perjantai 18. maaliskuuta 2011

PE 18.03.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla - 4 C, selkeää ja poutaa. Tuuli 4 m/s kaakosta. Lämpötila päivällä + 5 C. Aurinko nousee: 06.33, aurinko laskee: 18.32. Päivän pituus: 11 h 58 min. Lumen syvyys 52 cm.
Tapahtumat

Lähetin täydennyksen tutkintapyyntööni Rovaniemen hovioikeudenneuvoksen Anu Mäen toiminnasta. Pyydän tutkimaan onko Rovaniemen hovioikeudenneuvos ja asian esitellyt Anu Mäki syyllistynyt virkavirheeseen tai vakavampaan rikokseen valmistellessaan ja toimiessaan esittelijänä tuomiossa nro 239 antopäivä 10.3.2011 diaarinumero R10/904 Kovalainen/Aho.

Tutkintapyyntö http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/tutkintapyynto.html

Näyttää siltä, että tutkintapyynnöstä tuli käsiä poltteleva kuuma peruna. Kukaan ei halua ottaa vastuuta asiasta. Syyttäjä Elsa Kauhasen toiminta on merkillistä, sillä syyttäjänä hänen tulisi siirtää asia sille jolle se kuuluu. Koska kysymys on todella vakavista rikoksista, niin juuri syyttäjän tulisi ottaa vastuu asiassa jo senkin vuoksi, että kysymyksessä on syytä epäillä myös poliisirikoksia. Nämä epäillyt rikokset ovat tapahtuneet juuri Lapin syyttäjäviraston alueella eli Rovaniemen hovioikeudessa, mutta myös Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa ja Oulun poliisilaitoksella.

----- Original Message -----
From: elsa.kauhanen@oikeus.fi
To: Erkki Aho
Sent: Friday, March 18, 2011 8:32 AM
Subject: Vs: Fw: tutkintapyynnön täydennys

Olette lähettänyt sähköpostiini Lapin syyttäjänvirastoon uudelleen täydentämänne tutkintapyynnön koskien Rovaniemen hovioikeuden oikeusneuvosta.

Toistan jo 16.3.2011 lausumani, että syyttäjä ei tee päätöksiä rikostutkinnan aloittamisesta eikä rikostutkinnasta. Rikostutkinta kuuluu sen alueen poliisille, minkä alueella epäilty rikos on tapahtunut. Lähettänette tutkintapyyntönne poliisille.

Ilmoitan vielä, että mahdollisissa yhteydenotoissanne Lapin syyttäjänvirastoon pyydän lähettämään viestin viraston sähköpostiin lappi.sy@oikeus.fi.
Asia tulee sieltä henkilöille jotka asiaa hoitavat. Yksittäiselle henkilölle lähetettäessä voi kyseinen henkilö olla lomalla tai muutoin poissa, joten silloin viesti ei tavoita syyttäjänvirastoa
Ystävällisin terveisin

*******************
Elsa Kauhanen
Johtava kihlakunnansyyttäjä
Lapin syyttäjänvirasto
Hallituskatu 1 A
96100 Rovaniemi
Tel +358 10 36 28586
GSM +358 50 381 1810
elsa.kauhanen@oikeus.fi

Lähettäjä: "Erkki Aho"
Vastaanottaja:
Päivämäärä: 18.03.2011 07:50
Aihe: Fw: tutkintapyynnön täydennys

________________________________________

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: eila.kauhanen@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi ; VKSV@oikeus.fi
Cc: rovaniemi.ho@oikeus.fi
Sent: Friday, March 18, 2011 6:59 AM
Subject: tutkintapyynnön täydennys

Pyydän tutkimaan onko Rovaniemen hovioikeudenneuvos ja asian esitellyt Anu Mäki syyllistynyt virkavirheeseen tai vakavampaan rikokseen valmistellessaan ja toimiessaan esittelijänä tuomiossa nro 239 antopäivä 10.3.2011 diaarinumero R10/904 Kovalainen/Aho.

Täydennys tutkintapyyntöön koskien Rovaniemen hovioikeudenneuvosta Anu Mäkeä
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/02/tapani-tasannon-toiminta.html

Yllä olevassa linkissä on kuvat todistusaineistosta., mikä oli Rovaniemen hovioikeuden käytössä. Todistusaineistosta käy kiistattomasti ilmi todistusaineiston kera Mikko Kovalaisen toiminta esim. Suomussalmen asiassa eli Paavo Heikkisen asiassa, Helsingin asiassa eli Heli Wikströmin asiassa, Espoon asiassa eli Kaisa Suomalaisen asiassa. Tosin tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto on hävittänyt oman ilmoituksensa mukaan n. 100 sivua todistusaineistoa Kaisa Suomalaisen asiassa. On järkyttävää, ettei Rovaniemen hovioikeus perehdy todistusaineistoon eikä järjestä suullista käsittelyä asiassa.

On täysin selvää ja kiistatonta, että tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto on ollut esteellinen samoin kuin poliisi Jaakko Savilampi, jotka ovat toimineet esitutkintalain vastaisesti jättämällä kaikki rikokset tutkimatta. Syyttäjä Esa Mustonen on kiistattomasti ollut tietoinen asioista, koska aineistot on lähetetty myös hänelle. He ovat kuitenkin jättäneet kaikki rikokset tutkimatta ja syytteet nostamatta. Kysymyksessä on laaja rikosliiga, jonka keskeiset tekijät ovat tässä
Valvonta-asia
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/valvonta-asia-dnro-00711.html

Koska Rovaneimen hovioikeuden väärästä päätöksestä on aiheutunut minulle ja Paavo Heikkiselle, Seppo Heikkiselle, Heli Wikströmille, Kaisa Suomalaiselle ja muillekin henkilöille valtavaa henkistä kärsimystä, ja minulle ja lähiomaisilleni laajaa negatiivista mediajulkisuutta sekä järkyttävän suurta taloudellista vahinkoa niin vaadin vähintäänkin 100 000 euron vahingonkorvauksia asiassa.

Kalajoella 18.03.2011 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Liite: konkurssihakemus[liite konkurssihakemus 001.jpg poistettu, poistaja: Elsa Kauhanen/Lappi/SY/OIK/O_M]

Lähetin Oulun hallinto-oikeuteen heidän pyytämänsä asiapaperit. Olen valittanut Perussuomalaisten Oulun piirin ehdokasasettelusta. Katson joutuneeni ehdokasasettelussa syrjinnän kohteeksi, koska edellisissä vaaleissa oli yksi perussuomalaisten ääniharavista. Nyt minut kylmästi syrjäytettiin, koska haluttiin varmistaa toisen ehdokkaan läpimenomahdollisuuksia. Katson, että Perussuomalaisten Oulun vaalipiiri ehdokaslista on syntynyt syrjintärikoksen avulla ja rikoksen avulle tehty oikeustoimi on mitätön ja näin koko Oulun vaalipiirin perussuomalaisten ehdokaslista on hylättävä.

Uutiset

YK:n turvallisuusneuvosto on hyväksynyt lentokiellon asettamisen Libyan ilmatilaan. Päätöslauselma sulkee pois ainoastaan kansainvälisen miehitysjoukon lähettämisen Libyaan. Se sallii myös ilmaiskut maahan. Libyan hallitus julisti perjantaina iltapäivällä välittömän yksipuolisen tulitauon. Libyan ulkoministeri ilmoitti, että Libya hyväksyy YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman kokonaisuudessaan ja lopettaa kaikki sotatoimet kapinallisjoukkoja vastaan maan siviiliväestön suojelemiseksi.

Japani tsunami
http://yle.fi/uutiset/teemat/japanin_tsunami/

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän aforismi

Ajatukset ovat kuin pieniä lapsia. Eninten pitää omistaan. (Moa Martinson)
Vatsa se jalkoja kannattaa, eikä jalat vatsaa. ( Cervantes)
Tosi ystäville kaikki on yhteistä. (Euripides)


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Carola Standertskjöld - Rakkauden jälkeen
http://www.youtube.com/watch?v=ClAGYVvzQAM

Terveys ja liikunta

Paino 104,8 kg, verenpaine 173/109, lepopulssi 62. Uinti 1000m.

Loppukevennys

- No poika, mitä pitää tehdä kun täyteen bussiin tulee vanha ihminen, ja sinun pitäisi luovuttaa istumapaikkasi hänelle?
- Tekisin niin kuin sinäkin. Sulkisin silmäni ja teeskentelisin nukkuvaa.

Kalle oli isänsä kanssa täydessä linja-autossa. Heidän edessään seisoi nainen, joka yhtäkkiä läimäytti Kallen isää käsilaukulla ja poistui autosta. Isä piti poskeaan ällistyneenä ja sanoi:
- Olipa siinä kummallinen nainen!
- Niin olikin, vastasi Kalle. Siksi minä nipistinkin sitä takapuolesta.

Poika tyttöystävälleen:
- Haluaisitko ajaa suurella sinisellä autolla, jossa on runsaasti hevosvoimia?
- Mielelläni.
- No hyvä, mennään sitten bussilla.

Komisariolla oli tuttu voro kuulusteltavana. Hän päätti käyttää jo ennen koeteltua konstia:
- Tunnusta nyt pois vaan, pääset sitten vähemmällä.
- Enkä tunnusta, ja silloin en saa mitään.

Professori etsii kuumeisesti lippuaan. Junailija sanoo:
- Kyllä minä luotan teihin. Unohdetaan se lippu.
- Ei sitä voi unohtaa, sillä olen unohtanut, minne olen matkalla.

Professori selitti opiskelijoille:
- Tämä on apinan pääkallo. Tällaisia on Suomessa ainoastaan kaksi. Toinen on eläintieteellisessä museossa ja toinen on minulla.

Vedetään hatusta - Sattuipa kerran että: Lypsykone
http://www.youtube.com/watch?v=F2wZrbyIq5k&feature=related

Vedetään hatusta - Sattuipa kerran että: Humanoidi
http://www.youtube.com/watch?v=hNL08MX0HzM&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti