lauantai 15. tammikuuta 2011

LA 15.01.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 25 C, tuuli 1 m /s, selkeää ja poutaa. Lämpötila päivällä - 24 C. Aurinko nousee: 09.54, aurinko laskee: 15.14. Päivän pituus: 5 h 20 min. Lumen syvyys 41 cm.

Tapahtumat

Kävin tänään katsomassa Kalajoen Junkkareiden kansalliset painonnostokisat. Kävin katsomassa JHT:n B2-poikien ykkössarjan jääkiekko-ottelun YJK:ta vastaan sekä JHT:n B1-poikien ykkössarjan jääkiekko-ottelun Joki-Poikia vastaan. Molemmille JHT:n joukkueille tuli niukka kotitappio. Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa JHT Kalajoki otti tärkeän vierasvoiton KJT Tuuskista numeroin 2-3.

Uutiset

Tunisia on edelleen poikkeustilassa, ja ilmatila on suljettu. Suomalaisilla turisteilla ei ole Detur-matkatoimiston mukaan hätää. Tunisian presidentin Ben Alin kerrotaan lähteneen maasta. Pääministeri Mohammed Ghannouchi on ilmoittanut televisiossa johtavansa maata väliaikaisena presidenttinä. Tunisian vallankumousta paennut presidentti Zine Ben Ali on saapunut Saudi-Arabian. Arabimaailma on iloinnut Tunisiassa perjantaina tapahtuneesta vallankumouksesta. Internetissä käydään vilkasta viestienvaihtoa, jossa toivotaan Tunisian esimerkin leviävän moniin muihinkin arabimaihin.

Eduskunnan puhemiehen Sauli Niinistön (kok.) mukaan Suomi ja muut euromaat ovat ehkä liian herkästi yksin tukeneet velkaisia jäsenmaita. TV1:n Ykkösaamun haastattelussa Niinistö sanoi, ettei Euroopassa vellova velkakriisi ole ensisijaisesti EU:n eikä euron kriisi, vaan jokaisen velkaisen maan oma kriisi. Niinistö perää, että niiden maiden, jotka ovat aikanaan myöntäneet velkaa, on myös vastattava takauksistaan kriisimaille. Tämä olisi hänen mielestään oikeudenmukaista. Kysymykseen minkälainen suhde hänellä on Kataiseen Niinistö vastasi suhteiden olevan jokseenkin normaalit. - Ei voi sanoa että olisimme kavereita, mutta se ei tarkoita että olisimme myöskään vihamiehiä.

Televisiosta katsottua

Putous

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/

Päivän aforismi

Lapset tarvitsevat enemmän malleja kuin moitteita. (Joseph Joubert)

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Annina – Mauno Kuusisto
http://www.youtube.com/watch?v=Ify4vu8UKis

Mieleen jäänyt runo

Eino Leino: Laulu Onnesta

Kell`onni on, se onnen kätkeköön!
Kell`aarre on, se aarteen peittäköön.
Ja olkoon onnellinen onnestaan
ja rikas riemustansa yksin vaan.

Ei onni kärsi katseit` ihmisten.
Kell` onni on, se käyköön korpehen
ja eläköön hiljaa, hiljaa vaan
ja hiljaa iloitkoon onnestaan!

Terveys ja liikunta

Paino 101,3 kg , verenpaine 172 / 105, lepopulssi 62.

Loppukevennys

On kaunis kevätpäivä ja aviopari käyskentelee eläintarhassa. Sangen muodokkaalla vaimolla on tyköistuva hihaton kesämekko. Pari kävelee apinoiden aitaukseen ja saapuu valtavan gorillan häkille. Nähdessään naisen, gorilla ryntää kaltereille ja alkaa murista ja takoa rintaansa.
Gorillaa ilmiselvästi kiihottaa kesämekkoinen nainen.
Aviomies huomaa gorillan kiinnostuksen. Hän ehdottaa, että vaimo vähän kiusaisi eläinparkaa. Vaimo lipoo huuliaan ja heiluttaa takamustaan. Gorilla riehaantuu ja alkaa karjua yhä äänekkäämmin.
Aviomies ehdottaa, että vaimo pudottaisi toisen olkaimen alas. Gorilla hurjistuu ja yrittää repiä kalterit irti. Vaimo nostaa hameen helmaa ja vilauttaa reittään melkein vesirajaan asti. Gorilla tulee hulluksi.
Sitten mies ottaa vaimoaan niskasta kiinni, avaa häkin oven ja paiskaa vaimon sisälle: ”No niin, kerro nyt sille, että sinulla on päänsärky!”.

Tämä hyödyllinen kapistus on noin 20 cm pitkä. Sen toisessa päässä on karvoja. Sen käytöstä nauttii molemmat sukupuolet. Yleensä se retkottaa vapaana valmiina toimintaan hetkenä minä hyvänsä. Käytettäessä se saadaan nopeasti sisälle, useimmiten vapaasta tahdosta, joskus hitaasti, joskus nopeasti. Se työnnetään märkään ja lihaisaan aukkoon, ja sitä liikutellaan edestakaisin. Liikettä säestää koko ruumiin liike. Kun se lopulta otetaan ulos, jälkeen jää kosteata, valkeata ainetta, joka pitää huutoa pois. Kun homma on ohi, se retkottaa jälleen vapaasti valmiina toimintaan - jopa kaksi kolme kertaa päivässä. Se on hammasharja.

Mitä yhteistä on turkulaisella ja Saimaan norpalla? - Kumpikin sanoo: "Onk, onk!"

Kari oli lomaristeilyllä Karibialla. - Löysin naispuolisen salamatkustajan hytistäni, hän tunnusti purserille. - Vai niin! Milloin, purseri puhkui virkainnossaan. - Viime viikon tiistaina.

Viina on viisasten juoma, mutta hyvin se näyttää menevän tyhmempäänkin päähän.

Rokkibändin kitaristi tuli keikkapaikalle omalla autollaan. Noustuaan autosta hän kuitenkin huomasi, että avaimet olivat jääneet sisään lukkojen taakse. Hän hälytti heti apua, mutta kesti kaksi tuntia ennen kuin basisti saatiin ulos autosta.

Lääkäri kertoi maanviljelijälle, että hänellä on AIDS. Tähän maanviljelijä vastasi innokkaana: "Nythän minä voin saada immuunikatokorvausta."

Mikä on lapsisirkuksen suurin tähti? - Napanuorallatanssija.

Valtionrautateiden organisaatiouudistus huolestuttaa henkilökuntaa. Moni junanlähettäjä pelkää asemansa puolesta.

Miksi suomalaiset rakastelevat niin harvoin saunassa? - Kumppani panee vastaan.

Olipa kerran jänis ja kettu. Paikalle saapui hyvä haltijatar, ja sanoi, että kummatkin saavat kolme toivomusta.
Kettu toivoi ensimmäisenä yhden naarasketun ja jänis säkillisen porkkanoita. Kettu toivoi toisen kerran jälleen yhden naarasketun ja jänis mopon. Kettu toivoi vielä kolmannenkin naarasketun. Silloin jänis otti porkkanat, hyppäsi moponsa selkään ja huusi mennessään.
- Ja viimeinen toivomukseni olisi, että ketulla ei seiso.

Kummeli – Hyvää ruotsalaisuuden päivää
http://www.youtube.com/watch?v=dzSOOYE3gPY

Kummeli –Nazi parady
http://www.youtube.com/watch?v=x_1vX-8uUUk&feature=related

Teekkarilaulu – Pienet konjakit

”pienet konjakit, pienet konjakit,
ne lystikkäitä on.”
”Ei korvia, ei korvia,
ei häntää laisinkaan.”

”Kvak-kvak-kvak-kvak.
Kvak-kvak-kvak-kvak.
kvak-kvak-kvak-kvak”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti