perjantai 1. huhtikuuta 2011

PE 01.04.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1 C, tuuli etelästä 1 m/s, lämpötila päivällä + 9 C. Aurinko nousee: 06.43, aurinko laskee: 20.14. Päivän pituus: 13 h 30 min. Lumen syvyys 43 cm.

Tapahtumat

Juhannuksena 2001 tapasin Kalajoella puolalaisen pariskunnan ja keskustelin heidän kanssaan useampaan otteeseen yön aikana. Aamulla puolalainen mies kertoi tarkemmin kuka hän on. Hänen nimensä oli Piotr Tymochowicz ja hän kutsui minut Puolaan. Hän oli Puolan silloisen presidentin neuvonantaja. Olin heidän vieraanaan lokakuussa 2001 Puolassa noin viikon Alpo Ylitalon kanssa. Seurasimme myös Puolan parlamenttivaalit, joissa Samobrona-puolue sai 10,3 % kannatuksen. Samobrona on perussuomalaisten veljespuolue. Viimeisenä iltana meille oli järjestetty yllätys. Emme olleet varautuneet coctail-tilaisuuteen. Se näkyy kuvastakin, ei ole solmiota jne. Tuossa tilaisuudessa oli läsnä runsaasti Puolan johtohenkilöitä. Puolalaiset olivat erityisen kiinnostuneita Suomen EU-jäsenyyskokemuksista. Minä informoin puolalaisia suomalaisten kokemuksista ja kerroin, että jokaisen maan on valvottava itse omat etunsa Euroopan Unionissa. Kuvassa pankkijuristi Jan Prochowski, piispa Henryk Jankowski, presidentin neuvonantaja Piotr Tymochowicz ja Erkki Aho.

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni.

Korkeimman oikeuden esittelijän Kaisa Arposen päätös 28.3.2011 diaarinumero R2011/263 on aiheuttanut kansalaisten keskuudessa suurta ihmetystä. Se on myös aiheuttanut kansalaisten poikkeuksellisia toimenpiteitä. Olen saanut runsaasti yhteydenottoja. Eräs henkilö oli selvittänyt sen, että Kaisa Arponen on Markku Arposen tyttö. Toinen oli selvittänyt henkilön työosoitteen ja kotiosoitteen. Kotiosoitteeksi hän ilmoitti minulle
ARPONEN KAISA
0503254510 (Elisa)
PUOLUKKATIE 6 B
03100 NUMMELA

En ole tarkistanut osoitetietoja, koska en ole niistä kiinnostunut. Kolmas henkilö oli kaivanut esille henkilön valokuvia ja neljäs henkilö kertoi henkilöstä ja hänen normaaleista toiminnoista jne. Hämmästyttävää! Ajatelkaa, jos nämä tiedot olisi mennyt jollekin höyrypäälle tai sen palkkaamalle palkkamurhaajalle.

Katso valaiseva MOT-ohjelman käsikirjoitus http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot/kasikirjoitus

Olen ennakoinut kehitystä Suomessa ja laitoin muistaakseni noin pari vuotta sitten suojelupoliisille ja tasavallan presidentille oman näkemykseni tulevista suomalaisista uhkakuvista. Ne ovat nyt toteutumassa. Ajatuksen yhteydenottoon suojelupoliisiin ja tasavallan presidenttiin sain siitä, että minuun otettiin yhteyttä sen johdosta, että Mikko Kovalaisen kohtalosta oli tehty oma suunnitelma. Minulle välitetyn tiedon mukaan Mikko Kovalaisen matka olisi päättynyt erääseen puistoon. Minä tuomitsin jyrkästi tällaiset suunnitelmat ja siksi ne ehkä jäivät toteuttamatta.

Mielestäni tilanne yhteiskunnassa on erittäin vakava. Nyt kansalaiset eivät voi enää luottaa poliisin, syyttäjän, oikeuslaitoksen ja laillisuusvalvonnan toimintaan. Kansalaiset ovat ottamassa ohjat omiin käsiinsä. Asioissani poliisirikoksia on tutkinut ”poliisirikosten hautausmaan hoitaja” Heli Haapalehto jo vuoden ajan tuloksettomasti, vaikka näytöt ovat kiistattomat. Haapalehdon puhelinnumero on 0103620828, oikeuskanslerinvirastossa asioitani valmistelee Pekka Liesivuori puhelinnumero 16023949. Minun havaintojeni perusteella hän ei ole saanut mitään aikaan. Korkeimmassa oikeudessa tuomionpurkuja valmistelee esittelijä Kirsi Kohonen 0103640086. Ratkaisuja on luvassa toukokuun aikana. Jos ratkaisut ovat edelleen vääriä, niin silloin todennäköisesti ruumiilta ei voida välttyä, sillä kansalaisten reaktiot vaikuttavat sellaisilta. Onhan PR-talojen konkurssivyyhdessä jo kolme ruumista: asianajaja Hannu Maskonen, ”Huurteen ryöstäjä” Martti Mannonen ja poliisijohtaja Jouni Välkki.

Katso
Korruption isä Mikko Niskasaaren blogi http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Totuushan on se, että minä olen joutunut rikosliigan uhriksi. Sen keskeiset hahmot ovat syyttäjä Sulo Heiskari sekä nykyinen Jokilaaksojen poliisipäällikkö Petri Oulasmaa sekä joukko asianajajia ja varatuomareita sekä poliiseja.

Katso syyttäjä Sulo Heiskarin toiminta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/12/sm-2007-2086pr-1.html

Katso poliisilaki ja poliisin toiminta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/poliisilaki-ja-poliisin-toiminta.html

Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/ylivieskan-poliisipaallikko-petri.html

Petri Oulasmaan toiminta http://ahonblogi.blogspot.com/2011/01/la-01012011.html

Vastaus Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaalle http://www.promerit.net/tiedoksi.asianomaisille.htm

Näkemysero http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/01/nakemysero.html

Katso valvonta-asia http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/valvonta-asia-dnro-00711.html

Mielestäni Mikko Kovalainen on tämän rikosliigan bulvaani. En voi välttyä vaikutelmalta, että rikosliigan suojelijana toimivat apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja poliisiylijohtaja Mikko Paatero. Poliisiministeri Anne Holmlund ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiini. Poliisi ei tutki, eikä ota todistusaineistoja vastaan, esim. Tapani Tasanto ja nyt jo eläkkeellä oleva Ylivieskan poliisi Raimo Ollila. Ylivieska-Raahen käräjäoikeus kieltäytyy ottamasta todistusaineistoa vastaan ja tekee mielestäni tietoisesti vääriä päätöksiä. Rovaniemen hovioikeus ei ole antanut suullista käsittelyä ja on tehnyt vuorenvarmasti tietoisesti vääriä päätöksiä, koska ei ole ottanut huomioon oikeudenkäynnin oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeussopimuksen vastaista toimintaan. Nyt ollaan tilanteessa, jossa voidaan odottaa lopullinen ratkaisu Suomen oikeus- ja asianajajamafian tuhoamisessa. Miksi tiedotusvälineet vaikenevat asioista?

Virpi Jalkanen – yksi pahimmista http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/virpi-jalkanen-yksi-pahimmista.html

Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/avoin-kirje-poliisiylijohtaja-mikko.html

Tapani Tasannon toiminta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/02/tapani-tasannon-toiminta.html

Tutkintapyyntö http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/tutkintapyynto.html

Loppulausunnot asiassa http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/loppulausunnot-asioissa-8630r3664110-ja.html

Olen halunnut perussuomalaisten kansanedustajaksi, mutta minut ohitettiin ehdokasvalinnassa mielestäni rikollisesti.

Katso http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/06/puolueiden-kannatus-ja-eduskuntavaalit.html

Uutiset

Neljä irlantilaista pankkia tarvitsee yhteensä 24 miljardia euroa lisää pääomaa. Keskuspankin stressitestin tulos oli ennakkoarvioiden mukainen. Eniten eli 13,3 miljardia euroa uutta pääoma tarvitsee stressilaskelman mukaan Allied Irish Bank.

Venäjän poliisi pidätti torstaina Moskovassa ja Pietarissa yli 150 mielenosoittajaa. Pietarin pidätettyjen joukossa on opposition keskeisiin nimiin kuuluva Boris Nemtsov.

Suunnilleen tuhannen tsunamiuhrin ruumiit lojuvat yhä Fukushiman ydinvoimalan ympärillä, koska viranomaiset eivät uskalla mennä alueelle säteilyriskin vuoksi.

Antoinette Batumubwira ei kelvannut töihin Suomessa, mutta pääsi Burundissa ulkoministeriksi. Antoinette Batumubwira haki useita työpaikkoja Suomessa, mutta Burundin tuleva ulkoministeri ei kelvannut kenellekään. Antoinette Batumubwira, 54, sanoo kunnioittavansa suuresti jokaista työtöntä, joka käy läpi Suomen työllistämisbyrokratian pakollisine kursseineen. - Tiesin ettei työnhakukurssi auttaisi minua saavuttamaan mitään, mutta minun oli oltava päivittäin paikalla, koska muuten en olisi saanut mistään rahaa. Jokainen saman kokenut ansaitsee kunnioituksen.

Mielenkiintoiset blogit
Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/

Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/

Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Kärsivälliset perivät maan. (Intialainen sananlasku)
Parempi odottaa kuin toimia hätäisesti (Kiinalainen sananlasku)
Tippuvat vesipisarat kuluttavat kovankin kiven (Kiinalainen sananlasku)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni Johnny – Hymyhuulet http://www.youtube.com/watch?v=WErtx7wI3Do

Liikunta ja terveys
Paino 106,2 kg, verenpaine 175/104, lepopulssi 74.

Loppukevennys

Mitä on demokratia? - Kolme sutta ja lammas äänestävät, mitä on päivälliseksi.

Pari ukkoa keskustelee pakkohuutokaupassa: - Onpas tuolla meklarilla kuuluva ääni. Ihan kuin käellä. - Ihmekös tuo, kun toisen pesälläkin tuntuu olevan.

Monennellako nykäisyllä vanha perämoottori lähtee käyntiin? - Viimeisellä.

Henkivakuutusyhtiön tarkoituksena on pitää sinut köyhänä eläessäsi, jotta voit kuolla rikkaana.

- Minulla on monia vanhoja taide-esineitä kotonani. - Miltä ajalta? - Siltä ajalta, jolloin minulla oli rahaa.

- Onkohan Vikke luotettava? - Vikkekö? En koskaan kättele häntä ilman, että heti sen jälkeen lasken, ovatko kaikki sormet vielä tallella.

Marja Tyrni - Putkimies feat. Tommi Korpela http://www.youtube.com/watch?v=3G6pzl7VuXE

Marja Tyrni - Puolukkatorttu (2010) http://www.youtube.com/watch?v=XhMmEu2r4No&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti