torstai 31. maaliskuuta 2011

TO 31.03.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 8 C, tuuli lounaasta 1 m/s, lämpötila päivällä -3 C. Aurinko nousee: 06.47, aurinko laskee: 20.11. Päivän pituus: 13 h 23 min. Lumen syvyys 44 cm.

Tapahtumat

Olen ollut perussuomalaisen puolueen kansanedustajaehdokkaana kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla sain perussuomalaisista ehdokkaista eniten ääniä Oulun vaalipiirissä. Silloin oli ehdokkaina lisäkseni Vaili Kaarina Jämsä ja Jaakko Kettunen. (kuva) Toisella kerralla eli viime vaaleissa sain kolmanneksi eniten ääniä. Jäin niukasti kolmanneksi, koska viimeinen nimetty ehdokas nimettiin Erkki Ahon reviirille eli Merijärvelle. Näin estettiin Erkki Ahoa saamasta korkeinta äänimäärää perussuomalaisista Oulun vaalipiirissä. Olen siis ollut luomassa perussuomalaisten nousua, jonka palkintoja jaetaan näissä eduskuntavaaleissa. Minut syrjäytettiin ehdokkuudesta näissä vaaleissa mielestäni kiistattoman syrjinnän seurauksena joten en pääse osallistumaan tuohon palkintojen jakoon. Minä en ole voinut hyväksyä syrjintääni ja valitin perussuomalaisten Oulun vaalipiirin ehdokasasettelussa Oulun hallinto-oikeuteen. Jos Oulun hallinto-oikeus uskaltaa tehdä lain- ja oikeudenmukaisen päätöksen, niin se hylkää perussuomalaisten Oulun vaalipiirin ehdokasasettelun. Minun oikeustajuni mukaan rikoksen avulla tehty oikeustoimi on pätemätön. Syrjintäkin on rikos. Nyt minulla mielestäni olisi ollut varma läpimenomahdollisuus, koska tunnettavuuteni on kasvanut merkittävästi edellisistä vaaleista ja muutoinkin vaalikamppailun käymisen edellytykset olisivat olleet poikkeuksellisen hyvät. Minä katson, että kaikkien on noudatettava lakia, myös perussuomalaisten.

Olen viime päivinä saanut useita puhelinsoittoja Mikko Kovalaisen toimien johdosta. Kansalaiset eivät voi ymmärtää miksi poliisi ei tutki Mikko Kovalaisen toimia. Nyt on suunnitteilla kansalaisadressin kerääminen jotta Mikko Kovalaisen toimet saataisiin tutkintaan ja rikosten uhrit saisivat korvaukset kärsimistään valtavista taloudellisista vahingoista ja hirvittävistä henkisistä kärsimyksistä. Olen saanut kirjeitse lisää todistusaineistoa Mikko Kovalaisen toimista, mutta niitä on turha laittaa poliisille, koska tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto on kirjallisesti ilmoittanut tuhoavansa saamansa todistusaineistot.

Uutiset

Tilanne Fukushiman ydinvoimalassa Japanissa on edelleen hyvin vakava, sanoi Kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n johtaja Yukiya Amano keskiviikkona. IAEA suosittelee Japanille, että se evakuoisi noin 40 kilometrin päässä Fukushiman ydinvoimalasta sijaitsevan kylän. Järjestön mukaan säteily Iitaten kylässä ylittää kaksinkertaisesti evakuointirajan.

Irlannin vielä pystyssä olevien neljän pankin pelätään kaatuvan valtion syliin, kun maa julkistaa pankkiensa stressitestien tulokset huomenna torstaina.

Metsähallitus on jättänyt tänään Helsingin käräjäoikeuteen vahingonkorvauskanteen raakapuun hintakartellista. Metsähallitus vaatii kolmelta metsäyhtiöltä, Metsäliitolta, Stora Ensolta ja UPM:ltä, yhteensä 282,6 miljoonan euron vahingonkorvauksia.

Potilasta kuolleeksi luullut ja tämän kylmiöön lähettänyt lääkäri ei oikeuden mukaan syyllistynyt virkavelvollisuuden rikkomiseen. Varsinais-Suomen käräjäoikeus antoi tuomionsa asiassa torstaina. Finnair vähentää noin 450 työpaikkaa teknisistä palveluista. Helmikuun puolivälissä alkaneet yt-neuvottelut päättyivät torstaina. Finnair Tekniikassa aloitettiin yt-neuvottelut, koska Finnair suunnittelee luopuvansa lentokoneiden perushuoltotyöstä.

Hiihtoliiton lääkärinä työskennellyt Pirkka Mäkelä kertoo esitutkinnassa havainneensa viitteitä kielletyn epo-hormonin käytöstä ensimmäisen kerran vuonna 1997, jolloin hän kiinnitti huomiota urheilijoiden veriarvojen epänormaaliin kohoamiseen. Maastohiihdon ex-päävalmentajan Kari-Pekka Kyrön mukaan Naganon olympialaisissa vuonna 1998 käytettiin plasmalaajentajia, jotka eivät olleet tuolloin kiellettyjä.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Isän hyvyys on vuoria korkeampaa, äidinrakkaus meriä syvempää. ( japanilainen sananlasku)
Terävä kuin anopinkieli (Kiuruvesi)
Kokemus on nimi, jonka jokainen antaa erehdyksilleen. (Oscar Wilde)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Tamara Lund - Valkoakaasiat 1962 http://www.youtube.com/watch?v=dHmK8zQD38U

Liikunta ja terveys

Paino 106,5 kg, verenpaine 162/105, lepopulssi 71.

Loppukevennys

Maalarimestari pojalleen: - Missä äiti oikein viipyy? Meidän pitäisi jo mennä. - Kyllä hän kohta tulee. Pohjustus on jo tehty, ainoastaan viimeistely puuttuu!

Miten maailma olisi edelleen paratiisi? - Jos Eeva olisi ollut laihialainen, hän ei olisi milloinkaan antanut Aatamille omenaa.

Kukkakauppias varkaalle: - Älä käy kimppuuni!

Rouva toiselle: - Minä olen kyllästynyt televisioon. se on yhtä väkivaltaa ja seksiä. Jos minä avaan television, niin tulee väkivaltaa... Jos suljen sen, tulee seksiä!

Tauko nyrkkeilyottelussa. Valmentaja: - Etkö sinä käsitä, että sinulla on oikeus lyödä takaisin?

- Kannattaisiko minun luopua tupakasta, kysyi muuan päätoimittaja lääkäriltä. - Ei missään tapauksessa. Sehän saa teidät yskimään ja yskiminen on ainoa liikuntamuoto, jota teidän kunnollanne voi harrastaa.

Munamiehen Parhaat Hetket
http://www.youtube.com/watch?v=NneHDuzK3I8&feature=related

Timo Harjakainen - Se on asbest http://www.youtube.com/watch?v=UKSkDIvdetw&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti