maanantai 28. marraskuuta 2011

MA 28.11.2011

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli luoteesta 7 m / s, pilvistä ja vähäistä sadetta, suhteellinen kosteus 93 %. Lämpötila päivällä – 2 C. Aurinko nousee 09.33 ja aurinko laskee 14.49 . Päivän pituus 5 t 16 minuuttia.

Heini on vuoden 1950 uusia almanakkanimiä. Se voisi olla Heinon sisarnimi tai lyhenne ehdolla olleesta Heinikistä – tai sitten nimen on synnyttänyt läheisyys heinä-sanaan ja muutoin mukavalta kuulostava äänneasu.

Tapahtumat

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni. Kävin hoitamassa paperi ym. asioita.
Tänään kaupunginhallituksen kokous alkoi jo kello 17.00. Asialistalla oli vuoden 2012 talousarvio, asemakaavan muutoksia, tonttikauppoja sekä omavelkaisen takauksen myöntäminen Kiinteistö Oy Kalajoen vuokra-asunnoille. Kokous kesti lähes viisi tuntia.
Lisäksi jaettiin Fennovoiman esite Pyhäjoen ydinvoimalahankkeesta ja ydinvoimasta.

Uutiset

Talousnobelisti Paul Krugman kiinnittää blogissaan huomiota Suomen asemaan euroalueen velkakriisin syyttömänä kärsijänä. Krugman vertaa Suomen valtion kymmenen vuotisten joukkolainojen korkokehitystä Ruotsiin, missä korot ovat päinvastoin olleet laskussa. Molempien maiden taloudet ovat pohjimmiltaan hyvässä kunnossa. Hän toteaa Suomen maksavan nyt hintaa euroalueen jäsenyydestä.

Auto- ja kuljetusalan työehtosopimusneuvotteluissa on päästy sopuun. Työntekijäliitto AKT ja työnantajat ilmoittivat neuvottelutuloksen saavuttamisesta aamuyöllä ennen kolmea. Neuvottelijat kokevat saaneensa aikaan ratkaisut, jotka ovat linjassa laajan palkkasopimuksen eli ns. raamisopimuksen kanssa.

Poliisi tutkii jääkiekkoliigan lauantaisen nujakointiottelun Pelicans–HIFK, kertoo MTV3 nettisivuillaan. Päijät-Hämeen poliisilaitos selvittää, aloitetaanko tapahtumasta esitutkinta. Ottelu päättyi Lahden jäähallissa joukkotappeluun. Molempien joukkueiden valmentajat ja yhteensä 14 pelaajaa saivat suihkukomennuksen. Ylikomisario Pekka Kokkonen kertoi MTV3:lle, että poliisilaitos selvittelee, onko asiassa syytä epäillä rikosta. Mahdollinen rikosnimike voi olla lievä pahoinpitely, josta voi saada sakkoja.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Ennen kuin lainaat rahaa ystävältä, mieti kumpaa tarvitset enemmän.
Ystävyys lisää hyvän moninkertaiseksi ja jakaa pahan.
Ei tunnu miltään omistaa mitään hyvää, ellei ole ystävää jonka kanssa jakaa sen.
Ystävä: se joka aavistaa milloin häntä tarvitaan.
Ystävyys joka perustuu imarteluun kuolee ensimmäisen totuuden tullessa esiin.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Vie,vie,vie_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=pm7Mm2Z0IqE&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 186 /112, lepopulssi 52. Vamujumppa 30 min.

Loppukevennys

Amerikkalaissotilaat kiduttavat irakilaisia syöttämällä sianlihaa, juottamalla viinaa ja pakottamalla seksuaaliseen aktiin. Meillä sitä kutsutaan pikkujouluksi.

Välitunnin aikana Kalle oli kirjoittanut isolla taululle: KALLE ON KOVA POIKA NAIMAAN. Nuori ja nätti naisopettaja tuli luokkaan katsahti taululle, punastui ja sanoi:Nyt minusta tuntuu että Kallen on syytä jäädä tänne koulun jälkeen minun kanssa. Kalle kääntyi katsomaan kavereitaan ja sanoi: Enkös minä pojat sanonut että mainos kannattaa

Asioita, joita ei pidä sanoa alastomalle miehelle.
- Olen polttanut paksumpia marihuanasätkiä kuin tuo on.
- Kuka teki ympärileikkauksen?
- Tiesitkö, että nykyään tuo voidaan korjata kirurgialla.
... - Tiesitkö, Italiassa on ihan samanlainen torni.
- Näyttää yömatelijalta.
- Tämä selittää sinun autosi.
- Ehkä jos me kastelemme sitä, se kasvaa.
- Mutta se toimii, toimiihan?
- Otatko sinä jotakin hormoneja?
- Ehkä se näyttää paremmalta luonnon valossa.
- Ai, se on piilossa.
- Mikä tuo on?
- Katso, se sopii minun Barbini vaatteisiin.

Mummo meni lääkäriin ja valitti ummetusta sekä outoa tunnetta korvassa. Lääkäri tutki mummoa ja totesi: "Teillä on peräpuikko korvassanne!" "TÄH?", mummo rääkäisi. "Teillä on peräpuikko korvassanne", sanoi lääkäri hieman kovemmin. "TÄH?" "TEILLÄ ON PERÄPUIKKO KORVASSANNE !", lääkäri karjaisi. Mummo vastasi ilahtuneena: "Luojan kiitos! Nyt tiedän mistä kuulolaitteeni löytyy!"

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat miekkailu kisassa. norjalainen sa kärpäsen kahti. ruotsalainen sai kolmeen osaan. suomalainen huitaisi kärpästä mutta se jatkoi lentoaan. sillon ruotsalainen sanoi: et edes osunut sehän jatkaa lentoaan.Mutta suomalainen vastasi: mutta ei sukua

Kuinka saat ketun muuttumaan norsuksi?
-Mene sen kanssa naimisiin.

Pulttibois - Savolainen jutunkertoja - halkoauto
http://www.youtube.com/watch?v=YrS5oRmdhMo&feature=feedrec_grec_index

Pulttibois - kertoja tanssikursseilla ja tansseissa
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2mwPtvrBjkE

Pulttibois - Savolainen jutunkertoja - kesätyö
http://www.youtube.com/watch?v=F7ccFtN1Ufw&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti