sunnuntai 2. tammikuuta 2011

SU 02.01.2011


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 10 C, pilvistä, vähäistä lumisadetta, tuuli 1 m / s. Lämpötila päivällä – 8 C. Aurinko nousee: 10.17, aurinko laskee: 14.39. Päivän pituus: 4 h 22 min. Lumen syvyys 24 cm.

Tapahtumat

Tiistaina 04.01.2010 klo 10 on Raahen käräjäoikeudessa Erkki Ahon kuuleminen konkurssiasiassa. Pyydän yleisöä ja tiedotusvälineitä paikalle. Kansan on syytä tietää millaista on Suomen oikeuslaitoksen toiminta.

Julkistan saamani sähköpostin.

Ystävät hyvät.

Olen liikkeellä vakavammalla aiheella. Suomessa meidän Oikeusjärjestelmässä vallitseva korruptoitunut toiminta on levinnyt viimeisten vuosien aikana yhä suurempiin mittoihin. Sanani ovat monille pelkkää helinää koska asia ei kosketa suoraan suurinta osaa Suomen kansaa.
Oikeusjärjestelmän laillisuusvalvonnassa on todella suuria puutteita ollut pitkään mutta poliisien, syyttäjien, tuomareiden, asianajajien ja niiden laillisuusvalvontaelimien toiminta on saanut aivan uuden muodon. Poliisi ei tutki rikoksia, syyttäjät eivät syytä päivänselviä rikollisia, tuomarit eivät tuomitse syyllisiä ja laillisuusvalvonta eli Oikeuskansleri suojelee toiminnallaan virkarikoksiin syyllistyneitä poliiseja ja syyttäjiä.
Käräjäoikeudessa hyväksytään kuolinpesien kavallukset koska kysymyksessä ei ole valtion eikä tuomareiden lähipiirin rahat. Metsää ja maa-alueita pesänhoitajat myyvät omaan laskuunsa eikä kauppojen lainhuudossa "tapahdu" virheitä.

Ongelma on siinä ettei suomessa eikä koko EU;ssa ole enää ihmisten oikeutta puolustavaa oikeusistunta vaikka kansainvälisesti meillä näyttäisi olevan sellainen.

Niin kauan kuin käyt ansiotyössä asiat eivät vaikuta sinuun ollenkaan mutta kun on kysymys esim. työttömyysturvastasi, perintöasioista, kolaritapauksista, verotuksesta, vakuutusyhtiöiden korvauksista rikos- tai riita-asioista paremmassa yhteiskunnallisesta asemassa olevaa henkilöä kohtaan ovat oikeutesi rajalliset ajaa kanteita/ syytteitä oikeusistuimissa siksi kun yksinkertaisesti Oikeuden tuomarit voivat halutessaan toimia mielivaltaisesti vastoin lakia joutumatta itse vastuuseen teoistaan.

Tässä linkki jonka takaa voitte lukea tositapauksista http://keskustelu.suomi24.fi/node/9514950


Kaiken tämän takana on poliittisen vallan käyttö joka meitä koskettaa eriarvoisella kohtelulla (viranomaisten) kanssa, tästähän Presidenttimme Taja Halonen lausui uudenvuoden puheessaan.

Toivon todella allekirjoituksia Adressiin http://www.adressit.com/virkarikos


mahdollisimman paljon allekirjoituksia jotta saisimme julkisuuden painetta saada muutosta asiaan. Adressin allekirjoittaminen on hyvin selkeä eikä vaadi kuin oman nimesi ja asuinpaikkasi jotka voit halutessasi piilottaa yleisön nähtäviltä.

Kiitos näin etukäteen ja laitathan tätä viestiä eteenpäin vaikka et halua osallistua.

-Aarne-

Uutiset

Pendolino-juna Oulusta Helsinkiin törmäsi ravihevoseen lähestyessään Ylivieskaa uudenvuodenaattona. Rytäkässä hevonen kuoli. Juna 56 törmäsi omistajaltaan karanneeseen hevoseen välillä Oulainen - Kangas perjantaina noin kello 17. Junaan tuli ennakkotieto, että alueella on karannut hevonen. Juna hidastikin vauhtiaan, mutta pimeässä hevonen jäi sen alle. Ravihevonen jäi kärryineen junan alle ja kuoli.

Romania on hyväksynyt tulevaisuuden ennustamisen ja selvänäkemisen virallisiksi ammateiksi. Vuoden vaihtuessa voimaan astuneen lain mukaan ennustaminen on samanlainen palveluammatti kuin esimerkiksi hovimestarin tai autokoulunopettajan työ.

Televisiosta katsottua

Avara luonto: Suuri kiertokulku.

Tour de Ski Naisten sprintti
1. Petra Majdic SLO
2. Justyna Kowalczyk POL
3. Astrid Jacobsen NOR
4. Alena Prochazkova SVK
5. Julia Ivanova RUS
6. Aino-Kaisa Saarinen FIN

Miesten sprintti
1. Emil Jönsson SWE
2. Devon Kershaw CAN
3. Dario Cologna SUI
4. Simen Östensen NOR
5. Aleksei Petuhov RUS
6. Aleksander Legkov RUS

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Timo Soini http://timosoini.fi/

Päivän aforismi

Olosuhteet muodostavat ihmisen (Napoleon I)

Laulu, joka on jäänyt mieleeni

Valalaulu
http://www.youtube.com/watch?v=_-IrRDu4Mms

Terveys ja liikunta

Paino 102,3 kg, verenpaine 178 /104, lepopulssi 54. Aamujumppa 30 min. Kävely 9 km / 15 km

Loppukevennys

Rajansa kaikella. Aatami alkoi ensimmäisen kerran lähennellä Eevaa oikein tosissaan. Tämä kivahti: – Millaiseksi naiseksi sinä minua oikein luulet? Minä en ole sitä tyyppiä, joka lähtee heti ensimmäisen miehen mukaan!

Vaimo marmatti miehelleen. – Olen lopen kyllästynyt siihen, että kaikki se mitä yhdessä omistamme on sinun puheissasi aina yksistään sinun! On sinun talosi, sinun autosi, sinun kesämökkisi… Mitä sinä muuten sieltä laatikosta etsit? – Meidän kalsareitamme?

– Oletko asunut täällä koko elämäsi? – En tiedä. En ole vielä kuollut.

Vanha laihialainen jutteli aikamiespoikansa kanassa. – Kun minusta aika jättää, niin voisitko tehdä minulle vielä viimeisen palveluksen? – Totta kai, isä. – Sain kerran lahjaksi pullon hienoa konjakkia ja olen säästänyt sitä jo yli kolmekymmentä vuotta. Se on tuolla kaapissa. Kun minut on haudattu, niin hae pullo täältä ja kaada se hautakummulleni. – Ilman muuta. Etkä kai siitä pahastu, jos lasken sen munuaisteni läpi?

– Miksi fiksut miehet käyvät useammin suihkussa kuin kylvyssä? – Ammeeseen kuseminen on niin epähygieenistä.

– Mitä yhteistä on ufoilla ja rehellisillä lakimiehillä? – Molemmista on kuultu puhuttavan, mutta kumpaakaan ei ole koskaan nähty.

Yö oli synkkä ja pimeä. Vartiomies seisoi sateessa ja huusi: – Kuka siellä!? Kapteeni astui valokeilaan ja ärjäisi: – Idiootti! – Hyvä on. Voitte mennä.

– Lääkärini mukaan minulla on elinaikaa vajaa viikko, ellen luovu seksistä. – Miten ihmeessä? - Minulla on suhde hänen vaimoonsa.

Mikä on mafiapomon lempiruoka? – Vasikka liemessä.

– Onko sinulla tietoa mikä on maailman paras ehkäisymenetelmä? – Ei. – Oikein.

Ihmisillä, jotka väittävät, etteivät anna pikkuasioiden häiritä itseään, ei ole koskaan ollut hyttysiä makuuhuoneessaan.

– Vaimoni vaati, että veisin hänet hääpäivämme kunniaksi johonkin kalliiseen paikkaan. – Sellaisia ne naiset ovat. Minne veit hänet? – Bensa-asemalle.

Katsojien suosikki loppukevennys
http://www.youtube.com/watch?v=_dPclgVrvMg

Kummeli, pilalle menneet otokset
http://www.youtube.com/watch?v=NrJ8uQCa3Fo&NR=1

Kukista kankkunen tieteen avulla
http://www.tekniikkatalous.fi/viihde/article554577.ece

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti