tiistai 29. marraskuuta 2011

TI 29.11.2011
Vuorenkallion koulu on Alvar Aallon opettajan arkkitehti Salervon suunnittelema.

Päivän sää

Lämpötila aamulla -2 C, tuuli eelästä 3 m / s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä + 1 C. Aurinko nousee 09.36 ja aurinko laskee 14.47. Päivän pituus 5 t 10 min.

Aimo on vuosisadan alun suomalaisuuskauden nimi, joka sisältää mös lappilaisväriä. Lappalaiset tunsivat Aimon jo 1500-luvulla, suomalaisille nimen toivat Lapissa asioineet virkamiehet. Meidän kielessämme Aimo on aikamoinen, kelpo miehennimi.

Tapahtumat

Olen tänään ollut haastattelemassa Kalajoen kaupungin teknisen johtajan paikkaa hakeneita henkilöitä. Haastattelussa oli viisi paikkaa hakenutta henkilöä ja haastattelut kestivät melkein kuusi tuntia. Minun valintakriteerini asiassa ovat
1. paikkailmoituksessa ilmoitettu pätevyysvaatimus
2. henkilöstöjohtamisen osaaminen
3. tavoite- ja tulosjohtamisen osaaminen
4. taloudellinen ajattelukyky
5. energisyys ja dynaamisuus
6. pysyvyys

Joillakin muilla haastattelijoilla saattoi olla muita kriteerejä, esim. iäkkyys, sairaus ja sopivuus. No, otetaan leikki leikkinä ja pylly pois tyynyltä.


From: E.Aho
Sent: Tuesday, November 29, 2011 11:28 AM
To: mika.heinonen@oikeus.fi ; mika.illman@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; pev@eduskunta.fi
Subject: Konkurssiasiamiehen väärä päätös

Pyydän konkurssiasiamiestä lähettämään minulle asiassa 149/31/11 konkurssipesänhoitaja Pasi Leinosen konkurssiasiamiehelle lähettämän selvityksen. Vaadin, että valtakunnansyyttäjä Mika Illman ryhtyy vihdoinkin toimenpiteisiin asian johdosta. On käsittämätöntä, että valtakunnansyyttäjävirasto vitkastelee asioiden johdosta. Nyt on kiistattomasti osoitettu, että konkurssit on saatu aikaan rikollisesti. Siitä on todistusaineisto muun muassa Rovaniemen hovioikeudella. Kysymyksessä on tutkijan, tutkinnanjohtajan, syyttäjän ja käräjätuomareiden rikollinen toiminta. Asia käy selville myös tämän todistusaineiston avulla:
Rovaniemen hovioikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

Vaadin konkurssiasiamiestä käsittelemään asian uudelleen, sillä kaikki neljä konkurssia, joissa olen ollut mukana on kiistattomasti saatu aikaan rikollisesti.
Kalajoella 29.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Näyttä siltä, että kouluverkkoratkaisuesitys Kalajoen kaupunginvaltuustolle saa mielet kuohumaan Kalajoella. Tänään on Vuorenkallion koululla vanhempainilta ja saamani tiedon mukaan nimilistoja on kerättyjä, joissa on jo satoja nimiä. Kuten olen jo aikaisemmin ennustanut niin Kalajoella käydään seuraavat kuntavaalit kouluvaalien merkeissä. Koulukuohuntaa on saamani tiedon mukaan myös Rautiossa.

Uutiset

Pohjois-Karjalan poliisilaitos kertoo aloittaneensa kuolemansyyntutkinnan tapauksessa, jossa rikoskomisario kuoli keskusrikospoliisin toimipisteen tiloissa Joensuussa.Sanomalehti Karjalaisen mukaan menehtynyt rikoskomisario on kansanedustaja Anu Vehviläisen aviomies. Alustavien selvitysten perusteella asiaan ei näytä liittyvän mitään ohjeistuksen vastaista toimintaa, eikä kellään ulkopuolisella ole osuutta kuolintapahtumaan, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn epäasiallisesta käytöksestä työpaikalla on valitettu Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Valituksen on jättänyt AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

Päivän mietelause

Elämä on elämisen arvoista vasta sitten, kun sillä on päämäärä.
Se jolla on varaa olla kärsivällinen voi saada minkä haluaa.
Pitkän tähtäimen suunnitelmat auttavat sietämän lyhyen tähtäimen epäonnistumisia.
Dynaamiset päämäärät ovat voimakkaan elämän käyttövoimaa.
Pienistä siemenistä ovat suuretkin asiat syntyisin.
Kunnian kukkuloille johtava tie on täynnä kuoppia.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jos katsot silmiini_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=LR-If30jhR4&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 105,0 kg, verenpaine 196 / 117, liikunta 48. ( Kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen verenpaineeni on korkea ja se johtuu siitä, että paineet budjetin tekemisessä ovat korkealla ja ehkä vielä paineita lisää se, että minun on erittäin vaikea hyväksyä kaikkia ratkaisuja budjetin tekemisessä, muun muassa kouluverkkoasiaa). Uinti 1000 m / 86 000 m.

Loppukevennys

Yö mielisairaalassa. Äkkiä joku huutaa:
- Minä olen Napoleon!
- Mistäs sen tiedät, kysyy toinen ääni.
- Jumala sanoi sen minulle!
- Enkä takuulla ole sanonut mitään!!! Kiljuu kolmas ääni.

Perheessä oli kolme tytärtä, he olivat vielä neitsyitä. Sattui kuitenkin niin että kaikki kolme tytärtä menivät avioon lyhyen ajan sisällä. Ja koska äiti oli hieman huolissaan siitä, miten tyttärien seksielämä lähtee käyntiin, hän laittoi heidät kaikki lupaamaan, että kirjoittavat muutaman sanan postikortilla, miltä se avioliiton seksi on tuntunut.
Ensimmäinen tytär lähetti kortin Kreikasta pari päivää vihkimisen jälkeen. Kortissa ei lukenut muutakuin "Nescafe". Äiti oli hieman ihmeissään aluksi, mutta meni keittiöön ja kaivoi Nescafe purkin esiin. Siinä luki "Hyvää viimeiseen pisaraan saakka" ja äiti helahti punaiseksi, mutta oli iloinen tyttärensä puolesta.
Toinen tytär lähetti kortin New Yorkista viikko vihkimisensä jälkeen. Kortissa luki "Benson&Hedges". Äiti arvasi nyt heti mennä tutkimaan miehensä savukeaskia ja siinähän luki että "Extra Long, King Size". Äiti oli jälleen hieman hämillään, mutta silti iloinen tyttärensä puolesta.
Kolmannen tyttären häämatka suuntautui Karibialle. Äiti odotti viikon, eikä korttia näkynyt. Toinenkin viikko meni eikä korttia vieläkään ilmaantunut.Meni kokonainen kuukausi ennenkuin kortti viimein saapui. Siihen oli kirjoitettu vapisevalla käsialalla "British Airways". Äiti etsi
käsiinsä jostakin sunnuntain Helsingin Sanomat, käänteli sivuja ja pelkäsi pahinta kunnes viimein löysi lomamatkailmoitukset ja BA:n mainoksen. Siinä luki "kolme kertaa päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, kaikkiin paikkoihin"

‎Kolme asiaa jotka eivät koskaan pidä paikkaansa:
1. Lainaa huntti, saat huomenna takaisin.
2. Otetaan vaan nää yhdet.
3. Mä koitan vaan sormella...

Tuore aviomies sanoi hääyönä vaimolleen: - Kutsun sinua Eevaksi, koska olet ensimmäiseni.
Johon vaimo: - Minä kutsun sinua Peugeotiksi, koska olet minulle 206:s.

Suomen Pankin johtokunnan jäseneltä tiedusteltiin hänen mielipidettään eurosta.– Euroopan yhteisvaluutan etu ilmenee muun muassa siinä, että kun ennen saattoi ravintolan baarissa sanoa, että housun taskussa on kovaa valuutta kaksi markkaa, niin nyt tekee paljon suuremman vaikutuksen, kun sanoo, että siellä on 25 senttiä.

Karjatilallinen puristi emäntäänsä tissistä ja sanoi: – Jos sinulla olisi näitä neljä, ei tarvittaisi lehmää. Emäntä puristi miestään jalkovälistä ja totesi: – Jos sinulla olisi näitä kaksi, niin ei tarvittaisi renkiä.

Voi, kunpa olisin syntynyt pölynimuriksi, mies voivotteli kaverilleen. – Miksi ihmeessä sellaista toivot? – Aina olisi joku letkussa kiinni, pussin tyhjennys säännöllisesti ja joskus jopa lainassa naapurin rouvalla.

Hauska kaksimielinen muromainos
http://www.youtube.com/watch?v=4BFHAayR4ek&feature=related

Pulttibois - Aarne Närvänen ja urheilija Tommy 3
http://www.youtube.com/watch?v=ZDumnMuyIig&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti