tiistai 20. joulukuuta 2011

TI 20.12.2011
Tapion Tuvan erinomainen perinteinen jouluateria aidossa tunnelmallisessa ympäristössä on yksi joulunajan merkittävistä hetkistä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 0 C, tuuli idästä 2 m / s, pilvistä ja ajoittaista lumisadetta, suhteellinen kosteus 100 %. Lämpötila päivällä + 0 C. Aurinko nousee 10.19 ja aurinko laskee 14.23 . Päivän pituus 4 t 3 minuuttia.

Melko vähälle käytölle on jäänyt vuoden 1929 nimitulokas Kerkko. Aikakauden iahnteiden mukaisesti nimi on suomalaista luontoalkuperää, kerkkohan tarkoittaa puun vuosikasvainta. Jo 1700-luvulla almanakassamme ollut Benjamin pääsi uudelleen nimistöönmme 1995. Raamatusta tuttu heprenakielinen Benjamin merkitsee oikean käden poikaa eli onnenpoikaa.

Tapahtumat

Olen ollut nyt 20 päivää erilaisella ruokavaliolla ja painoni on pudonnut tuona aikana 6 kg. Olen voinut jättää verenpainelääkitykseni pois. Tänään tein ohjelmaani poikkeuksen, kun kävin Tapion Tuvalla nauttimassa jouluaterian. Tapion Tuvan jouluateria on perinteinen suomalainen jouluateria. Ympäristö on erittäin jouluinen ja rauhallinen. Jouluateria oli todella erinomainen ja Tapion Tuvan myymälästä ostin myös joululahjoja.

Kaavanmuutosasioita
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2011/12/kaavanmuutosasioita.html

Uutiset

Yliopisto pyytää KHO:ta purkamaan tiedekuntaneuvoston aiemman päätöksen, jolla helsinkiläisen ylikomisarion plagioinniksi paljastunut lisensiaattityö hyväksyttiin. Samalla se pyytää, että annettu oikeustieteen lisensiaattitutkinto mitätöidään. Tutkinto paljastui vilpilliseksi kuukausi sen hyväksymisen jälkeen kesällä 2009. Perusteellisen selvityksen jälkeen tiedekunnan johto katsoi, että ylikomisario oli syyllistynyt vakavaan vilppiin tieteellisessä toiminnassa. Ylikomisarion lisensiaattityössä oli yliopiston mukaan useita kymmeniä sivuja suoraa tekstikopiointia toisen poliisimiehen tekemästä opinnäytteestä Poliisiammattikorkeakoululle.

Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) teki kolme päivää kestäneen vierailun Pohjois-Afrikkaan tilauskoneella marraskuun lopulla. Matkan kustannukset olivat huomattavat, sillä ulkoministeriöstä kerrotaan, että pelkästään tilauskoneen käytöstä veloitettiin yhteensä 132 000 euroa. Tuomiojan seurueeseen kuului toistakymmentä henkilöä, muun muassa ulkoministeriön ja presidentin kanslian virkamieskuntaa.

Tyly esimerkki
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tyly-esimerkki-nain-ulkomailta-tullaan-suomeen-varta-vasten-tekemaan-rikoksia/art-1288436486926.html

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Kun juomme jonkun terveydeksi, juomme omaksi sairaukseksemme.
On parempi herättää kateutta kuin sääliä.
Kiittämätön ei menesty.
Epäilkää sitä, joka on teidät kerran pettänyt.
Ei mikään ole niin noloa kuin joutua hirteen kenenkään tietämättä.
Velttous on kakkien hyvien täiden vihollinen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Mauno Kuusisto - Konstan Joululaulu
http://www.youtube.com/watch?v=5iXc51lXFGw


Terveys ja liikunta

Paino 98,0 kg, verenpaine 167/97, lepopulssi 47. Uinti 1000 m / 95 000 m. Jumppa 30 min.

Loppukevennys

Vanha isäntä oli joutunut oikeuteen, koska naapuri oli kertonut hänen keittävän pontikkaa. Poliisit teki ratsian, mutta ei löytynyt pontikkaa eikä rankkiakaa, mutta vanhat keitto vehkeet löytyi kellarista. Tämän perusteella tuomari määräsi sakot. Isäntä oli pois lähdössä, kun palasi takaisi sanoen tuomarilla:Anna samalla reissulla sakot siitä raiskauksestaki: Tuomari kauhuissaan, kenet te olette riskanneet ja milloin? En minä koskaan ole ketään raiskannut, mutta on mulla vehkeet siihenkin.

ABC:lle tuli kolme helvetin enkeliä, jotka kävelivät erään miehen pöydän ääreen. ensimmäinen otti miehen kahvit ja joi ne, toinen otti sämpylän ja söi sen, ja kolmas otti miehen paidantaskusta tupakat ja alkoi polttaa niitä. no, hiljainen kaveri poistui hätäisesti abc:ltä ja helvetin enkelit alkoivat naureskelemaan: -olipa vitun nynny jätkä, ei pistäny yhtään vastaan! Tähän ABC:n tarjoilija huusi tiskin takaa: - eikä edes osannu ajaanrekkaa, peruutti juuri kolmen harrikan yli.

Paavo Lipponen oli aamukävelyllä, kun hän huomasi pienen pojan eduskunnan nurkalla mukanaan pieni laatikko. Uteliaana hän meni pojan luokse ja sanoi, "Hei poika. Mitä sinulla on siinä laatikossa?" Pikkupoika vastasi, "Kissanpentuja, vastasyntyneitä." Paavo Lipponen nauroi ja sanoi, "Minkälaisia kissanpentuja ne oikein on?" "Sosiaalidemokraatteja," poika vastasi. "Voi, kuinka somaa," Lipponen vastasi ja kääntyi pois. Pari päivää myöhemmin Paavo Lipponen oli kävelyllä Tarja Halosen kanssa ja hän havaitsi saman pojan laatikkonsa kanssa. Paavo sanoi Tarjalle, "Hei kuule, tämä sinun täytyy nähdä," ja he molemmat menivät katsomaan poikaa ja tämän laatikkoa.
Paavo sanoi, "Katsohan laatikkoon Tarja. Eikö olekin somia? Katso noita pikkuruisia kissanpentuja. Hei poika, kerroppas minun hyvälle ystävälleni Tarjalle, että minkälaisia kissoja ne oikein ovat."
Poika vastasi, "Ne ovat Perussuomalaisia." "Hetkinen!" sanoi Paavo, "Yhtenä päivänä kun minä kuljin tästä ohi, sinä sanoit, että ne ovat sosiaalidemokraatteja. Kuinkas nyt noin?" "No," sanoi poika. "Niiden silmät ovat avautuneet."

Cowboy ratsasti preerialla. Hän näki intiaanin makaavan maassa kyljellään korva maata vasten ja kuuntelevan: - Vaunut, sanoo intiaani. Kaksi hevosta, toinen ruskea ja toinen musta. Mies ajaa ja polttaa piippua. Naisella punainen mekko, polttaa myös piippua. - Uskomatonta, hämmästeli cowboy. Tiedätkö kaiken tuon vain kuuntelemalla maata? - En, vastasi intiaani. Vaunut ajoivat ylitseni puoli tuntia sitten.

Mies joka oli lääkäri oli ollut juuri leikkaamassa potilasta, mutta potilas oli valitettavasti menehtynyt leikkuupöydälle. Leikattavalla oli ollut harvinaisen suuri penis ja näin lääkärimme leikkasi sen pois ja pisti muovikassiin. Lääkärin vaimo katsoi kotona uteliaana muovipussiin ja parahti: "Onko Leppäsen Tarmo kuollut?"

Jope Ruonansuu - Joulupukin rundi
http://www.youtube.com/watch?v=MSRv-dJC4yM&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti