavaaliasettelussa minä jouduin törkeän syrjinnän kohteeksi. Minua ei valittu ehdokkaaksi, koska olin liian vaarallinen kilpailija tietyille ehdokkaille. Syrjintä on kiistaton tosiasia. Minulla olisi nyt ollut erinomaiset läpimenomahdollisuudet, koska kuntaliitos Himangan kanssa toi runsaasti lisää ääenstäjiä, Kalajoella ja lähiympäristössä minulla olisi ollut nyt aika vapaa kenttä johtuen muiden puolueiden ehdokasasettelusta. Lisäksi perussuomalaisten kannatus on noussut viime vaaleista erittäin paljon. Minulla olisi nyt mahdollisuus tehdä tiettyjen asioiden johdosta kunnollinen vaalikampanja. Tilanne tietenkin harmittaa minua, koska läpimenoni olisi nyt suhteellisen varmaa ja tavoitteenani on koko ajan ollut seuraavan hallituksen poliisiministerin paikka. Olen päättänyt tehdä asian johdosta kantelun oikeuskanslerille, koska katson joutuneeni törkeän syrjinnän kohteeksi ehdokasasettelussa. On suuri vaara, että perussuomalaisten Oulun vaalipiirin ehdokasasettelu on näin ollen saatu aikaan rikoksen avulla ja rikoksen avulla tehty oikeustoimi on mitätön. Siksi koko ehdokasasettelu voidaan hylätä. Minulle on tärkeää avoimuus, rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja lainmukaisuus. En voi hyväksyä likaista peliä.

Uutiset

Poliitikkojen parhaat
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030313273809_uu.shtml

Televisiosta katsottua

Miehet, 4x10 km (p/v)
1. Norja 1.40.10,2 Johnsrud Sundby, Rönning, Gjerdalen, Northug
2. Ruotsi + 1,3
3. Saksa + 5,7
4. Suomi + 15,0 Nousiainen, Jauhojärvi, Lallukka, Heikkinen
5. Italia + 31,3
6. Japani + 1.39,2
7. Venäjä + 2.36,1
8. Tshekki + 2.58,0
9. Sveitsi + 3.10,7
10. Viro + 3.11,1

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän aforismi

Anna muutokselle aikaa. Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään.
Varjoa ei voi iskeä hengiltä, se tapetaan valolla.
Kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Solistiyhtye Suomi - Mahtava Peräsin Ja Pulleat Purjeet
http://www.youtube.com/watch?v=gHkv7hxgwbk

Terveys ja liikunta

Paino 106,6 kg, verenpaine 163 /108, lepopulssi 70.

Loppukevennys

- Tämä viini on todella vanhaa, yli 50-vuotiasta.
- Ihanko totta? Rouva on sitten varmaan pullottanut sen itse.

70-vuotias ukkeli aikoi mennä naimisiin 20-kesäisen tytön kanssa. Hänen ystävänsä yritti kuitenkin puhua hänelle järkeä.
- Ajattele nyt. Kymmenen vuoden päästä sinä olet 80-vuotias ja hän on 30-vuotias. Kahdenkymmenen vuoden päästä olet 90-vuotias ja hän on nelikymppinen. Mitä sinä enää teet siinä vaiheessa niin vanhalla akalla!

Opettaja opetti Kreikan tarustoa lapsille.
- Mikä se semmoinen on, joka ei ole hevonen eikä ihminen vaan jotakin siltä väliltä.
- Satula, tiesi Jaakko.

Rakkaus on sokeaa, mutta avioliitto on todellinen silmienavaaja.

- Isä, minkä takia sinä menit naimisiin äidin kanssa?
- Katso nyt, isä kääntyi vaimoonsa, edes lapset eivät voi käsittää sitä!

- Poikani on erittäin älykäs. Hän on vasta kolmevuotias ja osaa jo sanoa nimensä takaperin.
- No mikä hänen nimensä on?
- Otto.

Ketonen & Myllyrinne – Asennevamma
http://www.youtube.com/watch?v=_wzl8I97yN8

Ketonen & Myllyrinne - Johannes palaa kotiin
http://www.youtube.com/watch?v=AW5EW-L6-WU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti