torstai 1. syyskuuta 2011

TO 01.09.2011

Yritykseni logo. Yrityksen toiminnan olen "jäädyttänyt", enkä ole voinut yli 16 vuoteen toimia yrittäjänä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 12 C, tuuli pohjoisesta 4 m / s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 92 %. Lämpötila päivällä + 13 c. Aurinko nousee 06.04 ja aurinko laskee 20.42. Päivän pituus 14 t 37 min.

Tapahtumat

Olen tänään tehnyt aineistoa bulgarialaisille, jotka haluavat oppia suomenkieltä. Huomenna käydään heidän kanssaan aineistoa läpi ja opetellaan suomenkieltä.

Uutiset

Sikatilat vähenevät Suomesta vauhdilla. Tappiollisen tuotannon vaikeudet ovat viime vuosina kärjistyneet raaka-aineiden kallistumisen takia, mutta myös maailmalta tuodut halpaerät häiritsevät pieniä kotimarkkinoita. Tällä hetkellä Suomessa toimii hieman alle pari tuhatta sikatilaa, mutta määrä vähenee parilla sadalla vuodessa.
Suomen miesten keihäskarsinta oli todellinen mahalasku, sillä ainoastaan kovalla kohulla MM-kisoihin päässyt Antti Ruuskanen selviytyi loppukilpailuun. Ari Mannio ja Tero Pitkämäki karsiutuivat.
Miesten 3000 metrin estejuoksun hallitseva maailmanmestari Ezekiel Kemboi uusi mestaruutensa Etelä-Korean Daegussa. Villin voitontanssin aloittaneen Kemboin mestaruus tuli komealla loppukirillä, jonka hän aloitti 250 metriä ennen maalia.
Miesten 400 metrin aitajuoksun hallitseva Euroopan mestari David Greene juhlii maailmanmestaruutta Etelä-Korean Daegussa. Greene löi tasaisen MM-finaalin loppukiritaistossa L.J. van Zylin ja Javier Culsonin.
Barcelonan EM-kisoissa naisten kolmiloikan mestaruuden voittanut Olha Saladuha on nyt myös maailmanmestari. Ukrainalainen hyppäsi finaalissa lähelle kauden parastaan, sillä hänen voittotuloksensa oli 14,94.
Yhdysvaltojen Lashinda Demus voitti naisten aidatun ratakierroksen maailmanmestaruuden Daegussa torstaina. Vasta kolme vuotta sitten aituriksi sileältä siirtynyt Demus vei voiton huippuajalla 52,47.
Berliinin MM-kisoissa naisten 3 000 metrin esteissä viidenneksi juossut Jennifer Barringer Simpson vastasi torstain yllätyksestä Daegun MM-kisoissa. 1 500 metrille siirtynyt Barringer Simpson äityi hienoon loppukiriin ja juoksi kaikkien yllätykseksi voittoon.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Aika parantaa haavat, mutta ei auta unohtamaan.
Hymyily on toiseksi paras asia mitä huulilla voi tehdä.
Katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Kauneuskaan ei pelasta kylmää sydäntä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Erkki Junkkarinen - Pieni polku
http://www.youtube.com/watch?v=bwt8RcyROPk&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 102,5 kg, verenpaine 176 / 102, lepopulssi 56. Kävely 8 km / 175 km,

Loppukevennys

Matti Nykäsen ajatusklassikko: ”Sinun täytyy olla tosi varovainen, jos et tiedä minne olet menossa, koska voi olla, että et pääse sinne”.

Mikä oli suomalaisten hiihtäjen tärkein voimanlähde? - Verilätyt.
Miksi kaikki väittävät, että oopperoissa on aina kurja loppu? Kaikki minun kaverini ovat aina onnellisia, kun ooppera loppuu.

Vaimo soittaa Kanarialta ja sanoo miehelleen: - Minulla on hiukan huono olo. - Oletko katsonut lämpöä? - joo, 38,5. - Varjossa vai auringossa?

Lääketiede määritteli kankkusen uudella tavalla: - Krapula on tila, joka valtaa aivot, jos niitä ei edellisenä iltana käytetä mihinkään järkevään.

Jyrki Katainen piti alkeiskurssia Ben Z:n tallin nouseville poliitikkokyvyille: ”Jos joku kutsuu sinua idiootiksi, niin joskus on parempi, että vaikenet, kuin että aukaiset suusi ja osoitat, että se mitä väitetään on totta.”

Skrivena kamera - Kradja gacica
http://www.youtube.com/watch?v=MBQ2wfQoGyE&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti