perjantai 25. marraskuuta 2011

PE 25.11.2011Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli etelästä 4 m/ s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 94 %. Lämpötila aamulla + 4 C. Aurinko nousee 09.24 ja aurinko laskee 14.56. Päivän pituus 05 t 32 min.

Nimipesueen kantanimi Katariina mainitaan kalentereissamme jo keskiajalla, tosin monimuotoisena ja C:llä kirjoitettuna. Almanakkaan se tuli nykyisessä muodossaan vuonna 1859, aluksi yhdellä i:llä kirjoitettuna. Nimen pohjana on kreikan Aikatherinee, ”alati puhdas”, ja marttyyrineitsyen muistoksi päivää on vieteetykin kakkialla maailmassa. Almanakassa on myös monia nimen mukaelmia.

Tapahtumat

Tein vastineen Rovaniemen hovioikeudelle.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

C-nuorten I-divisioonan ottelussa YJK/JHT hävisi Lahden Pelicansille Lahdessa numeroin 5-4.

Uutiset

Venäläinen oppositioaktiivi Sergei Porohovoi on anonut turvapaikkaa Suomesta, kertoi suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi Finrosforum torstai-iltana. Porohovoi on yksi kolmestatoista Toinen Venäjä -puolueen pietarilaisesta jäsenestä, joita syytetään kotimaassaan poliittisista rikoksista.

Sotavankien kohtalo oli Suomessa kova
http://yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/11/sotavankien_kohtalo_oli_suomessa_kova_3057520.html

Turun kaupunki löi entistä apulaisjohtajaansa torstaina Turun hallinto-oikeudessa erityisesti edustusvarojen väärinkäytöstä. Hirvilammi oli ostanut kaupungin luottokortilla muun muassa Tukholmasta tangat, Borat-peruukin, pierutyynyn ja krapulapaketin. New Yorkista Hirvilammi oli ostanut kauko-ohjattavia pienoishelikoptereita sekä golf-kiikarit.

Anssi Pentsinen ja Anne Kyllönen pääsivät sprinttifinaaleihin hiihdon maailmancupissa Rukalla. Pentsinen oli miesten sprintissä kuudes ja Kyllönen naisten sprintissä viides. Perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyn miesten sprintin vauhdikkain oli ruotsalainen Teodor Peterson. Toiseksi sivakoi venäläinen Nikita Kriukov ja kolmanneksi norjalainen Öystein Pettersen. Pentsinen oli kelpo vireessä, raivasi tiensä loppukilpailuun ja päätyi kuudenneksi. Naisten sprintin voittoa juhli norjalainen Marit Björgen. Ruotsalainen Charlotte Kalla hiihti kakkoseksi ja norjalainen Vibeke Skofterud sivakoi kolmanneksi. Anne Kyllönen taisteli finaaliin, jossa hänen vauhtinsa riitti viidenteen sijaan.

Norjalaisyllättäjä Magnus Krog vei yhdistetyn maailmancupin avauskilpailun Rukalla. Janne Ryynänen sijoittui viidenneksi. Ryynänen jäi 40,5 sekuntia kärjestä.
YHDISTETTY RUKALLA
1. Magnus Krog NOR
2. Akito Watabe JPN + 2,5
3. Tino Edelmann GER + 7,1
4. Mario Stecher AUT + 14,2
5. Janne Ryynänen FIN + 40,5
6. Magnus Moan NOR + 41,5
7. Björn Kircheisen GER + 42,7
8. Mikko Kokslien NOR + 44,1
9. Sebastien Lacroix FRA + 51,6
10. Wilhelm Denifl AUT + 56,0
Krog saavutti uransa ensimmäisen voiton yhdistetyn maailmancupissa. Krog pääsi 10 km:n hiihto-osuudelle neljänneltä sijalta, hiihti taktisesti viisaasti ja puristi makeaan voittoon.

Lentopallon kärkiseuroihin lukeutuva Pielaveden Sampo joutuu maksamaan kovan hinnan osaamattomuudestaan. Sampo menettää kaikki liigapisteensä peluutettuaan koko syksyn edustuskelvotonta hondurilaishakkuria Luis Salgadoa. Peräti 20 pistettä keränneellä pielaveteläisjoukkueella ei ole enää pistettäkään. - Sääntöjen mukaan tapaus on täysin yksiselitteinen. Salgadolla ei ole ollut edustusoikeutta, koska seura on laiminlyönyt kansainvälisen seurasiirtoprosessin kokonaan, Lentopalloliiton kilpailupäällikkö Jussi Jokinen perusteli.

Mielenkiitoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Valitse ystäväsi hitaasti, luovu heistä vielä hitaammin.
Ystävyys on minulle kuin viini, uutena kesytön, iäsn myötä kypsyvä, vanhuudessa sydämen lääke.
Parempi yksin kuin huonossa seurassa.
Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.
Kutsukaa ystävänne päivälliselle, älkääkä olko missään tekemisissä viamiestenne kanssa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jos rakas sulle oisin 0001
http://www.youtube.com/watch?v=5VtD9DJurhs&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,5 kg , verenpaine 168 /105, lepopulssi 57.

Loppukevennys

Ihme on tapahtunut,humalainen mies huusi herättäen vaimonsa.Menin kylpyhuoneeseen ja vaikka en edes koskettanut katkaisijaa,valo tuli päälle.Ja kun lopetin,valo sammui itsestään. Ihme on tapahtunut! -Kulta,kusit taas jääkaappiin.

Homo meni tatuoijalle ja pyysi traktoritatuoinnin penikseensä. - Laitetaanko oikein neliveto?tatuoija kysyi. - Miksi ihmeessä,homo ihmetteli. - Se kulkee paremmin paskassa.

Kahden pohjoismaan päämiehet olivat fasaanijahdissa. Saalista laskettaessa joukosta löytyi yksi harakka, jota hieman ihmeteltiin. Sitten selvisi, että kesken ajon harakka lennähti herrojen eteen. Vieras osoitti lintua ja kysyi isännältä, mikä on linnun nimi suomeksi. Paukkeen takia hän ei kuullut vastausta, vaan sanoi: - Va sa ni? Tällöin mukana ollut ministeri, jolla oli heikko kielitaito, paukautti harakan hengiltä.

ATRIA OYJ kiittää Teitä siitä, että annoitte "suheronne" karjalanpiirakan malliksi. Se on nyt entistä ruskeampi, ryppyisempi ja siinä on enemmän puuroa.

Nuori, viehättävä nainen saapuu baaritiskille. Hän vinkkaa baarimikolle,joka tulee välittömästi kysymään, miten voisi auttaa. Nainen viittoo baarimikkoa tulemaan lähemmäs. Kun mies kumartuu, nainen alkaa hiplaamaan tämän täyspartaa. "Oletteko te baarin johtaja?", nainen kysyy samalla kun kevyesti taputtelee... baarimikon poskia. "En ole", baarimikko vastaa. "Voisitko hakea hänet tänne?", nainen kysyy samalla kun pyörittää käsiään miehen parrassa ja tukassa. "Valitettavasti en voi", baarimikko huokaa,"voisinko minä auttaa jotenkin?". "Kyllä vain, minulla olisi viesti hänelle", nainen kuiskaa, samalla panemalla pari sormeaan baarimikon suuhun ja antaen tämän nuolla niitä.
"Mitä minun pitäisi kertoa johtajalle?", baarimikko onnistuu sopertamaan. "Kerro johtajalle", nainen kuiskaa, "että naisten vessasta on paperi ja saippua loppu".

Miksi pieru haisee ? - haju on kuuroja varten

Kolme miestä meni lappiin vaeltamaan ja illan tultua kasasivat teltan erääseen rinteeseen ja menivät sinne vierekkäin nukkumaan. Aamulla reunimmainen herättyään kertoi nähneensä erittäin eroottisen ja todentuntuisen unen. Samalla toinen vastakkaisella reunalla nukkunut mies kertoi nähneensä samantyylisen unen myös. Keskimmäinen mies sanoi nähneensä unen hiihtokilpailuista ja hän oli voittamassa koko kilpailun, mutta juuri ennen maaliviivaa sauvat sulivat käsiinsä ja hän jäi viimeiseksi...

Aku Hirviniemi - Minun Sketsini osa 1
http://www.youtube.com/watch?v=v0dtjtg96xs&feature=feedrec_grec_index

Putous - Vaahtokarkkeja spermavaahdossa!
http://www.youtube.com/watch?v=rFGVSetX9CE&feature=relatedEi kommentteja:

Lähetä kommentti