lauantai 17. joulukuuta 2011

LA 17.12.2011
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, pilvistä ja poutaa, tuuli idästä 3 m / s, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpötila päivällä + 2 C. Aurinko nousee 10.16 ja aurinko laskee 14,23 . Päivän pituus 4 t 6 min.

Heprealainen nimi Raakel tarkoittaa lammasta. Suurta mainetta saanut teos Seitsemän vuotta Raakelin tähden pohjautuu raamatunkertomukseen, jonka mukaan Jaakob palveli seitsemän vuotta appeaan Laabania voittaakseen itselleen Raakelin. Suomalaiseen almanakkaan Raakel otettiin vuonna 1908.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa laittamassa äidilleni joulua. Sanomalehdestä huomasin, että isoserkkuni oli kuollut eilen. Kävin katsomaas Suomi-sarjanjääkiekko-ottelun JHT Kalajoki – HCK. Ottelu päättyi JHT Kalajoen selvään voittoon numeroin 5-2.
C-nuorten ykkösdivisioonan ottelussa YJK/JHT pelasi 3-3 tasapelin S-Kiekon kanssa Ylivieskan eksoottisessa jäähallissa.

Uutiset

Niinistöä äänestäisi presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella 43 prosenttia vastaajista, mikä on pari prosenttiyksikköä enemmän kuin edellisessä HS-gallupissa marraskuun lopussa. Toisaalta verrattuna lokakuuhun kannatus on laskenut seitsemän prosenttiyksikköä. Niinistön kannatuspohja on edelleen poikkeuksellisen laaja. Yhdeksän kymmenestä kokoomuksen kannattajasta kertoo äänestävänsä Niinistöä. Sdp:n kannattajien keskuudessa Niinistön kannatus on 40 prosenttia, keskustan joukoissa 36 ja perussuomalaisten parissa 26 prosenttia. Kakkospaikasta kamppailevat tiukimmin Timo Soini (ps) ja Paavo Väyrynen (kesk). Soinin kannatus on kivunnut parilla prosenttiyksiköllä 11 prosenttiin ja Väyrysen yhdellä yhdeksään prosenttiin. Paavo Lipposta (sd) ja Pekka Haavistoa (vihr) äänestäisi vaaleissa kuusi prosenttia suomalaisista. Paavo Arhinmäen (vas) kannatus on viisi, Eva Biaudet'n (r) neljä ja Sari Essayahin (kd) kaksi prosenttia.

Hajoitusvaalit on ainoa oikea ratkaisu
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/09/hajotusvaalit-on-ainoa-oikea-ratkaisu.html


15 KM (P) YHTEISLÄHTÖ, ROGLA (SLO)
1. Petter Northug NOR 42.42,7
2. Dario Cologna SUI + 0,2
3. Aleksei Poltoranin KAZ + 1,1
4. Maurice Manificat FRA + 1,6
5. Aleksander Legkov RUS + 2,1
6. Jevgeni Belov RUS + 5,9
7. Matti Heikkinen + 6,6
8. Marcus Hellner SWE + 7,8
9. Maksim Vilegzhanin RUS + 8,7
10. Alex Harvey CAN + 9,1
--------------------------------------
14. Sami Jauhojärvi + 16,5
26. Ville Nousiainen + 26,9
46. Lari Lehtonen +1.53,1

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Rehellisyys on paras menettelytapa.
Muutamat rehelliset miehet ovat arvokkaammat kuin kokonainen lauma muita.
Rohkeus kasvaa uskaltaessa ja pelko epäröidessä.
Suvaitse muita, niin sinuakin suvaitaan.
Juokseminen ei auta mitään. Tärkeintä on lähteä ajoissa.
Töin eikä sanoin uskollisuus toimii.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jukka Kuoppamäki - Kun maas on hanki
http://www.youtube.com/watch?v=rl5fLmDNb1M

Arja Koriseva - Sydämeeni Joulun Teen + Sanat
http://www.youtube.com/watch?v=RyBAEk1nTV4&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 98,9 kg, verenpaine 179 /103, lepopulssi 44. Aamujumppa 30 min. Kävely 2 km.

Loppukevennys

Kaksi vanhaa vaaria jutelivat vanhainkodissa: ensimmäinen kysyy; -millonkas oot viimeksi saanu pilluva? toinen miettii hetken ja vastaa; -...tais olla sillon yheksäntoistnelkytviis... no ensimmäinen siihen sit ilkkuun et; -ai heti sovan jäläkeen vai? etkö oo sen jäläkee saanu? nii tää toinen vastaa; -ei ku mää katton kellosta, eikä se oo vasta ko yheksäntoistviiskymmentä...

Juppipoika oli ollut eestiläistytön kanssa ja tauti siitä tarttui. Raivoissaan hän palasi Marskin baariin ja haukkui tytön huutaen: - Saatanan huora, sain sinulta klamydian! Tyttö katsoi juppipoikaa nenän vartta pitkin ja totesi: - Etkä saanut, ostit sen!

Politiikka on aivan kunniallinen ura, kunhan ei jää kiinni.

Puhutko saksaa? - En oikein tiedä, kun en ole koskaan kokeillut.

Voiko rattijuoppo syyllistyä selvään rikokseen?

Näin Joulun alla ihmetyttää, jotta mikä näitä miehiä vaivaa?? Visa vinkuu. Otto ei anna. Voitto ei tullut. Matti on kukkarossa. Asko ei myy. Sampo ei lainaa, Uskokin on hävinnyt. Ja kukaan ei kerro elääkö Toivo! Niin ja kestääkö Kunto, onko se mies Aarre, säilyykö Arvo, onko ees Kaino. Ja Joukossa tyhmyys tiivistyy! Aatos katos kun Pyry ei lakannu. Ja Jaakkokin heittelee vaa kylmii kivii. Niin ja Jormakin vaan seisoo!

Miten määritellään kohtuullinen ryyppääminen? – Juodaan kunnes naiset ovat kauniita, mutta ymmärretään lopettaa ennen häitä.

Antero Mertarannan naapuri valitti kirjeessään sitä, että Mertarannan vaimo edelleen parkaisee joka ilta ja aamu: ”Taivas varjele, mitä sieltä tulee!” Tero Pitkämäki puolestaan valittaa puolisolleen: ”Ei tästä kyllä enää mitään tule.”

Putous - Vessapaperi loppu
http://www.youtube.com/watch?v=B7qB8BqleFg&feature=g-vrec&context=G22813aaRVAAAAAAAAAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti