lauantai 24. syyskuuta 2011

LA 24.09.2011


Kuvassa JHT:n kapteeni Timo Seikkula ( kuva Hannu Tilus)


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, tuuli luoteesta 7 m/ s, pilvistä ja runsasta sadetta, suhteellinen kosteus 96 %. Lämpötila päivällä + 10 C. Aurinko nousee 07.11 ja aurinko laskee 19.19. Päivän pituus 12 t 8 min..

Vuonna 1950 saatiin almanakkaan paikannimistä entuudestaan tuttu Auno. Harvinaiseksi jäänyttä Aunoa on pidetty myös Aunen maskuliinisena vastineena. Pohjoismaista alkuperää oleva ja lähes yksinomaan pohjoismassa esiintyvä, vakaata merkitsevä Alvar palautettiin Aunon rinnalle 1995 lähes 70 vuoden poissaolon jälkeen.

Tapahtumat

Olin tänään kuuluttamassa C-junioreiden SM-karsintasarjan jääkiekko-ottelussa JHT/YJK – KalPa. Vieraat voittivat numeeroin 3-8. Ottelu oli tulosnumeroista tasaisempi. Kotijoukkue pelasi kuitenkin hyvin lukuunottamatta muutamaa karkeaa puolustusvirhettä. Ottelussa jaettiin jäähyjä runsaasti ja vierasjoukkue protestoi tuomaritoimintaa jälkipelin huomioonottamattomuudesta.

JHT aloitti Suomisarjan voittamalla vieraissa S-Kiekon numeroin 1-4. Huomio ottelussa kiintyy JHT:n maalvahti Rasmus Rinteen hurjaan torjuntaprosenttiin 96.77.


Poliisipartio kävi tehtävällä lauantaina aamuyöllä Kalajoella, Ravintola Kultakalassa. Siellä kalajokista mieshenkilöä oli pahoinpidelty ravintolan terassilla niin, että hänellä oli todettavissa vammoja nenänvarressa, takaraivossa ja silmissä. Sairaankuljetus vei paikalta vammoja saaneen miehen sairaalahoitoon. Poliisi selvittelee tapahtumien kulkua. Poliisilla on selvillä tappelupaikalla olleiden henkilöiden henkilöllisyys. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Olen tänään edelleenkin siivonnut arkistoani ja laittanut asiapapereita järjestykseen jotta voin luovuttaa ensi viikolla rikostutkijalle ja syyttäjälle.

Uutiset

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on valmis asettumaan perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi. Soini kertoi asiasta Ylen TV1:n Ykkösaamussa.

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas on luovuttanut palestiinalaisvaltion jäsenyyshakemuksen YK:n pääsihteerille Ban Ki-Moonille. Hakemuksessa palestiinalaiset pyytävät YK:ta tunnustamaan palestiinalaisvaltion olemassaolon Länsirannalla, Gazassa ja Itä-Jerusalemissa.
Abbas sai osakseen raikuvat suosionosoitukset astuessaan hetkeä myöhemmin puhujakorokkeelle YK:n yleiskokouksessa. Hänen mukaansa Israel on tehnyt tyhjäksi kaikki yritykset neuvotteluratkaisun löytämiseksi.

Juho Haapojan nousu EU-mestaruusvyön haltijaksi kruunasi Helsingin perjantaisen ammattinyrkkeilyillan. Haapoja voitti alemman raskaansarjan avoimessa tittelitaistossa ranskalaisen Faisal Ibnel Arramin kaikilla tuomariäänillä.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedevtukee Vladimir Putinia presidentiksi ensi vuoden vaaleissa. Medvedev sanoi pyrkivänsä parlamenttiin puolueen listoilta. Medvedev kertoi asiasta puheessaan puoluekokouksessa lauantaina.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän mietelause

Ihminen! Tunne itsesi, se on kaiken elämänviisauden alku.
Todellinen hyvyys nousee ihmisen omasta sydäemstä. Kaikki ihmiset syntyvät hyvinä.
Älä ota elämää liian vakavasti, et sinä siitä koskaan elävänä selviä.
Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.
Kohtele toisia niinkuin tahtoisti itseäsi kohdeltavan.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Paula Koivuniemi - Kuuleeko yö
http://www.youtube.com/watch?v=1ea-nGHvGJU&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,0 kg, verenpaine 164 /103, lepopulssi 68.

Loppukevennys

Mennään kerrankin ulos ja pidetään oikein viimeisen päälle lystiä, Antti ehdotti Kaisalle. - Sopii! Sovitaan, että se joka tulee ensimmäisenä kotiin, jättää valon palamaan eteiseen.

Olen ollut naimisissa 10 vuotta ja rakastan yhä samaa naista. - Eikö olekin ihanaa? - On se. Mutta jos vaimoni saa tietää siitä. Hän kuristaa minut.

Mieheni nukkuu sitten huonosti, Liisa kertoi Tertulle. -Älä. Sepä ikävää. - Eikö olekin. Hän herää joka kerta, kun tulen yöllä kotiin.

Johtaja Virtasen vaimo päätti tappaa aikaa siivoamalla. - Tietääkö Liisa, missä se vanha sieni on? Hän kysyi kotiapulaiselta. - Kylä rouva, hän lähti juuri töihin.

Kuherruskuukausi on sitten ohi, Kalle tunnusti Villelle. - Mistä sen huomaa? - Nykyään koira tuo tohvelit ja vaimo haukkuu.

Miksi menet parvekkeelle joka kerta, kun vaimosi laulaa? - Etteivät naapurit luulisi, että pahoinpitelen häntä.

Onko tämä taivas? Mies kysyi vaimoltaan sairaalassa kuumehouruissaan. - Ei ole kultaseni, vaimo sirkutti. -Minä olen yhä luonasi.

Seksin ja kalastuksen yhtäläisyyksiä

1. Yksin kalastaessa tahtoo kädet väsyä.
2. Joskus homma on märkää ja sotkuista.
3. Onnistuneen saannin päälle on mukava vetäistä savut.
... 4. Ihan pikainenkin reissu saattaa tuottaa tyydyttävän tuloksen.
5. Jos koko ajan saa, häipyy hommasta hohto: jännitys.
6. Kumiset asusteet ovat hyvä suoja, mutta heikentävät nautintoa.
7. Krapulassakin voi harrastaa ja se tuo ainakin hetkellisen helpotuksen.
8. Luvankin kanssa on mukavaa, mutta luvatta, kai se jännitys ja uuden kokeileminen...
9. Voidaan harjoittaa rannalla / rannalta tai veneessä / veneestä.
10. Kahdestaan pidemmän päälle mukavampaa kuin yksin.

Positiivisuus
http://www.youtube.com/watch?v=Nc6HPlMIQIc&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti