keskiviikko 16. marraskuuta 2011

KE 16.11.2011
Kalajoen kaupunginvaltuustossa äänestettiin eilen yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistöverosta. Jaa-äänestäneet halusivat vaikeuttaa yleishyödyllisten yhdistysten toimintaa kiinteistöverolla.
Kuntavaaleissa äänestäjien on hyvä muistaa ketkä vaikeuttavatvapaaehtoista yleishyödyllistä toimintaa Kalajoella.
Yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistövero, käsittely Kalajoen valtuustossa v.2010 eli viime vuonna.
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/10/yleishyodyllisten-yhteisojen.html

Päivän sää
Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli lounaasta 3 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 93 %.
Lämpötila päivällä. Aurinko nousee 08.55 ja aurinko laskee 15.20. Päivän pituus 06.25.
Aarne-nimestä on tietoja jo 1400- ja 1500-luvuilta. Edellä käyneet skandinaaviset nimet Arne ja Arni on muodostettu kotkaa merkitsevästä sanasta arn. Aarne on voitu johtaa myös Arnoldista kuten Aarno ja Aarnikin. Viimemainittu saattaa tosin olla aivan suomalaista kantaakin; kansanuskon mukaan aarni on aarteita vartioiva henkiolento.

Tapahtumat

Olen tehnyt Rovaniemen hovioikeudelle vastinetta, sillä sain Rovaniemen hovioikeudelta Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden sinne lähettämän aineiston. Nyt pystyn kiistattomasti osoittamaan tutkijan, tutkinnanjohtajan, syyttäjien ja käräjätuomarin rikolliseksi epäiltävän toiminnan.
Uutiset

Tampereella työskennelleen valelääkäriksi epäillyn miehen tutkintotodistus on osoittautunut väärennökseksi. Valvontaviranomainen Valvira sai vahvistuksen puhelimitse pietarilaisesta korkeakoulusta. Valviran tiedon perusteella Tampereella aiotaan selvittää kaikkien epäillyn hoitamien potilaiden tilanne.Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sai tiedon Valvirasta tiistaina aamupäivällä. Epäilty on työskennellyt lääkärinä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa hoiva- ja kuntoutuspalveluissa 3.-30.10.2011 sekä kehitysvammapoliklinikalla 31.10.-9.11.2011.

Iltalehti uutisoi keskiviikkona valelääkäritapauksesta, jossa opintonsa kesken jättänyt mies työskenteli Helsingissä lääkärinä 13 vuoden ajan. Iltalehden mukaan Lupa- ja valvontavirasto Valvira sai jo vuonna 2007 selville, että miehen opinnot eivät oikeuta häntä toimimaan lääkärinä.
Tuolloin poliisi piti rikkomusta kuitenkin vähäisenä. Valelääkäri selvisi huomautuksella sekä valtuuksiensa kaventamisella ja sai jatkaa työtään. Viime vuonna erään iäkkään, menehtyneen potilaan omaiset kantelivat miehestä Valviralle. Tuolloin tapaus eteni oikeuteen, ja mies todettiin
syylliseksi luvattoman terveydenhuollon ammattitoimen harjoittamiseen. Hän selvisi kuitenkin varsin vähäisellä rangaistuksella, sillä Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen 30 päiväsakkoon. Valelääkäri työskenteli vuosina 1997-2010 muun muassa Laakson sairaalassa, terveyskeskuksessa ja terveysviraston päivystävänä lääkärinä.

Hymy on lyhin etäisyys kahden ihmisen välillä.
Elämä on iso nippu pikkuasioita.
Oleminen on havaituksi tulemista.
On vain yksi tie menestykseen; pystyä elämään omilla ehdoillaan.
Opi toisten erehdyksistä, sillä elämä on niin lyhyt ettet ehdi tehdä kaikkia virheitä itse.

Terveys ja liikunta

Paino 103,8 kg, verenpaine 177/114, lepopulssi 54. Aamujumppa 30 min. Uinti 1000 m / 78 000 m. Kuntosali 1 tunti.

Loppukevennys

Nuoripari meni jouluna kihloihin ja päättivät että juhannuksena tanssitaan häitä. Molemmat oli kokemattomia ja yhteinen päätös oli että ei seksiä ennen häitä, mutta haistaminen on sallittua.
Poika sitten haistoi, katsoi tyttöä ja sanoi: - "Asia on kyllä nyt niin että tätä on pantava heti. Tää ei säily juhannukseen asti".

Vaimo nalkuttaa miehelleen:- Sinä olet sitten niin laiska, niin laiska! Ethän sinä tee enää mitään muuta kuin nukut ja nait! Mies nostaa katseensa ja toteaa: - Sinäkö olet sitten niin helvetin tehokas kun teet niitäkin yhtäaikaa?

Vodka jäillä : tuhoaa munuaiset Rommi jäillä : tuhoaa maksanViski jäillä : tuhoaa sydämenGin jäillä : tuhoaa aivotCoca cola jäillä : tuhoaa hampaatSe on se hemmetin JÄÄ , mikä on hengenvaarallista !!

Isäntä ja renki olivat hirvimetsällä. Peltoaukean laidalla liikkui iso otus ja isännän ammuttua kohti eläin kaatui lepikkoon. - Me kaadoimme hirven! hihkui renki. - Ketkä me? ärjäisi isäntä. Kun tultiin kaadetun eläimen luo isäntä parahti kauhuissaan: - Voi perhanan perhana, me ammuimme naapurin palkintosonnin. - Ketkä me? kysyi renki

Mitä eroa on valelääkärillä ja Kelanlääkärillä? -Valelääkäri on nähnyt potilaan!!!

Veljekset Santtu ja Kalevi riintautuivat perintöasioista ja haastoivat toisensa käräjille. Santtu matkusti Hämeenlinnaan asianajotoimistoon, ja siellä tuomari Kymäläinen vakuutti, että Santtu kyllä voittaa jutun. Santtu palasi tyytyväisenä kotikulmilleen. Vähän päästä Kalevi matkusti Hämeenlinnaan samoissa asioissa. Hänkin osui Kymäläisen asianajotoimistoon. Kymäläinen kuunteli tarkasti ja vakuutti, että Kalevi kyllä voittaa jutun. Sitten hän vilkaisi kalenteriaan ja totesi:- Pahus sentään, tuolle päivälle onkin merkitty jo juttu. Hän antoi Kaleville suosituslapun suljetussa kuoressa ja lähetti hänet tuttavansa asianajotoimistoon. Lapussa luki .”Keritte sinä veli tämä pässi, minä keritten sen toisen.”

Very funny pictures
http://www.youtube.com/watch?v=PYLYqsD3Vfc&feature=related

Funny Pictures
http://www.youtube.com/watch?v=bNapTgReMuA&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti