maanantai 7. maaliskuuta 2011

MA 07.03.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla - 6 C, pilvistä ja poutaa. Tuuli 5 m/s. Lämpötila päivällä - 1 C. Aurinko nousee: 07.12, aurinko laskee: 17.59. Päivän pituus: 10 h 46 min. Lumen syvyys 46 cm.

Tapahtumat

Loppuraportti Kalajoen matkailun ideasuunnitelma osoittaa selkeästi Sun Arenan 50 ha maa-alueen käytön keinotteluun. Tällainen keinottelu asettaa yritykset eriarvoiseen asemaan ja on perustuslain vastainen menettely. Katso kuvasta mitä alueelle ollaan suunnittelemassa. Lähetin kuva todistusaineistoksi valitukseni täydennyksenä Oulun hallinto-oikeudelle.

MTK vastusti aikanaan ympäristöministeriön perustamista pelotellen sosialismin kouralla. Katso http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/03/mtk-vastusti-ymparistoministerion.html

Oliko MTK oikeassa? Katso http://naturansalat.blogspot.com/
Suomen pinta-alasta n. 12 prosenttia on alistettu EU:n päätösvaltaan laukaustakaan ampumatta. Korkeimman hallinto-oikeuden presidentin Pekka Hallbergin puoliso Taru Hallberg toimi ympäristöministeriön esittelijäneuvoksena. Ilkeät kielet epäilivät, että ratkaistiinko Suomen Natura Halbergien peiton alla.

Rieska-Leaderin järjestämän ”Kylät voimistuvat meren ääressä”–seminaarin yhtenä puhutuimpana aiheena oli kuntien ja kylien välinen yhteistyö. Rautiolaisten ajatuksena on perustaa kuntatason yhteistyöelin Kalajoen kylien välille. Kokoontumisen tavoitteena on saada 1-2 henkilöä paikalle jokaisesta 21:stä kyläyhdistyksestä. Työnimellä ”Yhteen hiileen” –tapahtuman tarkoituksena on saada kyläyhdistysten sekä myöhemmässä vaiheessa kaupungin edustajat pohtimaan yhtenäisen, tasa-arvoisen sekä jatkuvan neuvotteluprosessin luomista kylien ja kaupungin välille.
”Yhteen hiileen” -tapahtuma luo Kalajoen kaupungille loistavan mahdollisuuden olla Suomen kaupunkina edelläkävijä luomassa uuden mallista kuntatason neuvotteluelintä.

Keskipohjanmaa-lehti uutisoi 5.3. pidetystä tapahtumasta, että huhut puolueen perustamisesta karsivat osallistujia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Kaikkia uusia asioita kohtaan on ennakkoluuloja. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että jotkut keskustalaiset pelkäsivät keskustalaisuuden, mikä on eräänlaista uskonnon korviketta, menettävän valta-asemansa uusiutuvassa päätöksentekojärjestelmässä. Samalla ehkä haluttiin antaa palautetta aktiiviselle henkilölle siitä, ettei ole soveliasta nostaa päätänsä muiden yläpuolelle. Aika outoa kannustusta. Kuitenkin vähemmälle huomiolle jäi se, että kylien yhteistyö on esimerkillinen hanke. Siinä on otettu huomioon se, että päätöksenteko tulevaisuudessa alueellistuu kyläkohtaisemmaksi. Kun tulee kuntaliitoksia lisää, niin muu hallinto keskittyy, mutta kylien on itse valvottava omat etunsa. Kylät tarvitsemat oman päätöksentekoelimensä omien etujensa valvomiseksi ja omista asioistaan päättämiseksi. Minä toivon omasta puolestani tsemppiä hankkeelle ja oikeaa let`s go-meininkiä, niin saletisti natsaa.

Sain tänään Oulun poliisilta Tapani Tasannolta seuraavan sähköpostin:

----- Original Message -----
From: Tasanto Tapani POL
To: Erkki Aho
Sent: Monday, March 07, 2011 8:37 AM
Subject: Roskapostinne

Erkki Aho

Sain jälleen postitse lähettämäänne roskapostia. Teillä on ilmeisesti meneillään vanhojen ( 7.7.1998 menossa) asiakirjojen hävitysviikot. Pyydän vastaisuudessa toimittamaan hävitettäväksi tarkoittamanne paperit asianmukaisen yrityksen käsittelyyn, ellette voi niitä itse tuhota. Laitan tämänkin lähetyksen ns ö-mappiin myöhemmin tuhottavaksi. Niitä ei siis missään tapauksessa arkistoida.

Ystävällisin terveisin
Tapani Tasanto
rikoskomisario
puh. 0718765845, 040-5237150
tapani.tasanto@poliisi.fi

Tein analyysin siitä miksi Suomi saa jatkuvasti tuomioita EIT:ssä. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/miksi-suomi-saa-jatkuvasti-tuomioita.html

Poliisi Tapani Tasannon toimintaa on syytä epäillä esitutkinta-, poliisi- ja rikoslain vastaiseksi. Minun oikeustajuni mukaan kysymyksessä selkeä virka-aseman väärinkäyttö. Todistusaineistot hävitetään sen takia ettei ymmärretä niitä. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että virkamerkki korvaa ammattitaidon. Lähetin asian oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle, poliisihallitukselle, poliisiministerille sekä oikeusministerille selvitettäväksi.

Uutiset

Pelko Libyan ajautumisesta pitkään sisällissotaan kasvoi sunnuntaina, kun Muammar Gaddafin joukot hyökkäsivät useita kapinallisten valtaamia rannikkokaupunkeja vastaan. Joukkojen tukena oli panssareita, tykistöä, hävittäjälentokoneita ja helikoptereita, kun ne yrittivät vallata takaisin Zawijaa, Misrataa ja Ras Lanufia.

Egyptin pääkaupungissa Kairossa aseistautuneet miehet hyökkäsivät sunnuntai-iltana mielenosoittajien kimppuun turvallisuusjoukkojen päämajan ulkopuolella.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän aforismi

Elämä on kuolemaan johtava tauti, joka tarttuu sukupuolisessa kanssakäymisessä.
Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta. ( Maxim Gorki)
Joka osaa, se tekee. Joka ei osaa, se opettaa. ( Bernard Shaw)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Laura Voutilainen – Kerran
http://www.youtube.com/watch?v=uI7jZA-Tx-M&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 106,2 kg, verenpaine 168 /113, lepopulssi 62. Kävely 10 km.

Loppukevennys

Jos pojille antaa vapaat kädet, tietää kyllä mistä ne löytyvät.

Vaimo oli miehelleen vihainen ja huusi:
- Sinä vihaat minua, sinä vihaat. Sinä vain odotat minun kuolevan, jotta pääset sylkemään haudalleni!
- En suinkaan. Jonottaminen on pahinta, mitä tiedän.

Markkinointipäällikkö oli lähdössä Pariisiin. Hän mietti kaupungin hintatasoa, ja asiaa selvittääkseen hän otti sisäpuhelun myyntijohtajalle:
- Hei Huikkanen, sinähän ramppaat jatkuvasti Pariisissa! Minkäslainen hintataso siellä on ja paljonkohan sinne pitäisi ottaa rahaa mukaan viikonlopun ajaksi?
- No ainakin tuhat euroa! totesi Huikkanen. Taksit kysyvät käteistä eikä ravintoloissakaan käy aina luottokortti.
- Entäs paljonko pitäisi ottaa mukaan, jos otan vaimon mukaan?
- Aijaa, no viissataa riittää.

Kesäasukas kyseli Kalkkisten kaupan pihalla paikalliselta oliko tällä lapsia.
- Joo, kaksitoista.
- Täysi tusina! Mahtaa tulla kalliiksi?
- Ei. Me tehdään ne itte.

Jos äänestämällä voisi vaikuttaa asioihin, se olisi kiellettyä.

Mitä yhteistä on gynekologilla ja muusikolla?
- Kummallakin se on alkanut harrastuksesta.

Funniest videos ever!
http://www.youtube.com/watch?v=h3bWsanTsps

Best Funny Video Ever
http://www.youtube.com/watch?v=mIMFL9wRaJE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti