keskiviikko 23. marraskuuta 2011

KE 23.11.2011

Kuva arkiston kätköstä. Kunniakierroksella on kerätty rahaa useasti Kalajoella merkittävä summa. Kuvassa Tapani Ylitalo, Martti Vainio, Jukka Kauppila ja Juha Mieto Kunniakierroksella Kalajoen Merenojan kentällä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +2 C, tuuli etelästä 6 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 4 C. Aurinko nousee 09.17 ja aurinko laskee 15.01. Päivän pituus 5 t 43 min.

Ismo on mukautunut suomen kieleen heprean nimestä Ismael, ”Jumala kuulee”. Taru pitää Aabrahamin egyptiläisen orjattaren kanssa siittämää Ismaelia arabilaisten kantaisänä. Ismon sopeutumista suomalaiseen nimistöön lienevät edesauttaneet samansointuiset Osmo ja Asmo.

Tapahtumat

Pankkikriisiselvitys – karmea totuus julki
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.html

Koululaisten ilkivalta Kalajoella jatkuu. Eilen ovat olleet vuorossa polkupyörien kumeista ilmojen laskeminen pois. Tätä on tapahtunut Halpa-Hallin läheisyydessä. Ehkä on syytä epäillä 3-5 luokan poikia asian johdosta. Jokin aika sitten eräältä Halpa-Hallin työntekijältä varastettiin polkupyörä. Näyttää siltä, että nuorille ei ole opetettu mikä oikein ja hyväksyttävää. Siisteys, järjestys ja toisen huomioonottaminen kuuluvat itsestään selviin perusasioihin, joita nuorilta odotetaan.

Rovaniemen hovioikeudelle lisäaikapyyntö

From: E.Aho
Sent: Wednesday, November 23, 2011 10:28 AM
To: rovaniemi.ho@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi
Subject: Pyyntö lisäajasta vastiinen tekemiseen

Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki

Rovaniemen hovioikeus
Valtakatu 10-12
96200 Rovaniemi
rovaniemi.ho@oikeus.fi

Valtakunnansyyttäjävirasto Mika Illman
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
Sisäministeri Päivi Räsänen
Oikeuskansleri Jaakko Jonkka

Vastine asiassa R11/715
Lähetin torstaina 17.11.2011 sähköpostitse vastineen Rovaniemen hovioikeuteen ja lisäksi laitoin postitse 4,4 kg:n aineiston samana päivänä Rovaniemen hovioikeuteen. Perjantai, jolloin kirjallinen aineisto oli mahdollisesti perillä, oli 18.11. ja viikonloppuna Rovaniemen hovioikeus ei ole töissä. Tänään maanantaina 21.11.2011 sain Rovaniemen hovioikeudesta kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluodon ja Markku Kosken kirjallisen vastauksen tiedokseni asiassa. On täysin selvää, että syyttäjä Sari Leppäluoto ja Markku Kosken asianajaja eivät ole voineet perehtyä asiaan tarvittavalla tavalla niin, että ovat voineet antaa vastineen asiassa samana päivänä ja tutustumalla 4,4 kg:n aineistoon asiassa. Siksi on syytä epäillä kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluotoa vakavista rikoksista lausuman johdosta. Miksi syyttäjä on asiassa jälleen vaihtunut? Näytöt ovat nyt kiistattomat, että Rovaniemen hovioikeuden on järjestettävä suullinen käsittely ja videointi oikeudenkäynnille.

Haluan antaa vastineen syyttäjä Sari Leppäluodon vastaukseen sekä Markku Kosken asianajajan Timo Hautamäen vastaukseen, joita epäilen vääriksi lausumiksi oikeudelle ja siksi haluan antaa niihin vastineen. Vastineen tekemiseen tarvitsen aikaan 30.11.saakka johtuen siitä, että parasta aikaa kunnalliset luottamustoimet ja Jokilaaksojen poliisin jatkuvat rikostutkintapyynnöt työllistävät minua lähes ympäri vuorokauden. Jossakin on inhimillisen suorituskyvyn rajat.

Siis todistan 30.11.2011 mennessä syyttäjä Sari Leppäluodon ja OTM Timo Hautamäen lausunnot vääriksi lausumiksi oikeudelle. Liitteenä edellinen vastineeni tässä asiassa Rovaniemen hovioikeudelle, mikä jo kiistatta osoittaa niin Leppäluodon kuin Hautamäenkin lausunnot vääriksi lausumiksi oikeudelle. Haluan kuitenkin vielä kristallisoida rikokset oikeudelle ja muille viranomaisille.

Allaoleva linkki kertoo kokonaisuuden asioista ja liitteenä oleva tiedosto tarkentaa asiat ja 30.11.2011 kristallisoi rikokset ja sen, että olen kirjoittanut totta enkä ole syyllistynyt kunnianloukkauksiin. Teen lisäksi oman vahingonkorvausvaatimukseni ja kuluerittelyn erittelyn asiassa 30.11.2011 mennessä.

Pankkikriisiselvitys -karmea totuus julki
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.html

Kalajoella 23.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Kävin Rautiossa katsomassa äitiäni ja keskustelin myös kodinhoitajan kanssa. Illalla oli Kalajoen Junkkareiden yleisurheilun kisatoimitsijoille ruokailu Pizzeria Mamma Leonessa. Olin kutsuttuna mukana tilaisuudessa.

Uutiset

Verkkolaitteita valmistava Nokia Siemens Networks suunnittelee vähentävänsä maailmanlaajuista henkilöstömääräänsä noin 17 000:lla vuoden 2013 loppuun mennessä. Yhtiön tiedotteen mukaan vähennyksiä ohjaavat henkilöstön sopeuttaminen uuden strategian mukaisesti sekä tuottavuuteen ja tehokkuuteen liittyvät toimenpiteet.

Euroalueen mahtimaan Saksan lainahuutokauppa on epäonnistunut surkeasti. Saksa sai huutokaupattua 10-vuotisia joukkovelkakirjalainoja vain 3,9 miljardin euron arvosta. Tavoite oli kuusi miljardia euroa. Tapahtunut lisää pelkoja Euroopan velkakriisin leviämisestä myös Saksaan.

Oikeutta Eläimille -yhdistys myöntää, että sen kuvaajat ovat vieneet kuolleita sikoja luvatta eläintiloilta. Yhdistys on suunnitellut tuovansa kuolleita eläimiä mielenosoitukseen Helsingin keskustaan keskiviikkona. Eläinaktivistien mediavastaava Anne Nieminen sanoi aamupäivällä, että kuolleet possut ovat peräisin eläintiloilta, jossa aktivistit ovat vierailleet. Yhdistys on aiemmin julkaissut hätkähdyttävää kuvamateriaalia tiloilta

Natsidokumentti: Synkkä väite Suomen SS-sotilaista
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118023-natsidokumentti-synkka-vaite-suomen-ss-sotilaista

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Mitään emme anna niin halvalla kuin neuvoja.
Erehtyminen on inhimillistä. Ja typerää.
Ei lintu liian korkealla lennä, jos se lentää omilla siivillään.
Eilistä et kiinni saa, huomista et pääse pakoon.
Eivät ihmiset vuoriin kompastu, vaan kiviin.
Eläminen on elämän tarkoitus.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Luodut toisilleen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=FdFQD7HuEnA&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 103,6 kg, verenpaine 186 /108, lepopulssi 59.

Loppukevennys

Mies meni lääkärille valittamaan ennenaikaista siemensyöksyä. Lääkäri neuvoi: - Aina kun teistä tuntuu, että siemensyöksy on tulossa, yrittäkää pelästyttää itsenne. Niimpä mies meni urheiluliikkeeseen ja osti itselleen starttipistoolin. Hän meni kotiin jossa vaimo jo odotti alastomana vuoteessa. He alkoivat hyväillä toisiaan ja päätyivät 69-asentoon. Kun mies tunsi hälytyskellojen alkavan soida, h...............än otti pistoolin housujensa taskusta ja laukaisi sen pelästyttääkseen itsensä. Seuraavana päivänä mies oli jälleen lääkärin vastaanotolla. - No, noudatitteko neuvoani? lääkäri tiedusteli. - Kyllä, mies sanoi. - Mutta sen vaikutus ei ollut aivan toivottu. Kun laukaisin pistoolin, vaimoni virtsasi naamalleni, puraisi haavan penikseeni ja naapuri astui komerosta kädet ylhäällä

Insinööri Huttunen palaili Moskovan reissultaan ja päätti piipahtaa kotipubiin,jonne Huttusen vaimo soitti ja huusi: "Sinähän lupasit tulla kotiin heti kuuden jälkeen!" Johon insinööri Huttunen pääsi vastaamaan: "Mutta en ole ottanut vielä kuin viisi."

Takseissa on Huoneistokeskuksen mainos, iso teksti auton ovissa MATKALLA KOTIIN. Kylläpä lämmitti nähdä neekeri takapenkillä... !

Ruokakaupassa oli puhuva hinnoitteluvaaka jota nainen katseli kun asiakkaat käyttivät sitä.
"Appelsiineja, hinta 3,50. Luumut, hinta 2 euroa." Nainen päätti testata vaakaa ja riisui housunsa,
nousi jakkaralle ja istahti vaakaan asettaen kalleutensa huolellisesti levylle. Hetken päästä vaaka ilmoitti:"rämemajava, kirveellä tapettu. tuote arvot

Jaska meni kysymään töitä rakennusfirmasta. - Oi voi, on niin kovasti vähn työtä tarjolla näinä aikoina, pomo valitteli. - Sopii mulle, Jaska ilahtui. - Mä oonkin aikan tottunut tekemään hyvin vähän.

Tiemestari lähetti tierakennuspiiripäällikölle viestin: ”Lapiot lopussa, tarvitsemme lisää.” Vastaus tuli paluupostissa: ”Lopussa täältäkin. Nojatkaa toisiinne.”

Pulttibois - Kriitikot Seppo Seponseppo ja Jukka Jukanjukka 1
http://www.youcGu0&feature=feedrec_grec_index

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti