maanantai 8. helmikuuta 2010

MA 08.02.2010
V. H. Kivioja


Päivän sää

Päivän lämpötila on 3C, tuuli 0m/s, pientä lumisadetta ajoittain.

Tapahtumat

Lähetin poliisille informaation, jonka perusteella tutkinnanjohtaja on vaihdettava. Lähetin vaatimuksen asiasta eduskunnan oikeusasiamiehelle. Rikostutkintoja ei voida pitkittää, koska perustuslain 21 §:n mukaan jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.

Kävin tänään Rautiossa tervehtimässä vanhaa äitiäni.

Tapasin tänään taitelija Markku Hakolan ja keskustelimme muotokuva-asioista. Olin toimittanut hänelle valokuva-aineistoja.

Kirjoitin kirjeen päätoimittajalle

Vääryyttä vastaan – hurskasteleeko päätoimittaja?

Keskipohjanmaan päätoimittaja Lassi Jaakkola kirjoittaa 8.2.2010 lehden kolumnissa Kaustis-uutisoinnista seuraavaa: Ennenaikaisuuden sijasta pulmana on ollut jälkijättöisyys. Vaatimusta päätöksenteon myöhemmästä seuraamisesta emme voi hyväksyä. Se ei ole tätä maailmanaikaa. Vääryyttä on tietojen panttaaminen. Kuntalaisilla niin kuin muillakin veronmaksajilla on oikeus tietää jo asioiden valmisteluvaiheesta lähtien, mitä heiltä kerätyillä rahoilla ollaan tekemässä. Julkisuudella on toinenkin etunsa. Se voi joissakin tapauksissa hillitä väärien päätösten tekemistä. Esimerkiksi julkisten varojen hassaamista. Varmuuden vuoksi: Tämä kirjoitus ei yritä olla viimeinen sana. Se on kannustus keskustelun jatkamiseen. Kynä käteen ja sormet näppäimille!


PR-talojen konkurssivyyhdestä ja muusta rikollisesta toiminnasta Keskipohjanmaa-lehdellä on ollut aikaa kirjoittaa totuus jo lähes 15 vuotta. Miksi lehti vaikenee? Vääryyttä on tietojen panttaaminen. Miksi Keskipohjanmaa panttaa tietoja? Tässä on totuus PR-talojen konkurssivyyhdestä, konkurssipesänhoitajien rikollisesta toiminnasta, syyttäjä Sulo Heiskarin rikollisesta toiminnasta, poliisi Raimo Ollilan rikollisesta toiminnasta, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen rikollisesta toiminnasta jne.

Katso Kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle
Osa 1
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle.html

Osa 2
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle_23.html

Osa 3
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle_7837.html

DVD-dokumentti youtubessa
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Katso tuomionpurkuhakemus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/vastaus-pia-sivelle.html

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen toiminta

Pyydän eduskunnan oikeusasiamiehen päivystävää lakimiestä perehtymään tähän blogiosoitteeseen, jossa käsitellään apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen toimintaa. Soitan tänään 5.2.2010 eduskunnan päivystävälle lakimiehelle iltapäivällä. Tilanne virkamiesrikollisuuden osalla on kestämätön. On syytä epäillä, että yksi pahimmista on apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske.

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/10/oikeusvaltio-suomi-valtakunnansyyttajav.html

Lähetän tämän viestin tiedoksi tasavallan presidentti Tarja Haloselle, oikeusministeri Tuija Braxille, poliisiministeri Anne Holmlundille, eduskunnan perustuslakivaliokunnalle ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelle.

Kalajoella 5.2.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Hätähuutoja Suomesta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/human-rights-violations-in-finland.html

Olen varma siitä, että jos Keskipohjanmaa ja päätoimittaja Lassi Jaakkola olisivat olleet todellakin vääryyttä vastaan, niin tilanne Suomessa ja Kalajoella olisi kokonaan toisenlainen. Siis on syytä epäillä, että päätoimittaja Lassi Jaakkola hurskastelee.

Kalajoella 08.02.2008 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Uutiset

Venäjä porskuttaa edelleen cd-autojen parkkisakkotilaston kärjessä. Pysäköinnintarkastajat kirjoittivat venäläisdiplomaateille 154 pysäköintisakkoa viime vuonna. Se on parikymmentä enemmän kuin edellisenä vuonna. Sakkotilaston kakkoseksi nousee Etelä-Korea 54 sakollaan, kun maa oli edellisvuoden tilastossa 12:s. Seuraavina tulevat Kiina (49), Vietnam (40) ja Turkki (31). Ne olivat kärkipäässä myös vuoden 2008 tilastossa.

Puolueiden nuorisojärjestöt ovat menettäneet suosiotaan viime vuosina. Suunta on sama lähes kaikissa eduskuntapuolueiden opiskelija- ja nuorisojärjestöissä. Poikkeuksen tekevät uudemmat nuorisojärjestöt, kuten perussuomalaisten ja vihreiden nuorisojärjestöt, joissa kasvu on ollut melko voimakasta.

Venäjän suosiman ehdokkaan Viktor Janukovitshin kerrotaan voittaneen sunnuntain presidentinvaalit. Vaalikomission edustaja ilmoitti aamupäivällä, että ääntenlaskennan viime metreillä Janukovitshin ero pääministeri Julia Timoshenkoon voi vain kasvaa.
Kun lähes kaikki äänet oli laskettu, Janukovitsh oli saanut niistä 48,4 prosenttia ja Timoshenko 46,0 prosenttia. Ovensuukyselyissä ääniosuuksien ero oli 4-5 prosenttiyksikköä. Äänestysprosentti oli hieman alle 70.

Televisiosta katsottua

MOT-ohjelma käsitteli maahanmuuton hintaa.

Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpaine 182/106 lepopulssi 61, hiihto 12 km/94 km

Loppukevennys

Uskon viinaan krapulaan
Iankaikkiseen humalaan
Syntyi hiivasta ja sokerista
Sihisi syvässä pöntössä
Meni kolmannella huikalla päähän
Nousi ylös taivaisiin
ja laskeutui alas hallitsemaan jokaista ruumiinosaa
Aamen.

Tunne itsesi tärkeäksi ja anna toisille kiireinen kuva itsestäsi myöhästymällä jokaisella kerralla kokouksesta. Vielä parempi olisi, jos sinulla on jokin tärkeä asia pantattavana joka täytyy käsitellä kokouksessa, etenkin silloin anna muiden odottaa itseäsi. Muista, että sitä tärkeämpi olet, mitä myöhemmin kokoukseen tulet.
Laita joku tuttavasi soittamaan jatkuvasti muutaman minuutin välein kännykkään sepitettyjä tärkeitä puheluita.

Vastavihitty pariskunta muutti yhteisen katon alle. Uskovaisena ihmisenä vaimo ripusti sängyn yläpuolelle taulun, jossa luki:
”Tarvitsen Sinua joka päivä.”
Mies naulasi sen viereen oman kylttinsä:
”Herra, anna minulle voimaa!”

Päivän hyvä uutinen: – Nykäsen Matti on jättänyt viinakset!
Päivän huono uutinen: – Matti ei millään muista, että minne.

Mitä yhteistä on sairaalla ja M.A. Nummisen äänellä?
- Kummallekin toivotaan pikaista paranemista.

Kauko Käyhkö meni lihakauppaan ja kysyi kauppiaalta:
- Onko mitään lihatuotteita tarjouksessa?
- Käykö keuhko? kysyi kauppias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti