keskiviikko 30. marraskuuta 2011

KE 30.11.2011

Mikko Kovalainen

Päivän sää

Lämpötila aamulla + % c, tuuli etelästä 8 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 92 %. Lämpötila päivällä + 6 C. Aurinko nousee 09.39 ja aurinko laskee 14.45. Päivän pituus 5 t 5 minuuttia.

Antero on mukailtu kreikan Andreaksen maillin pohjalta. Miehekästä merkitsevä nimi esiintyy meillä ensi kerran vuonna 1303, nykisessä mudossa se tuli almanakkaan 1800-luvun lopulla. Kutsumamuoto Antti oli käytössä tätäkin aikaisemmin, ja nimi on muutoinkin pitänyt pintansa aikojen saatossa. Atelle on tarjottu kantanimeksi Anteron ohella mm. Aadolfia, Atroa ja Aatosta.

Tapahtumat

Kouluverkkoasia kuohuttaa mieliä
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2011/11/kouluverkkoasia-kuohuttaa-mielia.html

From: E.Aho
Sent: Tuesday, November 29, 2011 6:35 PM
To: konkurssiasiamies@oikeus.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; pev@eduskunta.fi ; anna-maja.henriksson@om.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi ; mika.illman@oikeus.fi
Subject: Re: Päätös

Vaadin rikostutkintaa konkurssiasiamiehen päätöksestä, koska konkurssipesänhoitaja Pasi Leinonenkin on vaatinut asioiden selvittämistä. Tässä selvitys asioista. Vaadin rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta sekä aiheutettujen vahinkojen täysimääräistä korvaamista korkoineen.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/11/rovaniemen-hovioikeudelle.html

Kalajoella 29.11.2011
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

From: konkurssiasiamies@oikeus.fi
Sent: Tuesday, November 29, 2011 12:09 PM
To: E.Aho
Subject: Päätös

Hei,

Pahoittelen edellisestä lähetyksestä päätöksestä puuttuneita liitteitä. Nyt ohessa päätös uudestaan liitteineen.

Ystävällisin terveisin,
Tiina Narvanne
toimistosihteeri
Konkurssiasiamiehen toimisto

Sain kutsun todistajaksi Mikko Kovalaista vastaan Helsingin hovioikeuteen perjantaina 20.1.2012 klo 9.00. Minulla on nyt sellainen tuntuma, että Mikko Kovalainen jää nyt lopullisesti kiinni teoistaan.

Uutiset

Ydinvoimayhtiön pakkolunastushanke hämmentää Pyhäjoella
http://yle.fi/alueet/oulu/2011/11/ydinvoimayhtion_pakkolunastushanke_hammentaa_pyhajoella_3066897.html


EU:n on keksittävä ratkaisu euroaluetta uhkaavalle velkakriisille lähipäivien aikana, katsoo talouskomissaari Olli Rehn. Unionin valtiovarainministerit jatkavat tänään Brysselissä kriisineuvotteluitaan.Eilen euroalueen valtiovarainministerit sopivat väliaikaisen vakausrahaston kasvattamisesta. Mekanismin tuleva kapasiteetti jäi kuitenkin epäselväksi, eikä sitä kyetty kasvattamaan toivottuun tuhanteen miljardiin euroon. Olli Rehn, jota on kritisoitu velkakriisillä pelottelusta, puhuu jälleen kovin sanoin.–Siirrymme nyt kriittiseen kymmenen päivän jaksoon, jonka aikana kriisiratkaisut on tehtävä, sanoi Rehn BBC:n mukaan.
Eduskunnasta viime keväänä pudonnut Juha Mieto kertoo Seinäjoen Sanomissa pettyneensä keskustaan. Hän sanoo miettineensä lähtöä uudelleen ehdokkaaksi, mutta puolue tuskin olisi enää keskusta. Seinäjoen Sanomien mukaan ”Miedon polveilevat vastaukset paljastavat, ettei hänelle jäänyt hyvä maku keskustan toiminnasta”. Hänen mielestään keskustapoliitikot unohtivat alkiolaiset perhearvot. Myös vaalirahasotku harmitutti.

Erkin kommentti: Olin yhteydessä Juha Mietoon ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja ja houkuttelin häntä perussuomalaisten ehdokkaaksi. Juha Mieto lupasi harkita asiaa. Minulle on kerrotu, että sen jälkeen Matti Vanhanen vieraili Kurikassa ja Juha lähti Keskustapuoleen ehdokkaaksi. Ehkä toinenkin tekijä vaikutti siihen, että Juha Mieto meni keskustapuolueen ehdokkaaksi eikä tullut perussuomlaisten ehdokkaaksi. Minulle kerrotun mukaan syy oli Perussuomalaisten Etelä-Pohjamaan piirin ehdokasasettelutilanteessa. Kurikasta oli jo silloin ehdokas Perussuomalaisten listoilla.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
ProMerit.net - arvojen puolesta
http://www.promerit.net

ivän mietelause

Rikkaan on vaikea olla vaatimaton ja vaatimattoman rikas.
Eivät ymmärrä ihiset miten suuri tulonlähde säästäväisyys on.
Hyvä maine on rikkautta arvokkaampi.
Raha on ikusta – vain taskut vaihtuvat.
Oppineilla ihmisillä on aina rikkautensa mukanaan.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Sua varten minut luotiin_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=hBKg2k9jMPg&feature=related

Rakastan enemmän sua kuin ketään ennen_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=LgnhC6UgkiM&feature=related


Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpaine, 172 / 112 lepopulssi 53. Uinti 1000 m / 87 000 m. Kuntosali 1 tunti.

Loppukevennys

Mies ja vaimo menevät illalla vuoteeseen. Vaimo kääntää kylkeä nukkuakseen ja mies sytyttää lampun, jotta voisi lukea kirjaa. Hetken päästä hän keskeyttää lukemisen, vie kätensä vaimon jalkoväliin ja alkaa hyväillä tämän mirriä. Pian hän lopettaa ja palaa taas takaisin kirjansa pariin. Vaimo nousee istumaan ja riisuu yöpaitansa. - Mitä sinä nyt? mies kysyy ihmeissään. - Kun kerran aloit hyväillä, kai siitä jatkoakin seuraa? vaimo kysäisi. - Älä luule! Kostutin vain sormenpääni, että voin kääntää sivua.

Mikä on petos? professori kysyi oppilaalta
– Petos on se, jos te, herra professori, reputatte minut tässä tentissä.
– Miten niin?
– Koska rikosoikeuden mukaan henkilö, joka hyväksikäyttää toisen tietämättömyyttä vahingoittaakseen tätä, syyllistyy petokseen.

Asento, kehotti kersantti joukkueen edessä ystävälliseen sävyyn, sillä kyseessä oli ensimmäinen saapumiserä naispuolisia alokkaita. Pian naisjoukon keskeltä kuului vieno kysymys: - Mikä niistä?

Lehden lääkäripalstalle saapui kysymys: ”Hyvä tohtori. Tunnen olevani erilainen nuori, sillä penikseni on erektiossa kallellaan vasemmalle. Nimim. Pisan torni.” Lääkärin vastaus:
”Hyvä erilainen nuori. Ei syytä huoleen. Jatka vain entiseen malliin. Pisan torni on pysynyt pystyssä jo vuosisatoja.”

Ulkomaalainen tuli lihatiskille ja kysyi myyjältä: ” mitä olla tämä liha?” Myyjä vastasi : ” Maksaa”
Ulkomaalainen: ” Maksaa, maksaa, minulla olla iso raha ,mutta mitä olla tämä liha? Myyjä huusi: ” Maksaa” Ulkomaalainen : Maksaa, minulla olla vieläkin raha, mutta mitä olla tämä liha? Myyjä huokaisi: VITTU! Ulkomaalainen: Ooh, minä otta koko pala

Mitä yhteistä on bassosoundilla ja naisella? - Molemmat ovat parhaimmillaan kun on kirkas yläpää ja tiukka alapää.

Vuorineuvoksettarella oli kartanossaan nuori kaunis tyttö kotiapulaisena, mutta emäntä oli hänelle tyly ja moitti häntä yhtenään kaikesta mahdollisesta. Lopulta tyttö sai tarpeekseen ja sanoi kiukuspäissään: – On minulla ainakin kauniimmat jalat kuin rouvalla! – Kuka niin on sanonut?
– Miehenne on sanonut. Ja sitä paitsi minulla on solakampi vartalokin kuin teillä! – Vai niin! Ja kukahan niin on sanonut? – Miehenne! Ja kaiken lisäksi olen paljon parempi rakastelemaankin kuin rouva! – Onko mieheni sanonut senkin? – Ei, vaan puutarhuri.

Pulttibois - Johannes ja Kyllikki parturissa
http://www.youtube.com/watch?v=len1D60VJAo&feature=related

Pulttibois - Johannes ja Kyllikki lentokoneessa
http://www.youtube.com/watch?v=hEotrF5PlX0&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti